2011/01/31 - måndag

1. stort grattis till Jennifer Wallberg som fyller 16 år idag ! :)

Fyfan va jag älskar sovmorgon måste jag säga, man kan gå upp tidigt så man har lång tid på sig att fixa sig eller så går man upp sent så man får sova ut ordentligt. Men nu ska jag iaf klä på mig för ska gå in till stan för ska gymma nu på morgonen med Hanna Roche. Det kommer väl någon inlägg lite senare, men sen idag iaf så blir det engelska prov .. men skriver sen hur det gick. PUSS !


kommande vecka,


Söndag

ja nu är det då söndag igen, idag har jag bara tagit det lungt och städat HEELA mitt rum. Blev väldigt bra, fast känns jätte tomt. Visst det har ju sin andledning till det och vissa vet det, men det känns så himla bra för allt börjar imorgon ! :D wiiiee . sen har jag klippt alva också, har inga bilder på det dock för toppade lite bara så det bkev ingen stor skillnad mer än typ 2 cm kortare. skickade även in svenska läxan, glömde det i fredags så får väl lite bastning nu men bättre sent än aldrig. nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på solsidan sen. PUSS !

Lördagen

Dagen börjar med att jag vaknar av att sofia ringer som är lite nervös eftersom det är första praktikdagen för henne, sen bablar hon på som fan. som vanligt, hah. Sen så går jag och lina upp för hon sovit hos mig, vi äter lite frukost och pratar om livet typ. Sen blev det klippdax igen så satte mig i vardags rummet och klippte henne, hon det blev väldigt bra faktiskt. Sen drog hon hem vid kvart i två och jag kollade på lite film medans jag vänta på att terese skulle fixa sig, sen mötte jag terese vid gymmet vid 3 ungefär. Vi blev väl klara vid 5 då jag gick och mötte rebecca på burger king. Måste säga att det känns lite ovärt nu efter men tog ett mål där för vart så jävla sugen när jag kom dit eftersom jag var as hungrig efter gymmet. Men vi satte oss på wayens och pratade, dock var jag lite bort i huvudet för hade ganska ont i det. Men sen gick vi hem till mig och kollade på tv och pratade lite om helgen och sånt, sen vid 8-9 drog hon för hon skulle träffa nille. hah, och jag la mig och kollade på film för hade så himla ont i huvudet så trodde det skulle sprängas ungefär.

Före:

Efter:

Fredagen

ja i fredags blev det skolan där vi blev indelad i a och b gruppen och a fick bli sminkade av stylisterna och b frick göra håruppsättningar. Jag är i B-gruppen så fick göra håruppsättningar, den vi lärade oss såg ut som en roset, väldigt enkelt och väldigt fin till bröllop t.ex. sen stan där jag träffade på mami och fickade gymkortet på actic. Sen möta carina och få mitt nya busskort, sen hem och laga mat. vid åtta drog jag till maxi och mötte upp lina för att köpa godis, tjockisar som vi är. hihi, sen hem och fixa oss för att senare dra hem till malvin och fira olle-polle. Det var en väldigt trevlig och skön fredag måste jag säga.





Lite driv bilder på mig och lina, fråga mig inte vad vi gör hah.


2011/01/29 - Lördag

inte skrivit på länge nu, men ska röra mig mot gymmet sen kommer jag lägga in lite bilder ifrån dom senaste dagarna och sen ikväll blir det becca. PUSS !

2011/01/27 - mindre än två veckor kvar !

nu är det mindre än två veckor kvar tills jaf fyller år, känns lagom kul. varit lite osocial idag för pluggat och skolan, nu får jag lite fika så jag ska orka göra min krönika nu också. PUSS !

Pepsiii

tänkte gå och leka/mysa lite med Pepsi nu, ni vet nog inte vem det är men här får ni se en bild iaf. Jätte söt måste jag säga, städade iaf lite nyss och ska snart gå och köpa påfyllning till mobilen också. PUSS!


2011/01/26 - Pappa dag

Idag är det onsdag igen och har varit i skolan, sen pluggat lite hemma. Ska fråga Sara om hjälp imorgon för det var lite jag inte fattade, sen engelskan går väl sådär. Men iaf nu kollar jag film med alv-fiisen medans jag pluggar lite ( fast tog ett litet stopp för bloggandets skull ). Blir nog inget mer inlägg ikväll eftersom det är onsdag, PUSS !


2011/01/25 - Klippt Laila

Orkade inte skriva någon inlägg i morse, men gick bara upp fixadde mig sen gick jag till praktiken. Först så gick jag några ärenden sen så kollade jag lite när dom andra klippte, slingade och fixade håret. Sen rullade jag lite permanent, gjorde min snabbaste tid tror jag. Sen gick jag och mötte Laila nere på stan + köpte ny pärla till pearcingen eftersom min andra ramlade av. Och Blev väldigt nöjd måste jag säga, laila verkar också väldigt nöjd så det känns jätte bra. PUSS !


