12.21

nu ska jag dra till darkwell om jag hinner och sen ska jag dra till vänge, till lina och vara där till ikväll och fixa mig med henne och så. Men som sakt var hoppas alla får en bra kväll, och jag är väldigt stressad men jag hoppas verkligen det (: .

ungefär sådär kommer jag då se ut.


bus eller godis? (;

hur många har satsar iår på att klä ut sig och gå på halloween fest? jag är en av dem och jag vet några, men jag hoppas alla göra lite så. Annars missar man något, för palla typ sitta hemma med typ en kompis, eller en kille, eller några kompisar och bara ta det lungt. Ikväll blir det ju ut och ha kull, som man säger BUS ELLER GODIS!? passa på fan, hah.

Några förslag som man kan vara, börjar med tjejer;


Kill och tjejer ;

 

haha ja här har ni då några förslag på hur man kan se ut under halloween. hoppas ni får en bra halloween allihopa!

Halloween !


resultat

ja resultat ifrån torsdags när jag åkte till doktorn, jag hade som tur inte astma. Men jag skulle testa ansträngnings astma, " Bricanyl turbuhaler ". Så på matchen på söndag ska jag testa och jag hoppas på gud att det funkar för orkar inte ha det som det är just nu.. Men det löser sig nog, och eftersom det är till för att öppna halsen så måste det väl nästan hjälpa?


Detective Conan 'Change The World

 asso den låten är hur bra som helst, den är med i tonårsliv som jag kollade på igår. Lyssna på låten, ni behöver inte kolla på vidoen men låten är hur bra som helst. tycker då jag iaf, men hoppas ni gör detsamma. Men vi kanske har olika musikstilar fast jag typ lyssnar på allt som är bra.

klippningen

nu är jag klippt och allt dåligt hår är borta, visst det känns mycket kortare och så. Men det är väl bara ungefär 5 cm kortare, men är helt okej nöjd iaf för det blev ju bra förutom att jag vill ha längre hår och det är ju inte frissans fel direkt om jag säger så. Men iaf sen blev det väl stan fram och tillbaka sen blev det hem baka för det blev inget hos angelo och sandro. men sen drog jag och viccan till tunabackar möte upp elin och sen drog vi till cissi dit sedan angelo kom också. Vi var där sen gick vi till ica och efter det drog jag och elin hem och kollade på albert och herbert! haha så sjukt sköna, men lite dryga ibland. men ah det var min dag/kväll . Nu sitter jag iaf hemma och precis ätit, ska kolla film sen vid 5 ska mamma hämta mig för idag blir det ju som sakt var doktorn för mig. Jag var ingen aning om hur dem ska göra så jag är lite nervös, men det går nog bra. Efter det kanske träffa elin igen för hon kanske skulle träffa linnea men annars elin. Det var lite kort, min dator är cp idag igen så internet funkar typ inte så skriver nog inte något mer inlägg förns senare. Men ja nu vet ni ju vad som händer, och skriver sen hur det gick hos doktorn! men hare så bra så länge.

dagens planer

√  elin sov här
√  vakna äta frukost
[]  fixa mig
[]  dra till stan
[]  klippa mig
[]  kanske åka och baka hos angelo och sandro

doktor dax,

ja imorgon, torsdag så ska jag till doktorn och kolla min andning och så typ. Eftersom jag har haft jätte problem med den på sistonde så känns det bäst att kolla. För det är ju sjukt jobbigt när det blir så också, som förra matchen när jag bara kunde spela tio minuter för tappade andan ungefär på plan och ah. Sen gick jag in och spelade lite till för var så jävla arg och ville bara spela för man släpper ut så jävla mycket ilska på innebandy. Men men doktorn imorgon iaf.


onsdag , 28/10

ja nu sitter jag hemma och ska sminka mig, sätta i lins o.s.v för halv 2 ska jag till frissan. Och ah jag hoppas ju som sakt var på det bästa. Är inte helt säker hur jag ska göra än men det blir nog bra, min frisör brukar göra oftast som jag vill ha och så jag blir nöjd.


Den som klipper mig är camilla, ett bra ställe att klippa sig på!

 Tänkte även gå förvi och kolla om dem lite mindre smyckena kommit in till min läpp piercing. Hoppas för skulle vilja ha en lite mindre! obs! Hair Studio ligger vid ån, ni vet är sf ligger. Om man går ifrån sf så går man upp mot parkerings hållet där man även kan växla ut pengar om man ska utomlands.


Dålig karta, men ja nu ser ni ungefär vart det ligger om ni förstår min fula karta. hah.


måndag - sug

ja nu är klockan tjugo i fem, jag skulle åkt till josephine men så blev det inte. Hoppas ni andra få roligt iaf, men är ändå trött och måste ja.. har inte haft tid att skriva idag, men skriver kanske något senare.

nu har jag ..

ätit och väntar på viccan som duschar, är hur sugen som helst på att hitta på något kul ikväll. Men Lina ska sova hos mig i veckan också, sen på lördag blir det nice. Träffa massa kompisar igen, hoppas det inte blit nybörjar grej då blir jag lite ledsen men då får man göra det bäst av saken. Men nu är det bara att tänka fredag hela veckan och då kan man inte sitta vid datorn och tänka framåt utan leva nu och leva livet. Men vi hörs skriver sen, hoppas alla får en bra söndags kväll. Måste bara säga att jag tycker inte det känns som söndag, men det är väl bara för att man har lov.


fredag hela veckan

Jag sitter hemma hos viccan just nu och jag kom och tänka på att nu är det lov och då är det fan fredag hela veckan som gäller! Säg till om ni vet något kul, finns på mobilen också för kollar in där mer än bloggen för den är med mig hela tiden. Man kan smsa viccan också för kommer vara med henne hela kvällen också, så det är bara att smsa eller ringa! Men nu ska jag gå ner och ta ut våra havreflarn som är i ugnen. Puss på er alla skriver senare.


söndag

nu drar jag och fixar mig, blir nog leggings och min ljusblå långärmade tröja idag. Vet inte när nästa inlägg kommer men det kommer, hare bra nu allihopa och hoppas ni får en bra söndag. Det blir ju som sakt ingen skola imorgon eftersom det är HÖSTLOV!

aftonbladet

ja läste idag i aftonbladet att spetsat snus ger mer beroende. Tycker det är skit äckligt när folk snusar och speciellt när det är spetsat. Asso när man gör själv inte när det ligger i små fyrkantiga påsar, visst det är också äckligt men inte lika för då ligger det ju ändå fast i en påse. 

Och att ikea är i sängbråk med hästens. visst förstår det där eftersom jag läser ekonomi just nu i so och om sånt där. Men bråk, lite töntigt. Men hästen stämmer tydligen ikea för att dem tycker att "Ikea ger konsumenterna en skev bild av verkligheten".

Sen jag är hur sugen som helst på att åka utomlands, och så står det något om att "thailands sköna granne", och så finns det bilder och det ser ju ganska fint ut där om man kollar bilderna. Och jag vill bara åka utomlands och få bada och ligga och bli brun i solen, hur skönt skulle inte det vara liksom.

Hjärt sjuka blir friska - av yoga. Hur sant kan det vara? jag vet inte riktigt om jag tror på det där, men ah om dem skriver det har dem väl tagit reda på fakta som jag själv inte har.

och sjöjungfru flickan död, shilo led av sirenomelia och hon föddes alltså med benen ihopväxta under midjan. det finns 3 levande personer som har sirenomelia, men igår dog sjöjungfru flickan. Shilo blev bara 10 år gammal.

såg även att det stod om en hund som var 145 år gammal, världens älsta hund. Otto, bilden finns där och han ser ut att vara hur söt som helst!

mirekel, anna var under isen i 80 minuter och hennes grader i kroppen var 13,7. enligt läkarena skulle man vart död nu för inget har överlevt något liknande. sjukt coolt tycker jag, att någon över lever det där. Då måste man verkligen ha gud på sin sida.


sony eriksson w715

Jag ska nog önska mig en sony eriksson w715 i julklapp, ska in till stan idag och känna på hur den känns i handen också. För tycker bara den är sjukt snygg just nu, den har bara 3.15 mp kamera men ska ju önska mig en canon i julklapp och den kommer ha 8 mp så det gör faktiskt inget att det bara är 3.15. Men ah jag ska ha den där det är vinrött vid knapparna isf, inte svart som det kan vara på vissa mobiler. Och skulle ju först inte ha någon uppfällbar eftersom jag haft det hela tiden typ, men det blev så ändå nu. Och om jag inte gillar den idag när jag ska kolla på den så ska jag leta vidare, det är ju som sakt var ungefär 2 månader kvar till jul.


