torsdag - the son of no one

som alltid kör jag en dagens, nu sitter jag och kollar in en film som heter " the son of no one ". Den funkar, är inte helt inne i den heller så kan vara därför. Men sen blir det kolla om det finns något käk innan jag börjar fixa mig lite, för mellan 1 & halv 2 ska mamma komma och hämta mig för att köra mig till hennes jobb. Ska nämligen klippa Veronica, sen blir det åka och köpa busskort innan jag drar hem och städar. Känner att det är det STÖRSTA måstet just nu, sen gymma innan det blir myspys med viccan och linnea ikväll.


torsdag - fick även det här av mamma

fick även det här av mamma när jag kom hem, frågade om det för några veckor sen och tror hon hade varit på ikea eller vad det var och köpt det. Så det var super snällt, nu måste jag bara hitta en bra plats för den i mitt rum men jag funderar på fönstret (inte där den står på bilden) eller om jag tar bort tv'n. Får se hur det blir, pusspuss.


torsdag - julklapp ifrån salongen

det blev inga mer inlägg igår, men det blev till salongen och klippte först Elsa sen klippte oich slingade min lillebrorsa. Precis som jag sagt, det gick jätte bra. var lite nervös innan men det försvann efter en stund, och som vanligt glömmer jag att ta bilder.. Sorry för det, även fast ni kanske inte bryr er. Sen kom pappa och hämtade oss så drog vi och köpte julklapp till oscar ifrån isac, och sedan hem. Fick julklapp ifrån salongen också, älskar min salong! alla är så himla snälla och trivs verkligen där och att få en liten eller stor julklapp var ju bara hundra gånger gulligare.


onsdag - nyårs klänning

har precis ätit lunch och ä hely prop mätt även fast jag bara åt 1/4 del av vad jag åt igår hahah. Sen ligger jag och kollar harry potter som typ alltid, men fick ett litet ryck för kom på att jag måste hitta nyårs klänning. Vill ha en enkel och stilren, för köpte strumpbyxor i stockholm och vill hitta någon enkel klänning och sen ett par WOOW skor till. Känns som att det skulle bli skit snyggt! eller vad tror ni? var först ute efter en silver glittrig typ men kände sedan att jag ville ha en svart för fick värsta bilden i huvudet.

10 klänningar jag skulle kunna tänka mig, dock alla i svart.

onsdag - håret

jag har inte tänkt på det så mycket förut men fått så många komentarer om mitt hår på senaste tiden så gick tillbaka i mobilen kollade på bilder ifrån förra hösten och visst det är inte så mycket skillnad men det är skillnad.

hösten/våren i 9an


Förra hösten


Igår



onsdag - köra en dagens igen

tänkte köra en dagens igen, så ni vet vad som förregår. Nu ta det lugnt hemma, fixa sig, äta lunch o.s.v. Sen runt 1 tror jag att jag rör mig mot salongen. Så ska jag kolla upp lite för blev lite orolig, men sen klockan 2 kommer Elsa och halv 4 kommer lillbrorsan och ska bli klippt och få slingor. Första gången jag ska få fixa hans hår det det är lite nervöst men ändå roligt. Sen bli det ner på stan med honom, för han ska kolla efter julklapp till pappa. Efter det blir det hem och klippa lillesyrran och sedan Susanne. Så det blir fullt ös idag igen, känner att vissa dagar bara liknar mer och mer mitt framtida jobb.

onsdag - JJULLOV

ja godmorgon, sitter i myskläder och kollar repris på greys anathemy eller hur det stavas. (inte min starka sida). Sen blir det fixa mig, och äta lunch som jag ser fram emot ganska mycket eftesom det är rester ifrån igår. Och jag måste bara säga att fyyyyffaaaaan va skönt med JJULLOV, bara att få sova ut på morgonen känns dunder.


tisdag - gott eller gott? aas gott

sen när jag kom hem till uppsala mötte jag upp mamma och sedan jonas, ingen orkade laga mat så vi gick till thai villige och tog med. Det var as bra för då fick men en låda man fick plocka ner vad man ville och mycket, annars brukar det alltid vara att man får fyra små rättor men inte riktigt får bestämma själv så det här var duuunder för mig. Och var det gott eller gott? aas gott. Sen såklart köpte jag lite grejor till mig själv också, det var det ni såg på bilden näst längst ner i inlägget innan. Sen på kvällen fick jag sällskap av en vän, vi kollade film och tv och umgicks.

tisdag - dagen i bilder


tisdag - mode och kläder sen 1860

det blev inge mer bloggande igår men tänker ändå berätta vad dagen gick ut på. Det blev tåget till stockholm med 09.09, på väg till tåget blev jag helt chockad för stötte på en vän jag inte träffat på länge. Dock hann jag bara träffa den i några minuter det den hade brottom. I stockholm bled det samlas innan vi tog bussen till museet, ska vara ärlig och säga att det inte var så roligt på museet.. men nu har man sätt mode och kläder sen 1860. Sen blev det bussen ner på stan för att först röra sig till kungshallen för att käka innan julklapps letandet började. Hittade jätte mycket fint så nu är jag klar med alla mina julklappar och det är jävligt nice måste jag säga. Så nu måste jag bara slå in allt så jag kan ge bort det sen, dock fick mamma och jonas ett "paket" igår hehe. Kunde inte hålla mig,


tisdag - trött tjej??


tisdag - uppe med tuppen?

godmorgon, uppe med tuppen? eller okej lite senare då men ganska tidigt för mig. Idag ska vi då till stockholm med klassen och jag hatar när man måste passa tid och skit för blir så himla stressad.. Men vi ska iaf ta 09.09 tåget och sedan röra oss mot ett museeum. Kommer inte ihåg vilket det var men det var om kläder och så eftersom vi hållt på med sånt nu i stil och kultur historia. sen blir det bara gå runt där i stockholm och kolla julklappar för vi fick vara där så länge vi ville och tror dem flesta var sugna på det.

Har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar stockholm. Det är så himla mysigt och stort och man bara trivs när man är där. Tur att jag varit där lite nu så nu fattar jag mig på lite mer och hittar nog ganska bra.


måndag - slår in lite packet

sitter och kollar sex and the city och slår in lite packet, fyfan va dålig jag blivit på det måste jag säga. Förr var jag bra men nu? hahah trodde inte man kunde bli dålig på det hahah .

måndag - Merry me

sitter och kollar på Merry me på 3an, jätte bra måste jag säga. Fast egentligen är det inget konstigt eftersom det är film men varför är vissas liv som en saga? När allt är som värst och man mår skit kommer något bra och allt blir på topp och sen blir det jobbigt eftersom man får allt men vet inte vad man vill ha. Och tillslut gör man ett val och lever lyckliga i alla sina dagar, blablabla.. När kommer det hända mig?