Permanent - ganska bra


egobild..

     

            Före - Efter


Precis utanför


kvällsbad & ansiktsmask

Tog nyss ett kvällsbad, himla skönt. Hade även ansik som luktade choklad, as skönt även fast det kändes som hela ansiktet stelnade så man inte kunde skratta. Men nu är men fin igen och ska lägga sig i sängen och kolla lite tv innan man somnar. Imorgon blir det praktik - börjar 12.00 till 17.00 .


2011/01/24 - under håll timmen



Sen tänkte jag även säga att det är två veckor och 1 dag kvar innan jag fyller år, as skönt ! Har inte så mycket att skriva om idag, tog inte med mig kameran till skolan så blev ingen bild efter jag fönat. Men imorgon blir det praktik och då kanske jag får en bild eller två, för Laila kommer förmodligen och ska bli klippt, awesome. PUSS !

nattinatti

nu ska jag kolla filmen på 5an och sen sova, så godnatt allihopa ! :*

seeg ?

dag har jag varit as seg hela dagen, gått runt i morgonrock tills nu då jag bytte till lite större tröja isf. As skönt, verkligen slappar söndag. Har lite ångest för vet inte om jag börjar halv 10 eller 11 imorgon, fast får väl fråga runt några i klassen. Har legat i mammas säng hela förmiddagen och ja tills typ nu och kollat på film. Sen fick jag paaniik när jag kom in i mitt rum. Såg ut som en grisstia så fick inpuls städa lite så ser iaf lite bättre ut nu. Men ska gå och tjocka mig lite mer och kolla på ännu en film, för har lite små ont i nacken och lite så. PUSS !


Den här bild det nu, ovanligt med skräckis ? nee ...


kina restaurang

ja igår så blev det ju restaurang med fiina cheyerna. Det blev Kina river, väldigt gott och trevligt. Tror vi satt där  i typ 3 timmar eller något sånt, hah. Efter så tog vi en tur förbi emil och dalle sen blev det bussen hem till tomas, väldigt trevligt där med. Har inga bilder därifrån men Terese kanske lägger upp sen. håll koll på www.tereseengelhart.blogg.se . PUSS !


2011/01/23 - godmorgon


nyvaken ?? - Jaa .


restaurang med Sofia & Terese!

Nu har jag solat och ska springa in i duschen och bara skölja av kroppen ifrån solarie lukten. Sen fixa mig, för ikväll blir det restaurang med Terese och Sofia. Vi har sagt tiden runt halv 8, fast inget är helt bestämt än. Efter så blir det antingen ut eller så drar jag hem, inget som är bestämt nu. Men bilder kommer så ni får lite att se sen fast nu måste jag skynda mig iväg. PUSS !

2011/01/22 - gårdagen & dagen

Igår som ni vet åkte jag till terese, väldigt mysigt. Vi började med att prata lite om livet och sen drog vi till årsta och köpte lite chips och lite nyttigt godis, typ nötter och sånt ni vet. Sen blev det hem och så kollade vi på Eldorado och jag måste bara säga att fyfan va barnfilmer är bra ! alltid lite sorligt eller läskig med eller ja ondska. Och alltid lyckligt slut, kan det bli bättre? - nej. Men efter det så testade jag min krustång på terese och efter gjorde hon på mig. Tog sin LILLA tid .. hah.  Men idag är det väldigt snyggt för igår blev det nästan troll fast ändå fint. Sen så somnade jag runt 2 för jag var trött som vanligt. Terese somnade väl runt fyra, heh.. sorry ! Sen idag har jag bara pratat massa i telefon och gått nere på stan en snabbis annars inte så mycket mer. Hemma nu och ska snart dra och sola med mamma & JJ. kommer bli AWESOME, för länge sen jag solade nu. Sen ikväll blir det antingen restaurang med Terese och Sofia och så vet jag inte om Linnea följer med. Men annars får jag se vart vinden bär. PUSS !


fiiina cheyernaaa



vi lekte lite igår med webbcamen efter vi krusat våra hår, kommer berätta mer sen. Och så kommer ni få sen en video också. vill bara säga att vi bjuder på den, hahha . PUSS !

nu - terese engelhart

Har ätit tacos nu och har precis packat väskan för att åka till tjejen min. Blir nog myskväll hemma där fast inget som är säkert. Men har iaf duschat nu och klätt på mig lite kläder som är lite mer passande iaf. Så ska kolla buss nu, så om det inte blir något mer inlägg ikväll vet ni. PUSS !

försenad julklapp !

Pappa kom nyss förbi med min försenad julklapp - Krustång. Den fanns inte under julen för den var slut men nu har jag fått den iaf. Kanske testar den ikväll men nu fattas bara hårfön sen så har jag ett bra kitt med grejor eftersom jag fick klipps av min frisör också. Så känns verkligen bra, här kommer lite bilder.