10.29 isf 11.29

ja idag ska man då vrida tbx klockan en timme, väldigt skönt för då får man sova en timme längre än vanligt. Men iaf sen dagens planer är inte helt säkra än, men dem ser ungefär ut såhär.

 blogga lite
[] fixa mig
[] stan med mamma och alva
[] åka till vänge någon timme ( träffa bilbo )
[] kanske träffa elin nordenberg eller viccan någon gång under dagen

sen får man se vad som händer och vad som inte händer.

Dagens planer


vakna
Bloggat första morgon inlägget
[] äta frukost
[] byta om inför matchen 13.00
[] hem och duscha och fixa mig
[] ut och träffa viccan och några vid 15.00 ungefär
[] hem igen och byta om
[] match igen vid 19.30
[] hem byta om, duscha och fixa mig
[] *** **

Det som hänt än så länge!

Det blev inget igår så då blir det idag ist

Höja och sänka, uppåt och neråt, älska och hata, risa och rosa,smeka och piska, hissa och dissa.


idag tänkte jag faktiskt dissa skolan igen, för att den ger ut läxor över lov och prao. Det tycker jag är lite dåligt faktiskt. Det är ju liksom ändå LOOV och sen prao när man arbetar ist för att gå i skolan och plugga. Då ska man ju inte behöva sitta hemma och plugga efter man jobbat? SUUUUG, säger jag bara.


Jag hissar att det är höst lov just nu och efter det prao. Och att det inte kommer bli lika mycket läxor på senaste tiden. Så sjukt jävla skönt, har längtat efter det här lovet länge nu och det har vart så himla mycket läxor på senaste tiden så man förtjänar det här som fan!

Hissade som sakt inte igår så det blir idag ist!


matcherna idag

U-lags matchen börjar 13.00,
samling 12.00 för er som ska vara med.
Och är i stenhagen gamla!

F17 ( eller DJ17 som vi kanske ska börja kallas )
har samling 18.30 och matchen börjar 19.30.
I allians hallen!


lite information

ja tänkte berätta att nu är det ju höstlov hela v.44,
efter det blir det två veckors prao för mig.
Jag ska prao med Lina först på Åhléns cafe och sen holmlunds.

Cafe v.45
Holmlunds v.46


Kom gärna och hälsa på, och köp en fika eller något. Kanske inte kan snacka eller så så mycket men skulle vara roligt att se lite ansikten.

Tider;
Cafe :10.00-15.00
Holmlunds :09.00-16.00


Hejdå så länge, hare bra!


HÖSTLOV!

ja nu sitter jag här vid min dator, 9 minuter över 8. Jag har inte skrivit på två dagar för min dator var konstig och har inte haft någontillgång till dator i skolan.. Men nu sitter jag här, är sjukt trött men måste kolla när det är samling på matcherna så jag vet. Men det blev ingen träning för mig igår, gick på bio ist och eftersom det blir två matcher idag så behöver jag vila känner jag, Men jag antar att jag förlorat många läsare nu eftersom jag inte skrivit på två dagar och man måste ju hålla igång för att folk ska börja kolla. Men jag hoppas jag kan jobba upp det igen, men grejen är ju den att man måste ha något vettigt att skriva om. Och är så förvirrad och har haft fult upp att plugga senaste veckan så ah har inte blivit någon blogg. Men jag ska tänka och tänka, och försöka komma på något bra att skriva om. Är lite förvirrad i allt som jag sa, så det kanske inte går så super bra. Men så alla vet, puss nu alla läsare, måste kolla när samlingen är nu!


MC idag, som vanligt då asso?

hahah nu blir det MC idag med Laila, Lina, Julia och Bella. Och lektionen slutar om tio minuter, sen blir det mc. Nu ska har jag kollat bloggar hela lektionen och har inte gjort något för är klar med allt i svenskan. Men idag blir det skolan, sen hem och plugga hela kvällen. För ska skriva mer på so'n sen kommer jag börja med no'n idag på lektionen och sen fortsätta när jag kommit hem. Det blir även tyska, för har prov på fredag som sakt var.


två bilder ifrån idag,


onsdag

ja nu är det onsdag och jag sitter på svenskan, vi har haft dans på idrotten idag och det var jätte roligt. Men nu snackar jag gymnasium och celsius profil för laila försöker få mig att välja det. hah, men jag ville bara skriva lite. Men hare bra skriver nog snart igen och lägger in lite bilder från idag. puss!

hejdå

Jag har inte skrivit något inlägg idag för efterskolan så drog jag hem direkt och pluggade på so'n och tyskan. Har inte fått så jätte mycket gjort, eller so'n är jag nästan klar med iaf det som skulle vara klart förra veckan. och tyskan är lite svåare men det är mest typ läsa och försöka komma ihåg allt eftersom det är prov från hela kapitel 2. Håll tummarna för mig på fredag, kan behövas nu när allt ska vara klart. Men ska byta om nu för snart träning, så hare bra allihopa och puss !

tisdag

Kunde inte skriva något mer igår kväll för datorn blev helt konstig som vanligt, men gjorde ändå inget speciellt. Men idag blir det skolan, sen hem och plugga. Men nu har jag gjort om engelskan iaf så den är klar, men nu ska jag öva tyska för har som sakt prov på fredag och dialog idag. puss hej!

Men försov mig idag så fick jätte brottom och köpte frukost och så men nu ska jag jobba.

lite minnes bilder!



Det blev bara några men kommer lägga in lite minnes bilder då och då, ist för att ta och lägga in massa på en och samma gång. men ska till tv'n nu hare bra!


utvecklingssamtal - avklarat!

Idag så slutade vi tio över 3 och jag fick stanna iskolan till kvart i fyra eftersom det var då det var mitt utvecklingssamtal. Under tiden jag väntade snackade jag med åsa om engelskan så det blev avklarat men ska göra det imorgon på arbetspasset. Lärde mig tyskan utan till, dialogen asso. Sen började jag läsa sidorna vi har i no, där jag ska skriva ett brev till mitt framtida barn. Sen blev klockan tillslut kvart i fyra och mitt uvecklingssamtal började. och ah tro det eller ej men det var mitt bästa utvecklings samtal någonsin! Är skit stolt över mig själv och blev skit glad att det gick så bra. Ah, gäller bara att fortsätta hålla igång och plugga till alla prov o.s.v.

Obs nu har jag skrivit utvecklingssamtal hundra gånger och det är skit jobbigt att skriva har jag konstaterat nu. Men ah, är hur glad som helst nu iaf. hade min dåliga dag igår och tror det här är min bra.

Men veckans läxor, TILL FREDAG;
- Engelska , göra om uppsatsen och göra den bättre. 
- No, ska helst vara klar med det där " provet " man ska ha. Men man får till efterlovet på sig också.
- Tyska prov.  ( Dialog till imorgon, onsdag.)

Sen måste jag även säga att höstlovs veckan, alltså v.44 så ska jag till frissan. LÄÄÄNGTAT, så säger bara äntligen. Men nu ska jag till tv, för blir trött av att sitta vid datorn. Blir kanske något inlägg till ikväll annars hare så bra allihopa, puss !


skönt eller skönt?

ja nu sitter jag på bilden och ska skriva om frihets gudinnan igen, hann inte så långt förra gången men tänkte jobba bättre den här gången. På musiken så fick jag en heldel gjort iaf, men vi hittade inte så mycket mer fakta men patrik ska fixa det tills nästa gång. alltså om 3 veckkor. En på minelse om ni glömt, det är ju lov nästa vecka. Skönt eller skönt ? skit skönt faktiskt, tycker då jag själv och efter det har jag prao med Lina i två veckor. ännu mer skönt ? jaaaa. Och ah ska bli ruskigt nice asso, men tänkte jobba lite nu, skriver väl kanske snart igen för kommer inte orkar sitta så länge med det här tror jag. Men måste bli bättre i skolan och måste säga själv att jag tycker jag får mer gjort nu för tiden än förr iaf. Och det är jag faktiskt väldigt glad över för behöver varenda liten poäng ifrån betygen, måste ha typ minst 205 P för att komma in på thoren.

Men idagens planer är inte direkt något märkvärdigt, skolan, utvecklingsamtal sen hem och bara vara hemma tror jag. Har ju som sakt var fortfarande väldigt ont i knäna ( bena i allmänthet också ). Men stålsätter mig, ska egentligen inte klaga förns jag gråter för att jag har så ont. Men kan säga att jag har skit ont, och i höger låret drar det som fan också inte skönt! men ska som sakt var skriva nu, och om jag kunde skriva så här mycket nu på ett inlägg måste jag väl kunna skriva så mycket om frihets gudinnan också förutom att jag typ kommer på allt här att skrivit när jag skriver och där måste man ta fakta. jaja, hare bra puss!



