myspys kväll med lina och laila!

precis duschat och nu väntar på lina och laila som ska komma hit. inte blivit så mycket skrivande efter igår, nu ärdet mest bilder för tror ni gillar det mer, och har långa naglar nu så smsar jätte segt och skriver inte så fort heller. men ikväll blir det myskväll med tjejerna med film, chips och dip. smarriig !

- 2 imorse, usch usch ..


under navy csi


bilder säger mer än ord



sista bilden är på mitt och sofias lillfinger, mitt är det stora och hennes den lilla.

29/9 gårdagen

det blev inget inlägg igår, men först var det skola sen åkte jag tíll stan där jag mötte upp först viccan och mörk sen gick viccan och då drog jag och mörk till bussen hem till henne. sen blev det äta lite hos henne och sen åka och kolla på mörks innebandy match. man blir lite avensjuk på att spela men det gick, sen blev det hem till mörk igen och bara var där tills jag åkte hem. väldigt skön dag förutom att jag typ var jätte trött men det var nog hon också så. men nu måste jag fixa mig för idag blir det först skolan sen fixa naglana. puss !

måndagen är nu slut

nu är klockan snart tolv och jag börjar bli ganska trött, men navy csi är på tv'n så vill inte gå och lägga mig.. men borde nog ändå, fast tycker det är så bra så det blir svårt. men idag blev det skola hem, plugga med elin hos mig fast fort pannkakor. sen blev det idol och sen bara tv och badat. imorgon blir det skolan sen ner på stan och träffa victoria mörk och sen dra till henne där och kolla på hennes innebandy match. jaja nu ska jag gå och sova, puss !

dagen i bilder


film och lite tråk bilder


datakunskap

just nu sitter jag på datakunskapen med erica, tyvär kronglar hennes dator så det är lite tråkigt för henne.. men men funkar ! hehe, men måste bara säga att mamma ringde myss och berättade hur bra hon hade. blev helt avensjuk .. dom fick takvåning och sitter och solar och badar och dricker drinkar, och jag får sitta hemma i kalla och tråkiga sverige.



men som tur är så ska jag iaf träffa elin nordenberg ikväll, det var verkligen hundra år sen så det känns jätte bra!


godmorgon, måndag igen!

ja som sagt var nu är det måndag morgon igen, trött som vanligt fast skönt börjar man halv tio så får gå om 25-30 minuter ungefär. så håller som sagt på att fixa mig, men det tar sin tid. oscar ( min brorsa ) tyckte jag var helt knäpp för att jag fick upp samma tid som honom fast jag börjar en timme senare än honom. men jag är ju tjej, om det nu är en förklaring. Dagen outfit ..

 

lite bilder ifrån idag,

som ni vet skulle jag åka hem till pappa idag för att fira kalas, det var väldigt trevligt. alla kusiner och så var där förutom farmor och farfar som jag kände var mycket saknade. men det kommer det också, nu är jag hemma igen och här kommer lite bilder.


out fit inför kalaset


utforskar datorn lite, hittade lite kul grejor!



sen vill jag bara säga för er som har tråkigt, jag har exakt lika tråkigt. just nu sitter jag och kollar repris på idol med jonas samtidigt som jag leker med webbcamen. sen 14.30 går min buss ifrån centralstationen till dady. fick reda på att nästan alla kusin kommer och det känns as kul att det är så, det var väldigt länge sen.


har man tråkigt så har man.


söndag morgon - 26/9



det blev att jag sov klar hos terese, vi kollade på tre filmer totalt. alla var jätte bra, en var riktigt läskig. riktig skräckis, sen en kärleksfilm och sen en minnes film. med minnes bild menar jag att den kollade jag och terese på när vi var små nästan varje gång vi träffades. det var den och titanic som det alltid stod emellan, ibland blev det t.o.m båda. sen gick vi till ica där vi köpte chips och läsk, man märker verkligen att det är höst för igår var det riktigt kallt. men iaf så är jag hemma nu, tog kvar över 9 bussen ifrån terese. hade lovat mamma att komma hem tidigt och det höll jag, men sen runt ungefär 14.00-14.30 tiden ska jag ta bussen till pappa för gästerna kommer klockan 4.


tacos hos terese

Det blev en myskväll hos terese med först tacos och snart chips pch dip. har precis typ ätit klart och vi sitter och diskuterar väldigt mycket och en grej kom vi helt oöverrens om. och då var vi såklart tvugna att ta reda på the true. och vem tror ni hade rätt ? joo jag ! jag är så himla bäst . hehe nu ska vi gå och köpa chips och dip, puss på stjärten !


