måndag 31/10 2011

jag insåg just nu när jag skrev det här datumet i rubirk att den här dagen kommer bara finnas idag. den kommer aldrig mer komma, så man ska verkligen leva varje dag som om det vore den sista för samma dag kommer aldrig igen. Men sitter iaf i viccans säng nu och kände att jag behöva skriva ett inlägg, vi har varit så duktigt å tränat idag också och snart blir det innebandy i fyrishov. Storvreta spelar satt ska bli kul, hela viccans familj ska dit och kolla. Men nu ska jag iaf ta e dusch för nu är viccan klar, sen fixa mig lite. Vet inte men har fått värsta rycket om att jag måste börja släppa loss lite mer och njuta av livet och göra det så roligt som möjligt. Kan ju inte bli bättre än att börja nu första dagen på höst lovet?? sådärför ska jag försöka göra allt till det bästa och ta mycket kort ! puuuss hörs sen.

godmorgon eller godeftermiddag

ja jag kan ju säga att jag är lite slöö idag, legat i soffan hela tiden sen jag vaknat. gårdagen var jävligt stressig ett tag men blev jävligt roligt under kvällen tills runt 12-1 då allt började. mobilen är kvar på bussen, så jag hoppas jag får tillbaka den. igår var det så jävla surt men nu är det inte så farligt längre fast såklart är det inte särksilt kul men vad gör man. Man märker hur handikappad man blir när den försvinner, allt finns ju liksom i den. Nummer, bilder, anteckningar, kalender där alla prov och skit står o.s.v. Man man får gilla läget och hoppas på det bästa, ahr ring och smsat så upphittaren kanske ringer eller smsar.

freeedag

sitter hemma hos viccan och förar lite med sköna människor, jävligt trevligt. har pluggat ifrån 11 - 15.45 idag så känner mig jävligt duktig, sen blev det bussen hem och duscha sen efter en halv timme sen drog man till viccan. Nu är vi här och ska om någon timme eller så dra vidare till halloween ferren. Man ni får ha en så jäääkla bra fredag för det ska jag ha, sen senare blir det hem och sova för träning imorgon klockan 9 imorgon bitti. LOOOOOOOOOOOOOOOOVEE.

pluggisar

ja nu är det då fredag igen, jag och hanna har precis ätit frukost. nu ska vi börja plugga och stor plugga fram till ungefär halv 5 hade vi tänkt. Måste göra så mycket som möjligt idag för hanna åker bort sen och då får vi göra på varsitt håll. Men sen kvällens planer är lite suddiga än, inget riktigt bestämt bara halvt så återstår att se. Men tänkte bara visa att jag levde satt skriver senare ikväll när jag kommit hem, looove .

gårdagens


torsdag 10:26

ja nu sitter jag hemma och tänkte lägga in lite bilder ifrån igår, blev på ganska fot humör senare också så tog en hel del till bilder så tänkte lägga upp det. Men igår så blev det då bussen till pappa, på 2an som jag tar för att komma till skolgatan så mötte jag elin eidhagen. Som jag inte träffat på år och dar, så det var kul att träffa henne en snabbis. får ta och träffa henne någon dag, sen blev det bussen ut då jag pluggade lite duktig som jag är sen när vi skulle av skulle det såklart börja regna, men då kom pappa helt plötsligt satt fick skjuts hem sista biten så det var skönt. Sen blev det kolla på film med isac, om någon elefant som räddar några typ. Ganska gullig film men väldigt mycket barnfilm, sen blev det hjälpa till lite med maten eller ja mest stod och kollade på. Efter det blev det fika och klippa eric, gick bra. Körde ute i garaget vid nya spegeln och det, haha. Sen blev det bara tv innan jag gick och la mig. så rolig var min kväll hah.




Sen idag blev det upp, åka bil sen sova igen. Nu har jag fixat mig lite för att snart röra mig mot skolan sen efter skolan blir det hem till hanna och sova där ikväll för att sedan plugga gärnet imorgon. Har nämligen psykologi grej om ätstörningar vi ska skriva om. roligt roligt, ikväll vet jag inte om det blir något mer inlägg får se. Sen imorgon vet jag inte när jag börjar skriva men det kommer ! loooove.