Sen kom filip in i vårt klass rum nyss och fick en bild på honom också, vette fan varför han hade paraply men ah ett orange hade han iaf. hah.


19/10 måndag

ja, nu sitter jag och försöker göra musik uppgiften med wille och john, blir mest musik och andra saker. Men ska jobba alldeles straxt och inte blogga. Men var bara tvungen, men är på bättre humör idag än igår iaf. Och det är väldigt skönt faktiskt. Men ska jobba nu men här är bilder på oss nu,



Obs, fick inte skumgummi gropen och lina tackade nej till sin plats för att jag inte fick och då fick wille den platsen. Så nu blir det fyrishov som jag inte vet om jag kommer åka till. men puss så länge, hejdå.


DÖÖÖ, fucking äckliga jag .. är dagens rubrik.

är på det dåligaste humöret man kan vara på just nu, är hur j**la arg som helst. en grej som gör det ännu värre är men hor dator som jag bara vill slänga i väggen och slå sönder. Är så ah.. går inte ens att förklara. känner mig som en dålig vän, ful, äcklig, dumi huvudet som inte förstår någonting och är abra så allmänt sur. gör jag någonsin något rätt? det gör jag fan inte, varför inte? jo för jag är elvira monie. reee i hela huvudet. hatar mig själv just nu, vill bara ååååååhh ...... har inte skrivit ett piss idag men var bara hemma på morgonen och då orkade jag inte sen solade jag och drog till viccan och kom hem nyss och blev arg direkt. jag tänker inte gå ut ifrån mitt rum något mer idag. så jävla arg och besviken och jag vet inte vad..

u-lags matchen 3-2

Nu sitter jag hemma igen och har spelat u-lags match också. Jobbig match men bra spelat ändå tjejer, vi vann med 3-2. Mycket tämpa och bra passningar, det kunde vart bättre men jag är nöjd iaf. Ska duscha nu puss bra spelat!

6-3

nu är jag hemma igen, har spelat match och ätit och handlat på maxi. Vi vann med 6-3 mot FBC U:a. Dem var bra men blev suriga fort, sa lite fula ord men så kan det gå. Men nu ska jag inte skriva mer för nu ska jag snart åka igen för ska spela match med u-laget och det är samling 4 i allians och matchen börjar, det vet jag inte än men men. Hare bra så länge skriver när jag kommit hem, puss !

( BRA SPELAT TJEJER! DUNDER STOLTA ÖVER ER, LITE MYCKET UTVISNINGAR BARA MEN MEN. <3 )


för dig viccan, lyssan och ta in.


lördag morgon

godmorgon allihopa, ja klockan är skit tidigt och jag vet inte varför jag är uppe. Men fick ångest för visste inte när det var samling så tänkte gå in och kolla det. Men hoppas alla sover gott just nu men hare så bra puss!

hemma igen,

nu är jag hemma igen, åkte ifrån nattis för ett tag sen och gick med linnea till stan och snackade massa. Sen gick vi till max där en kille typ började försöka flörta med mig, man bah inte intresserad. haha, men ah sen tog jag halv 1 bussen hem och ja nu sitter jag här. men haft en bra kväll allihopa? hoppas det men ska snart sova har match imorgon. sovgott!


hos nattis,

Nu sitter jag hos nattis och är här med lite roligt folk.Ganska nice och chill kväll, men börjar bli trött och ska nog dra hem snart eftersom jag har match imorgon. Men ska dra nu och vara social ville bara skriva lite, men hoppas alla har en bra kväll puss !

datorn är som vanligt,

Nu är min dator ändå helt cp så kommer inte skriva på ett tag, kanske skriver något inlägg till innan jag åker. Men sen ikväll är det ju " back to school " också, hoppas alla som åker dit får roligt också. Men ska hjälpa till med maten, puss hej.

fredag kväll,

ja nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska laga mat. Efter skolan blev det ta bussen till stan där jag satt med laila och snackade massa med henne, tror även bave amin också satt på den men var lite osäker så vågade inte hälsa fall det inte var han. Men sen gick jag till ica i st:per och träffade mamma och handlade sen gick vi till systembolaget och sen åkte vi hem, ja väldigt kort fattat var det där. Men sen ikväll blir det middag med familjen och efter det träffa linnea och nilla och kanske dra till nattis. Så hoppas ni får en bra kväll allihopa och hare bra. är inte riktigt på humör för bloggandet just nu, men hoppas ni får en bra kväll nu allihopa. Puss!

16/10 - fredag

Det blev inget mer inlägg igår när jag kom hem, kom hem vid typ halv nio eller tjugo över åtta mer exakt. Men loggade bara in på msn en stund men orkade inte datorn då så jag satt på en film. " the gudfader " fick de bli, ganska bra film faktiskt.  Men ah idag skulle jag haft träning och sen bio med viccan men nu blir det inte så för viccan är sjuk. Så tänkte skippa träningen och åka hem till henne men oscar skulle komma hem till henne så tänkte låta dem var ifred så vet inte vad jag ska göra ikväll. Hittar väl på något eller vilar inför matcherna imorgon eftersom jag ändå har ont i hela kroppen. Men det löser sig, men skriver mer när jag kommer hem sen. Puss hare bra så länge !

fråga filip.

Nu tänkte jag börja köra igång med " fråga filip ". Det är en lite ja lättare och bättre variation av " fråga olle ". Nu är de då om allt inte bara sex, men det är klart ni får fråga sånt också. Men fråga på nu vad ni vill !

puss så länge.

Bio på fredag med viccan <3


lite gamla bilder,


träffa staffan idag, 15/10


bilder ifrån idag,


frittskapande,

ja nu sitter jag här på arbetspasset näst sista lektionen och lyssnar på musik och skriver svenskan som vanligt. skickar även över lite bilder ifrån dagen ifrån frittskapande. Bilderna kommer straxt, men ah idag blir det staffan efter skolan och dagen har vart helt okej. har då inte skrivit så mycket idag och kommer väl inte göra det heller. Men ah är med staffan så hoppas ni är förstående. Men ska lägga in bilderna och laddar straxt upp dem så ni vet, puss !

good bye everybody.

Nu blir det kolla på film för mamma och alva ska ha datorn, så hejdå på er skriver väl ikväll innan jag lägger mig för får nog itne den innan, men hare bra så länge puss !

livet går upp och ner hela tiden.

just nu sitter jag och äter vaaarm mat. Ni såg ju vad det var, sen så tänker jag på vänner. Vilka vänner man har, och haft. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag har haft många vänner och har många fortfarande, men ah när man haft något med någon som nu någon annan har med den så blir det att varför blev det inte så förr oss? varför är det som det är nu? fast just nu gör inte det något, för har viccan. Hon är min allra bästavän, min andra halva, mitt liv. Hon är min syster, som vet allt om mig och jag allt om henne. Kan inte säga annat än jag älskar dig viccan.

m+a+t=mat


Ja veckans planer som jag vet just nu,

torsdag - träffa staffan efter skolan
fredag - skolan, träning sen bio med viccan!
lördag - match, tror u-laget har då med och vill vara med så kanske två.
söndag - ta det lungt.

sen tar vi mån,tis, ons .. på måndag sen!

Vilka har sätt flickan som lekte med elden?

vad tyckte ni? var den bra? är den värd att se? komentera gärna för det är den som nog bli att vi ser på fredag. Men säg inte vad som händer o.s.v.


vill du se fler bilder ifrån idag?

Felicia knäppte även massa kort idag på mig, skit fula men man får väl bjuda lite. Är inte sån som brukar skämmas och inte bjuda på sig själv, bara tråkigt liksom. Men ah om ni vill kolla in henne gå ner på vänster sida på länkar och tryck på felicia där.


imorogn blir det staffan.


gamla blider jag haft på mobilen som jag inte kunnat lägga in på datorn.


skolfotograferings dagen -  dem 5 över, den första är länge sen hos viccan.

max med ida, minea och lina. Jag och lina åt.. hehe

någon random bild jag tog förr.

jag när jag och lina solade för någon vecka sen, hehe kolla håret.


svenskalektionen

ja här kommer lite bilder ifrån just nu,
haha bjuder på bilderna fan..



tjenare sverige, uppsala och världen.

Nu är jag här igen, alltså inne på bloggen. Sitter i skolan och ska skriva svenska för har svenska lektion. Sitter och snackar om gymnasie valen med julia, lina och bella. Asso det är så sjukt svårt att välja vilket man ska ta och så. Var bestämd först men nu är jag helt förvirrad, vill gå sam-ekonomi typ. Antingen Thoren Business eller kanske skrapan eller jag vet inte. Känns som allt handlar om ens framtid och det är så svårt för man vill ändå inte gå själv men ändå så kanske man får mer gjort om man går ensam. Kul att komma ensam första dagen och inte veta vart man ska ta vägen liksom, hah. Men men får se har mer tid på mig än att välja.


