ajajaj

plötslig huvudvärk, nu drar jag och lägger mig.. orkar inte sitta här längre, speciellt inte med den huvudvärk jag fick nyss. godnatt allihopa, sovgott puss och kram och ny i stjärten!

bild nr 8.

Det var bild nummer åtta som fick mest röster sen igår, inte så många men ändå den som hade mest så tog den. Tack till alla er få som röstade, hade beslutsångest så det behövdes. puss!

jag försöker, räcker inte det?

Jag har självförtroende,
jag har personlighet & jag är stark.

Men vissa grejor är jag väldigt känsliga på, vill inte ta upp det men jag hoppas ni förstår att jag inte vill ha det såhär. och att det är det värsta som finns för mig, och att jag lider varje dag för det. Alla ord blir dubblets långa och jobbiga när dem inhåller dem orden. Ingen kan förstå hur jag känner, bara tänka sig. Vissa som har likanande saker dem kan tänka sig bättre än andra men inte många kan förstår. Det finns inte så många som födds på samma sätt som jag och har vart med om lika mycket. Mina ögon svider just nu, men jag förstår varför. Men bara så ni vet så bör ni inte ge mig smeknamn, för ni kan få likadana som sårar er lika mycket. Jag har inte direkt valt det här och det vet nog många. Ni som ger mig duma komentarer t.e.x vilket liv ni måste ha.

1. ni kan inte stå för vilka/vem du är.
2. så fruktansvärt omoget att ge någon smeknamn & kalla en saker för något den inte kan göra något åt.
3. jag måste betyda mycket för er om ni orkar lägga tid på såna saker.
4. vilket liv ni har när ni inte har något bättre för er än att ge en massa komentarer.
5. ni är fan inte perfekta heller, det kan jag lova.

så tänk på det nästa gång, för då är det eran tur att få höra och få lida. och så länge ni inte vågar stå för vilka ni är kan ni dra åt helvete. Bara så ni vet. dem två senaste dagarna har vart jobbiga, fruktansvärt jobbiga. Men jag försöker och räcker inte det så, ja då gör det inte det och man får se vad som händer. Men i den här fucking världen är ingen perfekt. Om ni känner någon som är det eller vet, säg till så ska jag kolla upp det.


ERIKERIKERIKERIKERIKERIK

ASSO JAG DOG NÄR ERIK DEN UNDERBARA SKÖNG! ASSO SATT SOM JAG VET INTE CHOCKAD I FOTÖLJEN JAG SATT I OCH HELT FÖRVÅNAD OCH NÄSTAN GRÅTANDES. ÄRLIGT TALAT ÄLSKAR ERIK! HUR FAN GÖR HAN? han ser även ganska bra ut, fast lite litet huvud kanske men det gör ju inget. asso älska erik fan, jag är helt såld i han.



erik grönwall, 21 och hur underbar som helst!


missa inte erik!

Snart är det erik och längtar, han är så bra. Erik, kalle och han Eddie eller så är mina favvoriter av killarna. Asso ja idol är dunder, kanske inte så många som tycker det men jag tycker det iaf.

Ni som älskar eller gillar erik i idol, NI MÅSTE KOLLA NU EFTER PAUSEN ANNARS MISSAR NI!

hatar reklam oftast,

Nu är det reklam som vanligt, ibland är det bra och ibland inte. Men nu sitter jag iaf och äter något jag egentligen absolut inte får äta, men har redan gåttat mig så mycket idag så kan lika bra göra lite mer. Men inget imorgon fan, vill fan inte rulla fram om en månad.

Men puss på er så länge!

idol dax idag igen nu klockan 8 på kanal 4.

Ja jag är då idolfän och jag ska kolla på idol nu då om 4 minuter! Så om jag inte svarar eller så, så vet nu vad jag gör. Puss på er sålänge, skriver mer efter idol !

Hjälp till att fixa header för er som inte kan,

matilda larsson frågade mig hur man fixade header, och såhär förklarar jag det på lättaste sätt. Tycker ni det är försvårt och ni vill lära er, säg till så försöker jag utveckla det. Men ah, till er som vill ha hjälp att lära er här har ni :).

Bilderna kan vara otydliga för gjorde dem lite för stora, men det står
" tryck in på den bild du vill ha som header "


"Kopigera den och gå sedan in på design."



Ja nu har ni lärt er något nytt ni som inte visste! Puss

jag är verkligen ledsen,

mamma kunde tyvär inte köpa extra batteri till min kamera idag så kan tyvär inte lägga in bilder.. Det får bli imorgon ikväll ist, förlåt allihopa. Verkligen jag menar det.. Jag hade själv vilja ta och lägga in och visa er men tyvär så går inte det nu om jag inte har tur att få igång min kamera som kommer vara omöjligt om jag tror rätt. Men jag kan ju ha gud med mig men jag tror inte det, men om jag får någon bild på det så lägger jag in det så fortsom möjligt. Låter det bra?

Nu kommer jag skriva ett inlägg om hur man lägger in header på bloggen. - till matilda larsson , speciellt för dig gumman. puss på er sålänge!


Stina-lee

Ja nu har jag kollat in falsksanning ett bra tag och läst massa skitsnack om dessie och kissie o.s.v. Ganska kul läsning men tillslut blir man trött på allt skitsnack. Och juste grattis till Stina som fick en flicka den 22 september, har följt hennes blogg lite och hon är en duktig bloggerska. Undra hur det blir nu när barnet kommit, hon är inte lika aktiv men hon är ändå ganska aktiv för att ha ett barn att sköta nu. Men ja ett grattis till henne iaf !

man ska vara glad för det man har, inte störja för det man inte kan få.

HÅRFÖRLÄNGNING?- Nej tack.

Idag så fick jag en komentar " shit va långt hår du fått ". Nyss när jag stod och borstade håret fick jag tanken, shit va långt hår jag har egentligen. då såg jag verkligen hur långt det är, det är ju ungefär en 5 cm under brösten. asso det är sjukt långt, och sjukt fint dessutom. Tänk alla som har löshår, fejk liksom. Har massa kompisar som har det, men egentligen dem är sjukt fina ändå utan också. Men iaf jag kan inte fatta att jag ville ha löshår förr, fast då hade jag kortare förstås. Men tänk hur långt och fint hår jag har nu liksom, I LOVE IT! Och förstår alla som är avensjuka faktiskt, fast man ska egentligen inte vara det för alla är ju fina på sina sätt :).


PRAOEN;

Men iaf jag och Lina fixade klart praoen idag! så sjukt skönt, nu är det klart och imorgon ska vi lämna in papprena så dem får skriva på o.s.v. TVÅ olika ställen fick vi på, på cafe v.45 och i klädesaffär v.46 . NICE ELLER NICE? (y) Då får man testa lite av varje, ska bli ruskigt kul faktiskt. men hoppas alla andra får det bra på sin prao också. Även fast typ alla ställen är fulla eller inte tar emot, men lycka till till er alla som inte har fixat än. Ni kan behöva det :).

puss på stjärten!'

ikväll då händer det,

Nya bilder ikväll, lovar värda att se!

skolfotografering är ett långt ord.

ja nu är det onsdag igen och ja första dagen jag använde min nya vita jacka, redan lite smutsig. Känns inte som att det här kommer gå så bra. Men får väl försöka iaf, man kan ju iaf inte säga att den är ful (a). Isf är man sjukt avensjuk, och det förstår jag. Men iaf jag hade ju inte bara ny jacka idag, det var ju skolfotografering som jag skrev igår och idag. Och hade min lins i då, så hoppas det blev bra. Fick välja sida att stå på och så. jävligt snäll fotograf, tur det säger jag bara. Men blir så jävla irriterad på folk ibland satt det inte finns, ja säger det senare i veckan. Men iaf nu ska jag gå och ta ut linsen och sen får jag se. Puss på er så länge!

godmorgon alla trötta människor

ja nu ska jag snart gå till bussen, har packat gympa kläder och lite annat i väskan. Som sakt var har jag skolfoto grafering idag och igår visste jag inte vad jag skulle ha på mig men det löste sig. hoppas bara det blir bra, men iaf idag blir det skolan ( fotografering ) med gyma på första lektionen. Sen efter skolan blir det stan med lina, och kanske träffa staffan en stund. ( får se hur det blir med det ) Men iaf jag måste rusa nu så hoppas alla får en bra dag. Bara jag som känner mig lite hängig/trött och sådär idag? jaja, hare bra puss!


nattinatti

godnatt allihopa ska sova nu, men hoppas ni röstar fram en header. Men hare bra och sov gott !

Röstningen på börjad.

Ja här är dem olika headerna ni har att välja mellan, det är samma bild med olika nyanser som ni kommer se här nedanför. Och tack i förhand till alla er som röstar!


Bild 1.


Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

Bild 5.

Bild 6.

Bild 7.

Bild 8.

Ska bli roligt att se vilken ni väljer, puss på er så länge!

ny röstning på g,

Håller på att fixa header, kommer lägga in snart och då kommr ni få välja vilken ni tycker är snyggast. Och den som får mest röster den blir det, inte svårare än så. Och om ni inte orkar komentera i bloggen skriv då på msn som ni gjort förut om ni aboslut inte orkar på bloggen, lättare att komma ihåg om det står på bloggen. tack i förhand !

tyvär har jag inte kunnat skriva så mycket idag,

ja som ni såg i mitt förra inlägg blev datorn helt knas, men iaf jag har inte skrivit idag för har inte mått så bra. Jag var hos doktorn och sen åkte jag till skolan, var där och efter så drog jag in till stan men tog bussen hem direkt. Började få ont i huvudet redan då och sen när jag kom hem så hade mamma min nyckel så kom inte in och tillslut kom oscar, sen när mamma kom hem pratade vi lite och så föll någrar tårar o.s.v. Efter det hade jag grovt ont i huvudet och jag tog en ipren och la mig på soffan och somnade och sov i några timmar. skönt som fan, därför har jag inte skrivit idag. Kollade nyss på idol och har fortfarande ont i huvudet men hoppas alla ni andra mår bra. Snackade med viccan i telefon en stund också i reklamen i idol, härligt att höra hennes röst. Men iaf nu sitter jag här och typ är lite halv borta och ska nog snart bara lägga mig i soffan en stund till sen gå och sova. Inte min dag idag känner jag, och imorgon är det SKOLFOTO  och har inget att ha på mig fan.. Känns riktigt tungt, men får väl ta några skäpplagg som ligger i gaderoben. Inget mer med det, ska nog ha min nya jacka imorgon om det är lika kallt som idag! Och efter skolan imorgon blir det stan med lina och kanske träffa staffan en snabbis men det är inte riktigt bestämt än. Men kanske skriver något mer inlägg innan jag går och lägger mig men hare bra, puss på er sötnosar!

 


doktorn dax iigen.

ja mamma väckte mig för en halvtimme sen, för hon frågade vart jag lagt hennes nycklar. Och jag har ingen aning.. Har grov ångest att jag kanske slarvat bort dem, men absolut vill jag inte att det ska vara så. Men jag har kollat runt i huset och plockade til tll och med undran i mitt rum, men ska dra nu för min dator blir cp.. och måste fixa mmig införatt jag ska åka till doktorn om ett tag. Men hare bra allihopa, puss!


kortfattat om imorgon

Morgondagens händelser fast lite kortfattat;

- Lite sovmorgon
- Åka till doktorn vid 09.00
- skolan
- Stan en liten stund
- Hem fixa mig äta
- Träning
- sova!!

Det var lite kortfattat bara, för det kommer mer idetlj sen. Men eftersom det är framtid så kan jag inte skriva så mycket, men undra hur det gick i storvreta-sirius i fh idag. någon som vet?? skulle vara kul att få veta.

lite ointresant men jag har så sjukt ont i armen just nu, har ont i kroppen i allmänhet typ hela tiden. Så sjukt jobbigt, men har speciellt i mina knän nu för tiden. Men kanske är att man börjar sporta igen efter ett långt uppehåll eller så, men vet inte. Men det löser nog sig tillslut iaf, puss på er!


hjälp mig,

ändrade bakrund och tyckte det blev väldigt fint faktiskt, eller vad tycker ni ?
 ska jag byta header'n också ?
 hjälp mig bestämma.


shopping runda i kista.

kom hem för kanske tio minuter sen och jag håller redan på att fixa varma mackor som vi ska ha i ugnen. ( som ni kanske förstod ) - Jo vi var i kista och de var skit nice, resan dit gick fort och det var jätte roligt att gå runt där, vi gick först till intersport och köpte lite olika saker sen till skoaffärer och kläder. Efter kanske en halv timme så tog vi en fika, skit mysigt måste jag säga! Köp centrumet var jätte bra tycker jag för det var cafe i mitten som var jätte mysigt så man kan sitta och kolla på folk, sen massa affärer och det var coolt att det var bio på övervåningen. hehe, låter skit töntig men jag är lite töntig ibland percis som alla andra. Men iaf sen gick vi vidare i någon timme eller så och vi hittade en hel del faktiskt.