Saknar julmyset, blir ingen gran hos oss i år.. Känns helt fel och ingen julkänsla alls, tur att det finns hos pappa iaf .( Förra året )


måndag - så jävla förbannad

jag blir så jävla förbannad, sitter och kollar fuskbyggarna och så är det en Leif Gustavsson och han har lurat Jill 83 år på 100 000 kr och hon är pansionär och fått låna massa av sin dotter. Hur kan man gå med en 83 åring till banken och ta hennes pengar? så jävla äcklig och dem kan verkligen inte ha någon empati i kroppen. man blir så arg och får ångest bara man tänker på det, jag fattar inte hur man kan. Det är tur att det finns bra människor som hjälper andra med t.ex. såna hära problem. 

måndag - 1 januari 2012

ja nu kommer den här förbaskade ångesten igen, orkar inte. Blir skriva det här inlägget sen dra till gymmet och power walka i en timme, dock har jag ont i huvudet så det känns lite jobbigt men måste man så måste man. Sen har jag kommit fram till att den 1 januari 2012 börjar mitt nya liv. Jag är verkligen säker nu, godis förbud och läsk förbud och dricka, sen ska jag dricka nutrilett i en vecka igen för att gå tillbaka och göra om nu när jag vet vad som händer och hur det är. Sommaren 2012 ska bli chockad när jag kommer där på stranden, blir nog väldigt lite alkohol också. Dock kommer festerna att finnas kvar för att hålla en på humör men nu jävlar. Orkar inte börja något såhär före jul men får hålla igång med träningen iaf.


måndag - LITE fail.

ja har haft svenska och precis lyssnat på en redovisning eller vad man ska säga om stil & kulturhistoria. Nu blev det lite hål som jag trodde och vi fick precis våra tågbiljetter eftersom vi ska till stockholm imorgon. Skriver mer om det sen, ska dra och äta nu. Dock tappade jag mitt matkort i fredags som var LITE fail. jaja, baaajs.


måndag - outfit


måndag - happy face.

ÄÄNTLIGEN .. Igår kväll började det snöa, eller ja det snöade hela dagen men först blev det bara slask eftersom det är så varmt men sen på kvällen började det ligga kvar. Och nu när jag vaknade och kollade ut så låg det kvar och hade blivit mer. Känns inte det perfekt nu när det är julafton om 5 dagar? bara det ligger kvar skulle det ju vara toppen! Det snöar även just nu och det känns faktiskt väldigt bra, då blir det nya stövlarna idag då. happy face.

måndag - lite dagens snabbt

ja som alltid brukar jag köra lite dagens snabbt och se om det blir så eller fall planen brukar ändras. Men dagen blir nog ganska chill tror jag, först nu. Börjar halv 10 och då blir det svenska, sen tror jag bara det blir typ prata lite och lyssna på ett före dag inom stil & kultur historia innan det nog sen blir hål en stund. Sen idrott och efter det psykologi B prov, satt och pluggade till halv 2-2 inatt så nu måste det gå bra tycker jag. Sen efter skolan blir det till stan och gymma & sedan hem och fixa lite svenska. Ska även lämna in pengar för salamin som vi sålt i klassen.

måndag - back in the game

tja nu är det måndag igen och känner redan nu att jag är back in the game. Nu ska ja skärpa mig med bloggandet och göra mina 8 inlägg per dag igen. Behövde komma ifrån ett tag tror jag och bara släppa lite och tänka & göra annat.

ja, jag har inte berättat så mycket om helgen men den har varit kul. Igår blev det ligga och dega i soffan till Harry Potter (dem två sista filmerna, part 1-2) sen blev det till gränby och fixa mamma & jonas julklapp och brorsans så nu är det bara alva och pappa kvar. Börjar känna mig lite stressad måste jag säga, men det finns några dagar kvar som tur är.

lördag - orkar inte röra på mig

sitter i soffan helt död efter gårdagen och orkar inte röra på mig, orkar inte ens gå och fixa mat. Plus att jag har huvudvärk så orkar inte skriva flera inlägg men kanske gör det senare när det blivit bättre. Plus att jag kanske måste fixa mig för att röra mig till stan och träffa rebecca för att kolla julklappar, men får se vad dagen säger.

lördag - mitt hår

jag har varit väldigt dålig på att upptatera men ska bättra mig igen, eller försöka. i torsdags blev det gymmet efter skolan sen när jag kom hem orkade jag inte sätta mig vid datorn och igår fick jag inge bra tillfällen. men igår fixade sofia mitt hår, så nu är det jätte fint igen, känns as bra måste jag säga. skit nöjd !


torsdag - outfit .. osminkad


torsdag - planer för idag

ja jag tänkte även skriva lite vad jag har för planer för idag, först nu blir det då film innan jag drar mig mot skolan. Först bild, sen svenska & sen frisör. Under frisör får jag förhoppningsvis klippa Erika och sen efter skolan blir det ner till salongen och fixa lite grejor. Sen fixa lite julklappar innan jag sedan drar mig mot gymmet. Blev ju vilodag igår då nu blir det köra på igen. Lika bra nu när man ändå är igång, sen blir det nog bara hem och läsa lite psytkologi och tv.

torsdag - nästa onsdag

igår bestämde vi även att nästa onsdag ska jag först klippa Elsa på salongen sen efter det slinga isacs hår och klippa honom. Sen när jag kommer hem ska jag klippa Sara och Susane, det blir mycket nu innan jul. Dock är det kul fast lite stressad, fast bara jag bestämmer när det ska bli av så är det lugnt.


torsdag - Irene huss - jagat svittne

ja godmorgon, nu är vi i ordning igen. Imorse blev det gå upp och åka hem ifrån pappa, så nu har jag suttit vid datorn sen jag kom hem och ska sätta på en film och halv softa i kanske 40 min innan jag sedan måste fixa mig lite innan jag går till skolan.

Så nu blir det Irene Huss - jagat vittne

onsdag - pasta Carbonara

ja idag som vanlig hade jag ingen lunch med mig så gick med Petra till det nya stället i Svava och köpte med oss mat till salongen. Det blev en pasta Carbonara för mig, den var god fast dom skulle lagt ner ett till ägg för det var en portion för två, och den var fanska smaklös så det där extra ägget hade gjort susen.


onsdag - FÖRE & EFTER

ja jag klippte ju & färgade idag, Glömde ta före och efter bild på Erika & Casper, och Före bild på Erik men fick med båda på Ludvig. Så här kommer några bilder iaf, och på alla blev det liksom stor förändrig för åkte av mycket hår på alla, utom Erika då där det gick ifrån blondin till brunett.
ERIK - EFTER

LUDVIG - FÖRE & EFTER

onsdag - outfit


onsdag - imorgon får ni dubbla upptateringar

oj idag blev det inte många inlägg fast det var jag redan beredd på dock.. Men lovar skriver många imorgon istället, så lägger jag in bilder på dem jag klippt, eller två.. Glömde före & efter bild på erika och casper.. Men efter bild på erik men ludvig har jag båda på så det kommer upp imorgon och om dagen så imorgon får ni dubbla upptateringar.

