sorry sorry sorry

nu har det blivit dåligt med bloggande iaf, men har inte orkat och inte kännt att jag haft tid till det. Men i fredags blev det stockholm, dock tidig hemgång men det funkade ändå. Roligt så länge det varade. Sen lördagen blev det vakna upp och var väl inte direkt på topp men vem kan vara det efter en kväll med mycket av det goda? svårt. Men tog mig ur sängen och gick med albin ner på stan och mötte hans pappa sen gick och kollade kläder åt honom. Sen knivsta en snabbis innan vi lånade bilen till enköping. Där vi bytte albins Supra mot en golf, året runt bil YEEEYYH!!. Sen blev det hem och sov för min del, var så himla trött så slocknade direkt. Sen söndag var väldigt enkel också, vakna sen tog oss till knivsta och lämnade av däck sen käka med hans pappa och sedan hämta upp mackan och natta för att dra till gävle och hämta fälgar albin köpt till nya bilen. Väldigt nice! Sen bara hem och plugga lite.
 
Idag blev det skola och sedan hem en stund och kolla igenom lite plugg och sedan gymmet med viccan. Hård pass som jag måste börja göra bra oftare! Sen nu hemma igen och ätit och pluggar. så mysmys på er!

Friday, Friday everybody drinks on Friday

ja då sitter jag i sängen med älsklingen, han är nyklippt och fin. Så min dag har varit bra och lite mindre bra men just nu mysig. Sitter som ett gammalt par med varsin dator i knät och har täcke på sig. Och båda  siter och kollar på sina grejor, han kollar bilar m.m om det och jag bloggar osv. Kärlek på riktigt alltså, sen tänkte jag börja sminka mig nu så jag har det klart sen börja välja kläder och ta en drink med mamsen, JJ och älsklingen innan jag drar vidare till viccan, som ni ser så ändrades planera lite ifrån hur det skulle bli men det skiter vi i varför. Men sen som sagt blir det sthlm ikväll med fina tjejer och middag innan med bål och grejor hos Viccan. Så WOOOOHHH på er för ikväll, kärlek till alla mina vänner.
 
 

Godmorgon

ja jag tänkte bara lägga ett litet inlägg nu medans jag äter lite frulle. blir sminkning snart och sedan kommer felicia och hämtar mig runt kvart i, as skönt å slippa ta bussen till TKB eller TBK. Pinsamt men är inte säker på vad den heter. Men det ska bli as skönt, sen så blir det någon timme där innan jag drar tillbaka till skolan för att ha naturkunskap. Sen hem till älsklingen som ska ligga hemma å vänta på mig och då kommer även världens bästa frida. sen skriver jag säkert ett till inlägg. bye bye.

godnattis

nu börjar jag bli lite trött så ska nog sova straxt. lång dag imorgon! Kan ju berätta lite snabbt vad planerna är, så ni vet fall det upptateras dåligt! Men frida fyller snart år och därför ska vi först då imorgon dra ihop ett gäng tjejer, käka, börja föra lite innan vi drar till en hel kväll i sthlms stad. Sthlm kommer bli osäkert imorgon så får hoppas alla ser upp. hehe. innan blir det lite skola och sedan möta frida lite innan vi möter alla andra å fixa oss tsm, så blir säkert en kanon dag imorgon! Godnatt ifrån en trött liten fröken Monie Mentzer.

one of the world's most beautiful people

CANDIC SWANEPIEL . VS

IDRE

känner ju att jag måste visa lite bilder ifrån idre också, dock önskar jag att jag hade lite mer, för jag har iaf jävligt kul fär uppe. Hoppas alla hade lika kul som mig, men snart så blir det vemdalen med familj, kärleken och släkt! kan berätta mera sen bara för att ha kvar så jag kan påminnas av det. 
 
 
!
 
 
 

Everything

 

Still turn to you

ja nu är klockan väldigt sen för att skriva sitt första inlägg för dagen men det spelar nog ingen roll. Blir mer att kolla på imorgon då om man ska se det positivt! Men den här dagen har varit väldigt bra och det känns jätte bra och det är sjukt att det redan är fredag imorgon igen. Som sagt, tiden går lite för fort.
 
Dagen började med att jag först vaknade upp med jordens finaste människa och låg och kollade film, sminkade osv. allt på en gång bara för att man måste ju ta vara på den tid man har. Sen blev det vandra till praktiken så jag var där till tio i tio ungefär. Då blev det först småprata lite sen lägga i en utväxt färg och sedan en annan i längderna på camilla. Blev väldigt bra, hon passar ju i allt som sagt var och önskar jag också vågade prova så mycket som hon gör/gort. Och hon fyller år imorgon så får skriva Grattis i förskott igen. Sen blev det sopa lite, kolla lite varor, tvätta angelicas kunds hår, gå å köpa mat osv osv. Sen vid 15 hade jag en damklippning, as gullig tjej! var klar ett tag innan fyra och då kollade jag på lite kniv klippning å lite smått och gott. Sen va camilla så snäll att hon la i en sunlights på mig innan hon gick hem. Så var så himla skönt å bli ompysslad och petra fick hjälpa mig att tvätta ur och passade på att göra lite huvudmassage och hur skönt var inte det!! gudomligt. Blev riktigt nöjd över resultatet, det går inte att göra mer och slita så lite som möjligt. Sen klippte jag mig själv lite också som verkligen behövdes, dock måste jag klippa mycket mer men det får bli en annan gång.
Sen var jag så duktig så jag tog mig till gymmet, dock bara i ca 1 timme. Men bättre det än inget, så känns bra iaf. Och då var det nästa sak man var tvungen att göra, handla. Fick springa in på ica en snabbis och handla det som behövdes för tacos. Sen blev det väl ah mys middag eller ja vad jag ska kalla det, men älsklingen. och nu ligger jag då här i sängen med två datorer och försöker göra massa saker på samma gång.. höhö.
 