25/9 lördag

vet inte om det blev något inlägg igår, men gårdagen var ändå inget speciellt. hände väl inte så mycet egentligen, så finns inte så mycket att berätta. men får se hur jag gör idag, vädret är ju inte det bästa eller ja det bästa ordet är väl att nu är det höst. sommaren är slut och allt blir kallare, blötare, gul/rödare och mulningare. Mitt humör blir väl lite som vädret och när man är lite sjuk dessutom så är det ännu mer tråkigt. Visst hösten är as mysig, om man ha någon att mysa med eller har trevligt med kompisar. men man är inte lika sugen på att ha kul och gå ut, och mitt humör är lite tråkigt just nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva på bloggen. inte just nu iaf, så skriver senare om jag får humör för det. puss!


vänner är något man ska vara rädd om

sitter och kollar på " riddick ", helt okej bra. om man tänker på dagens unddomar så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. det händer så mycket hos alla nu i den här åldern, antingen är det kärleks problem eller skolan som kan bli lite för jobbig eller att något annat har hänt. det gäller att man antigen försöker med sig själv att göra det bästa för sig själv och kanske skippa skolan några dagar även fast man kommer lite efter. men man måste tänka på sig själv ibland. alla har bra och dåliga stunder här i livet, och man ska inte jämföra sig med andra för alla har varit med om olika grejor. något som är jobbigt för mig kanske inte är jobbigt för dig eller tvärt om. så vill att alla tänker på sig själv ibland och vet att ni alltid kan snacka med någon. ni är inte ensamma, tänk så. det finns flera som har det jobbigt och som också behöver en stöttande hand eller som kan förstå dig på samma sätt om den har varit med om lika. ibland så är det bra att ha vänner, tycker ni inte?


i see



Ny klippt och klar, sist jag skrev så var det ju innan rebecca klippte mig. det tog sin lilla tid men sen så följde jag med henne ner på stan och först träffa hennes mamma sen köpte hon massa grejor, vääldigt snygga saker. ( lagom avensjuk.. ) sen som vanligt hade rebecca lagom otur, men som tur var gick det bra tillslut. sen drog jag hem och åt lite och nu sitter jag här och har kollat på halv åtta hos mig och nu idol. sen blire det fixa naglarna och som ni ser såg mitt hår ut sådär igår men nu har jag klippt mig så håll ögonen öppna så får ni se det sen. men det är inte så mycket skilland.


klipp dax ! 14.30

nu är äntligen matten klar plus att magen min har fått i sig en macka och lite coca cola. det behövdes verkligen jag jag på peka. nu väntar jag på att rebecca ska klippa mig, fast hon ska inte göra det förns halv så det är en stund kvar tills dess. men ska gå nu och kolla lite efter rebecca för orkar inte sitta här längre. skriver när jag kommer hem, caio !

låång dag

nu sitter jag på lunchrasten med Ferida vid datorerna uppe vid frisör avdelningen. vi börjar tio över så det här blir ett kort och snabbt. nu blir det en och en halv timmes matte sen engelska sen klippning ! längtar, som ni nog redan visste. sen får jag ser hur det blir på idrotten, men nu måste jag kila. skriver senare, puss !


torsdag 23/9

igår blev det inte något mer inlägg för åkte till pappa och orkade inte sätta mig vid datorn utan var social med familjen ist. vi kollade på halv åtta hos mig, idol sen något annat jag inte minns. men det var iaf väldigt mysigt, somnade även i soffan en stund.

idag så blir det skolan nu snart då, först klippning under frisör lektionen. och det ska bli himla kul för måste lära mig. för sa testa klippa min lille syster sara nästa onsdag, och därför måste jag få öve lite mer i skolan. sen blir det lunch och jag vet inte om vi har svenska först men sen halv 3 ska jag klippas av rebecca. det ska blir väldigt skönt och kul, för då kommer vi kunna ha en bra lång pratstund eftersom man knappt hinner det i skolan. sen blir det matte och idrott och sen tillslut slutar jag och då är klockan 17.20. men nu måste jag gå och packa idrotts kläder kom jag på. puss så länge !


skolfotografering + brandvarning = fail

ja idag hade vi då först matte prov, som jag tror det gick bra på. sen blev det svenska och sen fixade vi oss uppe i frisörsalongen. och precis när vi skulle gå mot fotograferings salen så gick brandlarmet.. och då fick ju alla gå ut och håret blev helt konstigt. men sen så blev det tillslut skolfotografering och mitt profil blev inte det bästa men jag hoppas att klassfotot blev bättre annars kommer jag döö ! lite bilder ifrån idag under fixningen.