" mrs perfekt "

Ja alla vet ju vem kissie är, och hon säger att hon är så stolt över sig själv. Alla har tagit upp det här flera gånger och det vet nog alla om. Fast kissie spelar ju ändå bara en roll igenom bloggen, och är faktiskt väldigt duktig på det måste jag säga. Hon tjänar ju massa kosing på att bara spela den där rollen, för tror inte hon skulle tjäna så mycket om hon inte hade photoshopat sig själv för att leka värsta smala modellen o.s.v. För hon är ju inte så på riktigt, hon har lite mage om man kolla på när dem tog bilder ifrån när klick eller vilken tidining det var som skulle kolla vem som var den kändaste och bästaste bloggaren. Då hade hon ju photoshopat sig själv t.ex. Men skit i det nu, men sen hon tycker hon är naturligt fin och det kan hon ju inte eftersom hon tjatar om sin bröst förstoring hela tiden och att hon fixat sina läppar nu också. Shit va naturligt snygg hon är och speciellt när hon photoshopar sig själv. Men men om vissa vill göra så, så tycker jag faktiskt dem får det. Nu tänker jag inte bara snacka skit, för visst kissie har snygg klädstil. Mode och stile ifrån min smak. Och hon har fint blont hår, visst löshår men ändå. Sen hon är säkert en snäll tjej egentligen så har egentligen inga fördommar om henne förutom " bloggkissie ". ( bild kommer men min dator är cp just nu. )


feelings,

ja nu har jag haft träning, duschat och ätit. Väldigt nice, sitter och snackar med en om minnen, en om livet och ah.. Det är mycket som händer nu och man vet inte alltid vart man ska ta vägen och hur allt blir. Sen saknar man även vissa grejor sjukt mycket och kan ångra lite också.. Men jag har tänkt lite, och man ska inte tänka så mycket på då utan mer på hur allt är nu och hur allt kommer bli och hur man vill ha det.

skriver inte så mycket längre oc speciellt inget roligt, men är så förvirrad i tankarna och känslorna så det blir extra svårt.


Tränings dax igen

försöker fixa min blogg som vanligt och det går som vanligt lika dåligt.

Men nu ska jag börja byta om för träningen som börjar tjugo över 8, så skriver när jag kommer hem.
asso vill verkligen ha ny kamera.. Men puss på er så länge!



jag vill ha.. jag behöver.. den här!


Den här önskar jag mig i julklapp, vill verkligen ha. Och jag behöver också, och jag tror jag kommer få den också. Men skulle vilja ha en sån fast med 10.0. Men den där med 8.0 duger ju också, men ah. Den är något jag behöver och om någon vill ge mig den så är det självklart lugnt. hah, jaja när jag får ny kamera kommer det kommer mycket mycket mer bilder till bloggen och allt kommer bli mycket mycket bättre. Kan nästan lova det asso.

gymnasie val och gratis pizza,

ja idag var det då den här gymnasie grejen i musikens hus. Var där med viccan men först minea, ida och chacha och man stötte på massa bra folk där. Roligt som fan, såg även en bloggare som jag inte träffat eller sätt förr heller. hah,  tror den såg mig med men det vet jag inte. men ah sen fick man en gratis pizza grej och så klart dorg vi dit, och fyfan vad god pizzan var! " karlssons kök " hette stället på bergsbrunna gatan 6. Men ah sen drog jag hem så nu är jag hemma och ska göra mat för träning ikväll. Men vad ska ni välja för gymnasium ? jag visste redan innan jag kom dit, så kollade inte så mycket där. Men jag är lite osäker fast mer säkert än osäker iaf.

Måste helt klart tänka lite mer på det, men ska laga mat nu hare så bra!




musikenshus,

nu sitter jag och skriver svenskan igen, tror det kommer bli ungefär tre A4 sidor. Men men, sen är det lunch om 5 minuter, så jävla bra och vissa säger att det är pannkakor men det vet jag inte men ah. Men skriver mer när jag kommer hem senare. För ska till musikens hus på gymnasie grej idag med viccan. Men puss på er alla så länge, sen träning ikväll glömde jag säga. men hare bra!



mörkt och kallt.

ja rubriken stämmer lagom bra med vädret ute just nu, mörkt och kallt. Och i oscars rum är det också mörkt och kallt där jag sitter och kollar på " Harry Potter och de vise sten " fast tog en paus för att skriva lite i bloggen nu när inte mamma satt här och spelade farmwille. Men hoppas alla har det bra, själv kunde jag haft det bättre för blir oftast lite ensamt.. men ah, man vänjer sig ganska snabbt. Men det är fortfarande lika jobbigt, men tänker bara på filmen jag kollade på igår. " Benjamin Buttons otroliga liv ", har den i tankarna väldigt mycket och tänker på allt som händer i den. En riktig kärleks film, kärlek vid första ögonkastet. Om det bara kunde vara så, att få leva sig in i filmen vara med. Men ändå inte för skulle inte klara av att vara med i slutet. Allt är så hemskt och ah..

love... ( som hon skrivier i sex and the city filmen. Den där hon ska gifta sig med big men allt går snett.. Också hemsk kärleks filmen som kan utspela sig i verkligheten också, men som ändå tillslut slutar lyckligt iaf. )


brun och fin,

ja, gick på stan med Lina efter skolan och la in hennes tröja. Träffade på Kalle som var skiiit länge sen, sjukt roligt att se han igen! Men ah efter det så gick vi och solade, gick fort men börjar få fräknar.. men ah nu sitter jag hemma igen och jag tror det börjar dugga lite va? för när jag gick från bussen fick jag några droppar på mig. Men ah nu tänkte jag kolla på film, som vanligt och idag fick det bli " kogänget " för att man ska bli lite glad. Behöver det, så nås på telefon! puss på er alla så länge, skriver sen.


frihets gudinnan,

ja nu har skrivit bra mycket på min frihets gudinna och letat fram jätte mycket info om henne. Sjukt mycket men ändå ganska mycket samma, har sktivit två och ett halft a4 som stödgrejor. Men maten i skolan var jätte ogod idag, gick och tog en mc chicken jr. gott som fan måste jag säga men kände mig tjockis som vanligt när det blir sån mat. Men men så äre, känner mig lite bättre me allt nu än i morse. Men är fortfarane lite förvirrad. Men efterskolan blir det hem direkt och ta det lugnt, blogga, film och ah bara ta det lugnt. Men nu slutar bilden och jag ska ha arbetspass så skriver när jag kommer hem puss!

 

 





 


lunch, äntligen!

Nu är det lunch så nu blir det äta sen bild, efter det blir det arbetspass igen. Skön dag som sakt var, puss på er så länge så skriver jag mer sen för ska skriva om min grej på bilden idag.

vill vara som du,



Jag önska jag var som du,
hade din skönhet,
din charm,
och din personlighet.


Du ska vara glad att du är den du är gumman, så sjukt lyckligt lottad. Tror inte jag är ensam om att vilja se ut som du och vara som du, är nog en i mängden. Ta åt dig älskling, det här betyder bara att du är så sjukt fin och skriv inte att " du är fin du också " eller " nej du är finare " för jag är så långt ifrån dig som jag kan komma. Visst säger inte att jag är ful för det är jag inte men jag kunde vart så mycket finare. Jag ser iaf inget dålig på dig, ingenting faktiskt. Men jag ser massa fel på mig, varför skulle just jag få dem felen? varför skulle just jag ha den oturen att bli den jag är? Jag vill ju vara som du..

musiken inställd,

Ja nu sitter jag här i klassrummet och lyssnar på musik. Just nu " love story ", sitter i min egna värld och tänker på allt möjligt och vet inte vad jag ska göra. Är så förvirrad med allt, känsolrna far omkring huller om buller och vet inte vart dem ska ta vägen. Jag sitter och försöker komma in i musiken och komma bort från verkligheten.
Vad ska man göra när man inte vet vilken väg man ska ta?
ska man våga att ta en ny väg eller stå kvar på sin plats och inte komma någon vart?

Ja frågorna är många och ändå finns inga svar.. Det finns så många frågor idag som inte fanns förr och man letar efter svaren som inte finns. Man har hoppet kvar fast det sjunker lägre och lägre hela tiden, som en termometer som var på plusgrader först som sedan blir till minusgrader. Det ända jag vill är liksom att graderna går upp igen så det blir varm igen.

att få vara hon,

Varför kan jag aldrig få vara hon den vackra?
Varför kan jag inte få vara hon alla killar vill ha?
varför kan jag inte få vara den alla killar säger " shit va fin hon är "?