DAGENS OUTFIT


lite efter - fredags


dagens sköna chill outfit


foto ryck

ja jag kände att jag bara var sugen på att gå ut och fota dirket när jag kom hem så gick ut några meter från dörren och tog en massa fina och coola bilder. Älskar att ta kort när man är på humör för det, det blir verkligen bra bilder då. Här kommer några bilder av det jag tog.


onsdag

ja nu har det gått två dagar utan att jag skrivit något, förlåt för det men har bara inte orkat suttit vid datorn. men nu är jag här, måndagen blev skola sen hem och typ sov och bara tog det lugnt. skulle gymmat men min tjocka lata kropp orkade inte ta sig till gymmet.. Sen igår blev det lektion då jag och clara blev klara med våra dockhuvuden för våran tid 1950-1959. Jävligt snygga måste jag säga, dom kommer även stå på den här dagen då alla får komma till fyris och kolla hur det är och vad vi gör.



sen blev det hem och kollade film och sov en stund, sen blev det även gymmet. det var lika jobbigt här att ta mig dit eftersom det spö regnade och var världens oväder igår. men tillslut kom jag dit iaf och gjorde mitt sen gick hem, precis lagom hem till outsiders. så kul å se vad det finns för människor, finns så sjuka grejor men men bara folk mår bra av det. inte för att jag förstår dom någonstans men det är deras val.
onsdag, pappa dag. klockan är nu 10.10 och jag gick upp 9 för att hinna till skolan innan jag börjar och plugga lite, duktig som jag är! så ska bara skriva det här inlägget sen drar jag mot skolan, kommer nog skriva något inlägg när jag kommer hem sen och hämtar min grejor. För som vanligt ska jag ta 14.15 bussen till pappa, sen kanske jag skriver något inlägg ikväll om jag får tid och ork till det.


helgen

ja nu är det då söndag igen, slappar dagen helt enkelt. Älskar och hatar söndagar, man är alltid så himla trött och slut och även fast man sover länge kan man ligga i sängen hela dagen. Men igår så blev det först upp och träna vid 9 sen hem och lega i soffan hela dagen och kolla film och tv tills då mamma och jonas kom hem då jag hjälpte till med maten. skagen röra och bakpotatis, huuur gott som allra helst. Sen blev det fixa mig sen drog vi hem till pernilla några tjejer. Jävligt trevligt måste jag säga, blev dans stopp och idol och lite sånt, haha.  Sen blev det hem till viccan och sov, var så jävla trött satt vaknade vid halv 12. Inte sovit så länge på flera veckor. nu idag så vaknade vi pratade, degade och gjorde frukost runt halv 2. Sen blev det soffan och dega framför tv'n som vi fortfarande gör, sen ikväll blir det hem och klippa jonas och förmodligen sola också ! (hoppas,hopppas).
Fredag, inte berättat om fredags kom jag på. så tänkte berätta väldigt kort, skolan sen hem och bara fixa lite hemma och köpte mat. tjejerna kom runt halv 7, sjukt trevligt. musik, dans, prat och skratt. Se drog vi till steven runt 10 och måste säga att känslan jag hade hela dagen stämde jävligt bra. kvällen var väldigt kul och lyckad. Roligt att träffa allt folk också ! så tack alla, nu ska jag vara social. loooove.

innebandy träning 09.00


kvällens outfit - osminkad


och så klart till allt detta, ett leende !

dagens outfit


sorry för dålig upptatering

ja nu har jag inte skrivit sen i onsdags, onsdag kväll spenderades i soffan och ute i garagets som det var planerat. Sen igår blev det skolan till 5 sen hem då elin kom till mig runt 6, min dator laggade satan så kunde inte upptatera något. men ah vi hade det väldigt mysigt !

idag är det då FREEEEEDDAAAG, å min känsla för dagen känns as bra! nu blir det skolan sen hem och börja fixa mig lite, sen kommer sofia och vi ska äta tsm (förmoligen), sen senare kommer viccan och linnea då vi ska börja föra lite. Kommer nog bli skit trevligt, sen får vi se vart kvällen leder oss. har en känsla att kvällen kommer bli bra! looove !

