8 timmar kvar

Gårdagen var väldigt chill, lite planer blev inte som det var tänk men stötte även på en man absolut aldrig trodde man skulle träffa haha. Men sen ändå det blev bergsbrunna där det var firning av en kille som heter anton, stort grattis igen. sen drog jag och heddis till hannes och var där och umgicks med trevliga pojkar.

Idag, TORSDAG 21/7 2011. fixat allt det sista med mamma och jonas så nu är allt klart till resan. drar om 8 timmar sen går flyget halv 7 imorgon bitti. så hoppas alla får det dunder hemma för jag kommer ha det dunder där borta. sen nu blir det stan och möta lina å lena sen sunnersta.


sommaren 2011

Glömt bort mitt lösen ord på den andra just nu eftersom jag inte skrivit på länge. så tänker skriva lite på den här ist, jag har typ glömt hur det är att blogga lite eftersom jag knappt kollar andras bloggar eller ja. sitter knappt vid datorn längre, så blir inte så. Men har fått för mig att jag ska börja skriva lite igen så det är väl bara att börja.

Sommarlovet har inte varit värsta värsta för min del, jobbade första fem veckorna så förra veckan var min sista vecka och det känns helt sjukt underbart med semester. I helgen var jag och testade på downhill med familjen och kusin med föräldrar. Riktigt kul, rekomenderar det verkligen !



Sen så blev det chillkväll hos markus med trevligt folk i måndags.


Gårdagen var inte alls lika lyckad, vaknade med migrän och det förstår ni nog vad som menas med det så inget mer prat om det. dock var det jävligt skönt att ligga hemma, gick igenom alla twilight filmerna + mean girls 2 som var bättre än jag trodde fast ändå lite b. 

Dagen visar ju fint väder å det känns väldigt positivt, pratade med hanna i telefon nyss i över en timme om magaluf resan som påbörjas för min del om 2 dygn. Känns helt sjukt samtidigt som helt underbart, har inte fattat riktigt än att jag ska åka för känns inte som det men det kommer väl. nu måste jag börja städa mitt rum lite för det kommer jag inte ha tid och ro för imorgon, då blir det packa och fixa allt klart inför resan !

RSS 2.0