20.02

nu har jag inte skrivit på länge för bloggen har inte betyt så mycket på senaste tiden, har inte orkat med datorn bara. men imorgon blire välja gymnasium för har inte gjort det än, men det går nog bra . Match imorgon också så önska oss lycka till, kanske blir u-lags match också!

puss på er alla så länge.

torsdag

kom precis in, är barnvakt åt mina två systrar. vi har precis ätit på max sen var vi på willies och köpte godis till ikväll. men nu kollar vi film och ska vara lite social. tyvär kan jag inte lägga in bilder ifrån kameran än. har inte intsallerat de till datorn än. brukar inte orka och ha tid att sitta där men det kommer!

bra spelat igår och i förrgår tjejer, synd att vi inte vann den där sista matchen bara. men trivs verkligen med laget ska ni veta , alltid roligt och så när vi åker iväg. hoppas bara vi kan satsa mer och att alla försöker och gör sitt bästa nu. satt inte vissa tappar viljan och orken för att spela med oss. tack iaf, minnen det där !


barnvakt

ah nu sitter jag hemma och är barnvakt åt min lille syster, så det har blivit film och maxmat idag. haha inte bra för magen iknow men men någon gång måste man ju få unna sig lite. men ah ska vara social med henne nu. hoppas alla haft ett bra år, hare bra allihopa!

RSS 2.0