GRATTIS PIRRE

tänkte bara säga grattis till en underbar vän, daniel. STORT grattis till dig gubben, fira dig ikväll då med ännu mer skönt folk. därför blir det ner i badet nu så man hinner bli klar tills det blir utgång! dagen har gått väldigt fort, skolan och sedan hem och städat och lagat mat med mami, så nu är jag as trött och ska lägga mig i badet och njuta av det och även ha lite hårinpackning för håret så jag blir lite fräsch.
 
 

the mentalist

sitter och kollar på the mentalist och måste säga att jag tycker det är skit spännande och ett riktigt bra pogram. dock har jag sätt det här avsnittet förr för det är nog gamla avsnitt för nya sesongen börjar vilken dag här som helst. inte fått så mycket gjort idag som jag hade hoppats men det får gå ändå ! ska fixa en del imorgon med mamma sen.

Gamla minnen

dagen har gått väldigt fort måste jag säga, det blev först skolan sen hem och bara kolla lite hemligheter. Sen kom albin och vi har kollat en film vi somnade till här om dagen sen ätit lite. Och nu kom brorsan hem, och han kom och gav mig en super gullig grej! Jag har nu bestämt att min stora spegel ska bli en minnes spegel. ska spara bilder och sätta upp dem där annars ska jag göra en stor tavla och samla massa bilder och skriva ut och sätta upp!
 
 

THIS - DARIUS RUCKER

nu var man då ny duschad och fräsch igen, alltid lika skönt! då var det då tisdag igen, tiden går så himla fort, sitter och lyssnar på en hur underbar låt som helst, blir så himla glad och mår så bra av den här låten. Så himla mysig, känner dock att jag borde fixa mig eftersom jag börjar halv 10. vet inte ens vad jag ska ta på mig så får kanske skynda mig lite !
 
 

4 timmar teori

 
ja efter religionen blev det matte prov, hoppas verkligen det gick bra. känner mig väldigt osäker och måste lämna in förre provets repitions frågor. sen blev det ner på stan för att möta upp jacke, på fyllan i lördags bestämde vi att vi skulle ses idag för att plugga teori eftersom jacke har prov imorgon och jag måste börja plugga och komma igång. så det blev 4 timmar pluggande idag, känns skit bra! så nu måste jag hålla igång det här å försöka hitta någon mer som vill plugga med mig någon gång i veckan tills provet om inte lite mer!
 

STUDENMÖSSAN

nu har jag beställt studenmössan, hur skönt känns inte det ?! och fyfan va glad man blir, man inser att det inte är så långt kvar nu ! äntligen lite glöd tills skolan är slut !
 

Så jävla hemskt

juste jag har glömt att berätta !  Igår när jag och albin skulle åka till knivsta så åkter vi vid polishuset mot efyran. så ser vi att bilarna kör lite konstigt en bit framför oss. så ser vi att något ligger på vägen, jag trodde det var en katt som hade fångat en fågel eller mus först. Men sen när vi kommit närmare ser vi att det är en katt som blivit överkörd.. det var så sjukt hemskt att åka förbi där, låg blod runt hela kroppen och det måste gjort så himla ont. den låg liksom där och led och hade dödsryck eller för att det gjorde så ont och att den inte kom någonstans. den måste blivit påkörd över magen satt den bara kunde ligga där.. vi var nära på att stanna men såg att en annan man skulle göra det så vi fortsatte, men hoppas verkligen det var någon som kom å tog bort den och dödade katten så den slapp lida. och det värsta var att den hade ett gulligt rosa/rött halsband.. asso den där bilden sitter kvar i mitt huvud, trodde aldrig att det skulle vara så hemskt å se något sånt där. man blev helt chockad och fattade nästan inte vad som hänt, fick tårar i ögonen för det var så sjukt hemskt..
 

