out fit för imorgon.


hah.. var bara tvungen.


över nattning!

tjenare äre det bra ?
med mig är det iaf bra och just nu håller jag på och packar för ska sova hos min älsklings viccan inatt. Hatar att välja kläder för jag har ingen aning just nu vad jag ska ha, eller har letat lite men är inte säkert än. Det står mellan två olika val men som sagt var kommer det lösa sig snart. Jag har funderat på att klippa mitt hår annorluna näste gång hos frissan för ah tröttnat på min nuvarande frisyr. Har haft den så himla länge nu och den är inte direkt fin eller speciell. Plus brände mig igår efter solningen men det har typ försvunnit nu som skönt är, höll på att dö igår för allt sved och brändes. Speciellt när vi badade i det varma vattnet, men iaf nu måste jag iväg och packa lite. puss så länge!

gårdagen !

ja kvällen igår blev skit nice, vi badade och hade skit kul. Jessica och viccan sov hos mig och jessice åkte hem imorse och nu är det bara viccan kvar och nu ska vi äta nudlar.  sen drar vi och lämnar alva i vänge och sen åker viccan tyvär hem. fler bilder kommer sen!


( badkaret, så jävla nice! )

( ramlade tyvär och fick blåmärke, syns inte på bilden men men. )

 och jag nu, puss.

pool party!

ja ikväll blir det tjejerna och jag ska inte hoppas för mycket men det kommer nog bli en lyckad kväll. kameran kommer vara med, den kanske kommer bli lite blöt, höhö. för det blir nog lite bada ikväll också, men nu ska jag och viccan fixa oss och snart kommer elin a och sen drar vi och möter tjejerna i stan. hare seå trevligt nu allihopa, pusspuss!


( sminkad, ofixad och allt men bjuder! )


solat!

idag blev det sola med viccan på solpalatset, var så himla länge sen nu så det var på tiden. Så vi solade 24 minuter och efter det så gick vi på stan i det regniga vädret och kollade på solpuder åt viccan men hittade det inte.




nu har vi ätit och ska fixa oss inför ikväll, trevlig kväll allihopa! puss.

äntligen!

ja nu börjar snön försvinna, eller ja smälta kanske man ska säga. idag har det faktiskt varit väldigt varmt ute, kunde ha min nya vår jacka när jag gick och mötte viccan. och man ser i luften att det är dimmigt som bara säger mer att det går åt rätt håll. har verkligen längtat  tills det ska försvinna, för vill verkligen ha fint väder och sommar. visst det är lite mysit med snö också även fast det är mer strängda tyglar nu men det blir väl bättre till sommaren. det blev ingen tjejerna ikväll som det var bestämt, vissa orkade inte o.s.v. Så nu blir det björnbröder 2 med min älsklings flicka viccan. På bilden ser man lite vad jag menar med dimmigt och mulet. puss på er alla sov gott!


fredag kväll

var för en stund sen och mötte viccan vid bussen, vi har kollat på tv och lite smått och gott. ska fixa oss snart inför kvällen, det blir träffa jossan och lisa senare sen får vi se vad som händer ;*. en liten bild på mig och viccan innan vi fixat oss, kameran kommer med ikväll så kanske kommer bilder senare. puss!


cupcakes !

idag gjorde jag cupcakes med min lilla syster som jag är barnvakt åt idag igen, dem blev faktiskt väldigt fina! och goda såklart, fast dem blev lite stora men det gjorde ingenting.


arbetspass

hejsan allihopa, nu sitter jag på arbetspass och ska jobba med matte och so men det går tyvär inte så bra.. men det går väl bättre efter sportlovet, men nu så slutar arbetspasset snart och då är det elevens val sen lunch och sen har jag idrott som sista lektion. Så himla skönt måste jag säga, här är iaf mina leggings jag köpte igår när jag var på stan med elin eidhagen.


facebook

ja, har varit lite dåligt med att upptatera men jag ska försöka bättra mig som jag typ alltit säger. Men jag hoppas jag lyckas, har liksom mer liv än datorn. Men lägger in lite bilder på facebook nu om det funkar, men jag hade nyss en grej på hjärnan att skriva om men glömde. jaja,puss.

uuuur snygga!

ja, igår så skrev jag inte så mycket mer än att jag skulle på stan med lina och sen träning på kvällen. Men det blev skolan, sen stan med lina där jag köpte ett par jeans leggings. UUUURR snygga för min del, sen la jag in ett par leggings också. Vi kollade runt på massa skor också, hittade ett par jätte sköna men ne dem får bli någon annan gång. Sen blev det hem kolla på träningen med viccan och sen sov jag hos henne.