FR10

Idag så var sista lektionen idrott, var massa olika sorters lekar eller vad man ska säga. Jag måste bara säga att jag verkligen älskar min klass ! Kände verkligen det idag, att alla kan vara med alla och ha roligt. Idag var då inte ibrahim med på idotten så vi var bara tjejer, och det är lite kul för verkligen alla kan vara sig själva och driva lite och sånt. Okej det kan dem flesta i vanliga fall också och visst det kan vi när ibrahim också är med också. måste påpeka att jag älskar hans garv, fyfan asso hahah. Men iaf, vi byggde en piramid sista tiden av lektionen. Här är en bild, kanske inte världens snyggaste bild direkt men som sagt. vi BJUDER på oss själva när vi är tsm.


2011/01/21 - locktång

äntligen fredag igen, dagen har varit ganska lång men ändå gott heltokej fort. Gick upp tidigt för att locka håret idag, som jag sagt att jag skulle göra i flera dagar nu men som inte blivit av. Men imorse kände jag att jag verkligen var tvungen, har tyvärr ingen bättre bild än den här men det får duga. JUSTE, oscar skjutsade mig till skolan och därför kom jag bakvägen som jag inte brukar göra. Och direkt när jag kom till dörren så fick jag en komentar " vad fin du är i håret ", och det gjorde verkligen min dag. Har hört av flera efteråt så det var jätte kul, stod verkligen och kämpade för det i morse, så himla svårt att göra på sig själv skillnad att göra på andra. Så massa har frågat vilken locktång det är så tänkte visa lite en bild så ni får se vilken det är. Bilden är tyvärr efter idrotten så ser lite äcklig ut så ursäkta det..


master chef & CSI miami

Klockan är nu nio och har kollat på masterchef och lilla söta whitney vann, hejade faktiskt på henne. Gav upp skolan och allt för att följa sin dröm, as cool tjej måste jag säga. Något jag ska komma ihåg, om man verkligen vill något ska man verkligen kämpa för det.





Sen så blir det CSI Miami, så ska lägga mig i sängen och kolla för ska försöka sova tidigt ikväll. om det nu kommer gå.. Men måste försöka iaf, sen imorgon blir det börja 10.20. Så hinner förmodligen fixa håret på morgonen innan, eller får se om jag orkar. sagt att jag ska göra det i flera dagar nu men har det blivit av? nej.. Men sen imorgon får jag även min krustång som jag väntat på så det ska bli nice det också. Så imorgon är det äntligen fredag igen, dock blir det nog inte enligt planerna men det löser väl sig. Sovgott, PUSS !


myskläder på,



bara så ni vet..

Jag har haft flera stycken som frågat inom dem här dagarna som varit om jag slutat med innebandy, svar nej. Har bara inte tränat på jätte länge p.g.a att jag inte tyckt det varit lika kul sen laget försvann och senaste tiden för jag varit sjuk. Men fort jag blir frisk igen ska jag testa och träna och se om det är kul, annars är det här nog sista terminen för mig. Men som sagt, har inte slutat än så nu behöver ni inte fråga något mer för kommer tbx så fort jag är bättre. PUSS !


2011/01/20 - mig äger ingen

ja nu känner jag att jag måste skriva ett inlägg innan jag somnar, har varit hemma ett tag. Men har suttit med oscar i hans rum och lyssnat på massa musik och kollat på när han spelade. Och är så trött så somnade till lite och nu är jag fortfarande as trött. Men när jag kom hem blev det byta om direkt (som alltid när jag kommer hem). Sen smörjde jag in mig lite också, känder att jag behöver sola snart igen.


(BÄSTA body lotion tycker jag, helt klart)

Sen i svenskan så har vi varit tvugna att låna en självbiografi som vi ska läsa och sen förmodligen göra redovisning om eller skriva något. Fick ett antal att välja mellan men tog iaf " mig äger ingen" av Åsa linderborg. Skriver sen om den är bra, men den ska handla om en tjej vars mamma lämnar henne och hennes pappa för att han är alkolist och sånt.



Jag och oscar satte nyss in pommes och kycklingklubbor i ugnen så det blir god kvällsmat ikväll dessutom. Och får hoppas mamma och JJ kommer hem med någon vinst ifrån konstgrejen ifrån sthlm, eller.. det brukar inte alltid vara snygga grejor med men men. PUSS !

2011/01/20 - gårdagen

sorry sorry, blv inget inlägg igår p.g.a att jag var hos pappa. Eller ja först skolan sen ner på stan med laila och sen hem och somnade i soffan. Och helt plötsligt " du vet att vi ska åka om tio minuter va. " - " mmmh... " . Så då var det dax att dra på min lille-brorsas innebandy match. Dom vann med 10-3 mot FBC, så det gick väldigt bra måste jag säga. Träffade även på lite människor jag inte träffat på länge, sen blev det bara hem till pappa där jag badade , målade naglarna och sen bara soov. Så är lite trööööttt idag, men nu måste jag dra vidare för har lektion. Skriver när jag kommer hem, PUSS !

wwiiiee !