MÅSTE göra lista

1. boka teori & uppkörning ( TA KÖRKORT )
2. gå till OKQ8
3. övnings köra
4. plugga körteori
5. plugga till proven i skolan
6. beställa studenmössan
7. beställa studentklänning
8. städa rummet
9. shoppa nya kläder
10. ta hand om mig själv
11. HÅRD träna
12. fixa lösnaglar
13. klippa mig
14. tatuera mig
15. köpa/fixa min tv
 
osv, finns ÄNNU mer grejor jag VILL/BEHÖVER göra!
 

samhällskunskap

sitter på samhällskunskap och pratar lite om provet vi har nästa fredag, bra men känns som jag är helt lost när det gäller allt. skit jobbigt, vet inte riktigt vad jag ska göra för att hinna allt. mitt huvud vill typ sprängas för tiden bara rinner iväg och jag får ångst för att hinna göra allt..

Svenska B

jag känner att jag är ganska lost just nu när det gäller svenskan, ska försöka skärpa mig men allt känns osammanhängade, tråkigt, onödigt och fattar inte vad man ska lära ut av det? inget jag någonsin kommer använda i mitt liv, dikter liksom? om förr i tiden, jag är helt ointresserad och känner att det inte riktigt är min grej.
 
Min författare : Elisabeth Gaskell

nya värme muggen

Köpte ny värme mugg i onsdags när jag var på stan med viccan, för vi gymmade innan och sen har jag kollat runt och hittade den här muggen på åhlens. så kände att det bara var att slog till. Känns riktigt bra nu när det snart är vinter och kallt och man har ont i halsen och börjar bli sjuk, perfekt att ha med sig te till skolan.

Helgen kortfattat med lite bilder

 
Torsdag : ja sista inlägget jag gjorde var i torsdags under praktiken, efter praktiken blev det fika med fina människor. sedan blev det äta på stan med frida innan vi drog till williams. Blev ändå tidig hemgång som skönt var!
Fredag : skolan och prova studenmössor, skit kul måste jag säga! man fick verkligen en bra känsla i magen och började längta ännu mer och fatta att det är snart! sen hem och möta älsklingen en stund innan det blev till bälinge med viccan för att käka lite å ta hand lite om varandra. Hur mysigt som helst. sen blev det möta mörk i stan för att ta oss till en lokalfest, eftersom vi alla tre jobbade på lördagen så blev det tidig hemgång.
Lördag : det blev tre timmars sömn innan det blev upp för att ta sig till jobbet, lagom trött tjej. Långt pass men kändes skönt att det var morgon passet. Sen övningsköra hem innan decka lite i soffan. Sen blev det upp och fixa sig innan vi skulle mötas runt 9 och dra på en förfest. HUR bra kväll som helst, skit bra för fest, bra drag på BJ och sen på vägen hem köpa kebab på rosa pantern och sen sova med prinsen.
Söndag : Skulle ha en hel dag med min prins, var så himla länge sen så jag tyckte det skulle passa. Blev mysa under dagen innan vi drog till knivsta en snabbis sen hängde vi med kim och tobbe tills vi hämtade upp felix och drog till baren baren. sen blev det lämna kim vid bussen och hem å kollade film.
 

info om dåligt bloggande under helgen

 
jag har varit väldigt dåligt på att blogga under helgen igen, förstår inte varför jag blir så dålig då men har oftast inte tid eller tänker på annat så det inte blir av. Men tänkte ta allt i ett sammanhang igen, kanske får bli att jag gör så efter varje helg. iaf tills jag kommer in i det !

Praktiken

Ja då sitter man då på praktiken, lite trött å det är väldigt lungt idag för två är utomlands så vi är tre stycken totalt idag å jag har ingen kund så blir nog svara telefon å sen städa mest. Tror det kommer bli en hyfsat seg dag, men skönt det med ibland. Plus att jag glömde min sax hemma så kan inte fråga om någon vill komma å klippa sig heller. Sen nästa tanke, vad ska man äta för lunch idag då? Återstår att se, vill ändå vara hyfsat nyttig nu.


UPPSALA

allt jag kollar på idag är inspelat i uppsala, det är lite roligt faktiskt, och där dem är nu är 1 minut ifrån mitt hus så det är lite roligt. dock är jag så sugen på MACKOR så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. haha rostad macka med gurka och aromat! hahah om du kollar fattar du vem jag menade det till.