Dagens händelser är väl skolan, sen hem hämtade pengar till leggingsen sen mötte upp elin eidhagen på stan. Köpte mina leggings som också var dö snygga, sen gick vi runt kollade på massa olika men var så himla trött bara. Sen åkte jag hem och har kollat på tv och ska lägga mig i sängen och kolla film nu. Imorgon blir det nog skolan, sen kanske alice och stan och träffa sandro för han skulle tydligen köpa ny jacka. Och då säger jag äntligen!!! varje gång jag skulle ha träffat honom har något hänt, t.ex. nave blev sjuk. Så nu känns det bra att få träffa honom äntligen, men jaja. Sovgott nu alla sköna människor där ute, dem ni andra också.puss.

( ny dator så har tyvär inga nya bilder. )


träning

sitter i skolan nu och håller på med so, har inte riktigt haft tid att skriva men skriver senare idag. blir skolan nu sen stan med lina sen träning ikväll.puss.

morotskaka = 10p

just nu sitter jag hemma med elin arkebäck, slutade tidigare idag i skolan sen drog jag till tunaberg och träffade viccan sen tog jag bussen i stan där jag mötte elin, träffade på vikky och maria och amalia och hanna. Sen så drog vi till elin igen och fikade, fick smaka hennes mammas egenbakade morotskaka. en 10p får den av mig och av elin får den en 2p , så det skiljer sig lite mellan men mitt svar är rimligast. Men men nu ska vi snart äta sen fixa oss lite inför ikväll. Blir kompisar och ha roligt, hoppas alla får en rolig kväll för det hoppas jag också att jag får. puss på er alla så länge, imorgon får jag se vad som händer.

alla hjärtans dag

på söndag är det alla hjärtans dag, och hoppas alla kommer få en bra dag då. Det blir nog ingen match för mig men jag säger lyckat till tjejer och håller tummarna för er. får se vad det blir för mig, inte säkert än så säger inget än. Men jag hoppas på att den dagen och kvällen blir bra. puss.


fredag äntligen

nu sitter jag på so lektion och skriver och gör tabell om olika länders skillnader. Har inte skrivit på ett tag men igår blev det skolan, sen till eriksberg och hämtade elin eidhagen sen drog vi till stan och träffade staffan och var på stan till tjugo i sex om inte längre, sen var vi i eriksberg och jag åkte hem vid kvart över nio. Så hade ingen tid vid datorn igår men idag blir det skolan, ingen  träning tyvär för att jag är sjuk och då kommer jag aldrig bli frisk. Sen träffa elin a och kanske alice. Sen får se vad vi gör, puss.

sköning!


elden sprakar

nu sitter jag hemma hos pappa framför spisen, gud va varm och skönt det är. kollat runt lite på olika bloggar, hittade en skit skön video som jag måste lägga upp om jag hittar den. Men dagen har varit ganska lugn idag faktiskt, skolan som var roligare än på länge. Sen drog jag hem och valde kläder inför imorgon sen hämtade pappa mig. Hjälpt till att laga mat som duktig jag är, blev faktiskt väldigt gott! snart är det halv åtta hos mig och det ska jag kolla på med min familj sen ska jag nog gå in och kolla om det finns något mer roligt på tvän
ikväll. puss.

träning

snart är det träning, och ska byta om om en halv timme sen blir det buss ditt fast får skjuts hem iaf. Men hatar att det är så sent, man blir så himla trött under tiden man väntar på träningen. Och usch va jag längtar till sommaren och till gymnasiet, kommer bli så himla skönt. Med t.ex. sol, bad och kunna vara ute mer sen att få börja i ny skola och sånt. Nicenice, men nu ska jag fortsätta kolla på tv så länge. puss.

min födelsedag!

jo igår var det då min födelsedag, väldigt bra dag faktiskt måste jag säga. Kanske inte bästa början men det gick bättre efter ett tag, men sen blev det åka till tiunda och var med på elins lektion. Sen tog vi en liten buss lufftur för att kolla läget lite, sen gick vi först till donken sen till storken för att jag ville fika. Tog en varm choklad med grädde, skiit gott. Sen ringer viccan och vi snackar en stund, och heeelt plötsligt kommer elin nordenberg, jessica jakobsson, lisa mellor och alice säfström in och ba, GRAAATTTIS ! och sätter på mig en blå ful kalashatt och blåser i kalas pipor. så min dag blev helt toppen för dem gjorde den så himla roligt, för efter vi varit på storken ett tag till så gick vi och hälsade på josephin samuelsson på jalla jalla för hon praoa där. Sen på gick dagen länge, det blev kebab på kebab house senare och köpte min efterlängtade väska! toppen och som pricken över i't så sov jag hos alice. så vi när vi skulle hem träffade vi på loise öj och på kvällen sen agnes forsberg. tack för dagen allihopa! och tack alla som sa grattis (a)<3

bilder kommer !