onsdag - praktik idag

ja idag vet jag inte när jag kommer skriva nästa gång men ska försöka hinna med att skriva några stycken iaf. För nu har jag fixat mig och allt å ska gå till salongen, praktik idag ju eftersom det är onsdag. Erika ska komma in och ska ska jag färga hennes hår, det verkar luta mot det bruna hållet och det ska faktiskt bli kul å fixa om hon bestämmer sig för det. Sen efter praktiken blir det ta bussen till pappa och klippa båda kusinerna och sedan sätta mig ner i soffan och kunna blogga. Låter inte det bra ? hah jo precis, dock blir det nog rätt stressigt även fast det inte låter så. Men det här ska gå bra, ska försöka komma ihåg att ta före och efter bilder på alla så ni får se hur resultatet blir, dumma jag har lite svårt att komma ihåg det..

tisdag - vem fan smäller massa raketer

jag måste bara fråga, vem fan smäller massa raketer klockan 23.05 en tisdag kväll ?? sitter och kollar ut igenom fönstret och ser ut som att det är vid slottet igen, någon som vet något om det här? haha jaja, nu blir det sex and the city. Juste köpte faktiskt tre par trosor idag, kan visa imorgon.

tisdag - soööö regnade

juste.. när jag gick hem eller ja till gymmet också så spööö regnade det. Jag är faktiskt ganska sugen på snö nu, även fast ni kanske inte är det så mycket. Men faktiskt hellre snö än regn och blött, om det bara hade varit kallare ute hade det ju varit snö och det hade jag faktiskt gillat mer eftersom det är julafton snart och det är fan lucia idag och det känns lite konstig för har verkligen ingen julkänsla eller lucia känsla.


tisdag - tog upp svenska böckerna och pluggade

glömde nog säga att jag även var så duktig och tog upp svenska böckerna och pluggade, ska även kolla igenom lite psykologi innan jag går och lägger mig sen. så känner mig faktiskt väldigt stolt för länge sen jag gjorde något sånt hemma känns det som, eller det kanske inte är så länge sen haha. jaja.

tisdag - drog därifrån 21.40

ja det blev att jag drog till gymmet, var faktiskt där så länge jag kunde så drog därifrån 21.40. power walkade igen i en timme och det känns jävligt bra efteråt, fast satte mig och kollade Victoria Secret show och ah.. kände mig tjock direkt igen hahah, lite små fail sådär. ska kanske ha deras kropp som mål till sommaren 2012 ?? eller vad tycker ni.


tisdag - PAIN.

nu blev jag lite ledsen, känner mig lite som en dålig vän.. Skulle träffa elin idag eller nu men jag känner att jag behöver plugga och får helt ångest för det. Plus att jag vill träna, fast vet inte om jag hinner, sen måste jag klippa massa för att få pengar samtidit som jag måste springa runt och leta efter tid då jag kan fixa dem o.s.v. PAIN. Så nu ska jag sätta mig och plugga lite svenska sen försöka till gymmet fast jag egentligen har träningsvärk så borde ta det lugnt men får se. Annars sätta mig och läsa psykologi..

tisdag - julaften nästa lördag

måste säga att jag har lite ångest nu, det är julafton nästa lördag och jag är långt ifrån klar med julklapparna.. Fyfan va ångest jag har, har så himla mycket jag måste tänka på, göra o.sv. Så jävla jobbigt, men nu är lite saker ur världen iaf, men mycket kvar..

tisdag - lucia

ja idag blev det då först skolan då det var lucia ( bilder kommer sen ), sen blev det ner på stan till salongen där jag fixade lina hår. Blev jätte bra, tänkte precis lägga in en bild då jag inte hittade där man lägger in bilderna, tror dem gör om blogg.se ... men ska lägga in så fort jag kan iaf, sen blev det ner på stan där jag mötte en hemlig igen innan vi mötte lina och överraskade henne. Vi åt cupido och sen köpte lite julklappar. Ska snart träffa elin tror jag och sen blir det plugga och slå in paket ikväll om jag får tid til det. Ska äta LITE nu så hörs sen, puss.


tisdag - lucia fika

Ja, blev inge inlägg nu på morgon så lånade sofias mobil. Känns jätte konstigt att skriva över mobil, men sitter å har lucia fika med klassen, jätte mysigt ! Sen blir det till salongen å slinga linas hår. Efter det blir det kolla julklappar å sen möta mamma. Måste även höra med elin om när hon slutar å skriva till erika. Känner mig as stressad för mitt huvud har så mycket att tänka på.. Puss

image description

 

 

 


måndag - jag blev tvungen

stressad ? jaa blev tvungen att skriva det här bara för att hålla det här med 8 inlägg per dag. Lite töntigt jag vet men känner att jag måste ha något som mål för att hålla den igång ordentligt. Eftersom jag skriver för att jag tycker det är kul och för min egen del. Alltid kul att kolla tillbaka och se vad man gjort o.sv. sen är det ju klart kul med massa läsare.

måndag - the mentalist

sitter och kollar tv på the mentalist och skulle också vilja kunna se vad folk tänker och vad dom gjort o.s.v. Hur coolt hade inte det varit liksom ? sen älskar jag sex and the city som alltid är innan det på måndagar, dock är jag inte hundra om det är varje dag men det är väldigt bra det också iaf, alltså mentalist.

måndag - snö eller inte snö, det är frågan

snö eller inte snö, det är frågan. Det har kommit snö nu kanske tre gånger eller vad det är men hur länge varar det då ? typ några timmar eller tills det snuddar marken.. Så vet faktiskt inte om jag kan kalla det snö även fast det är snö flingor.. Men på ett sätt vill jag ha snö nu, fast skulle nog bli lite för sugen på att dra till en skid backe och åka lite snowboard.


måndag - börjar närma sig mitt nya hem

juste, på idrotten idag var jag faktiskt väldigt duktig måste jag säga. Även fast jag egentligen typ inte gjorde något men duktig som jag var blev det gymmet idag också. För efter jag köpte julklappar gick jag och tog ut lite pengar som jag är skyldig jonas sen mig jacka, sen drog jag till salongen och kollade upp lite saker. Känns som att det börjar närma sig mitt nya hem, haha och jag gillar det. Sen blev det då gymmet där jag spenderade en timme av min dag, kanske lite lite men behövde komma hem. Sen har det bara blivit soffan, roligt va? hah juste pratade även med min söta lilla viccan i telefon en stund för ett tag sen också.


gymmet i skolan,

dagens fula outfit efter idrotten i skolan, orkar man inte byta om så gör man inte !

måndag - helt plötsligt ser jag

Sen blev det laga mat med mamma, cyckling med någon sås och nudlar. AS gott måste jag faktiskt säga, men lite stark i eftersmaken. Sen drog jag till stan för att leta julklappar och helt plötsligt ser jag (en hemlig person) och ojojoj.. Kan verkligen inte säga mer tyvärr, inte än iaf. Bäst som jag är hittade jag lite julklappar, även fast det är låångt kvar tills jag är klar.