TYSTVITTNE

 
sitter i soffan och kollar på tyst vittne, inget avsnitt jag sätt så det va tur iaf för finns typ inget på tv. dock ensamt men skönt, hade dock lite andra planer i mitt huvud först men så blev det inte. Men som dem flesta vet älskar jag film så gör inget för min del, förutom att jag är hungirg/sugen på något jämt och ständigt och det är pain när man är hemma eftersom det alltid finns något man kan tänka sig, tex mackor.. LOVE IT. ska nog försöka köra nyktert ett tag dessutom, för att satsa mer på träningen, iaf nu till en början. Men vet inte om jag ska vänta tills jag börjar på riktigt eller om jag ska börja redan nu med det, känns ju lite tråkigt att köra nyktert eftersom alla andra kör på och vill ju inte direkt sitta hemma själv, även fast jag kan ha kul utan men ah. ni förstår nog hur jag tänker och menar.
 
 
sitter och tänker på lite allt möjligt men det finns en person som ligger högst upp just nu som jag är lite eller ganska mycket avundsjuk på. vill också liksom, verkar så himla kul och ah vill inte säga för mycket. vill ha så mycket som andra har och vill va så mycket, så svårt.
 
 
 

älskar

 
jag var på gymmet idag med viccan, hur konstigt det än låter för er som känner mig bra.. har jag saknat gymmet. jag älskar när man är där och när man svettas och ger allt. Det känns så himla bra efter och man mår så himla mycket bättre, ska försöka gymma lite varje dag nu. får se hur det går, men får se hur mycket tid och ork jag har till allt eftersom det knappt finns någon fritid känns det som. Men ska iaf försöka bli bättre, mina ben, knän, rygg allt behöver det också. kommer nog ha galen träningsvärk imorgon men det är bra, då vet man att det hjälpt!
 

tummen upp för amir!

sitter och läser amirs blogg, läser den knappt längre för läser inte någras men råkade just idag (nu) gå in på den och rulla ner lite. jag brukar oftast kolla på bilderna så jag förstår om ni inte tycker min blogg är den roligate eftersom det är mest text och dock väldigt liten som SKA ändras snart. Men jag fastnade iaf för ett inlägg så himla mycket och han har så JÄVLA RÄTT i det han säger, jag vill inte heller kallas rasist eller så för det är jag verkligen inte. kommer ta upp lite av det han också tar upp för det är verkligen så rätt i mitt huvud, förstår förstås att alla tycker olika.
 
1. jag tycker det är fel att vi som är svenska och bor i sverige inte ens får sjunga våran national sång någon gång ibland för vissta tycker det är rasisitskt. Men vi bor faktsikt i sverige nu och den låten har levt i sverige väldigt väldigt länge.
 
2. att vi som är svenskar inte ens får fläsk kött i vissa skolor längre, jag har faktiskt rätt att ta upp det här eftersom JAG SJÄLV gått i en sådan skola som tog bort den för det var så mycket muslimer. Visst om dem vill lägga till att ha kyckling korv brevid våran krov, men att ta bort våran och att vi ska behöva äta deras? visst vårat å deras blir ju också fel, men det som vi är uppväxta med om jag omformulerar mig så.
 
3. och det nya, att ha bönut rop. som amir säger visst det stör inte mig men om EN moske får igenom det kommer ju ALLA vilja ha det och det är faktiskt fortfarande sverige och vi har fått ändra så himla mycket för dem redan. Sverige är faktiskt sverige och vi är väldigt snälla som tar in så många flyktingar och så för det är många länder som inte gör det. Och då ska man inte komma och försöka ändra vårat för att få deras, som sagt vi är i sverige nu där det är helt naturligt. Om det hade varit ge och ta, visst då hade jag inte ens tänkt på det men nu så gör jag faktiskt det.
 
 
http://www.gaybloggen.com/2012/10/02/svenskar-backar-muslimer-gar-framat/

nu är det höst på riktigt!