spindel mannen 3

ja nu sitter jag vid tv'n och kollar på spindel mannen 3 med mina två små syskon. Alla gäster har åkt hem och vi bara tar det lugnt nu, skönt och en bra dag. Imorgon blir det skolan sen fika med elin arkebäck sen kanske träffa alice en stund också, hoppas dagen blir lyckad. godnatt nu allihopa, puss.

dagens outfit


såhär såg jag ut idag när gästerna kom, gått pengar och lite så. Sen så var det skit god mat och ah, försökt lära mig photoshop elemens 5.0 men det går inte så jätte bra. Men men, nu ska jag vara lite social. puss.

säng dax

filmen var skitbra! rekomenderar den, nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla film och somna till den. nattinatt allihopa, puss.


ola och salem till globen!

ikväll så gick ola med unsoppebal och salem al falkir med sin låt till globen och två andra till andra chansen. det var fakitkst rätt låtar som gick vidare tycker jag, dem andra var inte alls så bra men det är vad jag tycker. Nu blir det dödsängeln med wallander för mig så min rumpa blir fast i teve soffan ikväll.


melodifestivalen

idag blev det hemma kväll efter god mat och efterrätt, kollar på melodifestivalen med familjen och sen när det är slut blir det wallander dödsängeln. Känns faktiskt ganska skönt för min kropp är verkligen helt slut, sen imorgon blir det fira mig med släkten på pappas sida och sen blire skola igen.. men nu blir det kolla vem som fått mest röster, puss.


lördag

ja nu är det lördag och vi haft match idag som tyvär inte gick så bra.. men ah bra spelat ändå tjejer, sen nu så har jag precis ätit så är hur mätt som helst. Är inte på det bästa humöret tyvär, varit såhär sen igår kväll. Men det går väl över, skulle varit med tjejerna idag men hoppar det för orkar inte. antingen hemma kväll ikväll eller så drar jag kanske till någon om jag orkar vill säga. två dagar kvar till min födelsedag och jag hoppas humöret blir bättre, men imorgon blir ida enqvist och filip gårdenberg 16 år. sen måndag blir jag och kasper karlsson 16 år, sen den 9 feb fyller nelly eriksson 16 och ludvig lenner 17 år.

hoppas alla får en rolig kväll! puss.

fredagen över

kom precis hem ifrån m, känns väl ändå bäst inför matchen imorgon. Men ah, roligt hade jag och hoppas alla andra hade det också. Ska kolla film nu och sen sova så hare bra allihopa och sovgott. puss.


lite bilder ifrån kameran!




älskar helger!


tacos kväll igen, nice.

ja nu har jag precis gjort klart maten, eller köttfärsåsen, guacemolen kvar sen så blir det äta. blir tacos idag igen fast hemma och sen på söndag igen när vi ska fira mig hos pappa men ah tacos är gott och kan inte få för mycket av det, men kommer nog inte äta det på ett tag efter det här. Nu ska jag fixa lite mig själv så jag inte behöver så helt äcklig ut. skolan var okej och på hemresan var gud på min sida, buss kom precis och julia hann med sin. Sen ah känns det som att det kommer bli en bra kväll alltså, tycker inte ni det? men ah måste gå och fixa mig nu för träning snart och efter det hinner jag inte skriva om inte senare ikväll eller imorgon bitti. puss.



för några helger sen hos ludde, älskar helger!


sista dagen i skolan

ja nu sitter jag i skolan på so lektion och är ganska trött på allt och ska börja välja länder o.s.v. idag blir det skola ganska lång dag sen blir det hem fixa lite och ta hand om mig själv sen träning vid 6-8. så himla skönt att det är helg efter idag, sen på måndag blir jag 16. puss.


lägg dax!

ja nu är jag hemma igen och det blev glee sen lite made in sweden men ah, det fick duga även fast jag skulle vilja sätt halv 8 hos mig också. Men men det löste sig och lekte med poncho ist och det är ungefär dubbelt så roligt fas blötare. Men nu är jag hemma iaf och ska nog ta ett glas jouice sen typ lägga mig, är ganska trött nu. fast ska välja lite kläder iför imorgon bara, men imorgon blir det skolan, träning sen alice och elin a. hoppas på lyckad dag och kväll, men det är nog inget att oroa sig för. men nu drar jag och fixar allt så allt är klart till imorgon, puss på er allihopa.