 

AT THE GYM

ja det fick bli en tur till gymmet också, så känner mig väldigt duktig nu faktiskt !  Ska verkligen komma igång ordentligt nu till studenten, måste verkligen anstränga mig och tänka på det hela hela tiden. För vill verkligen lyckas tills dess. inte långt kvar nu ! jag tänker typ att det inte är långt kvar alls men det är nog mest för att jag tänker på gesäll/delprovet, men det är ju inte slut då liksom. Men tiden bara rullar iväg så tycker det känns som man inte hinner med allt man vill och borde hinna, man hann så mycket mer förr. Känns inte som att tiden alltid gått såhär fort men det lär den ju gjort.. Men pratade med en kund för ett tag sen å han sa att efter 30 börjar tiden bara försvinna och allt går hur fort som helst.. men då tänkte jag, hur fan fort kommer det gå då ? nu går det ju redan as fort, FÖR FORT! tänk då liksom .. usch jag vill typ stanna tiden och låta den stå pausad ett tag och bara njuta av vart vi är just nu och stanna här. Dem som känner mig vet att jag är en riktig tänkare.. SKIT JOBBIGT i vissa lägen..  Lider av det ganska mycket och när det går för lång tid emellan man pratat av sig så spricker man nästan för det är så mycket man har inom sig.
 
 

Two things at the same time.

skrev i inlägget innan att jag skulle skriva lite mer om frisör lektionen vi hade idag, så tänkte väl ge det en chans nu och berätta lite om vad som hände. Så först så fick vi lite sovmorgon och fick en halvtimmes extra att sova som var as skönt. allt gör skillnad. Sen när vi kom så gick först våran ena mentor annika igenom hur man klipper med kniv för vi har inte haft lektion om det tidigare mer än om man gått igenom det med handleraren på salongen. Så det var väldigt intressant och lärorikt att ha en lektion bara till det. Och att hon sedan visade på en riktig kund när hon bara använde kniv. riktigt plus, frisyren blev väldigt snygg! man skulle dock vilja prova på själv på kanske en docka och bara testa exakt hur en sån funkar även fast man lär sig vart efter och att det inte är så svårt som man kanske skulle kunna tro att det är. Det gäller bara att man är försiktig. Dock måste jag införskaffa mig en ny för den jag har är inge bra och annika sa något om att man inte får ha sådana längre fast vi köpte dem i ettan och ifrån skolan. ?.
 
 
En bild på hur en sådan kniv ser ut. (sådan som jag ska köpa).
 
Men det var bara halva lektionen eller den ena, på den andra lektionen som är direkt efter kom Eva-lill och visade en teknik hur man gör och kan tänka för det ska bli så bra resultat som möjligt och visa hur man gör och kan göra på så enkelt sätt som möjligt och även spara lite tid. (egentligen är det här ett kundpass, så därför det är "två" lektioner i ett). Och då gjorde hon först utväxt färg mot 50% gråandel och sedan slingor på det men bara den biten som var mörkare. Och kunden som var våran försäljning och service lärare ville ha lite sling effekt så hon la hela passer när hon slingade. Resultatet blev hur bra som helst! såg äkta och flöt in jätte bra i håret. Sen visade hon även lite styling och berättade vad man ska och kan tänka på när man fönar och ska fixa ett hår. RIKTIGT bra saker som är bra att veta, tyckte iaf jag. Styling är svårare än man tror och som hon sa. "man vill att det ska se ut som håret är så fint naturligt, och att man inte lagt massa arbete på det fast det egentligen är det". Så himla sant. 
 

snabbis

ja nu snodde jag sofias dator lite bara för att skriva en liten snabbis. riktig lång dag idag, så kommer inte bli inlägg förrns senare. har haft frisör nu hela morgonen som jag kan prata mer om sen och nu samhällskunskap där jag jobbar med sofia och har ett lite större arbete om Kuba. Sen blir det försäljning och service och sen hem. då blir det blogga lite, träna och kanske lite plugg!

maybe some day?

 
 
 
 

i'm back?..

ja jag har då funderat på det här med att kanske försöka börja blogga lite igen.. inte riktigt min grej för tycker väl inte riktigt jag har tid men men. värt ett försök? så ah.. blir väl att man kommer på lite ideer när man bara sitter och inte gör någonting.

har svårt att skriva när man inte gjort det på långe, man liksom typ glömmer? men men, ska försöka att komma tillbaka i det här och att ha något att skriva om känns också lite kul men kommer nog kunna trycka in lite frisör grejor så man kan se hur jag utvecklas. Har nämnligen gesäll/delprov om två månader exakt imorgon och kommer "plugga" en hel del till det. eller ja plugga är väl inte riktigt rätt ord men öva och plugga lite teori. mer info senare!

RSS 2.0