Varför måste jag alltid vara den som man tar i andra hand om man inte kan få den fina?
varför måste jag alltid vara den mindre fina som får nöja sig med det minsta?
varför måste jag alltid få vara den som aldrig får höra att man är fin?
varför måste jag alltid vara den som är avensjuk?


Det finns så många frågor men ändå inga svar.. någon gång hoppas jag att jag är den där personen som får allt, alla fina kommentarer som kan vara jobbiga ibland att besvara men ändå få höra det. Att få vara den fina, den snälla, den vackra.. Men får fortsätta drömma, någon gång kommer väl den dagen jag får känna mig lite fin iaf.

Godnatt allihopa.

blir nog inget mer idag,

min dator är konstig som vanligt så skriver nog inget mer inlägg idag så ni vet, hoppas ni haft en bra helg och så skriver jag imorgon.
puss på er alla och sovgott!


film älskare som jag är,

ska jag gå och kolla på en ny film,
dock inte lika sorlig. För behöver nog inte gråta mer nu,
men nu blir det en skräck fast för småbarn.
- Monster house.

( tönt? alltid, är man film älskare så kollar man på allt! )


shit, fan va bra!

Nu har jag kollat på filmen och sitter och gråter för fulla muggar här nu fan. hah, gråter typ så mycket som om något har dött. mamma skratta bara åt mig och sa att hon inte tänkte se filmen. Men ni måste fan kolla på filmen, sjukt bra! Har vilja sätt den länge och många har säkert sätt den annars ni som inte har, lova mig att kolla på den! går att hyra på dem felsta affärer som hyr ut filmer. Fast visst jag är ganska blödig så ni kanske inte kommer gråta lika mycket men ah det gjorde jag iaf,  men ni borde se filmen asso!



Filmen kommer hyras snart igen när jag glömde bort den och behöver se den igen, så sjukt jävla underbart bra.
Och ni som känner mig vet ju att jag älskar filmen.


film dax, mobilen i högsta hugg brevid så nås på den.

hemma igen, och nu har vi vart i vänge och lämnat alva. Kollade även på en film som var skit overklig men ändå jätte bra! Men ah vi var där ett tag sen så åkte jag och mamma och hyrde film och så köpte jag en monster. Var så sjukt sugen på det så ja det kunde ju vara det bästa man kunde ha när man hade hyrt film så det blev en sån också. Men ah nu ska jag gå och kolla på;

BENJAMIN BUTTONS
otroliga liv



Så skriver senare när filmen är slut eller när jag tar jag en paus! puss så länge.


11/10 - 09

ja klockan är 16.16 och viccan drog precis. Saknar henne redan, när man vart med någon länge och sedan plötsligt försvinner den så känns allt så ensamt.. Även fast man kanske bara sitter brevid varandra eller kollar på film tysta eller något den finns ändå där då och när den inte göra det blir det så tomt.

- gårdagen ;
Det blev brottom för mig ifrån anika och håkan för viccan väntade och så skjutsade sussan mig till lövstalöt där jag tog bussen med viccan, vi mötte upp alice och nattis. Träffade även på moa som var ett tag sen, roligt roligt. Sen var vi med massa kompisar och ja umgicks och hade skoj. Sen på kvällen käkade jag, viccan och nattis på max sen drog vi till internet cafet en stund sen drog jag och viccan hem och sa hejdå till nattis. Helt okej kväll, hade ont i huvudet men det gick ändå.

- dagen ;
Idag vaknade jag och viccan upp i mitt rum, vi gick och åt frukost sen och la oss och kolla på film i oscars rum. Alva kollade också med oss, sen blev det laga mat efter filmen. Spagetti med bejkon och sås till det, helt okej för att bara chansa sig fram. och ja som jag sa så drog viccan nyss, och mamma frågade precis om jag ville följa med till vänge och lämna alva och tänkte att jag följde med så hon får lite sällis.

Men sen blir det nog bara hem, vila ta hand om mig själv och kolla på film & så klart blogga!
Så om jag inte skrivier något inlägg så vet ni ju varför, puss på er nu så skriver jag sen.

paris hilton,

Som sakt var nu är det helg och då kommer jag inte skriva lika mycket för jag kommer inte vara hemma så mycket och ha tid till dator. Satt ni vet men ska försöka så mycket som möjligt, sen i veckan ska jag också försöka. Men såg en video igår på paris hiltons garderob, jag säger bara OMG. Hur mycket skor, kläder och andra grejor som helst. Avensjuk säger jag bara, tänk att vara så rik. Skulle också vilja ha så mycket pengar och vara så bortskämd. men det är ändå bra att inte vara så bortskämd, för då skulle ja nog inte vara som idag. Men ah om tjugo minuter ska vi gå till anika och håkan och äta, är sjukt hungrig!

Men men skriver nog sen om jag har tid, puss på er så länge och hoppas ni hade en bra fredag och kommer få en bra lördag! Juste, min brorsa sa nyss att jag ville vara som kissie. men eller hur, skulle aldrig vilja det är nöjd över att vara mig själv men visst skulle också vilja känna pengar och så men ah det kommer väl sen ändå. Men ah hare bra så länge !

löradag,

skrev nyss ett lång som försvann.. Men iaf dagens planer;

- vakna hos viccan
- match
- hem och duscha hos pappa
- middag/lunch hos anika och håkan
- hem till viccan
- vara med viccan hela kvällen

Ja, vi får se vad som händer men vi har iaf spelat matchen och vi losade på 5-3 och det kunde blivit lika men ah tur mål måste jag säga. Men nästa gång tar vi dem tjejer, eller hur? haha men det är klart vi gör igen tvekan om saken liksom. Men bra spelat idag tjejer, tycker synd om sofie och hoppas det gick bra med dig? Så jävla fult dem spelade ficka damp fan, nästa gång vi spelar mot dem då jävlar. haha, jaja nu ska vi vara positiva. men hoppas det går bättre för u-laget som också har match idag som jag tyvär inte kunde vara med på. Men nästa gång då kommer jag och är med och spelar, men lycka till idag tjejer!

Sen ja är skit hungrig och hoppas det är god mat hos anika och håkan men det brukar det vara så oroar mig inte så mycket. Men ah nu vet ni hur min dag ser ut idag o.s.v. Skriver säkert något snart igen, puss så länge!

fredag igen, höja och senka uppåt och neråt älska och hata risa och rosa smeka och piska hissa och dissa.


skolan, för att nu får man miljarder läxor alltid på samma vecka. Dem säger att man sak göra saker på arbetspass och hur ska man kunna göra det när dem lägger ut massa andra papper på dem lektionerna? och alla verkligen ALLA lärare lägger ut ifrån deras lektioner dit. Så jävla dåligt så tummen ner för skolan!

Idag tänkte jag hissa sjukhuset och ambulanser. Dem finns där och försöker alltid komma i tid, och vad är det som är dåligt med sjukhus? jo att det tar sån lång tid men ändå om något broskande skulle hända skulle det ju komma först. Plus det är bra att det finns så många skjutsköterkos och ambulans män och dem flesta är väldigt snälla också. Så tummen upp för dem!


hemma!

Ja nu är jag och viccan hemma igen, vi träffade lite olika på stan o.s.v. Snart kommer mamma hem och ska laga mat och efter det blir det då träning. Träningen börajr 6 och slutar tjugo i och sen blir det hem till viccan och ha myskväll där hemma med dip, gurka och morötter typ.

Nu ska vi bara ta det lugnt och typ ah, ta det lungt helt enkelt.



stan med viccan!

Nu är klockan tjugo över och nu ska jag fixa mig sen dra till stan och träffa viccan, om någon ser mig eller så är det ju bara att smsa! puss så länge!


Kom hem sent,


Jag hann tyvär inte skriva fler inlägg igår, för det hände en grej som gjorde att jag fick åka till sjukhuset. Tänker inte berätta för jag vet inte om den vill o.s.v. Men jag blev skit rädd igår och det hände massa hit och dit, så jag kom hem sent inatt och somnade sent. Så fick vara hemma ifrån skolan idag för fick ingen sömn på grund av det som hände. Men som tur var gick det väl ganska bra, så idag har jag sovit flera timmar. Det behövde jag verkligen men nu ska jag snart ta ett bad för jag ska fixa mig innan halv 4 för då slutar viccan.