Har äntligen hittat en söt liten flicka som ska hjälpa mig med bloggen, Evelina Alexandersson. Stort tack till dej cheyen, nu vill jag bara att ni ska lyssna på låten. Jag har mina favoriter på låtar och den här är en sån här låt jag spelar om och om igen. Kan verkligen lyssna på den hundra gånger om för tycker både den är fin och mysig i sig, och för att jag inte ska glömma vad den heter hela tiden och behöva smsa lina och fråga all the time.


veckans schema


2011/01/18 - praktik

Idag var det då första dagen på praktiken, var lite smått nervös imorse när jag var på väg dit då jag mötte hanna. Men dagen har varit jätte bra och gått väldigt fort. Fick göra lite olika faktiskt, idag var tiden 10.00-15.00 men nästa tisdag och förmodligen framöver 12.00-17.00 för då var det mer folk och mer att göra. Men tycker det har varit väldigt kul måste jag säga. Efter blev det ner på stan och mötte laila och gick en runda. Köpte en bluse på rean på hm och hon köpte skorna hon la undan igår. Så fick även lite gjort, sen nu är det hemma bara och kollar lite film. ( somvanligt ) Gjorde lite nudlar till kvällsmat för orkade inte göra så mycket annat. Men imorgon blir det skola igen, känns som jätte länge sen nu bara för att jag inte varit där sen i fredags - två lektioner bara.


Det blev det här till lunch med en coca cola till sen blev det tårta för min "mentor" eller vad man ska säga på praktikplatsen, min gamla frisör hon fyllde år idag så vi fick tårta också.

dagen i bilder & text

Ja det blev ju fixa sig, dra ner på stan för att träffa sofia och fixa praktikgrejen och lite sånt smått och gott. Så imorgon är det första dagen på "Hair studio" där jag nu kommer vara varje tisdag fram till sommarlovet. Dör bara av att säga sommarlov, tänk va skönt när det blir sommarlov. Och tiden går så fort så känns som att sommaren snart är här, även fast inte ens våren börjat ordentligt än.



Men idag iaf, så frågade jag sofiia när hon skulle vara i stan. " 10 min " och så vet jag att okej då är det 15 hon menar, hah. så gick ner så kom precis när hon kom så fyfan vilken taajming säger jag bara. Sen fixade vi först praktikgrejen och så för henne sen drog vi till min och fixade klart för mig med. Sen blev det lulla runt lite i affärer och så, sen drog vi och solade. Sen efter solandet gick vi tbx och så mötte jag upp lina och så gick sofia och träffa linnea. Så då gick jag och lina till donken och pratade om typ allt och inget ( somvanligt ). Sen kom laila som jag inte träffat på typ EVIGHETER. Sen gick vi runt och lullade runt, sen vid halv 5 tog vi bussen åt varsitt håll. Så nu sitter jag hemma och lyssnar lite på mjuuuusik och ska snart lägga mig i sängen igen och ringa becca. Ja det var väl min dag än så länge, sen får jag se vad kvällen bjuder på.  


fullmåne inatt ser det ut som så får se om man lyckas sova.


2011/01/17 - stan med fiina cheyen

Hela helgen har varit som en klump i magen och den släpper inte, fast slutpratat om det. Nu ska duscha sen fixa mig för ska möta sofia på stan halv ett, så lär skynda mig för har inte valt kläder eller något än och det kan bli lite stressig för är inte den snabbaste på jorden direk.


regndag = mysdag

ligger och kollar film nu och väntar på lunch, fyfan va jag är trött idag känner jag. Är trött hela tiden, plus vill ha någon att myspysa med också. Sånt här väder är verkligen myspys väder, men men. Det kommer väl mer myspys dagar.

2011/01/16 - Söndag

Det blev inget inlägg igår, sorry för det. 

Lördag - 2011/01/15
Igår blev det vakna upp och precis då ringer mobilen och då är det rebecca som ringer och är på väg till mig så det blev upp och klä på sig sen äta lite frulle. Sen blev det fixa sig lite, och vid tio över ett tog vi bussen mot stan för att möta upp linnea. Sen första bussen mot gränby ishall där vi kollade på almtuna (igen), hah. Dom vann med 7-3 så det var ju ganska lyckat, sen blev det bara bussen hem direkt. Och på kvällen skulle jag träffat terese och sofia men fick typ feber så blev hemma och tog det lugnt ist. Ja inte mycket mer än så hände, kollade på två skräckisar också. Ena var sjuk och andra var helt okej bra.

Söndag - 2011/01/16
Ja, idag så blir det hemma och så ska mamma få fixa lite grejor som hon behöver mig till hjälp. Sen ska jag fråga lina om hon orkar ta sig hit för att ta det lugnt snacka lite, känns som att det är vad en söndag är värd. Fast är ledig imorgon så skulle egentligen kunna hitta på något men jag är verkligen inte sugen på något sånt nu när jag är sjuk, så vill hellre vila upp mig så jag äntligen kan få bli frisk snart. Sen måste jag också ringa terese, fast nu blir det film en stund i soffan. heh, vet vad ni tänker.. ovanligt*. men sen blir det skriva Dag 3 och om jag orkar Dag 4 också.