 
Nu dem senaste dagarna har det verkligen regnat varje dag, det är helt sjukt hur mycket det regnar. visst det klart det finns lite mysig höstkänsla med det men den förstörs ju eftersom det är så himla mycket av det. dock är det fint när bladen å allt blir gult och rött. men finns ändå inget bättre än sommar. för i min värld hade det gärna fått vara sommar och varmt hela tiden och när det väl ska vara snö ska det vara mycket snö och inte galet kallt (-20 + ) menar jag då. för älskar både snön och värmen men inte det mitt imellan när det är på väg att bli snö när det är halv blaskigt o.sv. Men men, är lite trött på regn nu å att allt blir blött å jobbigt,
 

skulle berätta..

 
jag skrev igår att jag skulle skriva om helgen och så, eftersom jag varit så dålig på att blogga. så lite snabbt då.
 
Torsdag : salongen sen blev det BJ med trevligt folk !  först salongen sen hem och träffa mamma å JJ och åt. sen blev det börja kröka lite med nattis och mörk. Sen stationen och sen BJ, man träffade väldigt mycket folk man inte träffat på riktigt länge så det var riktigt kul !
 
Fredag : vi var ju lediga eftersom lärare hade studie dag, så blev till salongen och först fixa linas hår + löshår, sen hjälpa angelica med en kund och efter det kom viktoria zansobar och så klippte jag henne. väldigt trevligt och praten behövdes ! efter det blev det hem och kollade film och deckade klockan 11.
 
Lördag : blev upp och kollade lite film och mös med pojken och umgicks lite med mamma å jj, innan det var dax för kalas! så då bar det av åt björklinge för att fixa min pappas sambos föräldrar (plats/extra mormor & morfar) för dem hade fyllt år så dem bjöd på mat. Alltid lika trevligt och gott, älskar släkt middagar, för man får alltid så himla god och mycket mat. ni som känner mig vet ju vilken tjockis jag är när det gäller mat. Sen blev det edenbergs först med frida och efter det Salu. träffade även där hur mycket folk som helst, älskar att träffa dem man inte träffat på hur länge som helst, mn blir verkligen så himla glad.
 
 
Söndag : blev en seg morgon i sängen innan det då var dax att åka till jobbet. så bbade jag till stängning och sen film innan jag gick och la mig.
 
måndag : skolan, lång dag som vanligt på måndagar, sen blev det ner på stan för att möta viccan och käka. det blev china river och sushi buffe, hur gott som helst! åt riktigt mycket, som vanligt haha. Men det var riktigt trevligt sen hem och ha film mys med älsklingen.
 
Tisdag : skolan och sen direkt till jobbet. så dagen blev väldigt lång så deckade väl typ direkt när jag kom hem, så sjukt skönt!
 
 

Jobbet

Ja är så dålig på det här med blogga men varit lite mycket nu men ska försöka göra några inlägg om dagen iaf. Men tänkte skriva om går dagen också, nu ska jag chilla på buss nr 3 med lite skön musik innan ett par timmars jobb. Ha en mysig tisdag!


skolan kan ta sig

just nu försvann glöden för allt som har med skolan att göra. nu orkar jag inte mera, hatar skolan och alltsom har med den att göra och även om man försöker så går det åt skogen. inte konstigt att man inte pallar skolan och skiter i allt för hur mycket man än pluggar och försöker och själv känner att man KAN och så kan man tydligen inte fast man fattar och har koll på det. så just nu skiter jag fullständigt i skolan, kommer säkert ändå inte bli något, skit grejor. BAJS.
 
 

favvis

har bara 10 % kvar så får skriva lite senare ! pojkvännens nya mys tröja blev en favvis
 

måndag morgon

nu har jag varit dålig och inte bloggat på några dagar, sorry för det! men jag kan samman fatta helgen och det ni missat om det är så. Men nu sitter man då på svenska lektion, jag fattar inte att vi ska ha nationella i det här nästa termin eller snart. vi håller på med några dikter och rim och det är verkligen helt värdelöst och fattar inte vad vi ska få igenom med det här.jag förstår om man ska kunna vad krönika är och om man ska skriva en men det gjorde man liksom i etta, inte kommer jag ihåg vad som är vad nu och därför tycker jag man ska göra det igen. Mer värt med med sånt man kommer ha med sig i dagens läge, man håller inte på med sånt här längre, visst om det skulle vara med i svenska C men ah nu är det i svenska B och ah det är INGET för mig helt enkelt.
 

RSS 2.0