DAGENS OUTFIT !


svar på frågestunden !

har får ni svar på frågestunden,

fråga 1.  Berätta om ditt öga.

svar: jag tar det kort, när jag låg i mammas mage så fick jag gråstarr som det heter. ( gråstarr är en sjukdom som man oftast får när man blir äldre och det sätter sig i hornhinnorna som sitter i ögat/ögonen. ) så när jag födes så syntes inte det. så när jag var ungefär 1 år så upptäckte mamma och pappa att jag inte såg på ena ögat. så fick gå med bandage på ögat i en månad, alltså på det ögat jag ser på. för att dom skulle kolla om jag såg eller inte, så fick leka och sånt utan att se i en månad. sen tillslut kom terese och robin hem till oss och då tyckte mamma så synd om mig så hon tog bort det och jag blev typ hur glad som helst. sen så opererades jag ungefär 2-3 gånger, inte helt säker på vilket. sen har det sätt ut så här sen dess för nu går det inte att göra något åt, som ni förmodligen vet använder jag färg lins nu också. har haft den i ungefär ett år eller jag har haft flera eftersom dom kan gå sönder o.s.v. finns väl inte så mycket mer att säga tycker jag, om det är något du/ni undrar så fråga bara.

fråga 2. Trivs du att gå frisör?

svar:  Ja, jag trivs verkligen. Jätte nöjd att jag valde det och jag har fått jätte bra klass dessutom. hoppas alla i klassen känner likadant, men det tror jag.

fråga 3. Har du pojkvän?

svar: nej jag har inte pojkvän. har inte haft pojkvän sen november förra året, så det var ett tag sen.

fråga 4. Har du alltid bott i uppsala?

svar: ja, jag har alltid bott i uppsala. fast på lite olika ställen, tex kvargärdet, årsta, vänge, björklinge och mellan björklinge och stan sen såklart nu här i luthagen.

fråga 5. Hur ser du på alkohol?

svar: jag vet inte riktigt hur man ska svara på det där, men jag tycker inte det är något speciellt med att dricka eller så men har inte riktigt något bra svar tyvär.

fråga 6. Har du någonsin färgat håret?

svar: Nej, jag har slingat  någon gång förr när mamma hade gjort fel och så men inte mer vad jag vet. har min naturliga fast börjar få mer brunt hår uppe i hårbotten så ska nog slinga eller blondera lite snart.


onsdag 22/9

precis fixat mig klart det som jag skulle fixa hemma, resten fixar jag i skolan sen under tiden vi väntar på fotograferingen. är lite nervös för man vet aldrig hur det kommer bli, och som nästan alla vet att skolfoto är något hemskt eftersom man ska ha med sig det i ett eller flera år. och den här gången är det värst, eftersom hela uppsala komma kunna köpa samma katalog så ALLA kommer kunna se en. förr när det var två-tre skolor har det inte gjort något men nu alla gymnasie skolor i uppsala. usch .. bara tanken gör mig orolig. förhoppnings vis kommer det blir bra, som jag på gud hoppas på att det kommer bli också. fast brorsan min fick ta äran och välja bland några kläder jag la upp så hoppas han valde rätt, annars blire jobbigt. helt från ingenstan, men ändå från mitt huvud fast helt opassande i den här sittiuationen. det är sol idag för första gången på några dagar, det gillar vi. det känns ju nästan som att gud menar att dagen kommer bli ljus, heh. alltså lyckad, men men nu måste jag röra mig mot skolan för har matte prov nu första lektionen. puss och kram och nyp i stjärtan !


fyfan vilken cool kille, min nya förebild


bloggtips och info.

precis kollat på idol och nu är det mentalist, bloggen är fixad och det känns fruktansvärt skönt ! tack emma norrman, hon har även en egen blogg om ni vill kolla in.

http://emmanorrman.blogg.se

sen ska man väl försöka vara lite duktig och ta hand om sig tills imorgon så man blir fin när man ska ha skolfoto. är lite nervös för vet inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut i huvudtaget.. men det lär lösa sig, förhoppnings vis iaf. nu ska jag kolla vidare på det braiga mentalist sen blir det fixa sen sova. måste isäng tidigt ikväll känner jag. fast har iaf sovmorgon imorgon.