Bjuder på en as bra låt!

fredags mys

Jag har då inte gjort mycket alls idag, det är fredag och jag sitter hemma helt ensam. Först var det då sov morgon och började kvart i ett, hade två lektioner. svenska och idrott, sen slutade jag kvart i fyra då jag gick hem, badade, gick och handlade sen lagade mat. Inte mycket mer än så, rolig kväll va ? visst det är jävligt skönt att vara hemma ibland. Speciellt när man är sjuk, kände inte ens att jag ville göra något kul idag för att jag är så sjuk. Fattar ni då hur sjuk jag är? Hostar som en jävla kråka och snorig som jag som jag vet inte vad. Men men, förhoppningsvis blir det bättre snart eftersom jag försöker skärpa mig. Har också sätt tre filmer idag,
1. Legion of the garien
2. Prinsessan och grodan
3. Shrek forever after (4)
Alla är AS bra, dock barn filmer fast det gör inget. älskar disney filmer, så himla gulliga och mysia. Fast känner mig iaf duktig för tränade i gymmet idag på idrotten och tror jag kommer ha lite träningsvärk imorgon. Visst jag värmde upp bra och stretchade ganska ordentligt, fast tror jag kommer ha lite ändå. Vet att det inte är bra när man är sjuk men man måste ju nästan göra det ändå. Och fick en bra komplemang idag av idrottsläraren också, kändes as skönt ! det var då inte om tränadet i gymmet men det gjorde inget för den var bättre. Behövde en sån kick, fick nästan lite suug av innebandyn..

2011/01/14 - en månad kvar till alla hjärtans dag

Godmorgon på er, nu är det fredag igen. Helt sjukt att tiden går så fort, även fast det är ganska bra ibland. Vet att jag skulle skriva mer igår men fick inte tid vid datorn. Hjälpte mamma med tvätten och lagade mat o.s.v. satte sedan på mig en ansikts mask medan jag kollade på halv åtta hos mig. Väldigt skönt måste jag säga, sitter och lyssnar på låtarna i moulin rouge. Blir så kär i dem, tex.

The gift is my song,
and this one is for you.
You can tell everybody,
that this is your song.
it's maby quite simple but
now it's done.
I hope you dont mind,
I hope you dont mind.
Now that I put them in words,
how wonderful life is.
With you in our world..
I sat on a roof,
and kicked off the mach.
For something and the city,
vell, Them took me quite fast.
But my sun it counted,
when I wrote this song.
It is people like you, then
keeps the day long.
sow excuse me if i forgetting,
but you must understand.
I've forgotten if they're green or blue.
the thing is, What I realie mean
you have them sweetest eyes I've ever
seen.
You can tell everybody,
this is your song.
it's maby quite simple but,
now it's done.
I hope you dont mind,
I hope you dont mind.
Now that I put them in words,
how wonderful life is.
Now you in our
world..


De tog mig en evighet att översätta allt det där, vet dock inte om allt är rätt. Men men, låten är fin ändå.



Day 02 – Your first love

Bloggade inget igår, eftersom jag var hos pappa som jag är varje onsdag. Som ni nog lärt er nu, för när jag väl är där vill jag hellre vara social med dom och så än sitta framför datorn. visst är ingen data människa annars heller men mer när jag är hos mamma iaf. Tänkte köra två dagar idag eftersom jag glömde igår, så här kommer gårdagens dag.

Day 02 – Your first love

första kärleken.. Ni som känt mig länge vet nog att det var pk eller som han heter i fullständigt namn - Pontus Karlsson. Det var någon gång år 2007-2008. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för det finns så mycket minnen och så mycket saker jag gjorde med den människan. Vi var både bästavänner och tillsammans så vi kunde liksom prata om allt och ha så himla kul. Alla minnen ifrån sävja/nåntuna med alla olika folk och ah jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller säga. Men det hände både massa bra och dåliga grejor fast under den tiden har jag också haft som roligast. Några av grejorna vi gjort trodde jag inte ens jag skulle få vara med om, även fast det kanske inte var under den tiden vi var tsm men det har varit ett äventyr. Vet inte vad jag ska säga mer än att jag hoppas alla får vara kära minst en gång i livet iaf. Och kärlek är verkligen inte enkelt, vi hade inte det perfektaste hörhållandet om jag säger så.



Lär kanske nämna staffan lite också, för den kärleken jag hade med honom var mer.. Ordentlig. Där var allt bra, oftast*. Vi hade våra bra och kanske inte så bra stunder och vi gick igenom väldigt mycket tsm, en del jag gärna hade sluppit men vad gör man inte för den man älskar? Men det får räcka.