Obs, fick skolfotot igår. här är lite bilder.


like always

ja nu sitter jag här igen i min sköna soffa hemma hos mamma, dagen gick väldigt fort måste jag säga. fick däremot typ 15 papper vi har prov på om några veckor, men eftersom vi gått igenom det förr så blir det nog inga problem iaf. Sen så var jag även på salongen igår efter gymmet och berättade att praktiken börjar efter höstlovet. Dock är det onsdagar den här gången, men det ska bli kul !

Dagens planer är inte så speciella, ska måla min ram till speglen vi ska sätta upp i garaget där jag ska börja klippa lite sen. Sen blir det nog softa i soffan och umgås med min kära familj. låter som en skön onsdag, ska inte glömma att säga att jag förmodligen kommer laga mat med pappa också ! looove.

godmorgon

godmorgon, eller ja lunch för min del för satt nämligen nyss och åt ett halvt nudelpacket. börjar nämligen kvart över 11 så måste cykla till skolan snart, hatar att äta lunch såhär tidigt.. men vad ska man göra, nu ska jag plocka undan allt och sedan försöka röra mig mot skolan så skriver väl ett inlägg innan jag åker till pappa sen.


The notebook

sitter här ensam i soffan och kollar på notebook , miljoner tankar i mitt huvud och lite smått tårar i ögonen. När man väl släppt taget, så påminner allt om det, och vart man än kollar ser man saker man gärna inte ser. man är så förvirrad och vet varken vad som är rätt eller fel, man chansar vilken väg man ska ta men ibland slutar den och det kommer en stig som är väldigt suddig. Men tillslut hittar man ut till E4an igen.

shopping

var ju på stan idag innan jag gymade så tänkte bara visa upp det jag köpte.

gymmet

ja gick ju ner på stan en snabbis innan jag träffade viccan, hittade väldigt mycket som jag letat efter och så klart duktig som jag är på att fynda. Så är väldigt nöjd efter dagens köp, blir kommer då min kamera inte laggar..


cyklisten

ja nu tänkte jag då snart börja röra mig mot stan för att kolla efter lösnaglar och lite smått å gott. Sen blir det möta upp viccan runt tre för att gymma. Har dock träningsvärk i rumpan ifrån igår men det ska nog gå bra ändå, får träna andra muskler istället. Ska nog fan simma någon dag snart, har gått där i över ett halv år och har inte gjort det en ända gång än. har packat klart allt å så ska nog ta cykeln och röra mig mot stan nu, looove.


FINT VÄDER

ja helt ifrån allt annat, det är fint väder idag! känns som att det var länge sen, fast som sagt. jag och clara gjorden den missen idag att vi såg solen och trodde det skulle vara varmt ute men så kommer man ut, svin kallt fortfarande .. man luras verkigen av vädret fast jag tror att man vet att det är kallt men att huvudet hoppas på att det ska vara varmt men ändå blir man besviken varje gång när man kommer ut och inser att hösten kommit.


outfit




09.00-11.00

ja idag var det min tur att vara i skolan igen, lite jobbigt att gå upp men funkar. eftersom jag och clara har 1950-59 så satt vi först och försökte leta efter massa information om det sen tänkte vi börja på håret men det ska vi göra nästa gång ist.


seeeg



ja nu har jag då varit och solat å gymmat. älskar känslan man får efter man tränat eller när man gjort något bra som t.ex. tränat och solat. Träffade även på en ganska saknad person i mitt liv, en viss person vid namn Nelly eriksson. Träffade på henne för inte allt för länge sen fast på bussen, så himla fin tjej alltså. Men det blev lite prat och så, väldigt trevligt. sen blev det gymma, gillar inte så värst att gymma själv längre men imorgon blir det gymma med viccan iaf. TUUUR det, sen blir det nog hem och bara slappa antar jag. ska nog fråga om kanske en viss catherine vill gå en promis på kvällen sen. nu ska jag fortsätta kolla på tråkig tv och smsa lite så, looooove.

18:12

ja idag är det då måndag igen, första dagen på veckan. dagen var ganska lång måste jag säga och den är inte sluta än, jag tänkte dra på mig lite lätta kläder sen först cykla till solariet som stänger (19.00) så måste skynda mig, sen blir det till actic och träna lite. Känner att jag behöver det, så byebye så hörs vi sen. looove.