OBS! KANSKE SVARAR PÅ FRÅGESTUNDEN IMORGON. SÅ PASSA PÅ MEN SEN SÅ KOMMER DET NOG BLI EN SÅN KANSKE VARANNAN VECKA.

lite bilder ifrån helgen


21/9 tisdag

ja dagen började väldigt segt, var sjukt trött imorse. men som tur var hade jag bara två lektioner även fast båda är en och en halv timme långa. sofia var sjuk idagen igen som var väldigt tråkigt.. krya på dig gumman !

sen efter skolan blev det gå hem och leta bankkort sen ner på stan och kolla på lite kläder och sola. tyvär vågade jag inte sola mer än 14 minuter eftersom jag inte vill bräna mig imorgon till skolfotograferingen. måste ju se bra ut nu när heela uppsala kommer kunna se en. men iaf gick runt med emma wendin som går i min klass och tittade hittade ett väldigt fint nagelack som tråkigt nog inte var så bra.. sen tog vi in en tur på mc donalds som egentligen var vår hemlighet. sen drog hon och jag stötte på matilda bagge som väntade på evelina som jag träffade på senare. när dom drog gick jag och mötte mörk och eriksson och gick runt med dom. sen gick jag och solade på solstudion sen nu hemma.


java 19/9

gårdagen, min bror fyllde som sag var 18 år igår. Så jag mamma, jonas och såklart oscar gick ut och åt på java. så fruktansvärt gott där måste jag säga. Den får 4 av fem stjärnor av mig, för vanliga kina bufén är inte den bästa men men. det var väldigt trevligt där iaf och tror alla åt så man nästan sprack, sen blev det hem kolla på filmer med morötter, gurka och dipp. tjockis som jag är vare jag som beställde, så fruktansvärt gott måste jag säga. men idag har det väl inte hänt så mycket, haft matte och datakunskap och nu ska jag tbx för att klippa. så måste gå nu för att hinna för vill ju inte missa det roligaste !


ta chansen


10.50 måndag

just nu sitter jag på datakunskapen, håller på att fixa lite på datorn. men vi slutar om ungefär en timme och sen har jag två och en halv timmes håltimme och då blire det hem och kolla lite film. plus då kommer lite flera bättre inlägg om igår o.s.v.

grattis till brosan min !

berättar mer om imorgon när jag kommer hem för ska straxt åka och äta bufe på java eftersom min brorsa fyller 18 år idag. så skriver mer när jag kommer hem, puss !

glöm inte att gratta honom. ( oscar monié )

frågestund snart?

har fått lite komentarer så tänkte ha fråge stund snart där ni kan fråga vad ni vill och se om ni får svar. jätte glad för alla svar jag fått på ett eller två ögon? . det betyder mycket att ni skriver sånt och tycker det ni tycker. för oftast är det lättare att säga något än att göra det. och jag vet det, tro mig. men nu har jag iaf varit hemma hela dagen så tänkte dra ut nu mot kvällningen. eftersom mörk frågade mig imorse så kände jag att jag varit hemma och slappat hela dagen så bör väl röra på mig. vill ju inte missa något.

obs! känns som mitt öga blir bättre och det är ett stort plus ! men ska ändå vänta till måndag, men känns iaf jätte bra. nu ska jag gå och klä på mig och sånt och undertiden ska mamma och jonas gå och handla och köpa comviq påfyllning till min mobil. och då kan jag smsa igen, hehe.

lördag 18/9

blev inget mer inlägg igår än att jag tjatade om att jag skulle städa. men nu så kan jag berätta lite vad som hände, städade, badade och gjorde lite fint hemma. sen mötte jag upp mörk och eriksson vid luthagens livs vid 4 och så handlade vi maten. vi gick hem och lagade den och så fick vi börja äta utan linnea och sofia. det var as gott, men sen så började vi fixa oss och kollade lite tv, snackade och musik. sen kom sofia och linnea senare ungefär klockan 9. vid typ 10-11 drog vi in mot stan och mötte upp pernilla vid centralstationen, vi tog bussen till sunnersta och var där. jag, eriksson, sofia och linnea tog ett bussen till stan. sen drog jag hem och sov, det här var då väldigt kortfattat. men kvällen var väl bra. tack tjejer förresten !

nu så sitter jag hemma och kollar tv och ska snart ta lite lunch, tänkte ta lite rester faktiskt. hehe.. sen ikväll får jag se hur jag gör. blir nog en lugn dag och kanske bara sitta hemma.

obs! imorgon är det valet och min brorsa fyller 18.


data kunskap

just nu sitter jag på datakunskapen och väntar på att vi ska få rösta. har bestämt mig nu vad jag ska rösta på, men ah som sagt var är inte så insatt. sen iaf  slutar jag och då blir det hem och städa.

städlista:
- damsuga vardags rummet + fixa lite
- fixa fint i köket ( sätta i disken i diskmaskinen och torka bord+bänk )
- städa mitt rum

mer än så äre väl inte men det tar sin tid det också, ska även lägga mig i ett varmt bad. och det kommer bli himla skönt för är lite fryssen idag och öm i kroppen. men men, nu längtar jag bara hem och vill att helgen ska bli låång.


dagen outfit - i skolan


ett eller två ögon?

ja idag fick jag gå upp tidigt eftersom jag skulle till ögondoktorn. och nu sitter jag hemma och har varit där, ni vill väl förmodligen veta hur det gick? isf får ni svaret nu.