måndag - sorry för sen upptatering

shooo, sorry för sen upptatering .. men mitt internet har sugit idag, men tänkte berätta lite vad som hänt idag.

under psykologin skulle alla treor på någon föreläsning eller vad det nu var, men så blev vi andra tvugna att följa med också bara för annars skulle det vara orättvist för dem andra om vi fick dra hem.. Så satt och halv sov under hela, inte riktigt min grej det där med religioner o.s.v.


måndag - cheeka lite julklappar

ja, så vad blir dagens planer? Jo, det blir skolan nu till halv 5 tror jag det är. Sen blir det hem och lämna väskan, hämta busskort och sedan fixa mig lite innan jag rör mig ner på stan för att cheeka lite julklappar. Kollat in lite på internet redan nu så vet lite vad jag ska köpa, men är fan taggad på att gå och köpa julklappar nu. Tycker det är så kul å shoppa å även fast det inte är till en själv är det kul. dock inte lika kul, fast hatar det här med pengar.. Måste klippa mycket nu känner jag så jag får inte lite extra pengar.


måndag - göra det eller bara chilla galet??

ja det blev inge mer inlägg igår för kände inte för det och hade redan skrivit 8 så tyckte det kunde räcka så jag inte skulle sitta och gaga om allt möjligt som flög runt i mitt huvud. Sov i oscars gamla rum inatt och så somnade jag till tv så vaknade jag upp inatt och fick stänga av tvn. Så har inte sovit allt så bra inatt, men sen blev det gå upp och gå till skolan. Svenskan var ganska chill, blev bara jobba med medeltids grejen och någonting mer. Sen hade vi stil & kulturhistoria men det blev typ göra vad man ville för den sista i klassen som skulle redovisa var inte här. så nu sitter jag i väntrummet till frisör & stylisterna och bara bloggar och funderar på att plugga lite, vad tycker ni ? borde jag vara så duktig och göra det eller bara chilla galet??


söndag - min nya idol

jag ska faktiskt vara ärlig och säga att robin är min nya idol. Efter att ha träffat honom och hört honom sjunga framför en blir man så himla glad och man tar åt sig så himla mycket mer när han sjunger. Sitter och lyssnar på han nu och kan inte sluta, så himla fin röst och bara så jävla bra !! det är fan sjukt, fast nu är blir det kolla marcolio och se hur det går för utmanarna.


söndag - raketer vid slottet

för någon timme sen eller vad det är nu så smällde dem massa raketer vid slottet, fick tyvärr ingen bra bild så får klara mig utan. Men antar att det dem gjorde det idag istället för den här söndagen för typ två veckor sen eller vad det är då det blev inställt p.g.a blåst. Men som lite extra lyx kan jag stå hemma i mitt vardags rum och kolla utan att man ska behöva gå dit och stå där i kylan även fast är är lite av susningen kanske.

söndag - min kväll

ja tänkte väl berätta lite hur min kväll ser ut då och kanske veckan nu som kommer, eller iaf till fredag.

Men ikväll blir det nog bara chilla hemma till film, mamma sa något om att alva skulle komma förmodligen också. Så blir väl hjälpa henne hämta upp sina grejor sen gå till affären och köpa bröd för det var slut så alva skulle ha någon frukost. Blir ju mamman när man är ensam hemma, dock hade jag viljat varit helt ensam hemma men ah. blir ju inte alltid som man vill och tänkt sig.

måndag (imorgon): skolan sen kanske klippa kusinerna
tisdag: skolan sen kolla julklappar & kanske träffa elin & träna
onsdag: praktik & förmodligen klippa erika
torsdag: skolan & hem & träning
fredag: skolan sen får se

söndag - bara för att

som resten av dagen eller det mesta av dagen så har jag bara legat i soffan och degat, som jag dock gör fortfarande. Jag har börjat kolla efter lite kvälls mat men hittar inget jag är sugen på och vill ha varm mat känner jag men ah får se hur det blir. Just nu vill jag ha mat bara för att, inte för att jag är hungrig utan isf mer sugen.. Inte nice, så får se fall det blir nog mat alls. Men börjar få ont i halsen så blir kanske bara te och kanske en rost macka ikväll istället. Plus jag går runt och är små sugen hela tiden och det är så himla jobbigt men som tur är börjar det iaf försvinna nu.

söndag - dra upp gitarren och börja sjunga

jag ligger ensam i soffan och funderar på helgen eller ja, gårdagen. Jag uppskattar verkligen när jag träffar killar som verkligen är sig själva och kan driva och bjuder på sig själva och inte bara är ute efter att ragga brudar. Snackade med en kille för någon helg sen också, man trivs verkligen i det sällskapet. T.ex. igår, andre och robin. Hur mysiga var inte dem liksom? så verkligen tack för igår killar och såklart min söta lilla viccan, henne får vi ju inte glömma. Tack älskling för gårdagen.

Men sen kom jag även in på det här med killar och kan sjunga.. visst man har alltid tyckt att det varit gulligt att kunna spela gitarr och sjunga något vid en läger eld t.ex. och att det bara är allmänt gulligt att en kille kan sjunga, men igår så insåg jag att det inte alls bara är så. Som exempel på vad jag nu vet som en erfarenhet, när vi satt på bussen påväg till hotellet ifrån tåget så började andre dra upp gitarren och började sjunga lite. Sen kom ju även robin in och sjöng, hur mysigt och trevligt som helst att sitta där på bussen och höra egna skrivna låtar ifrån förr och även nya såklart. Sen på hotellrummet, jag och viccan låg nog i några timmar och bara lyssnade när dem sjöng och speladade. Sen att dem kunde inprovisera till sig en låt och det lät bra ! as coolt, heh. Så jag måste verkligen säga att jag diggar killar som kan sjunga och då menar jag verkligen kan sjunga. så måste erkänna att jag är lite små crush on i det just nu, fast kan man bli annat?


söndag - gårdagen, bjuder


söndag - trött tjej



Sen imorse va man en lagom trött tjej, dock var man ju så trött så man blev pigg eftersom vi inte sov så mycket. Så somnade till lite på tåget och vaknade upp av att viccan rå garvade åt mig och hade tagit kort haha. Trött tjej alltså, men sen när vi kom till uppsala drog jag till affären och köpte "brunch" och en nutrilett till imorgon. Sen började det ju snöa när vi kom till uppsala och vi gick förbi ett tåg som var helt snöigt och fullt med is typ. Så undrar vart den kom ifrån, sen blev det iaf hem ta bort gammalt smink och bara sätta på sig myskläder och fixa sallad. Sen har jag bara legat och kollat p mulan 2 som är slut nu, orkar inte riktigt byta film.. men måste väl, men tänkte visa lite bilder, viccan tog massa bilder igår ifrån sin mobil så så fort hon lagt upp lägger jag in här.


söndag - idol middag i täby

ja godmorgon, eller goddag. Själv gick man upp 07.20, efter ungefär 3 timmars sömn i en fotända haha. Tänkte berätta vad det blev för något för mig och viccan igår som jag inte skrev ut.