Jag kan stryka : ifrån min önskelista ;

- Jacka
- sjal ( visst man kan aldrig få förmånga ).

är jätte nöjd med mina köp måste jag säga. men ska kolla på tv nu, puss på er skriver snart!

fyfan,

Ett sista inlägg innan jag åker, asso shit vad jag måste fixa min fula lilla blogg! tycker den blir fulare och fulare för varje dag som går fan.. Tråkig för om jag tycker den är ful och tråkig det klart ni också måste tycka det, så fixa blogg för mig när jag kommer hem.. puss på er !

så jävla sugen,

Asso är sjukt sugen på att gå på bio någon dag, vill se " flickan som lekte med elden " och massa andra. Är bara så sugen på att göra massa roliga saker som t.e.x bio, gå på resturang med ett gäng kompisar, myskväll, festa loss, shopping runda i stan med bvän. Ja alltmöjliga roliga saker, säg till om ni är sugen på något av det. puss så länge måste fixa mig så jag är klar tills vi ska åka ! bye sötnosar.

min önskalista

Jag är väldigt tidig iår, men min önska lista för båda julafton och min födelsedag kommer jag skriva ner här. Kommer fylla på då och då när jag kommer på mer. Men några saker jag vet redan nu att jag vill ha är;

- Ny kamera ( 10.0 ) 
- kläder ( SÅKLART )
- Pengar ( födelsedagen )
- bio kort
- presentkort på gina/hm.
- Ny mobil
- lock tång eller vad det heter ( mer för att det är kul )

En sån här lista kan aldrig ta slut, den kan bara fyllas på med mer saker. sant eller falskt?


inköps lista, vill ha lite nytt

jag funderade nyss på vad jag kan behöva för något mer nu till vintern, Jag behöver faktsikt ingenting just nu som jag vet? Eller det finns ju lite jag vill ha men det kommer jag väl köpa senare.

Men jag ska köpa ny/nya:

- Ny jacka ( eller en till )
- ett par nya mjukis byxor ( äälskar mjukis! )
- någon mer långärmad tröja ( antingen vit/svart/randig )
- nya jeans leggings ( senare inte än mer in på vintern )
- någon ny kofta ( färggrann, rosa/blå/turkos/aprekos/röd o.s.v )
- någon ny halsduk/sjal


Det klart det finns mer man skulle kunna köpa men ja det där är något jag kommer köpa.

i love my girls,



Minnen minnen minnen - saknar er tjejer, när ska vi träffas nästa gång då ?


första dagen på veckan,

nu har hela skoldagen gått, vart helt okej dag faktiskt. Men slutade iaf vid tio över tre, och efter det åkte jag, lina och julia in till stan och skulle kolla prao. Träffade även på sofe, sofia, sandro och shatil. Roligt att träffa lite som man inte träffat på länge som shatil t.e.x, vi snackade även om det. heh, men iaf nu sitter jag hemma och ätit och det blev inge staffan idag heller.. Han var upptagen som vanligt typ, men om vi inte haft våran paus som vi inte räkar med så man kan säga att eller ja vi hade våran halv års dag dag. tänk 6 Jävla månader, tiden går så sjukt fort. Men iaf ska snart åka till kista med mamma typ och kolla lite på kläder o.s.v. Hoppas det blir roligt och värt det, men förlåt om jag skrivit lite idag men kom hem nyss och åt och ska snart åka igen, men hoppas alla haft en skön dag hittills och en bra kväll. KANSKE MISSAR IDOL.. för jag vet inte när vi kommer hem men hoppas jag hinner iaf. Vill verkligen se om calle kommer vidare eller inte. Men skriver nog snart igen, men puss så länge!


morondagens planer hittills;

- Skola ( hinner inte skriva ett inlägg på morgonen)
- stan och leta prao
- förmodligen träffa staffan en stund
- hem och kolla på IDOL och datorn.


ja det var då lite fort vad jag skulle göra, vet inte riktigt än hur det blir i detalj men det var ju som sakt var bara lite snabbförklaring så ni är förberedda att inläggen kanske kommer senare på kvällen. Säger då hur allt gick dessutom om ni vill veta mer info. Men godnatt nu allihopa, sovgott puss puss!


godnatt sötnosar

jag måste bara säga att vädret nu för tiden är helt underbart, det är sol nästan hela tiden och ganska varmt dessutom. Så jävla skönt, tycker inte ni det? jaja, hoppas alla haft en bra dag idag iaf, ska försöka fixa fram lite bilder sen i lördags kväll. Så sjukt underbart! puss puss godnatt allihopa.

dagens fotografi, bara några.


CSI NY

Nu sitter jag vid datorn och kollar på tv. finns inte så mycket bra så kollar på 5:an där det snart kommer CSI NY, tror jag det var. Men iaf idag var gästerna här och det var okej, åkte med i emils nya bil också. FAN VA NICE DET VAR, kändes så jävla bra när farten ökade och man kände hur fort det gick i kurvorna. Synd att vägen var som den var bara annars hade det var skit bra och tänk i ännu högra fart. Men iaf det har vart en skön dag och nu är det CSI NY. Måste bara säga att jag älskar csi, alla olika typ. Och förr kollade jag på alla jävla saker på tv, csi-ny-maimi, desperate house wife o.s.v men lägger in bilderna nu från idag iaf, inte så många men men. Puss på er alla!



.....

jävla dator, funkar inte att lägga in bilder!..

jag suger på, photoshop..

hejhej allihopa, nu sitter jag här och försöker mig på photoshop som inte går så bra.. Men men jag försöker ju iaf, och det är ju samma sak när man ska fixa sin blogg, ibörjan fattar man inget men sen försöker man mer och mer och lär sig mer och mer. Och tillslut kan man, så det är liksom. Men iaf några av gästerna har gått, p.g.a att vissa sak rida, bort o.s.v. Men ska lägga in lite bilder iaf, men kanske tar en stund men det kommer!puss


snart kommer gästerna, klockan 3.

Nu sitter jag hemma i vardags rummet hemma hos pappa med min lillebrorsa och väntar på att gästerna ska komma så vi får börja äta snart. Är skit hungrig och det är jätte godmat, Kommer nog ta kort och lägga in dem sen! Men iaf var hemma hos viccan hela morgonen som sakt var och badade. skönt, men iaf nu ska jag dra för måste sätta på mig lite smink så jag inte ser helt död ut. Skriver sen när gästerna åkt hem, puss puss!


crayz crayz, minnen!

ja nu är klockan elva, snart halv tolv och jag sitter uppe vid viccans dator för hon ligger nere i källaren och sover. Kunde inte sova längre nu för började garva åt en grej,haha. Men vaknade tidigare i morse vid 9 ungefär men somnade om som tur var. skrev nyss ett inlägg men det försvann.. Men iaf hade skiiit kul igår, tack alla för kvällen. Minnen minnen och mycket dans, mest med sofie tror jag ?(;. men sen när vi kom hem blev det skräckfilm och vi somnade typ halft till den så vi gick ner och la oss. Men iaf idag blir det viccan och sen vid 2 hämtar pappa mig för vi ska fira oscar typ, men men skriver senare. Bilder kommer senare, puss puss!


JIIIPPPPPUIIUUUEEE

ja nu är jag hos jonna och är med några kompisar, skriver mer sen ! lyckat dag idag asso (;

mina två små söta flickoa

Träffade även vickan med ck idag på matchen, mina två små duktiga vicc/ckor <3


Heldre för varmt än för kallt,

ja nu har jag kollat på viccans fobolls match, tyvär gick det inte så bra men det går nog bättre nästa gång. Skulle tagit kort på viccan men glömde bort det, och usch va skönt det var att komma in i värmen. Men iaf, nu medans viccan duschar så hör man hur hela familjen är nere i köket och gör tacosten, fyfan va gott med tacos liksom! Det kommer sitta sjukt fint nu asso, men iaf. Ikväll blir det vara med viccan och förmodligen sova här också, sen blir det nog ut med bälingepojkarna ikväll. Roligt roligt, skriver mer senare. Hoppas alla får en bra kväll och hare bra allihopa! puss


sanningen, eller?

Kollade nyss in alla bilder på hela bloggen, alltså hela augusti och september. Fett roligt att kolla igenom alla tyckte då jag. Hade fan många snygga bilder på mig själv fan, förutom när jag bjuder på mig själv. Men palla skämas och tycka man själv är ful liksom, men är den man är och man kan fan inte ändra på allt på sin kropp o.s.v. Så man får helt enkelt acceptera sig själv och njuta av livet och göra det bästa av det. Precis som jag gör när jag är med viccan, jag förstår inte hur jag kunde fått sånt här självförtroende? Det är sjukt men skönt. Plus jag tror dem flesta tjejer säger att dem är fula fast dem själva egentligen tycker dem är fina ibland.

fotbolls match snart då,

ja nu sitter jag fortfaranade vid datorn hos viccan, hon har redan gått eftersom det är samling före och då kommer jag nog med med Linda och Linus ner och kolla med dem sen när den ska börja. ME ngjorde om min frisyr lite, det kommer lite bilder, puss puss på er så länge!



skriver senare, för nu ska jag dra och kolla på viccans fotboll!


i love you, you are everything for me baby.

Några bilder på mig och viccan sen i förrgår,



If you go, i go whit you.
And i will never go back whitout you.


sommaren är inte slut än,

ja nu sitter jag hemma hos viccan medan viccan byter om inför fotbollsmatchen hon ska spela alldeles straxt. Så smsa gärna undertiden om ni har tråkigt, kommer nog inte ha så jätte roligt. Jag hann inte skriva innan jag åkte hemifrån men jag gick ner till polishuset och tog bussen där och senare hoppade viccan också på. Så vi drog till bälinge sen åt vi när vi kom sen har vi suttit ute lite också, så jävla skönt väder så det är sjuk. Men vädret är så jävla konstigt nu för tiden men snackade även om det med mamma imorse och det är väl allmiljöförstöring som gör så det blir så, så nu kommer jag bli lite mer miljövänligt av mig. plus på mig ! (a) .

innan jag for hann jag..;

 - måla naglarna
 - fixa håret
 - sminka mig
 - bestämma kläder
 - bestämma skor
 - ladda mobilen
 - noppa ögonbrynen

Så jag är snabb nog och hann göra allt, men nu ska jag dra. Men dem här bilderna tog jag när jag och viccan satt ute i det sköna vädret;




hehe, älskar kameror. Visst kanske inte alltid så snygg men oftast, höhö.


alltid lika skönt att ta en dusch, men nu blev det bad men ändå.

ja nu är jag nu duschad/badad. Och håller på att klä på mig, ska träffa viccan om någon timme, så måste hinna bli klar. jag ska;

- måla någlarna
- fixa håret
- sminka mig
- bestämma kläder
- bestämma skor
- ladda mobilen'
- noppa ögonbrynen

Så skriver senare om jag hinner, har bara lite mindre än en timme på mig att göra allt det där. puss puss på er!


acceptera eller dra, lätt som en plätt.

Alla klagar fan på att jag säger, jo. Vad fan är det för problem med att jag säger det? låt mig, visst kanske jobbigt ibland men ni är säkert också jobbiga ibland eller iaf känner er jobbiga eller så är ni sjukt tråkiga ist eller dryga eller konstiga eller ja de finns många ord. Men antingen accepterar ni att jag säger det eller så dra. Palla att alla ska hålla på och klaga på det, hur jävla omoget som helst. Vilket liv man måste ha om man irriterar sig på det, det finns fan värre grejor. Eller hur ? så sug min kuk.


gårdagens misslyckande,

ja igår försökte jag ju lägga in bilder igår kväll, minnes bilder som är jätte gamla. Och jag lyckades ju inte men tänkte kolla nu om det funkar, hoppas hoppas.


mawcke och pk något år sen, precis innan jag blev tsm med pk.


Planting, några år sen när jag var med honom som mest typ.


Wallberg på g, några år sen när jag var med henne HELA TIDEN. Minnen! 


Min granne hos pappa som jag inte träffat på skit länge, dessutom linda ks's kusin emma, minnen.


Min gamla bästavän catherine escobillo, minnen med dig tjejen. Sjukt söt du är fan!


Tomas i 5-6 när jag var där heela tiden, minnen eller hur alla järlåsa barn? (;


Arvid i sexan när vi var i rävsten med 6:c och vår klass 6:d. Minnen för livet fan, längtar faktiskt tillbaks /: någon mer som gör det?


haha, fjortis alvar när jag var med honom och tette heela tiden, MINNEN !