Söndag

ja igår blev det ju hem till viccan, vi började med att chillla lite med musik och bara prata massa. Sen så kom joel en snabbis innan vi drog ut och mötte viggo och emil vid sebbans. Vi satt där ett tag pratade sen kom då lite folk då och då, sen drog vi hem till joel och började föra där. Jävligt trevligt måste jag säga! sen blev det raka vägen tillbaka till bälinge igen då vi drog till Viktor som hade ferre. Det blev väldigt mycket prat och blev helt chockad för träffade på min äälskade vän totte där som jag inte träffat på hundra år känns det som, jävligt kul. ah sen blev det hem och sov hos viccan, dock tog det ett tag innan man kunde somna.. men nu sitter vi då här i hennes säng och ja pratar om allt möjligt skit. Bror min kommer snart och hämtar upp mig för vi ska på kalas idag hos min pappas sambo carinas föräldrar. Blir riktig middag och sen ska jag även klippa sussan. jaja, nu måste jag börja fixa mig. looove.



Girls just wanna have fun

ja nu sitter jag och kollar på justin biebers film eller ja min lille syster kollar och jag sitter här i soffan brevid med datorn. kvällens planer just nu är att fixa naglarna nu sen försöka lista ut hur jag fixar mitt hår så det blir på ett sätt som jag vill ha. Sen blir det cykla till bussen för att sedan ta mig hem till viccan ikväll igen, får se vart det leder senare idag om det inte blir myspys. Fast tror båda är ganska sugna på att hitta på något där det inkluderar att träffa lite folk, menmen. loooove.


chilldag

ja idag som sagt har jag bara legat hemma och kollat på två filmer, hur skönt som helst för är helt trött. myskläder som vanligt och bara tar det lugnt. vädret var typ fint imorse men blev typ dåligt vid lunch.. inge pepp väder direkt. Sen får jag se vad kvällen har att bjuda på, loove.


friends with benefits

har precis kollat klart på "friends with benefits". Sjukt bra film, jävligt rolig och jätte söt. det är också en film jag rekomenderar, man kan verkligen se skillnad på vänskap och kärlek och hur allt kan bli. Fast som sagt, to good to be true. alla filmer har ju lyckligt slut, det är ju inte exakt samma sak i verkligheten direkt. Men man får väl göra det bästa av saken och njuta av att andra kan få ha de så bra.


lite bilder sen ett tag tillbaka


fredag kväll

ja igår blev det först viccan sen vid halv 12 drog vi in till nattis då vi lyssnade på musik, kollade film och hade riktigt trevligt ! filmen hette "Radio" och den var riktigt bra, även fast vi inte hade ljud höll jag på att börja gråta flera gånger. rekomenderar den, lite info om den snabbt. det är om en utlänsk kille som har någon cp skada, ingen tar honom på riktigt och är riktigt elak mot honom, tills fotbolls tränaren ser honom. då förändrades allt, väldigt bra film.


myskväll med viccan

Sitter i bälinge i mjukisdress och kollar på idol med viccan och äter grönsaker med dipp. Hur mysigt som allra helst ! skön fredag när man har träning klockan 9 imorgon bitti, taggad på att gå upp tidigt ? nej.. men men. looove.

sovdax

ja nu blir det lägga sig, är sjukt trött och känner att jag inte kommer något vart. KUUUUUUUUUUL , fuck life.

torsdag 6/10

onsdag: ja igår blev det hem till pappa och klippte både kusin och lille syster. Kollade även på min lillebrorsas innebandy match björklinge - bälinge, 13 - 3. Sen blev det plugga lite till och sen soova.

Tosdag: ja idag blev det upp tidigt hos pappa, skjuts hem sen sova i någon timme till innan man skulle behöva gå upp för att fixa sig, för vi började nämnligen 11.05 idag då vi fick gå till konstmusseet. INTE min grej riktigt måste jag säga, sen blev det svenska sen slutade vid runt 2 då jag och hanna satte oss för att plugga. ja vi pluggade ifrån 2 till halv 6. sen bara hem åt, kollade lite tv sen var man så hurtig och tog cykeln till solariumet och solade. duuuktiig ??



nu blir det kolla 6an, "the last house on the left ". och eftersom jag sätt den så kan jag plugga lite till, awesome.