Men vi tog tåget till stockholm och drog på idol middag i täby, riktigt trevligt! Fick va med om lite nya händelser så det var kul, älskar att åka till stockholm och inte veta hur det ska bli. Men det var kul att se och träffa idolerna och se hur dem var i verkligheten och se om bilden man fått ifrån tv stämnde. Hela middagen var mysig och vi lärde känna en jätte skön snubbe där som vi satt och åt med. Så nästa gång jag och viccan kommer till stockholm blir det nog kanske hälsa på honom och kanske säga hej iaf. Men jag tänker faktiskt inte ge allt för mycket detaljer om middagen och det.



Flera bilder kommer sen !!

lördag - tänker inte avslöja

ja är jätte stressad för måste fixa mig och om lite mer än en timme ska jag vara vid centralstationen. ska bli riktigt kul faktiskt, taggad och har den här underbara känslan att det kommer bli en lyckad kväll.

jag och viccan ska nämligen till stockholm å sedan vidare, tänker inte avslöja vad vi ska göra för gör det imorgon. puuuss !!


lördag - har tråkigt


lördag - alltid bra

juste den här fick jag förra veckan, skönt att äntligen fått den för alltid bra att ha hemma.


lördag - ensam i soffan

Ja sitter bara vid datorn och tv, nu har mamma och JJ åkt så sitter här helt ensam i soffan och fryser om fossingarna. Men funderar på att sätta på en film å bara lägga mig och slappa till den men tog lite bilder imorse för fick bara värsta lusten så tänkte visa tre st.





min nya kärlek !


lördag - förra fredagen med tjejorna


lördag - Fy på mig

godmorgon allihopa, ni får inte bli besvikna men jag orkade inte gå upp och gymma imorse.. Jag kände att det var mer värt att ligga och sova i en timme till istället. Fy på mig. Det blev gå upp, ta en actimel och hoppa ner i badet istället. Jätte skönt, älskar verkligen att bada.


fredag - natti natti

tänkte bara säga natti natti, för ska kolla klart på "the mirrors" men sedan gå och sova för tänkte ställa klockan på 9-10 för att dra å gymma. Duktig va? hah jag vet, puss ! sovgott

fredag - sista gången?

jag hatar när något tar slut, jag blir så ledsen inom mig och får faktiskt ångest över det. Jag känner den här obehagliga känslan, som nu på idol att dem spelade så det var över och visade allt igenom året och betyder det att dem gjorde idol för sista gången? Byter dom/byter ut dommarna?

NEEEEEEEEEEJ ... jag får verkligen jobbig känsla i magen, typ som en klump som ligger och skaver.

fredag - jätte äckligt

mitt öga har börjat att små vara eller vad man ska säga, jätte äckligt.. men vet inte riktigt vad det beror på heller för linsen är hel och så, men måste vara ögat som är irriterat eller något. har tagit ut linsen idag men tror ögat behöver några dagar utan men den kan ju glömma att jag tänker vara utan liksom.. Sitter hemma i min egen soffa och skäms framför min mamma och jonas, hur bra är det liksom? Hur jobbigt som helst, även fast andra inte tänker på mitt öga gör jag det hela tiden. det är svårt att beskriva själva känslan, men det suger verkligen. Förr var man van utan fast då var det alltid jobbigt, nu är det ju inte lika jobbigt även fast jag tänker på det jämt. Men så fort linsen försvinner blir man typ handikappad för man har haft den nästan varje dag nu i 2-3 år. det är svårt..

fredag - mörda för en chokladkaka

suget har kommit och hatar det.. skulle mörda för en chokladkaka fast sen tänker man på kalorierna, typ lika mycket som man ska äta på en dag är det i en stor marabou. Det är nog det ända som jag verkligen är sugen på just nu, men ska försöka vara stark å låta bli. Återstår att se, men affären är ju öppen i 45 minuter till satt. Men vet inte ni något som är gott fast på samma gång är nyttigt eller iaf innehåller lite kalorier & fett ?? Skulle vara jätte tacksam om ni skrev något om ni visste något.


fredag - riktigt förtjänta vinnare

tänkte bara visa att jag varit så duktig och bara ätit tre st chokladbitar av mig julkalender, och lite mys outfit. Eftersom jag skulle ta bilder så måste jag ju göra det också, haha. Sitter och kollar idol med mamma och JJ och måste säga att jag tror att amanda kommer vinna för hon har fått mest plus men jag släppar inte min röst på robin. Dock är båda riktigt förtjänta vinnare så båda får vinna för min del men som dem sa, 2-0. Så hejjar på Robin för att det ska bli jämnare.


fredag - helgen

tänkte berätta lite planer som jag har för helgen,

fredag: hemma kväll med idol & skräckfilm
lördag: träffa viccan & åka till stockholm
söndag: klippa två kusinerna förmodligen & ta det lugnt


fredag - fet gris

hah fick lite klagomål på att jag är dålig på att lägga upp bilder så ska försöka bli bättre med det, lovar! Nu har jag ätit värsta middagen så ligger som en fet gris på soffan och kollar böda kamping medan jag väntar på att idol ska börja. Tänkte ta en chillkväll ikväll, men det ska bli jätte skönt för är trött i kroppen känner jag och vill vila till imorgon.

fredag - naglarna

ja idag blev det som sagt fixa naglarna i skolan, så himla skönt att få tillbaka dom igen och förhoppningsvis håller dom längre den här gången. Så nu ska jag kolla klipptid åt Erica och Lina i veckan, plus fixa kusinerna nu i helgen. Men riktigt nöjd över naglarna, så tack tjejor :))


fredag - 3 olika inlärningssätt

sitter i skolan nu och ska ta fram 3 olika inlärningssätt, dem som får en att minnes vad bäst vad man precis läst eller pluggat. Det är då alltså psykologi B, jätte svårt tycker jag för om en eller två veckor har vi prov och jag har inte lärt mig så mycket. men hoppas på det bästa och får plugga hemma och så.

torsdag - looove it.

ja nu blir det sex and the city innan jag går och lägger mig. Börjat följa det och tycker det är as bra, vet inte om det bara är jag eller om det är så bra som jag tycker det är. Men rekommenderar det verkligen, looove it.


torsdag - allt en tjej vill ha

sitter i soffan och fantiserar om en rostmacka med marmulad och ost på medan jag sitter och kollar på "allt en tjej vill ha". Såklart vart jag det för dem åt rostmackor med massa goda saker på.. Jobbigt läge men vem vill trycka i sig en sån när man bränt bort massa kalorier..

torsdag - 1 timme - 7,5 - 460

ja nu känner jag mig super duper duktig, power walkade i 1 timme alltså 7,5 km och brände 460 kalorier. Ni som går på gym vet vilken nivå 7,5-7,6 är och den gick jag i. lagom tempo tycker jag fast nästan lite för fort, men det gick jätte bra. Sen blev det en actimel när jag kom hem.