Men dagens plander;
- Hemma och sova
- bada/duscha
- möta viccan på stan
- viccan ( göra massa olika o.s.v )
- träning
- hem till viccan
- sova där


Ja det var då ganska kort och ja får se vad som händer o.s.v. Men ska ta ett bad nu iaf, så puss på er alla så länge så skriver jag efter jag badat!


fler medlemar gratis,

Vill du ha fler medlemar gratis?
och som bra tar några minuter?
gå då in på den här sidan och läs dig fram,
inte svårt alls och om du inte förstå skriv så förklarar jag.
http://www.viraltrafik.se/?Elviraa


toorsdag

Nu har jag kommit hem ifrån staffan och är ensam hemma. Ganska van nu men sånt är livet, funderar på att typ kolla på tv och målanaglarna eller något.

Men min dag har vart helt okej, först skolan som var helt okej. Sen åkte jag till stan förr staffan skulle sluta först halv 4 sen sa han kvart över 3 och då tänkte jag då går jag till mammas jobb så länge och köper med mig en paj ifrån donken. Så gick och köpte en paj sen fick jag ett sms från staffan att han slutade så ja tog bussen direkt dit så det blev inget mammas jobb men köpte med mig en paj iaf. Men sen var vi hos staffan, satt vid datorn, snackade lite, kollade på film, åt o.s.v. Sen var vi ute med Jimmy & jürgen också, länge sen man träffade dem så det var roligt att se dem. Sen 20.11 tog jag bussen till stan, tog åttan direkt hem och ja nu sitter jag här. Men nu täntke jag gå och kolla på tv och får se vad som händer. Skriver nog flera inlägg senare, under reklamer o.s.v. Puss på er så länge!


Knutkalas

Ja nu börjar mitt arbetspass alldeles straxt och vi har haft matte, frittskapande när jag nästan blev klar med min maskerad mask och vi har haft knutkalas som det kallas ( "knyt " som lina kallar det ). Shit va mätt jag blev efter allt fika, men fick även i mig två mackor för att det skulle bli lite mer odrentligt iaf. Men nu har vi vilat i fritidsgården och måste springa till lektionen. Staffan slutar halv 4 idag och då ska jag till tunaberg så länge och träffa viccan lite och sen åka hem till han, men skriver senare ! puss


godmorgon

ja nu är jag i skolan igen och ja inte roligt som sakt var, men ah skönaste dagen idag typ två lektioner, fika och typ arbetspass. Skönt som fan, men ah sen efterskolan blir det hem till staffan och vara där. Men nu ska jag gå och lämna mina grejori skåpet och skriver säkert senare under dagen. Puss så länge och hoppas ni sovit gott!

finns inte ord,

jag är för bilnd för att se och för dum för att förstå.
vill hjälpa andra som har det jobbigare än så,
jag vill visa alla att jag deras vän är.
jag vill visa alla att jag finns här,
men hur lätt är det när allting glider isär?

Vi är i tonåren och där är allt svårt, kärlek, vänskap och familj och så.
Man gör misstag efter misstag och man lär sig ej,
men hur lätt är det när man inte kan säga nej?

Jag älskar dig viccan, mer än du tror.
Mitt hjärta svider och glider ihop,
Jag vill klara allt och mer än så.
Ta mina vänners problem och stå på tå,
jag vill vara stolt och visa upp min vän,
men hur går det när allt går i kläm?

Jag är tom av ord och meningar i mig,
men godnatt allihopa jag får väl säga hej.



Ville försöka få det att rimma så allt stämmer inte helt,
men jag vet inte vad jag ska säga.. Inte så duktig på sånt.

godnatt

nu ska jag sova så nu får ni sova så gott så skriver jag imorgon,
puss på er nu och nattinatti sov gott!







älskling,

Jag vet inte hur du känner, men jag lovar jag saknar dig hela tiden. Isommras var vi tsm natt som dag, dygnet runt, varje dag. Saknar din värme på natten och ditt skratt på dagen, tänk på träningen sist när du jag och saffy gick t.e.x. Hur kul hade vi inte då, eller jag garvade iaf så jag grät. Men asso tänk alla minnen, ingen kan ta ifrån mig stunderna med dig. Dem är det bästa jag har och du är något som verkligen lyser upp mig liv. Skulle aldrig klara mig utan dig, förlåt för fel jag gjort och saker som sårat dig. Men du betyder så sjukt jävla mycket för mig så jag inte ens kan beskriva. Sen skolan började känns vi inte lika tajta men jag vill inte släppa dig för du sitter fast med superklister hos mig och kommer aldrig gå att ta bort. Jag kan inte förklara dig med ord victoria eriksson, men jag älskar dig mest syster.

Glöm aldrig det, aldrig aldrig aldrig!
Utan dig, inget mig.



Känner inte att jag säger det tillräckligt ofta till dig gumman, men jag skulle aldrig klara mig utan dig. Du är min allra bästavän.


staffan imorgon,

shit.. Nu kommer det bli ett helvete, men jag lovar jag kommer lida med dig.
Som sakt var, jag lovar att hålla din hand igenom eld och vatten.



Morgondagens planer;
- skolan
- hem till staffan
- hem

Inte så mycket men men, var lite kort bara.


surt,

ibland känns det som att allt går fel och folk blir sura på en, men vill inte det för man försöker göra det bästa hela tiden men ibland väljer man väl fel väg. Vill bara vara snäll mot alla och så, men det blir väl bättre efter ett tag för det brukar det. men men man får göra sitt bästa för att hålla sams, men ska ta något att äta nu. Förlåt om jag sårar er folk eller ja mina vänner om ni känner igen er, inget jag vill göra så förlåt för det isf. [nyttigt ! (y)].


mikael jakssons spöke!


Hjälp, det här funkar inte.

om jag vart seg på att svara och så, så var det för att jag gick med brorsan till max och köpte mat åt honom. Tyckte synd om honom om han skulle gå själv så tog mig äran att gå med honom och fick ju ändå en promenad på samma gång. Behöver ju som sakt gå ner några kilo, har gått upp som fan undersommaren och inte försökt fått bort det nu under hösten heller så har gått upp skiiit mycket och nu måste det bort!



Jag känner att det kommer bli svårt och speciellt när jag säger att jag ska så blir det inte så och varje dag blir det något som hindrar det. Imorgon är det knutkalas i klassen på mea'n och jag köpte två paket glass och då är det klart att jag måste ta av något för annars är det ju helt onödigt för mig att jag betalar och ger andra. Men det får fan vara sista dagen, men vet att det inte kommer bli så för sen är det helg.. Men får försöka hålla det och ist för chips och godis typ äta gurka & morötter med dip eller något annat nyttigt. Får helt enkelt äta nyttigare och helst mindre av all mat också så magsäcken krymper plus träna mycket som fan. Det är nog pricken över i't


älskar verkligen låten,


måste förbättre mig.

inte meningen att sluta skriva dem där två dagarna, ser ut som att ni tröttnat att kolla efter det.. Men får väl försöka göra så ni kollar igen då.

nya percingen




Glömde lägga in bilder ifrån i lördags med viccan!

 ja här är då bara några bilder sen jag var med viccan i helgen, kameran dog nästan direkt. som vanligt.. men vi hann iaf knäppa några bilder.









Kan bara säga att jag älskar dig sjukt mycket viccan, lovar saknar dig hela tiden.
Vill att det ska bli sommar igen när det var du och jag hela hela tiden, så jävla många minnen.


Skolfotograferingen,

Här är några bilder vi tog innan skolfotograferingen,



Sjukt fina bilder tycker då jag, som är med på alla. haha, hoppas bara skolfotot blir lika bra.


Vad har man för dator egentligen..

måste nog skärpa mig med bloggen, är det verkligen någon som tycker det är roligt att läsa och så? För om det är det ska jag försöka fixa fortare och ist är det jätte roligt att veta det. Så om ni orkar säg det, så jag vet puss!