2011/01/11 - stan med nattis

Eftersom jag inte hade någon skola idag så tog jag en extra sovmorgon och tog god tid på mig, sen tillslut vid kvar i fem gick jag ner på stan för att möta nattis. Vi gick och åt på cupido och kollade runt på kläder. Och såklart snackade vi om allt och inget, så det var riktigt kul att träffa henne igen. var ett tag sen som sagt var, sen fick jag min myströja tbx också och blev av med lite grejor. Sen blev det sola och hem och bada samt bara tagit hand om mig själv. rikgit skönt måste jag säga, sen imorgon BÖRJAR mitt allvar på riktigt. ska hålla mina mat tider och har hållt mitt nyårs löfte ganska bra hittills. och det ska jag förtsätta göra, måste verkligen försöka nu.


Mina vanliga beställning på cupido såklart.


Jordgubb, chocklad och hallon ansikts masker köpte jag idag också.


sen solade jag också, så nu är jag snart bruun.

Day 01 - Introduce yourself

jani, det här är väldigt svårt måste jag säga. sitta här och skriva om mig själv, inte något jag brukar göra direkt. Dem flesta har väl redan sina åsikter om mig och visst folk får tycka lite vad dom vill för orkar faktiskt inte bry mig. Jag är den jag är och gör vad jag vill. Men för att komma lite mer till själva frågan eller vad man ska kalla det.

När jag kollar på mig själv ser jag inget speciellt, jag ser en tjej som varit med om ganska mycket som andra inte ens kan drömma om. Visst det är unikt på sitt sätt men en grej jag skulle vilja att folk inte skulle behöva uppleva själva. Hon är snäll och försöker bry sig om sina vänner så mycket det går. ibland t.o.m lite för snäll, och det är inte alltid så bra. Hon är ca. 1.60 cm lång och inte tjock och inte smal heller, precis mitt imellan skulle jag säga. Hon har sina räddslor och en av dom är spindlar framför allt. Hon är inte speciellt lik någon av sina föräldrar, väldigt envis av sig och brukar inte ge upp om hon väl börjat. intressen är väl kompisar och innebandy fast det kommer nog inte hålla så länge till. 

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag lätt avundas andra människor jag tycker är vackra. Annars blir jag inte så lätt avundsjuk/svartsjuk. Stilen är väl lite blandad och jag lär väl nämna också att jag ser mig som en blinande frisör i framtiden.


frågar och svar.

Fem frågor om förhållanden
Är du singel? -
Ja

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nae, men vill
Kärlek eller sex? - kärlek såklart
 
Har du varit kär i någon? - ja
Finns det någon för dig just nu? - nej, men det kommer när man minst anar det brukar man säga.
Tio frågor om dig själv
Ditt namn? -
Elvira Monié
När fyller du år? - 8 Februari
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - öronen, naveln och läppen
Vad har du på dig just nu? - morgonrock
Vilken årstid är bäst? - gillar båda men sommaren är klart bäst
Vad tycker du mest om hos dig själv? - hade varit ögonen, men nu läpparna
Vad är du bra på? - lite allt möjligt,
Vem älskar du mest på denna jorden? - det är nog mamma
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - olika, men helst med någon.

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? -  har ingen allra bästa vän, har många bra ist
Vem vet allt om dig? - ingen
Vem är roligast av dina vänner? - alla är roliga på sina sätt
Vem är snyggast av dina vänner? -  tycker alla är snygga
Vem är mest partyprisse? - Lina tror jag, och när vi två festar då jävlar festar vi på riktigt.
Vem är den du helst har filmkväll med? - rebecca helt klart
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - hm .. laila tror jag, hah
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - jadu..

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jag har bra kontakt med alla fyra
Vem är farligast i din familj? - oscar ..
Vem ser roligast ut i din familj? - det är nog jag
Vem är coolast? - det är nog isac
Har ni något husdjur? - .en katt hos pappa & sen har alva en hamster
Vem har du mest gemensamt med? - tjejerna
Vem står för underhållningen? - oscar lätt !
Vem sover du oftast med? - små syskonen någon gång ibland
Roligaste kvällen med familjemedlem? - vet inte, alla är roliga


10 frågor om idag

Vad har du gjort? - lagat mat, kollat film och datorn
Har du varit glad idag? - inte överdrivet
Har du varit ledsen idag? -  nej
Har du gjort något bra idag? - nej inget speciellt
Vad ska du göra nu? - duscha
Har du gjort något dåligt idag? - nej
Vad har du ätit idag? -  frukost och lunch
Har du duschat idag? - nej men ska nu
Är du trött nu? - nej
Vad händer imorgon? - första dagen i skolan sen följa med lina och ta tungpiercing sen hem till pappa.