- jo eftersom jag upptäckt för någon dag sen att linsen gått sönder, så sa hon att om ögat har irriterats på det och om det har skavt kan det ju göra så att ögat visar att det mår dåligt på det sättet att det varar. det är ett sätt för ögat att visa att det mår dåligt helt enkelt, så ska vara utan lins hela helgen nu så det blir idag sen blire nog en inne helg för mig. jag känner nu hur stort beroende jag har av min lins, sen jag fick den har jag nästan haft det varje dag och hela tiden. det är liksom som en utväg egenom att slippa att folk kollar på en och så. det har hjälpt så himla mycket men ändå nästan förstörd. för förr hade jag självförtroende och sket i att alla kolla men sen jag fick linsen så kan jag inte gå på stan utan den. skäms direkt och tycker det är jobbigt, så nu när jag inte kommer få ha det får jag typ som en klump i magen för att jag inte kommer få ha den. tänk har haft lins i ett år om ungefär en månad och ah vad ska man säga. tiden går fort och man vänjer sig sjukt mycket och usch va jag ogillar att vara utan den. så den här helgen kommer bli jobbig, men får hoppas det blir bra till måndag iaf annars måste jag vänta ännu längre innan jag får sätta i den. men har iaf en ny lins nu.


lite bilder jag tog igår


16/9 låång dag

idag har dagen varit väldigt lång. började halv 9 och hade frisör lektion, visst det är väldigt kul så det gick fort. sen började det långa, först engelska sen matte sen svenska och sist men inte minst idrott. visst dagen var ganska kul eftersom ja dom blir ju som dom blir när jag och sofia kommer på något kul. t.ex. " till världens snällaste :D " eller " till världens underbaraste ! hihi " hahahah. ah det är ju bara några av dom roliga och konstiga händelserna som händer på fyris under våra dagar. men nu ska jag snart plugga på engelskan lite mer och sen sova. fast ska kolla klart på patrioten först om jag orkar. för sen imorgon bitti vid 9 så blire ögondoktorn sen börjar jag halv 11. 

 

15/9 grattis emma !

först vill jag säga grattis till min barndoms vän Emma Helander som fyller 16 idag.

sen så vill jag också säga att det var länge sen jag skrev bloggen nu men försöker lära mig att fixa den eftersom ingen annan verkar vilja eller ha tid. så då får man helt enkelt ta det i egna händer som jag försöker göra nu. det går inte så bra men jag försöker iaf.
Idag så hade vi först någon sak där vi fick sitta och lyssna på när några ifrån olika partier satt och berättade/diskuterade om valet till söndag. sen blev det svenska sen slutade vi, as skön dag. just nu sitter jag och kollar på 8 mile och väntar på att pappa ska komma vid 4. sen ikväll blir det vara där och kanske plugga lite engelska. men nu ska jag försöka leta vidare för att fixa bloggen, puss!


måndag 6/9

nu har jag inte skrivit på fyra dagar, men har haft fullt upp och inte haft ork och vilja att skriva på bloggen. men i fredags var jag med tjejerna och hade skoj, lördags var jag bara hemma hos terese och hade jätte mys. sen igår var jag hos terese och rebecca sen idag är jag här. men idag är det måndag och det betyder långdag. puss!

så jävla cool!

för er som inte vet har jag känt terese engelhart hela livet, vi är barndoms vänner och ah fortfarande vänner. hur långt tid det än går så passar vi alltid perfekt ihop när vi träffas. och det coolaste av allt är att våra mammor var bästavänner och här är en bild på när jag och terese träffas för första gången. och gissa vilken dag det är, jo HENNES FÖDELSEDAG ! 28 april 1994, så jävla coolt, sen här är lite flera bilder på oss som små när vi leker och på våra storebrorsor.



31 augusti

ja gårdagen. vet inte riktigt vad jag ska säga så här kommer lite bilder ist.

cafe med terese, sofia och viola.


hemma hos terese, testar lite kläder jag köpt. plus fått ny frisyr, va tycks?
även 1/9 outfit.

( drivbild ! )

natten spenderades över kvar hemma hos terese och har nog inte sovit så skönt på länge. tack tjejer och mest terese får gårdagen, tjejsällskapet behövdes verkligen och det är tur att du finns.

RSS 2.0