Obs!  jag har försökt fixa datorn skit länge nu och allt blir bara konstigt. Men cam funkar verkligen inte och vet inte vad jag ska göra heller.. Tråkigt som fan annars hade jag kunnat lägga ut massa mer bilder varje dag, men nu funkar den inte så ah.. Hoppas ni klarar er ändå.

tjockisens själv,

ja äntligen så får jag ha datorn, kändes som att det var hundra år innan igår. Men iaf idag blev det skolan som var lika seg och tråkig som vanligt. Sen blev det stan, skulle gått med viccan men det blev inte så p.g.a vissa andledningar men på fredag då blir det viccan!! längtar, men iaf gick med lina och sen gick louise med ett tag tills hennes buss gick, sen mötta jag och lina upp mamma och gick och köpta ett nytt smycka till piercingen. Den är nog lite stor men ska köpa mindre sen för fanns inte i rätt färg. Men sen blev det ännu mer stan med lina. Höll inte min diet som jag skulle.. Kom på det efterråt.. Fast imorgon då får det fan vara sista dagen asso, för då ska vi ha knutkalas i skolan och då blir det bara massa jävla bakelser, glass och skit. Men efter det börjar min diet på riktigt, satt ni vet. Men sen blev det åka hem, stötte även på några man inte träffat på ett tag igen. Men nu sitter jag här igen och ja har inte så mycket för mig. Men det kommer väl fler inlägg senare, man vet aldrig när dem kommer. Dem bara kommer, men puss så länge!


hatar farmwille..

ja godmorgon allihopa, klockan är halv 7, är svin trött som vanligt.. och när man kollar ut egenom fönstret så är det ju inte mycket bättre för nu börjar det bli mörkare plus det har regnat inatt. Men nu är klockan helt plötsligt tio i för att mamma att vid datorn som vanligt.. " en liten stund, ska bara fixa en grej " eller hur, en litenstund.. jaja men jag rekomenderar alla att sluta spela farmwille eller för er som är som min börja inte ens. Tar bara massa tid, och som sakt alla blir typ bara beroende. Men nu måste jag gå, puss!

Ännu en ny grej,

jag ska få hjälp med att fixa min blogg, äntligen. Ville egentligen klara av att göra allt själv först, men sen märkte jag att det var lite för svårt och inte riktigt min grej. Visst älskar allt skrivande, tänkande, bilderna o.s.v för tycker det är skit kul. Men ja att fixa och läsa alla grejor om hur man gör och så är inte min grej. Men nu ska jag iaf äntligen få hjälp med den, vet inte när än för den personen kanske är upptagen mycket eller så men det kommer, det kommer. Men godnatt nu för nu orkar jag verkligen inte mer, puss !








morgondagens planer

Ja.. Morgondagens planer är då att steka, fast det gör jag då alltid. hah nejdå men morgondagens planer är:

- skolan ( som vanligt.. )
- stan och först träffa viccan
- sen möta mamma
- gå till darkwell & byta piercing i läppen
- hem
- sooova!
- men först blogga förstås (a).

Ja det är då morgondagens planer, skriver imorgon hur allt gick o.s.v.



( bilden är inte nytagen, tyvär! )

puss på er alla så länge, ska nog få och sova nu så jag orkar med dagen imorgon!

God Natt!


länge sen nu,


Det var länge sen nu jag laddade upp bilder, så tänkte ladda upp lite.
har ju vart borta eller ja oskrivbar på senaste tiden så ja är på tiden att jag visar lite bilder iaf.




Tycker bara den här är föör skön asso, tycker inte ni det?



Ja.. vad ska man säga.


justja,

jag kom på att jag har ju börjat med min nya diet, så tog bara ett litet glad "bravo" jucie. Fick duga så och sen la jag fram två mandariner som jag kan ha till skolan imorgon. bättre det än att typ köpa toast som man gjort flera gånger och så. Men men, måste verkligen gå in för den här dieten. Vill verkligen lyckas, för vill inte se ut som jag gör just nu. Mår så sjukt dåligt av det så det måste helt klart försvinna. Kommer skriva upp vad jag äter om dagarna och se hur det går med dieten. Så ni är underrättade, men men puss nu ska kolla en grej!

jag är verkligen ledsen gått folk,

asso jag hann aldrig skriva något igår efter stan, men jag var på stan med lina. Köpte två par tröjor och vi åt på max, tjockisar vi vet. Men men iaf sen åkte jag hem och var hemma hela kvällen. Kunde inte ha datorn för mamma har min dator från hon kommer hem till hon ska gå och lägga så. Och då får jag ingen tid att skriva på bloggen fast jag egentligen vill.

Men dagens saker var iaf,
- skolan
- stan med lina
- hem

Trodde jag först, men sen blev det skolan, stan med lina och sen åkte vi med mamma hem och lämnade av lina. Och efter det hämtade jag och mamma alva och sedan åkte vi till marknaden på vaksalatrog. Träffade på lite folk man inte träffat på ett tag och så. Roligt roligt. Sen åkte vi hem jag somnade på soffan och sen väckte brorsan mig för att vi skulle åka. Tungt, så jag fick gå upp och packa och byta om sen åka. Och när vi sitter i bilen är vi en 40 minuter tidiga, kulkul. NAT*. Men nu är jag hemma igen och har duschat och ska ta något LÄTT att äta och sen ta bort sminket sen sova. Ni har nog inte hört men jag ska börja banta, eller banta är ett fult ord för det egentligen. Jag ska börja äta mindre och nyttigare borde jag säga íst, men nu ska jag fixa något att äta skriver igen sen efter jag tagit bort sminket och så när jag är klar. Puss på er så länge!


en helt vanlig måndag.

Juste morgonen började med att jag vaknade och var tvungen att gå upp och duscha. Asso så trött som jag var idag har jag inte vart på sjukt länge, säger så ofta men idag var det verkligen så. Menmen, det var säkert inte bara jag som var så idag. Men iaf nu har jag musik och orkar inte göra så mycket har haft so och mea redan och är hur trött som helst. Men iaf ska bli så jävla skönt att sola idag, och juste igår var jag hemma hos staffan också. Sjukt länge sen så det var jätte skönt att träffa honom, och ja hoppas vi träffas snart igen bara. Men så blir det nog, för ska iaf försöka så det blir så. Okej kul att läsa eller inte. Men idag är det typ inte så god mat men är hur hungrig som helst, skit jobbigt! Men nu är det typ bara 25 minuter kvar tills vi får äta. Men ska dra nu och lämna min bok jag går runt och bär på. Måste bara berätta det, igår läste jag i två timmar och sen när jag kom till sida 318 så slutade det efter meningarna "Då och då hörde jag kaspers mumlande röst. Efter nästanen .. " sen slutade det och jag fick grov damp. Men men nu ska jag iaf gå ocgh lämna den, puss på er så länge!


sorry sorry sorry

ja förlåt för att jag inte skrev något igår men ja nu hela helgen har typ vart helt full. För ifredags var det skola hem en snabbis sen träning och sen hem till bella och lördagen blev det vakna upp åka på match, träffa viccan vara hemma en stund sen drog vi till vänge och var där och sov där. Och sen igår så blev det åka hem, packa och äta sen ännu en match fast med u-laget. Skit rolig match! bra spelat alla tjejer. Så har haft ganska mycket att göra allihopa. Men nu ska jag skärpa mig igen nu när det inte är helg längre, men ja liten inblick för idag.

- skolan
- stan med lina
- sola
- hem

Ja inte speciellt mycket men ja tillräckligt, men det ska blir roligt. Men ja kommer skriva mer sen, puss så länge!

lördag kväll

Ni är nog förvånad att jag fortfarande är hemma men ja viccan kom vi gick och köpte grejor till maten sen lagade vi och åt. Sen har vi kollat på tv och typ ah inte gjort så mycket mer än snackat massa . Men vi kanske ska till en kompis nu och det blir nog nice där. Men ville bara visa att jag lever, men skriver senare om jag får tid till det. puss på er alla söta människor!

u-laget

Glömde säga att jag har match med u-laget imorgon, ska faktiskt bli ruskigt kul. Men skriver mer sen älsklingar, puss !


viccan älskling are on her way

Ja idag har jag inte skrivit något om idag men jag vaknade iaf upp åt frukost o.s.v och sen åkte jag till samlingen. Efter matchen så åkte vi och lämnade elin eidhagen och sen drog hem. När jag kommit hem så åt jag lite sen tog jag mig ett varmt bad och lyssnade på musik och läste klick. Sen har jag bara suttit vid datorn och lyssnat på underbar musik. och snart kommer viccan som jag inte träffat på ett tag, SAKNAR HENNE SOM FAN!(a) Men iaf nu sitter hon på bussen och jag ska bara fixa lite och så innan hon kommer så skriver sen, puss på er alla ! ikväll blir det viccan och ha skojj, avensjuka? haha dumfråga, såklart liksom ;)


friday night, here i am.

ja har inte skrivit på längen nu, igår blev som det blev. Men det var roligt att träffa alla iaf, men jag hade ändå ganska kul. Men hoppas alla hade det bra iaf? Men jag gick iaf till bussen vid ja när vi väl gick typ tio i tolv och vi gick till bussen. Det var faktiskt ganska skönt och det var skönt att få prata med er tjejer, så tack men hoppas allt stannar mellan oss. Men iaf vi tog 00;32 två bussen till stan sen var det bara att sova när man kom hem.


fredag !!!

ja nu sitter jag hemma och är klar för att åka till min träning, och idag har det vart skolan som gått sjukt segt. Även har det hänt massa saker, men det angår ändå inte mig så ska inte lägga mig i så mycket i det. Men ja efter skolan mötte jag mamma och testade min kort och det FUNKADE! sjukt skönt, sen handlade vi åkte hem och jag åt kyckligsallad som vi köpt sen ja sitter jag här. Efter träningen blir det hem till bella, och filip kommer få hämta mig med moppen. fast kommer ha min bäg med mig.. men får hoppas det går ändå, men måste dra nu skriver när jag kommit hem, puss på er alla och ha en bra kväll!


inte ens ord kan beskriva hur min värld ser ut.