Emma helander på studenternas i typ 6:an, minnen minnen! haha när elina satt på toan (; heh


Wille för några år sen, haha. Gammal bild , liten fjortis ^^


Nicklas i 6:an när vi alla gick kvar i vänge, minnen. Saknar han fan, undra hur det går för han nu och hur han är nu.

Jag på nyårsafton för typ fleeera år sen hos jennifer typ vilket år kan det var, typ 2005-2006 hahah. Minnen! skäggstubb x)


jag och rebecka när jag var med henne förra sommaren tror jag det var när bryggorna där var nybyggda. Vi hade väldigt mysigt, köpte glass, snackade och så. Minnen!

Inte så många bilder, men gamla som fan och hittade dem och ville lägga in. Njut, hah .

bästa låten just nu,

Godmorgon sverige, nu sitter jag här igen och tänkte skriva ett litet inlägg. Vaknade för två timmar sen för kunde inte sova längre.. sen har jag ätit frulle och kollar på narnia två igen, och nu sitter jag här med ont i huvudet och lite så och väntar på att viccan ska svara på sms. Men hade alla trevligt igår? och är det ingen som kommer på låten? Det är min favvo låt just nu, så jävla bääst ! alla som vart med mig på senaste tiden har hört den, det kan jag lova (; gissa på nu, lycka till ! 

OBS!
 Det gör inget om man chansar fel, man får ha fel. Men skriver texten igen satt ni har lättare att hitta den.

Shawty got that super thing,
Hotter than she sun of south in spain
Got me soon as i walking
through the door
My pocket started tickle-ing
The way she dropped in low
that thang
Got me wanna spend my
money on her, her..
she get it pop it lock it drop it that birthday cake.
Got a candle need to blow that crazy flame away.
Take ke red, black card and my jewellery,
Shawty is ... , ..


Somebody call 911.

ne nu ger jag upp.

Nu är min dator helt cp och jag kan inte göra ett piss på datorn fan, hatar min fitt dator. Nu har jag lagt in massa bilder som påminner mig om minnen, visst bara 14 bilder men nu kan jag inte lägga in dem för att datorn är cp i hela jävla fitt grejsemojjen! h** DATOR!.. men men får lägga ut dem imorgon ist, så tyvär får ni se bilderna imorgon ist, men det är bilder värda att se(;

godnatt allihopa, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova tror jag. Men puss puss på er.

borta bra men hemma bäst, brukar man inte säga så?

Kom hem precis och så nu sitter jag vid datorn som vanligt och skriver på min blogg. Klockan är snart 1 och jag är inte ett piss trött, plus att min dator är seg. Eller den är typ full så internet funkar inte så bra.. facebook är jätte dålig just nu t.e.x. Men men jag vill tacka elin för kvällen för det var riktigt mysigt, skönare än jag trodde och var precis på det humöret efter dagen. Men hoppas alla har det trevligt eller haft trevligt ikväll, men godnatt allihopa. Kommer nog skriva mer snart men men ni får sovagott ni som ska sova, pusspuss!

myskväll, i in love whit it.

ja det blev myskväll ändå för mig fast hemma hos elin med dipp och gurka och till disney och till men in black 2.Fan va jag garvade till filmen asso, jag har upptäckt att jagär lite re och cp fan. Eller jag har personlighet, är speciell, cool, skön du vet bäst helt enklet med bästa humören. Tycker inte ni också det ? haha nu blir det någon ny film på 3:an. Så skriver när jag kommer hem, puss på er allihopa!


Elin hade inga bilder på datorn så sökte på hennes namn på google och då kom tingeling grej upp så tog den. Och så klart sjuka som jag och elin är så satte vi på låten och sjöng till den och nu ska elin skicka den till min mobil. Omogna eller bara allmänt sköna ?
tror vi båda vet svaret på det där, för alla visste ju att vi är typ sköna som fan (;


var bara tvungen, tog av sofie.

Den här texten är sjukt bra, för det stämmer som fan. Killar läs och lär er.

- tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
- gillar när killar vågar skriva hjärtan i sms.
- tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
- tjejer har humörssvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
- när du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något.
- tjejer vill höra att de ser bra ut, även fast de kanske inte tycker det själva.
- skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt arg/ledsen.
- när en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra: "jag älskar dig också" inte "detsamma".
- tjejer kan reta upp sig på väldigt småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne.
- skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
- vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.
- använd ord som vacker och fin om hennes istället för sexig och het, hon tar det mer seriöst då.
- tycker du om henne påminner du henne om det ofta.
- påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.
- tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säkert.


ja killar, tänk på det där så kommer det gå mycket bättre för er.


hejdå

tyvär tänker jag inte blogga något mer idag, orkar inte sitta här mer och tänka på allt o.s.v så jag hoppas ni kommer imorgon och läser igen men jag orkar inte. Nås på mobilen om det är något, puss på er.


trött på livet

ja nu har jag inte rört min röv från data solten på ett bra tag, har vart helt inne i mina låtar och allt jag gjort på datorn. Nu sitter jag fast i en låt jag har på mobilen, är helt konstig idag fan. Inte kul, men det försvinner väl sen. Sen är det match i morgon som jag kanske får vara med på men vet inte om jag vill och orkar det? Skulle bara känna mig dålig om jag spelar med dem äldre och det vill jag inte. Men det kan även vara bra fast är fortfarande lite svullen i mitt knä sen igår på matchen.. Plus att jag inte tränar idag så kanske det är bäst att inte vara med, men nu ska jag ner och hjälpa mamma bära kassar. puss !


Gissa låt?

Shawty got that super thing,
Hotter than she sun of south in spain
Got me soon as i walking
through the door
My pocket started tickle-ing
The way she dropped in low
that thang
Got me wanna spend my
money on her, her..
she get it pop it lock it drop it that birthday cake.
Got a candle need to blow that crazy flame away.
Take ke red, black card and my jewellery,
Shawty is ... , ..


Somebody call 911.

Bara en liten bit av låten men gissa, så SJUKT BRA LÅT!

vad har hänt?

ja vad har hänt den här veckan nu då?

 - vart med mamma på stan och köpt skor.
 - träning i tisdags.

 - skola sen hem till pappa.

 - barn vakt och sen tränings match. 

 - mys kväll med tjejerna.


Så har den här veckan vart hittills, efter matchen i torsdags blev det hem till viccan sen så sov jag där. Och sen har inte resten av veckan vart än men missar lite saker men det är tyvär inte mitt fel, det är lite jobbigt att jag gör det för vill inte men men.. Men idag blir det Elin eidhagen efter att jag kollat på träningen ikväll. hare bra allihopa, puss på er!


-



Ja vad tycker ni nu om min nya header?
bra eller dålig?


header'n

ja nu tänkte jag försöka fixa min header lite gran så kommer snart upptatera den så vad berädd på en ny igen. För tog den som jag har nu som en räddning i nöden för att jag inte hade någon. Ville bara förvarna er och ni får säga vad ni tycker sen, men vilken har vart bäst hittils nycker ni ?


morot med stora bokstäver

Ja nu sitter jag här och äter morot och försöker installera så mammas kamera funkar till datorn så man kan lägga in bilderna jag har på den mobilen. Det är sjukt många och kameran är skit bra dessutom, får fråga mamma om hjälp sen när hon kommit hem. Men kollade nyss på shrek 3 och satt även ute på balkongen en liten stund och lyssnade på musik i det sköna vädret.

får hoppas på det bästa

Ja ikväll är det träning men känner att jag börjar bli sjuk så tänker inte träna men tänker åka dit och kolla ändå, för elin ska spela och så. Asso har verkligen humörs svägningar, för ena stunden är jag skit glad och andra deppig, men det beror typ mycket på musiken jag lyssnar på. Nu lyssnar jag på velvet - Fix me . Och det gör så humöret är på topp ! basen, rösten, allt. Grrrrr, älskar musik !


bjuder på mig själv, älskar dig viccan


hatar mitt liv ibland.

Ibland bara hatar jag mitt liv, eller egentligen inte mitt utan min brorsas. Han kan gå och ta sig i röven fan, visst han kan vara bra ibland men för det mästa dålig. Iaf för mig.. Kommer inte bli som vanligt mot han mer fan, han har förstört för mycket för mig.

han är frågetäcknet i mitt liv som gör så jag inte vet vad jag ska göra eller så, och viccan är utropstäcknet som vill att jag ska göra saker men oscar sätter ett frågetäcken på det så det inte går, plus att han sätter dit en punkt i slutet. Skaffa er aldrig en store bror som är ungefär två år äldre! ett tips bara,

kläder kläder och ännu mer kläder

Nu sitter jag och kollar på viccan och försöker hjälpa henne att välja kläder, vill också ha så jävla mycket snygga kläder! Men tyvär så har jag inte det, men man tycker alltid att andra har mycket mer snygga kläder än sig själv.


i know you want me (;

Måste bara säga att jag är på på super bra humör just nu, det kommer kanske inte hålla så länge men jag är bara så sjukt glad! vet inte varför och så men men det bebövs inte veta bara jag håller mig så här är jag jätte nöjd. Men jaja hare bra allihopa, det har jag typ skrivit tre gånger nu men vad gör det? heldre för mycket än för lite, eller hur?

puss puss på er allihopa !

kiss my as bitches.



Ni kommer aldrig kunna slå oss, vi är överdrivet bra och det vet ni.


vill bara tacka dig,

jag vill tacka en viss person som jag är med just nu, visst vill tacka flera. Men ja tack viccan för att du finns, när jag är med dig så kan jag inte göra mer än att lee. Mår verkligen bra med dig och man kan liksom inte göra annat än att lee för det kommer liksom atomatiskt. Undra hur många andra som känner så när dem är med sin bästavän? säg till om ni gör det, för tror inte jag har haft riktigt såhär förr. nu typ låter det som att jag är kär i dej, men visst jag är kär i dig för jag skulle vilja vara som du, se ut som du i din perfekta kropp. Men du är min bästavän och det är nog det närmsta jag kan komma så det får duga. Men bara så du vet är du bäst, men jag hatar min brorsa. Han förstör mitt liv, jag kommer aldrig bli som vanligt mot han för han förstör så jävla mycket..

Men jag älskar dig viccan, och alla minnen och allt. Du är så överdrivet bra på alla sätt, till dig min bvän.


Osmnkad och allt men vi igenom allt!


flickan i det blå

Sitter och lyssnar på lite olika musik och just nu är det flickan i det blå, så himla mysig låt. Plus tänker på staffan när jag hör låten för lyssnade på den hela min prao typ och då snackade jag med honom mycket och så. Men nu har viccan badat klart så nu blir det väl inte så mycket dator mer, men jag skriver senare. Hare bäst allihopa, puss på er!


fredag hela veckan,

Ja idag är det fredag och det betyder hissa och dissa. Jag tänkte börja med att dissa den här gängen.


jag tänkte faktiskt börja med att dissa att allt nu för tiden kostar så jävla mycket. en tröja kan man få för typ 200-300 som förr kunde kosta typ 50-100 :- . visst sverige är i en sån kris när folk förlorar jobb och så, så man förstår väl lite men det suger som fan.


jag tänkte hissa mina underbara skor, Uggs.  Dem är dem skorna som kommer hålla fötterna varma nu i vinter och i höst och nog vår också. Så ett stort plus till dem, eller vad säger ni? Jag hissar också det sena fina höstvädret som har kommit nu på senstaste tiden, visst det är kallt på morgonen men sol på hela dagen och på eftermiddagen men kvällen kan bli kall också men det gör ju inget. Det är ju höst och då har man ju skorn?(i)

Nu har jag dissar och hissat lite fort.


nästa gång tar vi dem, lätt

ja skrev inte så mycket igår men jag orkade inte sitta vid datorn så mycket när jag var barnvakt för ville umgås med mina små syskon. Men iaf sen så igår så hade vi tränings match i vattholma mot storvreta och ja, det kunde ju gått bättre men jo  det gick ju ändå inte dåligt. Men vi förlorade med 5-1 typvär, men nästa gång tar vi dem. Men iaf det var roligt att spela igen fast krockade med en tjej så mitt knä svullnade upp och hade svårt att andas och så . Så spelade inte andra halvleken för behövde vila men sen spelade jag tredje och då var jag skit peppad men det gick inte så bra, men var nära på att göra mål men tror ni inte man ramlar dådå och får bränmärke på två fingrar och skrapar upp det gamla bränmärket man fick dagen innan på knät så har skit ont där nu. Men men, bara att stål sätta sig. Men bra spelat tjejer som var med igår, nästa gång blir det bättre men tänk det var våran första match eller ja träningsmatch på typ jätte jätte länge. Men vi har iaf förbättras, så är stolta över er tjejer.