Telefon/Mobil

Vem ringde du senast? -
mamma
Vem ringde dig senast? - sofia
Vem sms:a till dig senast? - rebecca
Vem sms:a du till senast? - rebecca

Övrigt
Är du hungrig just nu? -
verkligen inte

Vad är klockan nu? - 14.28
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen, rebeccas blogg & facebook

Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - igår kväll
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - en vecka och 1 dag sen
Musik
Lyssnar du på musik just nu? - ah eller inte jag utan oscar
I så fall, vilken låt för tillfället? - turn around
Vad gillar du för musik? - allt möjligt typ

lite info,


2011/01/11

förlåt nu var det ett tag sen jag skrev, men har verkligen inte orkat sitta vid datorn så mycket. Men nu har jag vilat upp mig lite så nu ska jag skärpa mig. Men dem senaste orkar jag inte förklara nu, men gårdagen gick iaf ut på att jag gick på stan med felix och sen bara varit hemma och vila. Sen idag blir det ner på stna och möta nattis och förmodligen ta en fika. Känns helt konstigt att det är skola imorgon, det blir liksom helt fel.. Vill inte vill fortfarande kunna sova till tolv om dagarna och kunna göra lite vad man vill när man vill.

lite bilder ifrån i lördags


Lite grejor jag köpte igår när jag var på stan.

bara en månad kvar !

JUSTE, alla måste ju veta att om en månad exakt idag så fyller jag år ! Tiden går verkligen fort, dööör ! Men måste säga att det ska bli väldigt kul även fast jag inte riktigt bestämt vad jag ska önska mig..


Sen tänkte jag göra en sån här också;

Day 01 -  Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

 


2011/01/08 - LÖRDAG

Jadu, nu är det dagen många väntat på. Ikväll blir det då verkligen släppa loss och ha så kul som det bara går. Så nu har jag precis bestämt kläder efter många om och men. Och funderar på att sminka mig hemma fast jag vet inte, kanske bäst så. Så nu måste jag gå och fixa mig för ska till terese runt 6-7. Hoppas alla får en kanonkväll, och så skriver jag mer imorgon.

Och så tänkte jag bara tacka alla för gårdagen eller ja, natten kanske man ska säga. Väldigt kul, och så fort det kommer upp bilder lägger jag upp dem så ni vet.


alltid bra med lite extra,


Efter en dag på stan,

Ja nu är jag då hemma igen efter en dag nere på stan. Som ni vet sov lina här och sen att jag drog ner på stan. Där mötte jag upp mamma och JJ för att kolla runt lite under rean och lite allmänt också. Hittade jätte mycket fina grejor, kan visa lite sen om jag får tid och lust till det. Men först när jag kom ner på stan gick jag till terassen där mamma och JJ satt och åkte lite räckor och lite smått och gott. Sen efter en stund där blev det ner och kolla kläder och massa saker mamma ville kolla på. Sen innan vi skulle hem gick vi till fame och jag åt lite pommes och cocacola medans dem andra två tog en grogg. Sen blev det hem gång igen, så nu sitter jag hemma och lodar lite i soffan. Terese kunde inte ses ikväll eftersom jag förmodligen gjort henne sjuk, men förhoppningsvis blir hon bättre tills imorgon iaf.

2011/01/07 - fredag

ja nu fick ni lite bilder, så nu måste jag röra mig ner mot stan och senare ikväll blir det träffa terese för att redan börja tagga upp och fixa allt inför imorgon.

2011/01/07 - torsdags bilder.

förlåt att jag varit dålig på att upptatera dom här senaste dagarna så tänkte lägga upp allt på en gång nu så ni får lite info. Fast sen måste jag röra mig ner mot stan så kommer bara vara lite snabbt.


frukostdax hemma hos terese

oscar ränsade sin garderob och så hittade vi massa roliga grejor, men såhär kommer då jag se ut i vemdalen när jag kommer vara där och åka snowboard.

och lunch hos terese, äääälskar våfflor.

sen en sista bild ifrån när jag var och solade igår också. så himla skönt, och nu börjar man bli brun igen.

2011/11/06 - våfflor

tänkte bara berätta att jag lever och att så får jag kommer hem får ni lite bilder ifrån igår och idag. Är fortfarande hos terese och håller på att planera inför helgen och lite sånt. Och har j*vligt deeepiga samtal, hah. Lite kul fast man blir lite psykad måste jag säga. Men men nu ska jag sätta mig framför brasan tills maten blir klar. Puss !

lunch + Harry Potter


mindre än en vecka kvar nu.


2011/01/05 - frulle


Sitter nu och äter lite frukost, fortfarande lite sjuk men det går nog över p.g.a så mycket te jag dricker. Senare idag blir det träffa Terese min väldigt saknade vän som jag inte träffat på flera veckorna nu. Känns helt sjukt egentligen eftersom vi träffades mycket ett tag men man får ta en dag i taget nu och träffa så många vänner som möjligt. Så det ska bli väldigt kul att träffa henne, saknat henne as mycket.  Nu ska jag leta efter någon bra film för det finns inge bra på tv'n på morgonen. Annars får det bli lite topmodell - ciao !

socker sug..

sitter vid i soffan och kollar Criminal minds och dricker lite te, är så sockersugen men får inte ta något så dricker lite te för att få bort det lite iaf. Tycker det är väldigt mysigt med te, kanske bara jag och att jag fått det på huvudet. Men det och oboy är riktig mysfaktor. Sitter och snackar lite med daniel om att skolan börjar om en vecka ifrån idag, lite ångest fast visst ska det bli kul också. Men är fortfarande trött och behöver vila upp mig lite inför skolan också, fast vill göra mer saker också. Fast det kommer ju det också, nu ska jag vara lite social med min vän tv'n.