torsdag - avis man blir

ja nu har jag klippt mamma och sitter och kollar på julkalenden. Efter den så måste jag ta mig iväg till gymmet för måste verkligen träna idag för annars blir det nog ångest hela kvällen.. Men från och med nu måste jag verkligen skärpa mig, ni får gärna hjälpa mig med att hålla mig igång med allt. Får lite ångest när jag kollar runt på olika bloggar och inser hur verkligheten ser ut. Dock är det mycket som är fejk o.s.v. Men även mycket som är äkta också. Avis man blir eller vad ??

torsdag - skinksås med pasta & gymmet

när jag kom hem blev det laga skinksås med pasta åt mig och JJ och ska nu straxt klippa mamma. Är sjukt trött känner jag men måste ändå stålsätta mig, ska till gymmet sen också och känner att jag är inte så tagg på det längre för när man lagt sig i soffan under filten så börjar man slappna av och bli latare.. Men ska fan ta mig iväg, annars suger jag fan eftersom jag inte gick ut imorse heller och efteråt känns det alltid så himla skönt.

torsdag - frisör igen

ja sen blev det frisör igen, skulle klippa en som hette per och trodde det skulle vara en gubbe (herrklippning) men så kom en 13 årig kille och blev helt chockad haha. Men det gick jätte bra att klippa, blev väldigt nöjd och tror & hoppas han blev det också. Men det är lika nyttigt att klippa varje gång känner jag, man lär sig alltid mera.

torsdag - seg i kroppen

hela dagen har gått ganska segt tycker jag och jag har varit jätte trött och seg i kroppen. Det blev först frisör då vi bara städade så vi ska få sovmorgon nästa torsdag, hur skönt som allra helst ! sen blev det vilo stund innan bilden började. Blev rita lite innan det blev nutrilett och sedan svenska. Det blev ta hem för måste jobba ikapp lite, eller ikapp är det inte men vill jobba nu så jag slipper ta hem senare.

torsdag - 06.40

ja imorse tänkte jag då ju gå ut och träna för ställde klockan på 06.40 och har inte gått upp så tidigt på jag vet inte hur länge, om jag ens har det. och eftersom jag somnade efter 1 så var jag skit trött, så blev kvar i sängen. Sen fem i 8 ringer sofia och gissa vem som somnat om och ligger i sängen då då? jo jag såklart.. Men hann till skolan ändå så det var lugn.


onsdag - nya idéer

jag har en ide att jag ska börja gå ut en halvtimme på morgonen innan skolan sen minst power walka en timme på eftermiddagen. Och så bloir det nog nutrilett köret igen iaf lite, för jag behöver det. Men ska träna också, fast mest kalorier och mage är det jag ska satsa på. Men va tycks ? låter inte det bra, för nu jävlar satsar vi fram tills nyår för det är mitt nya mål, sen blir det nyårs löften som gäller !! Det börjas nu ikväll för ätit allt för mycket idag känner jag och min kropp suger åt sig allt jävla fett den får och jag får grov ångest för det kan jag säga.. så nu blir det ändring på det kan jag säga.

sitter och kollar en julklapp till min bror, hittat en jag vill köpa men smsade
och frågade om vi skulle köpa till varandra men han har inte svarat.. dock tycker mamma den är lite för dyr att köpa eftersom jag inte tjänar egna pengar. Men jag vill verkligen att han ska ha den om vi ska byta, för vill alltid mitt bästa för bror min. Han måste se bra ut liksom.

onsdag - kalas

ja nu är jag då hemma igen ifrån kalas, hur fin & stor lägenhet som helst måste jag säga Jätte kul att träffa alla,  länge sen och alla "barnen" har blivit så stora. Nästa som ska flytta hemifrån är liksom jag sen ludvig. Och det känns lite konstigt tycker jag, jag som är så liten? eller? Sen nu ska jag verkligen skärpa mig med allt, nu blir det sitt ups och så innan jag går och lägger mig. Sen fick jag även två nya kunder idag, elsa min kusins kusin och
min andra kusin ludvig. Så i helgen om det finns tid blir det klippa eric och ludvig. Sen ska jag även kolla tid till då jag kan fixa linas hår och erika, så har blivit mycket frisörtid nu på senaste tiden, och det blir väl även mer.

onsdag - oscar lägenhet

sitter i oscars lägenhet och kollar lite tv medan han fixar sig. det blev hem ungefär 16.45 ifrån salongen då det blev hem ta en nutrilett istället för mat och sen drog jag och oscar hit för att han skulle fixa sig för vi skulle vara hos min kusin klockan 7. Så nu är klockan 18.20 så vi ska nog dra straxt så puuusss.

onsdag - önskelista

ÖNSKELISTA
1.
överkast
2. klocka
3. mascara & foundation
4. ihopfällbar hårfön
5. tofflor
6. tränings tröja/linne
7. trosor
8. kläder
9. lite hårsnoddar & hårspännen
10. presenkort & bio kort

10 saker jag önskar mig i julklapp.


onsdag - cupido + vit topp

ja idag på salongen blev det damma hyllan, sen följde jag med angelica ut på stan för att kolla lite kläder åt henne tills på lördag då dom ska till stockholm hela gänget på Hair studio. Vi hittade lite smått och gott men angelica är bäst på att hitta mest "jobb" kläder som dem kallar det. sen hittade jag även en jätte fin vit tröja, helt vanlig neutral där också. önskar mig en likadan svart i julklapp också för alltid bra att ha. Sen blev det en cupido sallad, hur gott som helst !

onsdag - outfit


onsdag - vad händer idag?

tänkte köra en sån här, vad händer idag? jo nu blir det blogga klart sen gå och välja kläder, sminka sig lite & kanske ta en outfit bild om jag får tid till det. Sen runt kvart i - tio i så måste jag börja röra mig mot hair studio. ska nog börja köra 10.00-16.15 istället för 10.15, känns bättre fast då gör det inget om jag skulle komma någon minut sent heller. Sen kanske lina kommer någon gång under dagen och sen efter praktik blir det bli hämtad av carina eller pappa för att åka till min kusin viktors lägenhet. Tror det är kalas, men det ska bli väldigt trevligt att träffa alla igen. Sen blir det hem, plugga lite & såklart blogga.

onsdag - det snöar

ja direkt när jag vaknade så kollade jag ut igenom fönstret och såg att det var mer snö ute idag än igår. Så gick jag på toa och sen tog en actimel & kollade ut igen. Jo det snöar ju fortfarande, jätte mysigt ju !! Plus att jag tycker det var lite roligt eftersom jag just igår hissade snön och att det gärna fick komma lite mer och woolaa, här är det.

tisdag - godnatt !

ja nu är klockan då halv tolv lite mer så tänkte röra mig mot sängen, så tråkig är jag men det är nog bäst så vill jag tro. Så sov så gott !

tisdag - finn 5 fel


tisdag - fuck it

jag hade glömt att jag och sofia skålade för orden "fuck it" i fredags, känner att jag behöver ta in dem nu och tänka mer på det jag skrev i ett inlägg här om dagen.


tisdag - 60 ärliga frågor om mig

1. Vad är ditt mellan-namn? Anna & Kristina

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn?