Sen efter matchen åkte jag hem till viccan och vi var ute i bälinge på kvällen sen gick vi in och sov, var sjukt trött! och nu sitter jag här och lyssnar på musik medans viccan badar. Men lite ändrade planer för i veckan men det skriver jag senare. hare bra allihopa puss puss !


tränings match dax

ja nu sitter jag i soffan och kollar på ett "jätte" roligt barnpogram. Snackade nyss med viccan om hur det blir ikväll med träningen, men jag vet inte om jag ska till mamma eller pappa efteråt? kommer vara skit trött typ men vill ändå typ göra något roligt ikväll. Men får se hur jag gör och hur mycket jag orkar, eftersom matchen slutar typ 21:00. men skriver sen , puss !


24/09 - Kalle häggström

Grattis kalle, sa det nyss men vill säga det igen. hoppas du får en bra födelsedag, och synd att du är sjuk men man får hålla tummarna att du blir bättre. Men men nu ska jag straxt gå och göra frukost åt oss allihopa men skriver senare gott folk. Puss på er allihopa !


godmorgon godmorgon, se hur solen skiner glatt

ja tyvär lyser inte solen men en kanske kommer, men iaf idag är det Kalle Häggströms födelsedag. Så stort Grattis till han. Nu sitter jag och sara och kollar på cirkus film och äter lite förfrukost. Men sen är jag typ lite sjuk så hoppas matchen kommer gå bra ändå ikväll. Fast hinner nog friska till mig tills dess, man får helt enkelt hoppas på det bästa. puss på er så länge!



you kall me lisa but is not my name,

Ja kollade nyss på tv som sakt var och försökte fixa blogg och nu ska jag sova. Är helt om i armbågarna sen gympan idag i skolan så kommer vara skönt att sova. lyssnar på musik nu och hälsar kalle grattis i förskott!
godnatt allihopa, puss på er !


män som hatar kvinnor

Tänkte säga säg att du älskar kvinnor men det blev helt åt skogen fel. Män som hatar kvinnor skulle det vara, men iaf. jag låg nyss i sängen och kollade på män som hatar kvinnor och pauseade för att kolla på idol som var skiit bra! Men sen blev det att se klart filmen och även fast jag sätt den förr var de n fortfarande läskig. Men den är så sjukt bra och jag längtar tills jag ser tvåan och trean ! men men nu ligger jag i sängen med min lillebrorsa isac och kollar på discovery. Tråkigt tyckr jag för det är typ mortorcyklar och så, men men vad gör man inte för brorsan sin. puss på er allihopa !




det ändra du någonsin kommer ångra är chansen du aldrig tog.

Nu sitter jag här vid bloggen igen, och är hemma hos pappa. blev inge ut kväll som hade var roligt egentligen. Visst kommer säkert ångra det sen, som med mycket annat man brukar göra efter åt. Har ångrat ganska mycket man inte gjort som man ändå inte ångrar fast ja, ni förstår. men det är ändå skönt att komma hit och träffa på familjen som jag inte brukar så ofta. Men men nu ska jag kolla på när syskonen och pontus spelar tv-spel. Men idag blev det skolan som gick segt som fan, sen blev det stan med elin eidhagen. Och sen kom viccan och nattis en stund också, roligt roligt! vi åt på donken, alltid lika gott att gotta sig där. Träffade tess och jona där och en tjej ifrån bjk som jag träffade förr när jag var med jennifer. Sen gick vi och kollade bussen och hon tog 7:an hem och jag gick till min buss då jag träffade på wolde som jag inte träffat på skit länge. Fick även se hur hennes kille såg ut, roligt roligt. Sen åkte jag hem och packade väskan med innebandy grejor och allt. Sen hämtade carina mig och vi åkte hem till björklinge igen. Och så åt vi nyss så det var gott, men nu ska jag låta min brorsa få ha datorn en liten stund. hejdå allihopa puss på er!


du kan aldrig ta ifrån mig något jag aldrig haft..

typiskt nog känner jag mig dåligare än alla andra, förstår inte varför för borde inte göra det men kan verkligen inte rå för det. Ibland får jag bara såna tankar att jag är sämre än alla andra och presterar mindre. Sjukt jobbigt, för varför är jag dåligare än alla andra ? visst kanske på vissa grejor, som t.e.x det här med att blogga. Det har jag märkt nu att det inte riktigt är min grej, alla har finare än mig, skriver bättre än mig o.s.v. Men nu börjar jag känna att jag inte skriver för att det är kul längre utan för att jag måste och inte vill känna mig dålig. Det är fel sätt men ah vad ska man göra liksom. Vill inte ta bort bloggen men tror nog inte det är så många som kollar och läser ändå.. Men nu kom min lärare då måste gå, puss på er allihopa.

23/09 - 10:48

Nu sitter jag i fritidsgårde med filip,bella och julia och väntar på att dem ska öppna bibiloteket. Vi har egentligen svenska men förra lektioen hade halva klassen redovisning och andra lästa och nu är det tvärt om. Sjukt skönt för sen är det lunch och efter det no, och sist tyska sen är det STUDIE dagar torsdag-fredag. Skit skönt faksitkst, och hoppas dem blir lyckade bara. men men nu ska jag inte skriva mer för ska gå och läsa, puss på er !


22/09 - träning

Ja nu sitter jag i mitt rum ny duschad efter en lång träning. Det gick inte så värst bra idag men men det blir väl bättre nästa gång. För det hoppas jag verkligen för då är det träningsmatch i vattholma mot storvreta. Får hoppas att det kommer gå bra, är inte så jätte taggad just nu men kommer nog bli det när det börjar närma sig. Men nu ska jag iaf lägga mig i sängen och försöka sova för är skit trött och ska upp imorgon halv 7. Hoppas alla haft en bra dag och förlåt för jag knappt skrivit något idag men har vart sjukt seg! jaja, bye bye


22/09 - i'am sorry

Ja idag ledde då jag och julia gympan och när lektionen nästan var slut så börjde en typ spy och en låt helt förstörd på golvet och var yr och så. Lyckad träning känner man då, men alla var duktiga och jag tycker det gick helt okej iaf. Men iaf sen så var dagen seg, man var trött och seg i hela kroppen. Det fanns typ ingen mat heller så det var ännu mer värdo. Men sista lektionen hade vi tyska och hade prov, var jätte dålig men ska få göra om dialog grejen igen när fillan ska göra sin del. Men men efter skolan gick jag på stan en stund med viccan, lika mysigt som vanligt. Stötte på jonis också, inte träffat han på länge så var roligt. Men sen tog jag halv 5 bussen hem och åt och diskade likte. Och nu kollar jag på tv och tänkte skriva ett inlägg. Men hoppas alla har haft en bra dag, ska träna ikväll 8-10. Så kommer hem efter det och ska duscha så kanske inte orkar skriva då men ist hoppas ni haft en bra dag och att ni kommer sovgott! bye bye


22/09 - Tisdag

Nu sitter jag i fritidsgården och har arbetspass och fixar inför idrottslektionen som är nästa lektion. Men iaf nu kommer julia tbx så nu ska vi fixa lag och så, så nu ska filip få tbx sin dator igen. byebye !

22/09 - godmorgon sverige

Hoppas alla sovit gott ? jag blev iaf väckt av klockan vid sex som vanligt men låg i sängen till halv 7 ändå, så jävla skönt. Men iaf nu har jag klätt på mig, ätit och så. ska bara sminka min klart nu, för tog en pause från sminkningen för att skrivia ett litet inlägg, gulligt va? jaja idag blir det skolan och då ska jag och julia hålla i gympan andra lektionen, sen slutar jag tio över 3 och efter det stan sen hem och städa lite sen träning vid 8-10.

Lite kort berättat vad som händer idag, hoppas alla får en bra dag!


21/09 - nattinatti

nu tänkte jag gå och sussa, är sjukt trött och vart det hela dagen. Så hoppas alla haft en bra dag och sovgott allihopa!

Tack till alla er som stöttar mig och viccan.. du gör verkligen min dag och sätter ett leende på mina läppar. tack!


21/09 - ett år sedan

Nu är det ett år sen jag flyttade ungefär lite mer och tiden har gått så sjukt fort. Känns verkligen inte som att det var ett år sen, men nu är det så och vad kan man göra? Visst det blir bättre och bättre hela tiden med allt men vill ändå flytta härifrån. Men men här är en bild från förra året vid den här tiden och det är vid min gata fast innan men svänger in,


Ganska fin men ändå konsig, jaja.


21/09 - sommaren

Är det bara jag som saknar det varma vädret när man kunde ligga ute och sola och när det var så hett när man bara ville åka ner till vattnet och bada. Asso usch vad jag saknar det.. Nu börjar det bli kallt igen men visst det är lite mysigt det med nu när det är höst, men sommaren är ändå något av det bästa.



Sen vill jag ha en liten lek, Gissa personerna.



vilka?



vilka?


21/09 - sveriges fulaste hus

Kollade nyss på sveriges fulaste hus, en tjej i min skolas hus var med där och hon var typ stolt över det. Visste det blev ju bättre efter än innan men ah, ingen komentarer. Men iaf nu sitter jag här och äter melon, skit gott och typ kollar runte lite, men imorgon blir det skola och sen stan och sen träning. Jaja bye bye!

21/09 - från botten till toppen

Just nu sitter jag med tårarna i ögonen för läste just en text om mig på viccaneriksson.blogg.se 's blogg. och så kallad min bvän. Bara så ni vet så är hon så sjukt bäst och tanken att vara utan henne är omöjlig. Så alla som skulle vilja förstöra för oss, dream on. hah, alla våra minnen allt är så mycket bättre än era. Det är liksom självklart, eller hur älskling? Men iaf, köpte skor idag som jag väntat efter att köpa länge nu. Och jag hade gud med mig idag, stövlarna jag kollade på var typ slut sen så låg precis min storlek på golvet och allt. Snacka om tur, så jag gick därifrån med ett leende på läpparna kan jag säga. Kollade även lite efter jacka men hittade ingen, är kär i den andra jag redan hittat. Men iaf sen åkte jag och mammis hem och lagade tacos och sen badade jag efter shrek 2 för var jävligt frusen och nu blir det datorn sen kolla på "sveriges fulaste hus" och idol om det är det.

men iaf jag älskar dig viccan, du är så jävla bäst på alla sätt

 


21/09 - stan

Idag blir det skolan och sen blir det stan med mamma, vi ska köpa skor åt mig som är efterlängtat. Sen ska vi nog gå runt och kolla jacka, för har hittat en som jag vill ha men ska kolla vidare lite för den är inte direkt billig. Men ska iaf bli skönt att få skorna idag, sen måste jag nog gå och köpa halstabletter för har sjukt ont i halsen. Men det är nog för att jag glömde stänga fönstret inatt så det var svinkallt när jag vaknade. men jaja, byebye!


21/09 - måndag

Nu sitter jag här på so'n och skriver om kristendommen, det går faktiskt ganska bra. Vi har grupparbetse så vi håller på med isalms,kristendommen och judendommens historia. Jätte tråkigt men måste göras, men måste gå nu. bye!

20/09 - läppar


Ja det är inte bara mina ögon som är vackra.


20/09 - svarar


Svarar: Jag blir så sjukt glad när du skriver det där gumman, är lika glad över att jag har dig hjärtat! jag försöker leva iaf för det är onödigt att sjunka så lågt för något jag inte ka råför. jag försöker bli stark och vill att andra som har som jag, då menar jag är speciella. Som också har något dem skäms eller så över ska läsa och försöka bli starka dem också. Dem är värda så mycket för dem flesta mår så sjukt dåligt och det är så fel.
Men jag kan säga att du har stöttat mig älskling och hoppas jag stöttat dig lika mycket? Du kanske tycker jag är konstig som säger att jag är stolt över dig också, men det är jag. Du har fått gått igenom mycket och klarat det och det är jag jätte stolt över. För det har inte vart lätt, men jag älskar dig också bästavän <3

20/09 - svarar











Svarar:  tack så mycket, det är kul att du tycker det för det är verkligen svårt att acceptera sig själv och speciellt när man har något så stort fel som mig. Eller fel är ett dåligt ord för det utan typ mer annorluna sak som jag har.

men iaf din första fråga, ser du anorlunda?
- jag vet inte hur jag ska förklara men jag ser inget på det ögat, trodde jag först iaf. Men det är så svårt för jag upptäckte i sommras att jag kunde se färger på det om jag höll för det andra men det är så oförklarligt satt det är sjukt för jag vet inte ens själv riktigt. så vet inte riktigt hur jag ska svara men har aldrig sätt med två ögon så vet inte hur ni andra ser.

fråga två, märker du något om skillnaden?
- Vet inte riktigt vad skillnaden är, för det är lättare att skriva frågor än att svara dom som är mitt jobb. Men jag får som sakt var försöka. Men asso jag märker om det är ljus ute eller mörkt om jag håller för mitt friska öga. För mitt blinda öga är så pass ljus känsligt satt man märker det. Men nu när jag kommer få lins kommer jag nog få svårare med det men då kan jag nog svara mer på hur skillnaden är på det sättet.

kan nog inte svara så mycker mer än så, men hoppas det räcker.