2011/01/04

Har precis varit och solat med mamma och JJ, as skönt ! älskar verkligen att sola, blir nog igen om ett tag.




Sen har mamma köpt nytt läppsyl till mig också, ett extra bra för är verkligen läppsylberoende på vintern.

maaat

Nu ska jag hjälpa mamma att göra mat sen ska vi åka och sola och senare kanske träffa terese om hon har lust. Och måste bara säga att jag hatar att vara sjuk, är helt snorig och hostig. Men iaf måste röra mig mot köket nu - chao !

morgon bonge

tänkte bara säga godmorgon, är fortfarande hos rebecca men åker väl hem om några timmar så skriver då igen.


myspys hos becca !

hejhopp lillesnopp, har varit barnvakt idag så har inte haft tid att skriva. tro mig, har haft full upp med att roa dom små. eller ja små och små.. Men dagen började med att man blev väckt av tjejerna och dom var hungriga så gjorde frukost. Sen blev det fixa lite oboy och bullar för att ha med ut i backen. Eftersom vi skulle ut och ha kul i pulkabacken som ligger i skogen. Men det var faktiskt väldigt kul, förutom att man hade snö i hela skorna när man kom hem. Sen blev det film och spel resten av eftermiddagen. Sen blev det hjälpa till med maten då carina kommit hem sen bara direkt hem efter vi ätit.


När jag väl kommit hem till mamma i stan så blev det duscha sen packa om för att röra sig mot storvreta. När jag kom hit blev jag tagen av myspyset i rebeccas kök, Bild får ni senare när jag kommer hem imorgon då ni får se min utflykt från dagen. Så puss på er så nu ska jag hjälpa rebecca och bleka hennes tänder och sen fortsätta ha myspys.



 Såhär fint hade rebecca gjort innan jag kom dit, så himla söööt !

Vi försökte bleka rebeccas tänder och jag säger bara en grej, SVÅÅÅRT.


barnvakt på g.

Har tyvär inte hunnit skriva något idag p.g.a att jag vaknade halv 12 - kvari 12. Och vi var bjuda på lunch hos jonas mamma. Så det blev att åkt dit nästan direkt efter jag vaknat. Så det var jätte trevligt, god lunch oc efterrätt, känns lite små lyxigt nu när man är trött efter nyår. Och nu har jag precis kommit hem och ska börja kolla bussen till pappa för ska åka dit för att vara barnvakt imorgon åt tre små spillivinker. Kommer nog inte skriva något mer inlägg idag för brukar vilja umgås med familjen när jag är där eftersom jag bara är där en gång i veckan. Och om jag kommer ta bilder kommer jag lägga ut dom imorgon när jag kommit hem. Just sow you know. men nu ska jag gå och packa lite och sen kolla bussen och leka lite med hamsterråttorna innan dom också måste hem. Så bra forsättning allihopa !

1 år och 5-6 månader

måste bara påpeka att om 6 månader har jag haft min blogg i 2 år, hur skjukt är inte det ! visst jag har inte bloggat dagligen under tiden men har iaf haft den här. hade en annan innan så har väl haft blogg i två år nu ungeför. Känns väldigt bra måste jag säga, eller ja kul kanske man ska säga. men måste kolla tv nu, puss på er allihopa !


GOOTTT NYTT ÅÅÅRR !

Måste bara säga att den här kvällen blev jävligt bra, hade as kul även fast det hände lite tråkiga grejor också. MEn nästan allt löste sig som tur var, men annars så var kvällen jävligt bra. god middag med massa fina tjejer + efterrätt då alltså. Börja dansa lite med tjejerna sen drar man vidare mot heby där vi höll hus hela kvällen. Träffade massa nytt folk och även massa som man inte träffat på länge och som sagt, lärt känna bekana mera. Har tyvär inte så många bilder men men.


bilder ifrån i torsdags

Var ju med linnea och becca i torsdag och kollade hockey, här kommer lite bilder. lite positivt var ju at dom vann med 5-1 iaf, ganska kul att kolla faktiskt.


1 januari 2011

Tänka bara skriva ett snabbt litet meddelande, sovit hos lina inatt och är fortfarande kvar här. Tänkte skriva mer ikväll och berätta om gårdagen och visa lite bilder. Kan säga att det var en händelsefull kväll ! Men hoppas alla fick en bra nyår !


RSS 2.0