Onsdag = pappadag

ja nu sitter jag osminkad och kollar på beautiful dreamer, jätte fin film och huvudrollen är så jääävla snygg ! har packat klart väskan med plugggrejor, spring grejor och lite annat smått och gott som en tjej kan behöva ha i väskan. Blir dock inge smink idag för ska försöka klara mig utan det nu när jag ändå inte behöver och chillkläder är ett måste. Här kommer lite driv bilder för att jag känner att jag verkligen är super snygg just nu, haha eller? . loove.


psykologi ..

ja nu har jag suttit i nästan två timmar och läst psykologi, säger bara en grej. så jäääävla många svåra ord satt det är sjukt, fattar inte att man ska kunna så mycket. Fick papper med frågor som man ska svara på för att kunna provet, det är tre sidor och runt typ 40-50 frågor. Helt siiik. Men det är bara att plugga, ska ta något att äta nu sen börja fixa mig så jag är klar för att röra mig på farsan baloba. Blir klippa kasper idag sen ännu mer plugga och blir nog ut och springa lite också. Men nu måste jag röra mig mot köket så jag hinner allt i tid, looooove.


tisdag 4/10

ja dagen har varit väldigt lugn, vaknade fixade mig på en kvart för att sedan gå till skolan, hade lektion, åt sen cyklade jag till gymmet. Sen blev det hem och somnade i soffan och bara tv, jävligt skönt för är väldigt trött. Imorgon blir det pappa dag och plugga psykologi hela dagen för har prov i det på fredag. Lagom ångest för det är helt sjukt mycket och det finns inte ens svar på vissa frågor som man fått och det känns ju jätte bra när man ska ha stort prov. Jippie ! Känner att mitt liv går bra nu, haha. looove.


färg problem, bondt - brunt

ja jag har ju lovat att berätta om ett färg problem, så tänkte ta insiativet och göra det nu så ni får det.

Färga ifrån blondt till brunt hår:

ja först lät du kolla slitheten på ditt hår, eftersom håret alltid är mer slitet i topparna. även fast ditt hår inte är färgat och inte så slitet bör du vara försiktig. När man bleker eller blonderar håret så tar man bort dom röda pigmenten som finns i håret, därför måste du rödpignera håret innan du ska färga håret brunt. då tar du röd färg och blandar det med vatten tror det var 1 del färg och 4 delar vatten. kolla upp det där för säkerhets skull, när du tar i det i håret ska du göra satt allt täcks ordentligt satt det inte blir fläckigt sen när du lägger i den bruna färgen. skölj inte ur det röda utan föna det torrt. sen har du i den bruna färgen men tänk på att bara lägga i hårbotten först innan du lägger i det i längderna. för längderna där det är mer slitet drar det åt sig mer färg, så om du har ganska slitet hår och att det blir mer mörklila eller en annan färg som du inte vill ha får du ha i avfärgning i längderna i ungefär 5 miniter. va snabb när du har i det satt det blir jämnt, sen när det borta så får du ha i färgen igen fast vara mer försiktig då. Om du inte vågar göra det hemma ring till t.ex. fyrisskolan och gör det där, det är mycket billigare än om du går till frisören. Och det blir riktigt bra, och om det blir fel fixas det på engång.

lördag - liina

ja det blev chill och deppdag med lina hela lördagen, det var väldigt skönt och det behöves nog egentligen. Sen söndagen blev först film sen äta, sen drog jag och gymmade. Lagom mycket träningsvärk igår och idag också.


ajjdå

blev inget mer bloggande igår men det blev stan där jag köpte lite kläder och smycken sen hem och fixa mig. Sen blev det möta upp viccan och dra till daniel, riktigt kul att träffa alla killarna igen. Hela kvällen var jävligt bra måste jag säga, roligaste jag gjort på länge, mycket dans och prat. Blev även en fika planering som man sagt ett antal gånger.. men nu hoppas jag det blir av. Sen ikväll blir det träffa lina, får se vad som händer fall det blir myskväll ( som jag är lagom sugen på nu ) eller om det blir ut ikväll igen. looooove.

RSS 2.0