20/09 - frågestund

jag tänkte ha en frågestund, efter fem frågor svarar jag.
kanske inte får mera så börjar med några.
men det är bara att fråga så svarar jag sen efter fem frågor!


20/09 - sanningen kommer fram.

Jag har fått frågor ibland om mitt öga, visst jag tycker det känns som att det är samma personer som ska hålla på och kritisera än. Men jag har ingen aning om det, men jag har fått så mycket bättre självförtroende nu än vad jag har haft i mina gamla dar. Många verkar ha svårt att förstå att jag lider sjukt mycket av det, och ni som inte har det kan verkligen inte förstå. För det är inte som att sätta för handen på ena ögat och kolla, det är så jävla mycket mer än så. Jag har något som dem flesta 15 åriga tjejer och killar inte har, jo ett blint öga. jag står för det och det var inte länge sen jag började stå för det. jag har skämts så mycket i mitt liv, gråtit, lidit och till och med viljat ta livet av mig för att jag har det där lilla. Okej " lilla och lilla" kanske jag inte kan säga, för det är en så sjukt stor grej för ensjälv. Jag vet att alla har skavanker och jag försöker verkligen leva med mitt öga om att folk glor och kan verkligen inte sluta titta. Förr så hade jag kollat ner i marken och haft luggen för ögat, men nu kan jag ha luggen uppsatt i hårspänne på huvudet och kolla tillbaka på dem tills dem slutar kolla. Det är en grej som visar att jag blivit så mycket starkare än vad jag vart förut. Jag har kompisar som har skavanker och lider så sjukt mycket av det, och jag tycker det är så jobbigt att se dem så ledsna över det. Jag har något som jag är tvungen att visa för alla som jag pratar, kollar, lyssnar, träffar o.s.v för. Vissa av mina kompisar kan dölja sina och det tror jag verkligen inte gör det bättre, för man måste kuna stå för hur man ser ut och att folk ska acceptera än för hur man än ser ut.

Men jag tänkte iaf berätta vad som hänt med mitt öga, visst om ni har frågor är det bara att fråga. Men jag har inte valt att ha mitt öga precis som alla andra inte valt att ha sina skavanker. Det måste ni alla förstå, för jag lider fortfarande av mitt varje dag. För varje gång man kollar sig i spegeln ser man det, varje gång jag sminkar mig gör jag det. jag ser det minst hundra gånger per dag, tänker på det hundra gånger per dag och det gör nog alla andra som också har så. Man lär sig leva med sina skavanker och dölja dem på bästa sätt men jag försöker sluta dölja men jag kommer ändå göra det nu för mammas skull. Men iaf jag föddes med gråstarr i mitt ena öga, ( det ligger i släckten, men man brukar få det när man blir gammal inte som ung. ) Jag fick gå med bandage i en månad för mitt öga som 1 åring utan att se något i en månad så jag lärde mig huset utantill och fick leka utan att se vad jag gjorde o.s.v. Det finns massa olika grejor jag skulle kunna berätta men det gör så sjukt ont att tänka på det för jag får tårar i ögonen bara av att tänka på det. Men iaf sen opererades jag tre gånger och det hjälpte inte. Så nu idag ser jag ut som jag gjorde efter att jag opereat mig. Nu har ni eran förklaring, om ni inte accepterar mig som jag är är det inte min förlust. Visst ni får fråga och jag kommer säkert få flera såna komentarer man jag svarar gärna på frågor men om ni ska hålla på och omogna er så behöver ni inte ens skriva alls för det här är något personligt för mig som gör ont för mig. Du, just du som läser det här har nog också något som gör ont om man trycker på det. men men nu har jag gett min förklaring.


jag kan le och skratta person som alla andra fast med bara ett öga.


20/09 - ingen kamera

Tyvär så har jag inga batteri på kameran och har sån man måste ha batteri i tyvär .. men ska köpa uppladdnings bara igen för det höll i typ två år så det var värt det. Men fall jag inte sätter in nya bilder vet ni då varför. Tycker det är skitsynd men men nu är det så och kan inte göra något änså länge.



20/09 - Lager 157.

ja min morgon startade med att mamma väckte mig och viccan klockan åtta för att vi skulle åka till lager 157. Så vi gick upp fixade oss o.s.v Sen lämnade vi viccan och på började den långa bilrestan till lager 157. Vi satt i bilden i ungefär två timmar, kanske lite mer. Men sen när vi väl kom fram så gick vi runt där i någon timme ungefär, den här gången var det mest killkläder. Det fanns inte så mycket tjejkläder och det mesta var typ lite tantigt tyvär. Så jag fick bara ett par trosor och en tjocktröja därifrån medans oscar fick lite mer. Men sen hittade vi inga skor eller något heller inne på skorett som var väldigt tråkigt. Så vi började våran resa för att hitta något matställe, mamma och dem andra ville typ ha någon annan mat än mcdonalds. Så vi åkte in mot centrum och jag lovar har fan aldrig sätt en så dööööd stad. Typ en mäniska på en gata eller något , det var sjukt. Plus att gps'en var så jävla dryg och skickade runt oss över lite olika, tex upp på gågatan. hah, men sen åt vi mcdonalds ändå och jag testade summer suprem med chicken och bejkon. Det var för mycket ost smak för mig så håller mig till mcchicken jr. Men sen fortsatte vi åka till gävle för att kolla efter lite mer saker där i köpcentrumet där. Jag hittade en jätte fin shorta och ett par svarta leggings. kollade på en jacka jag ville ha men vi ska fortsätta leta för affärerna som var i gävle finns även i uppsala. Sen äntligen begav vi oss hemåt vi ungefär fem tiden kanske. Så det blev sjukt mycket bil idag så nu är jag trött. Men när vi kom hem hyrde vi en wallander. Skit bra faktiskt, sen ja.. nu sitter jag här och lyssna på " I walking in memphis ". Men hoppas alla haft en bra söndag? jag har iaf haft det och känner mig sjukt slut.



Sen mina planer för den här veckan,

Måndag: Skola sen stan med mamma
Tisdag: skolan sen träning
Onsdag: skolan sen hem till pappa
Torsdag: barnvakt sen tränings match
Fredag: myskväll med tjejerna!
Lördag: viccan viccan viccan, kanske tälta?
Söndag: ta det lugnt och vila inför måndagen

Längtar och ska bli en sköön vecka det här.


20/09 - gårdagen

har ju berättat om gårdagen tills att jag skrev att jag skulle vara med viccan. Men jag var med henne hela kvällen sen sov hon hos mig. Mysig dag som vanligt med sötnosen min, men hoppas alla andra också hade en bra lördag som jag, fast vi blev då jävligt irriterade ett tag och det var fan inte kul då om ja.. skitsamma.


Minnen med viccan det där, längtar tbx!


19/09 - fondy gryta

Ja idag vaknade jag upp hos staffan eftersom jag sov där ifrån fredag till lördag. Sen hämtade mamma mig där och vi åkte till maxi och handlade en massa och köpte mcdonalds med oss hem. Vi hyrde även två filmer som vi tänkte kolla på, vi kollade på en direkt när vi kom hem till maten. Och shiiiit va den var bra, asso jag har jätte svårt ibland för jag skäms till filmer när dem gör saker och kan bli skit arg varför dem gör si och så. och jag blev det som fan, jag är också blödig. Så tro det eller ej, jag började gråta till en komidi. sjukt bra film även lyckligt slut, som dem flesta filmer. Men sen så började vi med maten, fondygryta med kroketter, sallad o.s.v. Till efterrätt blir det melon och så.

Senare på kvällen blir det träffa viccan, det blir nog lika roligt som vanligt. Men det ska bli kul, får se vad vi hittar på men hoppas ni hade en bra dag igår och att ni får en ännu bättre idag. skriver senare, bye bye!



bild på mig och lina när vi var i sävja för ungefär ett år sen nu. minnen, ville bara ha en bild så tog någon och det fick bli den. Vi har gjort mycket tsm nu lina och jag vet att du finns för mig och hoppas du vet att jag finns för dig också. Hoppas allt löser sig för dig för det ända jag vill är att du ska må bra!


19/09 - grattis bror

ja idag är det då min store brorsas födelsedag, han fyller 17 år. Vi är ganska bra syskon, vi bråkar inte så mycket som vissa andra syskon kan göra och vi står oftast på samma sida om man bråkar med ett små syskon. ( ibland ) sen så är vi väldigt snälla mot varandra, och är glad för det. Min store bror betyder så sjukt mycket för mig, även fast det kanske inte märks ibland. Men vafan syskon är syskon eller hur? Men men, grattis brorsan hoppas du får en dunder födelsedag! han hade även match idag och dem vann, bra dag. Men men här är en bild på han, gratta han det är han värd.



oscar monié <3


18/09 - minnen

jag tänkte visa lite bilder och skriva lite om dem, tog bara någora för det skulle bli så mycket annars.


Här är en bild när jag och viccan var på gröna lund i sommras med min mamma och syster. Vi träffade Rasmus som vi träffade på gräsö där sen åkte vi massa med totte och kalle. Så jävla minnes värdt, ville bara åka dig dagen efter igen. Saknar det som fan!


 Här är en bild på mig och alice när jag var med henne som värst. Bilden är från hennes syster gamla lägenhet som ligger brevid hennes pappas. Minnen därifrån asso, mycket minnen med alice. Tack för allt gumman!
 

 Min och alice promenad dag, en av alla hundra bilder vi tog!


 En av alla gånger vi åkt till fjällnora, riktigt mysigt! en bild på oss tjejer, alice är inte med hon är längre bakom alla och jag knäpper kortet. Men tack för alla gånger vi vart där allihopa som bor där och vart med.
på bilden är det: Elin n, Terese p, Lisa m, nattis s, agnes e, josephine, Linnea l och maria l.


ännu en kväll i fjällnora, fast den här anitngen en helg innan den andra eller någon dag innan!



En dag hemma hos pappa, är ifrån i våras. Lite suddig och så men vi solar, hoppar studsmatta o.s.v

 
Minnes värd dag i allians med Linnea L, det här var när vi var som mest. Hade sjukt bra med dig linnea, saknar dig. Det är synd att man träffas så sällan nu för tiden men tack för allt verkligen!

 
En minnes värd dag i vintras/våras med jennifer w, vi skulle då gå upp från den här lilla kullen men det gick då inte så bra. Jennifer ramlade och så, hah. fan va roligt vi hade där ändå och bilder nedanför är precis innan eller precis efter. obs! TAGGBUSKAR.


Hemma hos linnea med maria, linnea och jennifer. Mysigt, men det där var precis innan linnea och maria skulle åka bort tror jag det var. jaja, har många minnen med er tjejer! saknar er.


Och det här var när jag var i vemdalen i mars tror jag det var, hur mysigt som helst. älskar att vara där och att åka snowboard ner för backarna. Minnen, förr förra året eller året innan det var även david tallskog med dit. kommer aldrig glömma!

Minnan för livet, bara några få.


18/09 - imorgon

Imorgon är det den 19 september och min brorsa fyller år. Så grattis till han. Kommer skriva ett större inlägg imorgon till honom, men ville bara säga det.


18/09 - hissar och dissar.

Jag tänkte börja med att hissa idag och sen dissa.


Emma Helanders som fyllde år i tisdags, grattis! och vi tjejer som höll uppvärmingen. Det var bra gjort av oss, vi ställde upp även fast vi skämde ut oss för hela skolan. Och sen att Lina fick mig att stanna kvar i skolan i torsdags och plugga så jag fick klart engelskan.


Den här veckan tänkte jag dissa falska vänner, som man tror finns där fast dem inte gör det. Som ljuger bakom ryggen på en och som inte kan vara ärliga mot en själv. Sen även hur omogna folk kan vara ibland. Jag förstår inte hur folk orkar, men dem har väl inte så mycket bättre för sig.


Jag tänkte börja hissa och dissa varje vecka. Räcknar från lördag till fredag och så vidare.
Trevlig helg!