varm choklad eller kaffe?

sitter hemma hos alice just nu och har snackat en hel del idag. stannade kvar i skolan idag och skoja inte att jag var irriterad när jag åkte därifrån. Men ah det känndes typ som att vara med i en deckar film, för man hör saker hittar ledtrådar men ändå så hittar man ny spår hela tiden och man har direkta spår till mördaren men mördaren ändrar spåren hela tiden för att vilse leda tröga människor. Även fast vittnena, offret och alla andra har bevis och vet mördaren är skyldig. jag hoppas det löser sig men det är to late now typ.. Men ah äckliga människor det finns alltså, men ah nu är jag hos alice och vi har fikat lite med varm choklad eller kaffe. Sen snackat om jag vet inte allt, sen nu ska vi gå ut med poncho och sen kanske hjälpa till med maten, tacos ! (a) så chaaooo allihopa. pusss.

torsdag vafan.

ja nu sitter jag då i musiksalen i studion och vi ska snart ha elevens val och vi tjejer har då musik och ska sjunga och spela kiboard. Det blev tyvär inget hem till angelo och sandro idag för att nave har tyvär blivit sjuk.. som otur jag har blir han det precis när jag ska komma. men ska kanske träffa sandro ändå som tur är. Sen märks det ju att jag gå i skolan i stenhagen för nu har något varit så töntig och gått in i matsalen och hämtat en soja flaska och hällt ut i hela stora toan vid matsalen. Nu kom paul in hit med mig så vi sitter och lyssnar lite på musik. sen skönaste dagen fan, vi slutar 1 fast tyvär slutar alla typ 4 bara för det. Men nu är det bara 4 dagar kvar tills jag blir 16 då. nice eller nice ?! 



ikväll måste jag säga att jag kommer sitta framför tv'n från halv 8 till 10 typ. helt fullpoppat med bra pogram, så jag får hoppas jag hinner hem i tid bara. Sen nationella provet svenska på tisdag, uuuuuuusssccchh ...

så jävla bra!

min låt innan jag går och lägger mig,


gymnasie valet!

iförr går var det sista gymnasievals dagen, jag valde samekonomi på thorén, jensen och på fyris fast på fyris var det företags profil. och sist mode och stiling på ya, jag är inte säker än på hur det blir men jag hoppas jag bestämmer mig bättre och blir säkrare innan det riktiga valet är. vilka gymnasien och linjer har ni valt? för vet fortfarande inte vad jag vill bli. snackade med en idag och hon fick mig att fundera lite, ska nog träffa henne snart och ta en fika eller något och snacka lite om det här med gymnasium för hon har redan gått snart ett år så hon vet nog mer. men tycker det är lite roligt, men är lite orolig att jag blir osäker sen. men det löser sig nog, men är lite rädd att förlora kontakten med några p.g.a det och det känns lite tungt..
Men det löser nog sig och jag hoppas det gör det för alla andra också.

Och sen i helgen blir det match mot storvreta förresten!
finns inget bättre ord än älskar till mitt lag måste jag säga.


storken speciall!

juste, idag blev det skolan sen var jag på stan med julia och köpte mitt puder och en halsduk. en som jag letat efter jätte länge. sen så gick vi och tog en fika på storken, det blev en varm choklad med grädde och en storkens speciall med grädde. ruskigt gott men lite mycket socker, blir nog bara en varm choklad nästa gång. men väldigt mysigt, tack julia! sen blev det hem hämtade grejor och tog bussen ut till pappa och sitter här nu och kollar på någon mysko film. men men imorgon blir det skolan sen träffa på angelo och sandro ! äntligen var länge sen nu så det känns riktigt bra att få åka med dem hem och träffa nave också. men nu blir det tv, puss på er allihopa.


bra början?

vad tycks om nya header och tycker ni det är bra att jag börjat blogga igen ?

ny header klar!

nu har jag gjort om lite, ny header klar och är faktiskt väldigt nöjd med den. hemlig person har gjrot och tackat vääääldigt mycket för det! sen har jag lagt in massa bilder ifrån kameran nu som snart kommer upp på facebook också. Men nu blir det nog lite tv och så tills läggdax.


fixar bloggen!

tänkte  börja blogga lite igen tror jag, ska fixa bloggen lite eller ska få hjälp. sen täntke jag lägga in lite bilder ifrån min kamera kan göra det här nu hos pappa. skriver snart ett inlägg till men behöver fixa lite nu plus kollar på halv åtta hos mig.

RSS 2.0