3. Är du i ett förhållande nu? Nej

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -

5. Vem var du tillsammans med sist? staffan

6. Får man fråga varför det tog slut? inte så bra förhållande och känslorna försvann

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja

8. Vem vet mest om dig? viccan tror jag, annars lina eller sofia

9. Vad gör du på fredagskvällar? det är väldigt olika

10. Bästa filmen du någonsin har sett? hm.. bästa vet jag inte, men en minnes värd Titanic

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? ja

12. Har du någonsin varit full? ja

13. Har du testat droger? ja, alkohol är väl en drog

14. Röker du? nej

15. Snusar du? nej

16. Saknar du någon just nu? ja..

17. Hur mår du idag? ångest men annars bra

18. Hur många tabletter tar du dagligen? ingen, ipren om jag har ont i huvudet eller mensvärk

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? hade precis börjat min frisör utbildning och umgicks med kompisar

20. Bästa minnet från sommaren? Magaluf

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Norge

22. När var du där? i slutet av sommaren

23. Är du rasist? nej

24. Har du helt svenskt ursprung? ja

25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utländska killar? spelar ingen roll
27. Ser du fram emot någonting just nu? min 18 års dag
28. Sköter du skolan? ja

29. Vad hade du för betyg förra terminen? ganska bra

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG

31. Vilket ämne var det? Frisör t.ex.

32. Har du fått ig på ett prov? ja

33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej

34. Anser du dig vara intelligent? det kan jag inte riktgt svara på

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? jag vet inte

36. Vilken va den värsta tiden då? några år sen

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? ja

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? -

39. Har du haft sömnproblem? nej

40. Hur ofta gråter du? är blödig så kan bli ofta

41. Vad gör du när du mår dåligt? det är väldigt olika
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? vännerna

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? nej

44. Vilken klass går du i nu? andra året på gymnasiet

45. Vilken skola? Fyris

46. Har du varit otrogen någon gång? ja

47. Har någon varit otrogen mot dig? påsätt å vis

48. Är du stolt över dig själv? nae, inge speciellt

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? mitt hår

50. Vad får du ofta komplimanger för? om det ska vara något, håret

51. Har du lätt att få folk att skratta? nae, känns inte så

52. Cider elller öl? gillar båda

53. Har du några talanger? hahah inget som ingen annan kan

54. Vet du om någon är kär i dig? nej

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? ja

56. Vad står det i ditt senaste sms? 3an

57. Hur lång är du? 1.60 prick

58. Hur mycket väger du? det varierar

59. Vilken storlek har du på kläderna? xs,s,34,36

60. Har du svarat ärligt? ja


tisdag - hiss & diss

tänkte köra en sån där hiss och diss grej.

HISS: att det äntligen börjat snöa lite, dock inte mycket fast det gör inget. Lite till skulle inte skada, det skulle vara bra. För att då lite mer jul stämning och då den här mys-pys känslan, saknar den faktiskt.

DISS: all julmat och all choklad och att man blir så sugen på allt nu på vintern. Jag älskar julmaten och allt sånt, så det är inte att det är äckligt eller så. Men man äter ju farligt mycket jämt och det är ju inte så att man äter julmat 1 dag utan man äter det ju flera flera gånger. Visst det är ju gott och man äter det en gång per år, alltså under julen men usch man får ju ångest när man ätit allting.


tisdag - min sol stråle

ja idag blev det som jag skrev tidigare ut på promenad sen sola och gick hem. Sen tog jag bussen till viccan, under bussresan blev det börja läsa lite i boken som vi har i svenskan till torsdag. Jag skulle pluggat idag men blev inte riktigt så och tror inte jag kommer göra det idag heller mer än att läsa klart boken innan jag går och lägger mig.

Sen blev det kolla tv i deras nya fina vardags rum med brasa och så gjorde vi chicken bits.. Dock jääävligt gott men lite för mycket. Sen tror jag båda tog en liten tupplur innan hennes pappa kom hem. sen tog jag 19.22 bussen hem bara, en väldigt chillig dag måste jag säga.

tisdag - lunch


tisdag - power walk

ja imorse ställde jag då klockan på 10.15 för att sedan gå ut och gå en lite power walk sen sola och vill ni veta en sak ? jag var så himla duktig och gjorde det, känns jävligt bra måste jag säga. Nu har jag tagit en lite snabb dusch och fixat mig för att ta mig till viccan. Ska bli skönt att faktiskt nästan få en hel dag med henne, länge sen nu. Så kommer nog inte blogga några inlägg om jag inte lånar datorn hos henne. Men jag ska försöka att skriva mina 8 inlägg idag ändå.

måndag - nattinatti

ja nu är klockan då snart halv tolv, så tänkte kolla klart på sex and the city och sedan börja fixa mig för sängen. Ska försöka vända lite på min sovrytm satt jag kan lägga mig iaf 12 eller helst sova 12 så man får mer sömn. Känner att jag är lite för trött nu för tiden och alltid på morgonen väljer man att sova längre för att inte fixa sig lika mycket. Men slut på det, tror kroppen behöver ha en fast rytm med allt så ska försöka komma in i en skön bra rytm för att nå bästa resultat med mig själv. Men ska kolla tv nu sen fixa mig för sängen så skriver imorgon.

måndag - nu satsar vi på mig

Jag har insätt och bestämt mig för att just nu ska mitt liv bara handla om mig. Bra val av mig? Jag känner iaf att jag tror det beövs, jag mår dåligt och får skit även fast jag själv inte ens gör något. Och jag känner att det ska inte vara så, även fast det är bättre än att jag själv gjorde något fel. eller skönare kanske man ska säga, så det som kommer gälla nu och framåt, eller ja mitt mål är fram till nyår är att äta rätt & små portsioner och träna som fan! Dag och gärna kvälls träning (egna aktiviteter). Och absolut ingen alkohol !! Så nu satsar vi på stort, kommer bli jobbigt eftersom vem älskar inte all julmat och gott som med kommer med julen? Men jag måste försöka och kommer nog få en hel del hjälp också som tur är.

måndag - ryktet går

sitter och kollar på "ryktet går" och nu kommer tårarna, skrattet och rysningarna igenom kroppen också. Har sätt filmen förr tror jag för har lite olika bilder i huvudet av den men rekommenderar den starkt för den är jätte fin men ändå komplicerad & samtidigt vacker. Och hon är så jävla snygg så jag dör lite..

måndag - veckan

Tänkte berätta lite vad jag har för planer för imorgon och kanske till och med lite vecko planer.