18/09 - Fredag

äntligen fredag igen och skolan är slut, kom hem för en liten stund sen. Så jävla jobbiga fredagar, slutar klockan 3 och då är man typ hemma kvart i fyra - fyra. Men det är ändå chill för kan inte göra så mycket för då blir det hem och äta sen träning vid sex - åtta. Sen efter det blir det hem duscha fixa sig och åka till staffan och sova där. Vet inte riktigt vad vi ska göra än men det får man så under kvällens gång. Men sen imorgon blir det hem, äta fondygryta sen vara med viccan och söndag blir det lager 157 tror jag. Sen är det bara måndag, tisdag och onsdag kvar innan det är studie dagar. Och då blir det barnvakt, myskväll med tjejerna och sen få se. Ja lite kort snackat om min dag och dagarna här fram över.

Men nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan laga mat sen bara få åka och träna, så man får komma iväg sen. men hoppas alla kommer ha en bra fredag och helg. skriver sen, hare bra! bye bye.


17/09 - Lina grenmark

vill bara skriva några ord nu innan jag går och lägger mig, men det här inlägget är till Lina.

Du är en av dem bästa personerna jag känner,
tyvär väldigt dåligt självförtroende men det försöker jag hjälpa dig med.
visst det är jätte svårt men jag tänker inte ge upp, för du är värd så mycket.
Efter allt du gjort mot mig, kan jag inte sluta tacka dig.
Jag finns här, det märker du nu.
vår eller vinter, varmt eller kallt ska jag stanna för att hålla din hand.
Jag hoppas vi håller kontakten efter nian och alla våra år.
jag har har fortfarande kvar allahjärtans dag kortet du skrev för två år sen,
faktiskt står det brevid mig och under min spegel varje dag.
Min mamma och hennes vänner har läst det och vissar har t.o.m blivit tår ögda.
fattar du hur jag blev då när du skrev det till mig?
tänk i sexan när du valde att börja i samma klass som mig, och att vi vart bästa vänner sen.
vi har känt varandra bra igenom 7,8 & nu början av 9:an.
Jag vill bara säga att jag finns där för dig gumman, det är bara att säga till.
du betyder mycket och att se dig ledsen gör så ont.




// skrivet av elvira monié till lina grenmark. 09-09-17 , 22:09 .


17/09 - idol time

ja nu har jag kollat på idol som vanligt, och ätit hur goda mackor som helst. Efter vi slutat satt jag och lina kvar i skolan en timme och jag gjorde klart engelskan och tog hem svenskan för hann inte den, tyvär.. Men sen tog vi bussen till stan och gick med ida fast det blev det mycket hälsade på folk, vissa jag inte träffat på länge som det var roligt att se och andra som jag stöter på ganska ofta. Men vi kollade in mina skor jag ska köpa och hittade ännu ett par fina jag kanske ska köpa. Sen så köpte jag godis och en ring. Sen gick jag jag faktiskt hem idag för jag tänkte nu köpte jag godis och då kan jag lika väl gå hem ist för att ta bussen, det tar ändå inte så lång tid. Och när jag nästan var hemma så mötte jag sharbel som jag hälsade på och snackade lite med. Sen drog jag mig hemåt och när jag väl kom hem bytta jag om och la mig i soffan och kollade på harry potter idag igen. Och till min förvåning somnade jag, precis som igår. När jag vaknade så var klockan nästan åtta så idol skulle börja så kollade på det med mamma och ah som sakt var, älskar idol! Tycker bage är så jävla skön, så himla söt snubbe. Han är cool och verkar vara så jävla snäll, han är cool helt enkelt. Iaf i mina ögon, ni tycker säkert jag är töntig men då får ni fan ta och göra det asso, hah. Nu tänkte jag gå och ta bort mitt smink och sedan gå och skriva lite mer på svenska tror jag eller läsa lite. bye bye sov gott allihopa!

17/09 - fixa och trixa

Jag pratade med Ida Enqvist idag under frittskapande i fritidsgården och jag jag frågade om hon kunde fixa min header. hon tycker det bara är roligt så hon tänkte fixa min header, fett gulligt av henne. tycker jag iaf, behöver en fin sån. Men nu sitter jag här i ett grupprum med paul och lina och jag försöker hjälpa lina med hennes uppssats. Men imorgon tänkte jag hissa och dissa lite. Så nu är ni förvarnade och nu blir det bara att längta för er. ska jobba på svenskan nu skriver sen! bye bye, puss.

17/09 - mrs perfekt.

Ja nu sitter jag och lina kvar i klassrummet även fast vi slutat. Vi sitter ensamma och jobbar på engelskan. Jag är straxt klar, äntligen! sen ska jag hjälpa lina med hennes och sen blir det svenska inför imorgon och om det inte tar för långtid jobba lite extra på matten. Känner mig väldigt duktig faktiskt, men jag kan ändå inte jobba hemma och man får ha datorn i skolan nu ändå så det blir liksom perfekt? tycker inte ni det också. Jag måste ändå försöka skärpa mig den här terminen och nästa i skolan. Så det här är en bra grej för mig att göra, ni borde också göra det. Det är väldigt bra, skolan är mycket. Nu ska jag inte sitta här och leka duktig men det är faktiskt ett plus till mig! bye bye, puss.

17/09 - jävla lösenord

Ja nu är det torsdag, skönaste dagen i veckan när vi har skola. Nu sitter jag på arbetspass och skriver engelska uppsats. Det går faktiskt helt okej, men på arbetspasset innan så kom jag inte in på min dator så jag gick runt och fösökte fixa det och till slut fick jag det bytt. Fast då var det kanske en kvart kvar på lektionen, kul kul.. Men nu är jag igång och snabbare än vanligt. Jag och lina ska vara kvar i skolan efter skolan och plugga lite. Måste bli klar med svenskan och försöka jobba mer med engelskan. Men nu måste jag fortsätta så jag har mindre att göra. bye bye, puss.


16/09 - sovgott


16/09 - 15/09 R.I.P

Glömde helt bort att säga att den 15 september i år avled Patrick Swayze. Han dog i sitt eget hem i canser bukspottskörteln, så jävla hemskt. Han var bara 57 år gammal. Väldigt tragiskt tycker jag för han är sjukt bra i Dirty Dancing. Har inte sätt alla hans filmer men vilken är eran favorit av dem han gjort? Något förslag så tänkte jag kolla upp den sen och kolla på den.

Vilken är din favoritfilm -Youngblood,

16/09 - bloggen

Nu är då bloggen ltie finare än förr men är fortfarande inte klar fast ska byta snart igen så det blir lite variation. Men det blir lite mer besökare hela tiden eller ah det ökar iaf lite lite, lite roligt tycker då jag. Men ja ni får gärna komentera lite mer eller så fast det gör ju egentligen inget för ni väljer ju själva men ni är fan lite snåla på det. Men men inget man ska klara på, bara glad att folk läser och så. Men ska straxt sussa så ni får hare så bra! puss.



nattinatti..


16/09 - hemskt

När jag kollar på bilden blir jag helt stum eller inte stum utan mer typ ledsen. Tänk det där är vissas drömmar att se ut så där och dem svälter ihjäl sig själv för att dem tycker dem är tjocka fast dem egentligen är jätte fina och perfekta. Alla killar vill ha lite att ta i och jag tror inte dem förstår det när man vill bli så. Visst jag har vilja blivit smalare men när jag säger smalare menar jag verkligen inte så smal. Jag är heldre lite mulligare som jag är nu än att vara så där himla smal. Tänk dem har inga ben bara små smala figurer som ska likna en kropp fast det mer liknar ett benrangel. Dem har varken bröst, mage, rumpa eller lår. visst den där bilden är omgjord men ändå tänk det finns såna som ser ut nästan sådär. Dem kan t.o.m slå sig själva för att inte vara hungriga och för att inte ha ont i magen slår dem så det ska göra mer ont än smärtan i magen som längtar efter mat. Men tänk hur många miljoner människor det finns som ser ut sådär, tycker sjukt synd om dem. Vissa som är jätte smala dem försöker äta fast dem inte går upp ändå och det är jätte synd om dem men dem som är smala och typ försöker att äta bra och så så att dem inte ska gå upp, dem personerna förstår jag inte. Men kolla på bilden och vad tänker du?



det är hemskt, iaf enligt min åsikt.


16/09 - yesyes

ja imorgon tänkte jag då se ut ungefär såhär, kanske inte bästa bilder men bjuder på mig. jag är inte direkt en tråkmåns som tycker att alla bilder på mig måste vara fina, vafan man måste ju bjuda lite så andra bjuder lite tbx. Och om dem inte gör det shit the same, det bevisar ju bara att dem inte vågar stå för sig själv. jaja, här kommer det.




ja här var då lite bilder, hah. Men jag vill iaf säga att jag hatar människor som tror att världen bara kretsar kring dem och tror att allt dem har, har ignen annan. Och som tror att andra inte passar i det också, och att man blir sur för inget. Visst alla är olika och det har man ju lärt sig och vissa är mognare än andra. Men jag tror det är något man aldrig kommer komma ifrån, och det är andra gången nu inom kort tid som jag säger vad vare jag sa. Men jag förstår bara inte hur vissa orkar med sig själva ibland, nu snackar jag inte om någon speciell om ni tror det men asso ja.. det är svårt att förklara men jag tror ni vet vad jag menar. Vissa tänker säkert, men du då. Du tänker bara på dig själv och tror att allt kretsar om dig. Men då har ni fan så mycket fel, jag bryr mig så mycket om andra också även fast ni kanske inte tror det. Men vännerna vet och ni som inte tror det tro det då. Jag bryr mig faktiskt inte, det bevisar bara hur ni är som personer. jaja, hoppas alla haft en bra dag! bye bye.

16/09 - "suck"

ja idag är det då onsdag och jag sitter hemma efter att ha kollat på idol precis. Väldigt bra, tycker om pogramet sjukt mycket för att jag tycker det är så roligt att sjunga. tror det är därför iaf, men vem tycker inte det liksom? eller det finns många som inte gör men jag gör iaf.

Men nu ska jag lägga ut lite bilder hur jag kommer se ut imorgon, fast inte precis så men ungefär. Kommer inte idrekt ha shorts som jag har nu men det förstod ni säkert. jaja ska bara lägga in bilderna! bye så länge, puss!


16/09 - försöker

Nu har jag försökt fixa lite, det blev verkligen inte bra men det får vara så här nu ett tag för nu måste jag sova. Är skit trött och behöver min skönhets sömn. Men det blev lite annat nu än för men ska göra om den igen men nu är det bara såhär för tillfället satt ni vet. men sovgott nu bye!

15/09 - inaktiv

Jag är då inte så aktiv på min blogg, önska jag kunde göra mer och göra den snyggare o.s.v men det är sjukt svårt när jag inte har så mycket tid heller. Jag önskar på mer på besökare men det är nog lite svårt, jaja.. Ha en bra kväll allihopa så ska jag försöka fixa lite för vill ha lite nytt, nu.

nattinatti /

15/09 - Grattis Emmas!

Idag är det Emma helanders födelsedag, ni ser hennes blogg nere i vänstra hörnet på sidan där länkarna finns. Tycker lite synd om dig för att just idag så fick vi inte ens komma in i våra skåp eller ens i våran hemvist. kul kul .. men allt löste sig ändå, sen på gympan så frågade sofie ( idrottsläraren ) om några ville hålla uppvärmingen, jag julia & laila tyckte det verkade som en rolig grej då för det var plus på betygen då typ. Så vi sa okej vi kan så vi missade engelskan för förberedelserna inför det, asso fixa musik, välja vilken uppvärming vi skulle ha o.s.v. Sen efter lunch då började helvetet. Det var så jävla pinsamt att gå upp där och då var det ingen rolig grej längre. Men det gick väl okej fast ah några filmade och garvade så ah, vi bjöd på oss själva ganska rejält. Och när vi gjort det en gång, ja då skulle vi göra det igen för 6-9orna. kul kul.. Så vi gick upp där igen och skämdes men ah det gick okej och löste sig. Men efter det blev det då att springa runt stenhagen, eller ah. jogg/gick två varv med lina sen var mina knän helt knas.. Det var dem vid uppvärmingen också men fick stålsätta mig då. Men nu sitter jag hemma efter en tröttsam dag, somnade ett tag i soffan när jag kom hem men nu blir det till att byta om sen åka till träning igen. Innebandy, för ni som kanske inte vet.

Men hoppas alla haft en helt okej dag och att ni inte behövt skämma ut sig inför hela skolan. Men ska byta om ni inför träningen så jag hinner fixa allt och så. Bye bye!