Jag är inte perfekt men jag accepterat att jag ser ut såhär. Och det här är ändå inte allt, det är bara några få år, och fösta bilden är inte ifrån 2-3 utan från 1 år. Innan operationerna hade börjat..

Läntar så jävla mycket tillbaks till 5-6 år eller 4 när man gick på dagis. Mitten bilden är faktiskt ifrån dagis så är väl 4-5 år där. Men jag läntar tbx så sjukt mycket när man inte gick på stan och inte brydde sig om sitt utseende. Ser mig själv på bilden och jag ser så lycklig ut i ögonen och tar mig själv som så lycklig på den bilden. har tårarna i ögonen när jag skriver det här. Så mycket längtar jag tbx, det är ungefär ända tiden jag har lite minnen ifrån när jag var liten. Men nu ska jag sova.. godnatt allihopa och vi hörs, imorgon kommer jag hissa&dissa för då är det fredag igen. men puss på stjärten nu allihopa och ha det bra.


lång text med många ord i,

Just nu kretsar allting omkring så mycket, jag blir sjukt förvirrad faktiskt. Jag vet vad jag vill men ändå inte, inget blir som det ska och man hoppas på något som sedan inte händer. Vad ska man göra då liksom? gå och lida för att hoppas på mer och sedan bli besviken igen? aldrig att jag tänker låta det bli så. står inte ut med att bara gå och vänta på att rätt ögonblick ska komma för någon annan. Jag är här nu och jag kommer inte finnas här föralltid om jag inte får något tillbaka. men iaf, inget att gå och hänga upp sig på just nu. För tänker inte hoppas mer utan välja själv och ta det som passar för mig.

Men iaf, jag vill bara börja i gymnasie nununu! Längtar så sjukt mycket för vill bara bli av med nian och få börja på nytt och försöka förbättra mig och göra saker som jag vill göra och något jag väljer själv. Visst det kommer bli en mycket högre grad men jag tror det kommer vara värt det i slutändan sen. Men bara några månader har gått och det är inte ens höst lov än, men när det kommer så kommer även prao'n som är dem två veckorna efter lovet. Sjukt skönt att slippa skolan och att få umgås med lina, hoppas praoen kommer bli rolig. Men det blir det nog nu när jag inte är ensam iaf. Men sen är det långt kvar, för då är det jul, nyår, np och massa olika lov, sen äntligen är det skolavslutning och bal. Men det är fortfarande mycket kvar, fast det är bra för att höja betygen tills dess om det går. Men jag borde nog anstränga mig lite mer men är inte så jätte bra iskolan så är lite rädd att gymasie kommer bli lite för svårt. Men kommer nog lära mig tills dess om jag har rätt.

Men känner ändå typ att jag inte vet med kompisar och sånt nu, för nu när skolan börjar får man inte lika mycket tid som man skulle vilja ha med alla sina vänner. Saknar så sjukt många som jag inte träffat på länge och såna jag träffa för några helger sen. jag saknar verkligen så många, och jag känner att jag inte kan ge mig den tiden att träffa alla heller och det gör faktiskt ont.  Men bara alla vänner vet att jag älskar er för även om jag inte träffar er så ofta och även träffar er ofta så älskar jag er. Men vissa älskar jag mer än andra men så är det, för vissa står man närmare och vissa inte lika nära. Men poängen är att ni alla, mina vänner. ni betyder för mig, även om jag är dålig på att visa det. Förlåt för det men ah ni har ju eran förklaring nu iaf.

och jag vill finnas för er, men ni får säga till om ni vill träffas och så. För får verkligen försöka, som sakt var utan er så ja skulle det nog inte vara jag här idag. Alla jag vart mig har lärt mig massa och gjort en liten del av mig. och jag ångrar ingen jag vart med och så, för allt och alla har gjort mig till den jag är. Och sen har jag vart med om vissa grejor som inte ens folk kan tänka sig, och det gör nog mig lite till den jag är idag också. Men nu dem senaste dagarna har det blivit lite mycket tyvär, så har haft kortare stubin och klagat mycket mer. Men har inte haft min bästa tid om jag säger så, hoppas ni är förstående.


Nu har jag skrivit för mycket och för långt. Tror verkligen inte ni orkar läsa det där ens, men det är mina ord och dem behövde komma ut..

Bilden ni väntat på,


Ja här är bilden jag skulle visa er igår som jag inte fick upp, inte så bra bilder men ja.. jag fick inga bättre och hoppas ni nöjer med dem här för jag orkar inte ta nya för har redan tagit ur linsen.

men tänkte på den som komenterat " gå och köp dig ett glasöga fan " eller ja något i den stilen.
1. jag behövde inte köpa för fick den gratis, det har inte du fått.
2. du hade inte fått den om du såg ut som jag, för du hade inte ens levt då.
för du hade aldrig orkat med trycket, så sug kuk.

För jag orkar verkligen inte med såna där komentarer, typ skrattar åt dem. Men men om dem inte har något mer liv än att spendera på min blogg så funkar det för mig. Lider inte direkt av det, för tar så HÄÄÄÄÄÄR lite åt mig av vad dem skriver.

men idol nu igen, kommer sen!


alltid jäv** reklam..

Det jag hatar mest med idol är att det är reklam efter bara 10 minuter eller 12 eller vad  det är. En ända artist hinner sjunga och sen är det reklam, dåligt eller dåligt? - jo skit dåligt, man orkar ju inte med reklam liksom man vill ju se när dem sjunger. Men tyvär tyckte jag inte hon första michelle var så jätte bra, sjöng med så konstig röst men men. Skulle ju inte kunna göra det bättre så ska nog inte klaga så mycket, men ah hoppas reklamen är slut snart.

Idol trosdag

ja som ni vet älskar jag idol så kommer spendera min tid där nu mest den senaste timmen. puss så länge!

ur kass,

Måste bara säga att jag är skitsugen på att börja fixa fina naglar på mig själv, såna som fuki har. Så jävla fina och coola ibland. Och jag skulle också vilja ha så men vet att det kostar en hel del, men det får man väl ta om man vill vara fin antar jag? som sakt var, ska man vara fin får man lida pin. men iaf har inte vart på topp idag heller tyvär så skriver inte så mycket och inte så mycket bilder o.s.v. Men jag frågade en kompis om hjälp med att fixa till bloggen, får hoppas jag får hjälp bara. Behöver verkligen det känner jag .. trivs verkligen inte i min blogg just nu, så ugley ugley ugley!.. Men jag knäppte iaf kort idag som jag egentligen skull gjort igår som inte blev av. Min dator är inte lika knäpp nu så ska lägga in dem och sen visa er, för er då som inte sätt. Men det kommer snart så håll er underrättade.

/ pussar och kramar så länge !

seg, segare och jag är segast.

Min dator är cp som vanligt, så kommer inte skriva något långt inlägg nu, men ja gick på stan med Lina idag iaf och fick prao papprerna ifyllda. skönt att ha det klart, men iaf sen så fick jag mitt bank kort klart också. Sen åkte jag hem, åt nudlar och sen kollat på rent hus. Asso är så jävla seg om dagarna nu för tiden fan, sjukt jobbigt. men ja, hoppas ni får en bra dag. Kommer lägga in bilder senare från min lins för er som inte sätt, kanske inte bästa bilderna men bilder iaf. puss på er så länge!

duktig flicka

ja nu har jag suttit på arbetspassen och jobbat med so, " skillnader och likheter mellan religionerna ". Jag hann klart, sjukt skön! två sider blev det nästan också, så känner mig som en riktigt duktig flicka nu. Men ska gå och sätta i min lins nu och sen sluta och åka ner på stan med lina och lämna in papperna om praoen. Sen ska jag även gå med mamma och fixa mitt bankomat kort som inte funkat nu på huundra år. Så det ska bli skönt att få det gjort också. Vi hade vegdag idag i skolan, det var jätte äckligt. Så jag och några till gick till donken och åt, mycket gott men väldigt tjockt. Men iaf, nu ska jag gå och sätta i lins, skriver ikväll när jag kommit hem från stan. puss på er så länge !


RSS 2.0