Tisdag: Tänkte sova ut ordentligt sen ta en rask promenad innan jag drar och solar. Sen blir det hem och plugga tills ungefär klockan 4, för då slutar viccan jobba. Så blir ta bussen med henne hem till henne, ska bli riktigt skönt att träffa henne faktiskt. Saknat henne, 1-2 veckor går fort.. Vill inte att det ska gå för långt, dessutom eftersom hon åker till thailand om ungefär 3 veckor också. Sen får jag se när jag åker hem om jag åker hem, åter står att se.

Onsdag: Sovmorgon sen paktik mellan 10.00 - 16.15. Och då kommer lina som jag ska slinga håret på, skulle ju gjort det i lördags men det blev inte av så vi satsar på onsdag istället. Så hoppas på det bästa. Sen kommer pappa eller carina och hämtar mig för då är vi bjudna hem till min kusin, han har nämligen fyllt år tror jag det var. Ska bli kul att träffa alla kusinerna på den sidan också faktiskt måste jag säga.

Torsdag: Skolan sen får jag se om jag drar ner på stan en stund och kollar efter lite julklappar. Och kanske går till gymmet och bara går av mig några 100 kalorier.


måndag - lördag

det blev först vakna upp, i oscars gamla säng helt död. Sen blev det ligga i sängen fram till 2 då jag började fixa mig för kalas. Oscar kom och hämtade mig klockan tjugo i 3, det blev till kalas och där bjöds det på både mat och fika. Först skinksås med sallad och så fanns det Sushi, sen cream brule och vitchoklad mouse med passions frukt på. Hur gott som helst, sen blev det spela lite tv-spel med killarna. Runt 6 började teo blir lite trött och ville hem så då fick jag skjuts hem och bara tog en bad och chillade till kvart 9 då jag mötte hedda. Sen drog vi till alex där det blev lite chillkrök, hur trevligt som helst. Träffade massa folk jag inte träffat på år och dagar, fick värsta känslan just då..

Tyceker att man träffar vissa folk allt för sällan, saknar alla gamla vänner man haft och umgåts med och träffat väldigt ofta.

Det var väldigt trevligt och socialt, jävligt skön kväll. Lärde känna lite folk bättre som jag inte kände och som jag trodde inte gillade mig särskilt mycket alls men det stämde inte riktigt. Sen blev det till burger king och åt ( SOM JAG ÅNGRAR INNERLIGT.. ) innan jag och hedda gick hem. Träffade även på min fulla brorsa som jag hade glömt bort helt.

måndag - fredag

ja eftersom jag inte skricit något i helgen tänkte jag skriva lite om varje dag i varsit inlägg här i bloggen.
Fredagen blev skön, det blev skolan sen ner på stan och hälsade på salongen där jag träffade camilla som jag inte träffat på mer än ett halv år. Så det var riktigt kul att höra hur det gick och går med hennes lilla bebis. Skulle fixat lina men det fanns inte tid, så tog första bussen hem till sofia och där blev det lite partypart. fick höra idag att han undrade vad vi hade hållit på med, hahah. Hemlis mellan mig och sofia !! Sen blev det bussen till stan där vi mötte upp Hanna och Sara utanför burger king, vi tänkte käka på plock men var fullt så vi gick till Cafe unico där det blev en Fläskfile Oscar för mig och sara & lassange för sofia och hanna. Både var väldigt gott ! Sen blev det bara hem och la sig framför tvän och somnade runt 11 typ.

måndag - jag ser det snöar

ja precis innan jag drog till affären så började Jonas prata om att det snöar ute, och när jag gick till affären så var det faktiskt väldigt mysigt att kolla upp mot lamporna och se snön. Det var väldigt länge sen och när det är den här "kylan" ute så gör det inget om snön kommer tycker jag. Den får gärna komma nu såhär ett tag innan Jul och sedan kanske hålla på till mars och sen får det gärna vara slut. Nu när jag kollar ut så är det nästan helt vitt, väldigt fint faktiskt. plus det kan vara skönt om det kommer lite snö eftersom det blir ljusare ute då också.

måndag - bygg fällan

ja dagens inlägg kom väldigt sent, och har inte haft ork och tid att skriva i helgen men nu jävlar ska jag skärpa mig igen. Var precis på affären och köpte julbröd - god jul. Vi har redan ätit upp en jul skinka och är på våran andra och mamma & JJ ville ha bröd för allt hårt bröd var slut så gick jag duktig som jag är och köpte det plus två nutrilett.

torsdag - nästa 600 sitt ups

ja idag har jag då inte skrivit mycket, lite tråkigt måste jag själv säga så förlåt för det. Men ska bättra mig men inte haft tiden riktigt känns det som efterrsom jag haft fullt upp. Men ska försöka bli bättre, men tänk.. det är redan fredag imorgon. Kan inte riktigt fatta det, tiden går så himla fort, men ska gå och göra mina 600 sitt ups & 50 underarms övning nu å sedan göra mig klar för sängen eftersom man börjar 08.30 imorgon. Fast känner dock inte att jag måste vara snygg längre.. vissa fattar vad jag menar, så fuck that. Men ah, man vill ju ändå inte vara ful hehe.


torsdag - gissa vilka


torsdag - imorse

Det här vaknade man då till imorse, hur fint som helst. mer rosa i verkligheten än bilden.


torsdag - " klipp-klipp "

ja nu har jag varit hemma i ungefär en halv timme, blev tre klippningar idag, så inkaserade 500 :-. Bra eller bra ? As bra ! här är före och efter bilder på två och en efterbild på en.

FÖRE


EFTER


FÖRE


FÖRE


EFTER

torsdag - kunder

ja nu har jag kommit hem och ska snart iväg igen och klippa, hörde att vi skulle bli bjudna på mass gott också. Men sen när jag kommer hem blir det bilder ! ungefär 9, så ni kan hålla utkik !

torsdag - 10.22

Shit va jag känner att jag måste skriva massa inlägg, kommer ju inte hinna skriva så mycket mer idag tills ikväll och vill ju att ni ska han något kul att läsa. Men funderar att snart kanske ha frågestund eller något, kanske lite tråkigt och alldagligt men funderar det. Funderar att börja köra hiss & diss ibland igen, kanske tråkigt det också men lite kul kanske. Måste gå in nu för Eva-lill har skjölt håret på modellen och ska visa resultatet så måste gå in och se. Ska även försöka komma ihåg att ta före bilder på kunderna ikväll, för då är det mer värt med efter bild.

torsdag - hehe

Nyttigt och träna, är grunden till allt.


torsdag - färg tips

ja sitter i skolan nu och har hantverkslektion, Eva-lill färgar och visar hur man kan färga på olika sätt. Jätte intressant faktiskt, man lär sig så jävla mycket. Bilder kommer ikväll när jag kommit hem ! Sen efter skolan blir det åka och klippa tre st, som är vänner till familjen. Blir tvungen att gå tidigare så blev ingen skolkund idag.


torsdag - färg tips

Eva-lill färgade en modell idag, såhär är före och efter resultatet.

FÖRE

Under tiden

EFTER


RSS 2.0