14/09 - åter funnet

Jag måste ju på pecka att jag hittade mitt efterlängtade armband idag, hos min sötaste pojkvän staffan. Inte hade han sakt något heller men idag så såg jag det ligga där på han skriv bord och blev jätte glad att jag inte tappat det. jaja sovgott nu allihopa, puss!


14/09 - oopz

bild lektionen blev det inte så mycket av för någon i skolan hade tömt en hel pulver brandsläckare. Så alla fick utrymma hemvisten och sen sluta p.g.a det och så då drog jag till stan och gick på stan med tomas ett tag sen mötte vi på john och filip som följde mig till bussen som jag skulle ta hem till staffan.

eftermiddagen och kvällen spenderades då i eb med staffan, mauritz och jürgen. Och vi var hos staffan och så, sen blev det lite snack med hans gulliga morsa sen drog jag och staffan ut och träffade nord och jag tog bussen hem.

nu sitter jag här och har en annan mobil så har inga nummer typ så smsa mig så fort ni ser det här och säg att det är ni, och ni som inte har det och KÄNNER mig. Säg till om ni vill ha det!

sovgott allihopa!


14/09 - bildlektion

jag har bild just nu och jag ska fortsätta på min staty av frihetsgudinnan som sen ska bli jag som vunnit en skönhetstävling. Låter inte det freckt ? men måste ju som sakt ha bra fantasi för att komma på en sån sak. Men jag hoppas bara den blir lika bra sen bara, men det blir det bara att vänta och se. Men nu ska jag skriva en skriftlig uppsats om henne. eller om självastatyn jag gjort o.s.v ni förstår. jaja måste skriva om den nu, puss!


14/09 - måndag

Nu sitter jag på musik och ändrade precis ett inlägg som hade blivit heeelt fel. Snart är det lunch, äntligen. Men jaja ville bara visa att jag lever. Men idag blir det att vara med staffan min älskade pojkvän. Men bye bye!


till er killar där ute,

när en tjej bråkar med hennes kille, tänker hon väldigt djupt.
när en tjej kollar på dig med ögonen fulla av frågor,
Så undrar hon hur länge du kommer att vara vid hennes sida.
när en tjej svarar jag mår bra, efter några sekunder, Mår hon inte alls bra.
när en tjej lägger sitt huvud på sin pojkväns axel,
Så önskar hon att du är hennes förevigt.
när en tjej smsar dig varje dag vill hon att du svarar åtminstone en gång.
när en tjej säger att hon saknar dig, Då menar hon verkligen det.
när en tjej säger att hon inte kan leva utan dig,
Då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
när en tjej säger att hon verkligen älskar dig,
så kan ingen i hela världen älska dig mer än hon.


13/09 - till dig älskling, du vet vem du är gumman

Skillnaden mellan en riktig och en simpel vän är att :
En simpel vän har aldrig sett dig gråta,
Medans En riktig vän har axlarna våta.
En simpel vän förväntar sig att du alltid ska finnas,
En riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas för dig.
En simpel vän skulle skratta om du föll framför vännerna,
En riktig vän skulle ramla och skratta med dig istället för åt dig.
En simpel vän undrar om du e kär,
En riktig vän vet redan när den ser dig.
En simpel vän skulle prata med dig om du stog på en bro,
En riktig skulle ställa sig på kanten o gå med dig till sista andetaget.
En simpel vän hittar man överallt,
Medans en riktig finns bara i hjärtat. <3


13/09 - jag älskar dig

Känner mig inte direkt som den bästa, men skulle vilja vara det.
Vet inte riktigt varför men jag hoppas ändå att vi har lite olika åsikter.
Du kan få så mycket bättre och finare men ändå så blev det jag,
förstår inte riktigt. Du skulle kunna få en som gav dig det du ville och allt,
men ah. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag nu för tiden har klumpen
i halsen som ligger och skaver och skaver tills tårarna syns i ögonen på en
om att jag en dag kommer att mista dig.

jag älskar dig,
från det kan ingen hindra mig
vad som än händer imorgon och idag
kan ingen älska dig mer än jag.
och vad som än händer med världen och mig
kommer jag aldrig någonsin att glömma dig


kändisdjungeln

Kollade nyss på "ensam mamma söker" och " kändisdjungeln". Asso fyfan va äckligt det var när hon åt alla äckliga saker i kändisdjungeln. Ni som kolla vet, ni som inte kollade så åt hon dungelns största kakerlacka, masksoppa,fiskögonsoppa, någots djurs penis som hade två penisar ( haha.) sen typ mjöllarver. Asso det var sjukt synd om henne eftersom sverige röstade till henne det. Sen tycker det är roligt att kolla på ensam mamma söker för min gamla låtsas pappas kompis ( gammal klasskamrat ) är med där. ( johan som dejtar hon mörkhåriga ). Så tycker det är roligt att följa och så hur det går för han, och det är roligt att se också.

Ensam mamma söker.

Nu är det snart "ensam mamma söker" på tv'n och det ska jag se på så kanske inte svara på msn, för er som har mig. Och satt ni vet, Det är faktiskt väldigt roligt att kolla på. Passa på att kolla, det är på kanal 3.




13/09 - katte bilder

Här är några katedral bilder, tänkte lägga minnes bilder sen från ungefär två år tbx.



(dagen då min sko föll i ån och jag fick låna emmas)




(träffade elin igår på kulturnatten)






här var några bilder ifrån när vi gick i katte. bara jag som längtar tbx ?
jaja vi har iaf många minnen där ifrån, önskar jag hade ännu mer bilder än
vad jag redan har, fast har ganska många men hade vart roligt att ha haft fler.
men tänker lägga ut fler bilder sen två år tbx tills nu ungefär. bye bye, puss!

13/09 - vecka 39

Ja här är min kommande vecka, som vanligt väldigt full nu när skolan början.

Vecka .39
Måndag - får  se
tisdag - träning
onsdag - får se
torsdag - barnvakt ( kanske med viccan )
fredag - myskväll hos elin med tjejerna
lördag - får se, nog tjejerna
söndag - antingen pappa eller vara hos angelo & sandro

Jo känns ändå som en skön vecka nu när det är studie dagar, fast vi ska typ ha skol joggen på tisdag som inte är så roligt men det får man väl ta. bye bye, ska lägga ut lite bilder nu sen katte för lina ville ha.


13/09 - 12/09 kulturnatten

Ja här är några bilder ifrån igår, längtar tbx så man kunde få sitta där med er igen tjejer och skratta och prata om allt. Tack för igår tjejer och även fast det blev lite väl mycket gående och så, ah ni andra också!



Vi är bäst och längtar till på fredag!
puss på er flickor


13/09 - bilder från 11/09

ja här kommer lite bilder jag tog från salins blogg, hennes blogg står i lister på vänster sidan.





underbar dag!


12/09 - Kulturnatten


dagen/kvällen kommer spenderas med dem här!
skriver ikväll eller imorgon, bye!


11/09 - wonderful

ja nu sitter jag här vid min dator och tänkte bara tacka tjejerna och alla för igår. Riktigt trevligt faktiskt, hah. Ja först var det då skolan och det var väl inte direkt något speciellt men sen blev det hem till salin och göra sig i ordning sen tog vi bussen till stan och åt på fugu. Shit va gott det var asso och hur roligt hade vi inte då då tjejer? Jo skit kul. och sen när vi kom tbx till stg blev det vattenpipa och så, roligt roligt! Och ja det var då kort förklarat om gårdagen. Tack tack tack <3


11/09 - ah du nu verkar det vara krig.

Jag förstår inte hur dem orkar hålla på mot varandra, nu snackar jag om paow, kissie, dessie och amir. Dem har vart bra vänner med varandra men sen så har dem börjat bråka och jag vet inte varför men sen nu ska dem snacka skit om varandra för att få varandras uppmärkssamhet. Och alla bloggar som skriver skit om kissie, förstår inte hur kissie kan göra om sig så mycket. Hon borde acceptera sig sälv ist, jaja måste dra skriver mer sen bye!


morgonmorgon

Ja nu sitter jag i skolan och lyssna på när karl kristiansson som sjöng på idol igår som skrev i waking in memphis. Så jävla bra, blir så jävla glad. Så jävla bra kille asso, idols idolvinnare! Lyssna på han fan, så ävla skön rast. lägger in en bild senare, men idag blir det kina resturang med Salin och Elvira sen på kvällen blir det paul, tolga och figo också. Lite snabbt,skriver ikväll sen när jag kommit hem! bye bye, puss!


bilden säger allt,


i waking in memphis - dagens låt.

Ja jag har inte så mycket att göra och jag är sjukt glad just nu, ni undrar säkert hur jag kan vara det fortfarande? men jag kan inte säga mer än att det är ni som gör mig på det här humöret och den här låten!


 ( En bild jag gjorde för jag hade tråkigt, det är jag på båda. )


OBS! glöm inte

Glöm inte att om ni är sugna att hjälpa mig fixa header säg till! för vill gärna ha hjälp med det fast måste bara fixa lite bra bilder till dess. Men skriv gärna om ni är sugna så fixar jag, tack i förväg till er som är villiga att göra det. Puss !


om hon var tvåkönad hur fan kan hon klä sig så då? asso jag är förvirrad berätta va ni tror.


Eddie och Raaban - självklart.

just nu sitter jag och lyssnar på dem här två killarna. Dem har gjort några låtar och jag är typ helt inne i alla, lyssnat så mycket så jag kan texterna. hah, lyssna vettja !



haha sjuk

jag snackar med viktor på msn och han är lika sjuk som vanligt,hah. Men jag hade glömt hur han var men ah ni kommer förstå hur han påminner mig. Om ni undrar varför jag glömt vare för att vi inte snackar lite mycket längre, fråga honom varför, men här är en bild.



och jo han är en speciell viktor.

om ni ville veta varför så svarade han så här.


till victoria eriksson som svar <3

Svaret du gav mig gjorde mig sjukt lycklig när jag läste det, det känns så bra och jag blev så glad när jag läste det. Vill att du ska veta att jag allid vill ha dig vid min sida som min bästavän och jag håller med. När du inte låg brevid mig i sängen i sommras när du var någon helt annan stans så kände jag mig så jävla ensam. För då kunde vi ha vart med varandra ungefär två veckor i sträck och då får man känslan att man är ensamast på jorden när den andra personen är borta. Längtar som fan till nästa sommar när vi ska friska upp våra minnen ännu mer på nytt och nu får vi fan börja ta nya bilder på oss så vi har livet ut fan. Tänk va roligt det kommer vara sen att kolla igenom alla bilder man har på oss två, jag är så jävla underbart glad just nu så jag inte vet vad jag ska göra. Skulle vilja vara vid björklinge badet med dig nu en varm sommarkväll och springa nakna och hoppa i hand i hand tsm. Det blir det nästa sommar + det ska vara kort på det. Eller hur älskling ? hah, iår blev det ju bara ett halvnaket bad, när killarna var med. Det blev brottom i för dem igen när vi tog av oss, men dem kom väl för att du gjorde det men jag kan ju hoppas lite att det var för mig med . hah, du är det bästaste som finns. Skulle kunan skriva hur mycket som helst för det tar aldrig slut, men jag vet ändå att jag snart kommer skriva om våra minnen igen så det är nog bäst att jag slutar nu. Men så ALLA vet där ute, ingen kan sära på oss! satt ni vet (a).


Victoria eriksson HJÄRTA elvira monié


10/09 - Idol

Jag kollade nyss på idol och shit va sista killen var skön som sjöng " i waking in memphis". Jag måste säga att jag blir så fruktansvärt glad när jag hör låter asso, måste lyssna på den nu på en gång. Nu är det typ längtar till imorgon när idol fortsätter, älskar att sjunga och dansa så mycket och att höra andra sjunga och se dem så där glada är så sjukt roligt. Det tycker iaf jag, men tänk han killtjejen också. Nu ringde elin a och så nu pratar jag med henne, om lite allt möjligt. hon ska vara med på lördag också om jag inte sakt det, läntar som fan! det blir victoria larsson, victoria eriksson och elin arkebäck. Säg till om ni vill träffa oss under dagen för vi tillbringar nog våran tid där då. puss!


10/09 - victoria eriksson

Ah jag skrev att jag skulle skriva ett hemligt inlägg när jag kommit tbx från solariumet, och det ska jag nu. Den här texten är till victoria eriksson som är min allra bästa vän, ingen känner mig som hon gör. Men men, jag vill bara tacka dig viccan för allt du gjort för mig och att du finns där för mig dygnet runt. Jag vill och ska verkligen försöka göra allt för dig och stötta dig igenom allt, vill finnas där som du finns för mig. Du är den bästaste vännen man kan ha och önska sig. Jag är så jävla glad att jag träffade dig den där dagen på stora torget när du kom fram till mig och frågade den där fråga, du vet vad! hah, du är så jävla bäst på alla sätt, söt, snygg, sexig, gullig, snäll, rolig, stört skön, muppig, underbar och allt man kan önska sig. Du är så sjukt oslagbar och allt, det finns inte ord för dig fan. tänk alla stunder vi har vart med om, vi var fan nära på att dö tsm också. hah, fast vi ska ju dö tsm en dag men det år låångt kvar hoppas jag. Sommaren 2009 var så jävla dunder, hur många dagar sov inte vi med varandra och gjorde saker med varandra? Jo, typ hela tiden. alla tyckte jag bara var med dig hela tiden och du med mig, hah. Den här sommare kommer sitta kvar så jävla länge i mitt hjärta och den var så jävla mycket bättre än förra, och tänk nästa då? DUNDER FAN! Men tänk alla gånger vi P****** för varandra och R**** för varandra, hah liksom naturligt när vi är med varandra. Du kommer ju ihåg den där gången nere vid bjk badet va? hahaha sitter och garvar för mig själv här och tänker på hur sommaren var. Och varje gång vi åkte till björklinge med moppe-pojkarna och när vi var i sävja och i stan och ja typ lite överallt. Och tänk vi var bästavänner i vintras men vi gled isär tack vare mig.. Men nu är det bra igen och jag vill aldrig glida isär med dig igen! Du är ljuset i mörkret, paraplyet i regnet, solen på dagen och månen på natten och hjärtat i min kropp. Tänk alla gånger vi dansat till basen och när du, jag och elin var hos mig innan vi drog till flogsta och när vi vär hemma hos mig med nicklas och dem. Asso shit minnen, och alla jävla låtar som påminner om dig. t.e.x i know you want me med pitbull och hundra andra. Jag tror ingen känner mig så bra som du, dig har jag berättat typ allt för, inte allt men jävligt mycket iaf och jag litar på dig till hundra procent. Jag hoppas du litar lika mycket på mig, men det vet bara du själv älskling. Jag hoppas du blir glad av det här för det här är bara till dig ingen annan bara dig viccan med två cc.

Jag vill bara säga att jag älskar dig gumman,bästavän, älskling, stumpan, hjärtat,gullungen,pälsklingen o.s.v.



// Elvira Anna Kristina Monié

SOLA.

Nu ska jag åka och sola sen när jag kommer hem kommer jag skriva ett inlägg om en viss person som ah står mig väldigt nära. Nu säger jag inge mer om det, men ah bye så länge ses sen när jag är brunare. *host* ( hoppas jag. )


09/09 - Lady gaga ~ förvirrad

jag sitter här på arbetspasset med salin,bella,filip,fillan,emma och elin. Vi sitter och snackar om lady gaga. Har hon kuk och bröst eller hur är det egentligen? va tror ni? asso elvira är grymt bestämd att hon inte har men dem andra tror att hon är tvåkönad, asso jag blir helt förvirrad för jag vill inte tro det men jag vet inte riktigt.


09/09 - idol

juste kom på att igår var det idol som jag kollade på med min lilla syster sara. Och då var det två killar som drev med juryn. Fan va sköna dem var asso, om ni inte såg det lär ni kolla asso. Ni hittar dem på youtube.com om ni söker på - idol 09 göteborg. hah, dem var grymma och stackars han som sprang in i väggen. Men måste säga att det är alltid lika roligt att kolla på idol för dem som skämmer ut sig. Och jag blir typ överdrivet glad när det går bra för någon som blir sådär glad. hah, jaja lägger in bild på dem två senare. bye bye, puss!




10/9 - arbetspass


idag blir det kort dag och jävligt skön.
08:20 - 09:20 Matte
09:40 - 11:10 frittskapande
11:10 - 11:45 Mea
11:50 - 12:10 lunch
12:40 - 13:20 arbetspass
13:30 - 14:10 arbetspass

och 14:10 slutar. skön dag eller vad? sen blir det hem och äta sen senare blir det sola solarium på solpalatset med mamma. Det var sjukt länge sen så behöver det nu när det börjar bli höst och allt. Måste få lite färg nu när sommarfärget är borta måste man ju fejka på lite igen. hah, men det ska faktsikt bli ruskigt skönt.



"of mice and men"

jag har kollat runt nu på massa bloggar och orkar verkligen inte skriva engelska uppsats för är verkligen inte på humör för det och har ingen ork. För orkar inte tänka engelska o.s.v. Men jag har ångest att jag måste göra klart den snart och vill få min blogg fin, men jag brukar inte ha tid att sätta mig vid datorn om dagarna. tyvär, men jag ska verkligen försöka fast jag sakt det miljoner gånger. får så om jag blir bättre på det eller inte.


"uppsats"

Nu sitter jag i grupprummet med bella, emma och julia och snackar bloggar o.s.v. Jag "skriver" engelska uppsats, och det går så hääär bra. NAT. Men men jag ska försöka men har ungefär två veckor kvar på den som tur är.Men tänkte fixa om bloggen snart och knäppa lite bilder för headern sen försöka fixa en snygg. Någon som är bra på att göra? isf säg till så försöker jag fixa bilder fortare och om det är flera får ni gärna göra varsin så väljer jag någon av dem. Men jag ska försöka skriver lite nu skriver ett inlägg senare. puss!


fotboll

Igår så vann sverige fotbollen mot malta. 1-0, men ni kan bättre. Visst jag ska absolut inte säga någonting om fotboll för jag är absolut sämst av alla. Men andra som kan mer om fotboll säger också det och hur många chanser fick ni inte då? diss till sverige men tummen upp för målet.


farsanbaloba

morsningkorsning allihopa.
Idag så ah skolan sen hem och nu sitter jag óch kollar på när lillebrorsan och farsar spelar jakt spel på tv'n. har nyss ätit potatis med piskpinnar och baesås, faktiskt mycket godare än vad jag trodde. Men mitt armband är då borta och har letat och letat. Hittar det inte någon stans, men det kommer väl fram hoppas jag. Men träningen gick bra igår fast vi fick inte ut och springa p.g.a de som hänt dem senaste dagarna i stenhagen. Men träningen blev helt okej ändå, men sen när jag kom hem blev det two and a haf men eller hur det stavas. Sen kan jag ju inte säga annat än att jag längtar till kulturnatten, för dagen blir det stan och vara med viccan, vickan och elin a. Sen träffa massa på stan och hoppas på att det blir en rolig lördag! hoppas alla andra också får det. jaja ikväll blir det män som hatar kvinnor igen! haha så hoppas alla får en mysig och trevligt kväll va alla nu ska göra. Sen ska jag leta efter en blogg jag tycker ni ska kolla in, ganska roligt att kolla för det är typ skvaller om kissie o.s.v
bye bye, puss!

Obs! Sverige möter malta just nu i fotboll på kanal 4, det står 0-0 än så länge och dem har spelar i 32:40 .
och min lillesyster har fotbolls träning i skuttunge också om ni ville veta det också.


träning

ah kommer hem vid elva ungefär satt ni vet,skriver nog inte något mer inlägg idag för orkar inte för vet inte hur sent jag kommer hem. För då blir det äta o.s.v , ha det bra!


tjenamors

Nu sitter jag hemma hos elin igen, kom nyss tbx från staffan. Det blev tidigare än vad jag trott, men han ville ut till alla moppekillar såklart så gick tbx. Men skoldagen var väl sidär men sov morgon imorgon iaf, fett skönt! Sen blev det ingen gympa imorse och sista lektionen blev det lärar grej så den slapp vi också. Sen blev det eriksberg med elin eller bussen dit iaf och sen möta elin och angelo. Sen drog jag och elin hem till elin och var här till kvart i sex kanske. Vi kollade in alla bloggar ni vet, kissie , paow, fuki,gaybloggen, sofiiaofsweden o.s.v. Och kollade in massa av video inlägg på dem och massa andra jävla fjårtisar. Sen så lyssnade vi såklart på singel och sökande och så! Sen drog jag till staffan och kom tbx hit halv sju, kul att han kunde vara med mig en timme längre och ville ut till sina kompisar som vanligt.visst förstår han men han är inte med mig ofta så tycker det var lite tråkigt. Men nu sitter jag här och skriver ett inlägg och lyssnar på när elin är irriterad. Så himla söt hon är asso! Men men ska snart byta om till tränings kläder och så blir det ingen mat idag innan träning så äter när jag kommer hem. jaja bye bye allihopa !


ännu en dag i skolan.

Onsdag idag och ännu en jobbig dag i skolan, idrott första lektionen ( orgentering ) sen engelska lektion sen MATVÄRD.. det sög balle, sen gillar jag inte glassen heller så tog inte den. Men men sen åkte jag äntligen till slut hem. Nu sitter jag då bara hemma, snackar med lite folk och kollar film. Chillar helt enkelt men är trött som fan så vet inte riktigt vad jag ska skriver. Skriver mer sen, bye!


ny duschad.

Jo nu är jag färditränad och ny duschad. alltid lika skönt att duscha, men nu tänka jag ta något att äta så jag mättar magen också. Träningen gick bra, vi var dock inte så många men det gick bra ändå. bra spelat idag tjejer förresten, sen fredag blir det ej någon träning. SKÖNT, heh. Men men sovgott nu allihopa! kram


förberedning? check.

Nu är jag klar för avfärd och jag ska bara sätta på mig skorna och sen åka. så sitter starklar på stolen just nu ,heh. Töngig jag är, jag vet. Men men det är jag så man får acceptera det och man blir som dem man umgås med eller finns det ingen ordvits som går så? Jaja måste säga att filmen till engelskan var ruskigt bra faktiskt eller bättre än vad jag trodde. (OF MICE AND MEN). Det blir svårt at välja vad jag ska skriva om, har två alternativ men vet inte ritkigt vad jag ska skriva för asso man ska ju skriva en uppsats. OCH PÅ ENGELSKA, jippi känner att det här är min grej asso. Men måste verkligen försöka, men måste säga att det var roligt jag skulle aldrig klarat av det han gjorde. Men men nu ska jag packa bägen o.s.v. Bye!


memories

Jag ångrar inget, men minnena finns så klart alltid kvar.
kollar på bilder på daton och ser allt och alla på bilderna.
Och att tiden aldrig blir den samma igen det vet jag,
men ändå så vill man kunna spola tbx för ett ögonblick och se.
och känna allt som man kände då och se allt på det sättet som
man såg på då. Men idag är det långt ifrån det,
och alla vet att tiden inte går att ändra på.
Men när jag ser bilderna så saknar jag lite men ändå så saknar jag inget.
Alla vänner man har/haft har betytt något för en någon gång i tiden,
och det är det. Det för ont att se att allt kan förändras på ett sätt
och på ett annat. För tyvär finns det både gott & ont,
sött & salt, surt & beskt, roliga saker & tråkiga saker o.s.v.
Ville bara få ur mig lite ord för känner mig så..

frånvarande


OBS!

Juste ville bara säga att nu i september får jag min färglins, vet inte när men någon gång den här månade blir det. Ska blir ruskigt skönt faktiskt, att slippa alla blickar lika mycket. Visst det kommer inte bli jätte bra men hoppas på att det blir bättre än nu iaf. Jag var lite osäker först om det men nu är jag mer säker för dagen efter jag var och testade på bussen till skolan så sitter jag mig på en sån där enstol ( grönbuss ). Och då inte stolen framför men på typ "bänken" sitter två små pojkar, ena kollar jätte mycket sen viskar till den andra och båda börjar rå glo. Känner man sig dum? ingen tvekan.. Jag bara glodde ner i mobilen och kände mig ruskigt dum och ful men mest bara annorlunda..



sorrysorry.

Har inte skrivit på länge men har inte haft tid o.s.v, tyvär. Men hoppas ni haft det bra ändå, fast tyvär har mina besökare sjunkt ordentligt.. Men det är mitt fel, jag säger hela tiden att jag ska förbättra mig men ska inte säga något för kanske inte håller det. Men jag ska tänka på det iaf, men idag blir det träning för mig i stenhagen som vanligt. Och idag fick jag med mig film hem att kolla på för har missat filmen och vi ska skrivia engelska uppsats på den. Och jag är inte riktigt säker hur jag ska göra men men ska försöka. men jag är då inte så bra på engelska som vissa vet så det blir en utmaning men i vår blir det Np och då måste jag kunna det. Jaja nu ska jag snart byta om till tränings kläder för tjugo över åtta till tio blir det träning. Juste som en liten till ointresant sak att skrivia ner på blocket jag målade nyss på naglarna för att jag måste verkligen göra dem starkare. heh, önska mig lycka till på träningen!


RSS 2.0