ÄLSKAR HÖGTIDER !

är så jävla taggad satt det går inte, blir så jävla glad när man vet att något kul ska hända. Här får ni se min outfit fast osminkad och utan smycken och inga skor !


TAGGADE ?? - jaa


31 december - 1 januari

ja nu är det då äntligen 31 december, och jag vaknade och efter bara några minuter var jag piggare än jag brukar och as taggad av vad dagen har att erbjuda. Har suttit i någon timme och fixat naglarna och fixat mig. Och nu ska jag klä på mig och sen börja fixa håret och sminka mig. Sen bär det åt till Louise där jag och några tjejkompisar ska ha tjejmiddag. Kommer nog tas mycket kort så ni kommer nog inte missa något. Sen får vi se vart det bär men ikväll sen blir det Partyparty iaf !



to night !

Snart blir det böra fixa sig för ikväll eller ja senare blir det ut och träffa rebecca och linnea. Ska bli kul måste jag säga, och innan det blir det förmodligen fondygryta och det ska bli så himla gott ! gjorde det senast dagen efter julafton förra året så det var ett bra tag sen. Så blir kanske ett inlägg till ikväll om ni har tur annars får ni reda på mer imorgon. puss på er !

säger bara, wooow..

Måste bara säga att jag fick in något huge i mitt rum! Här får ni se vad det är, verkligen på tiden måste jag säga. och känns as bra ! hihii.

tosdag, några bilder bara.

tänkte lägga in lite bilder idag, så här får ni lite bilder ifrån flera dagar bakåt.


två dagar kvar


sista dagen, YEEES .



Tisdag !


dagen,


älskar julen


till er, från mig.


lite bilder ifrån idag,


dålig på att upptatera, men här har ni lite info varför.



<3

imorgon tänker jag lägga in lite bilder ifrån helgen ! så får ni se allt som hänt, måste säga att det är så himla mycket som händer ! men nu måste jag dra för att åka hem till elin eidhagen för att fixa mig inför ikväll. puss på er !


alla älskar fredagar,

hejsan alla söta människor där ute, tänkte bara berätta lite vad som hänt. Igår (torsdag) blev det först skolan, klassens sista lång dag. kändes det skönt eller skönt tror ni? efter skolan skulle jag träffa lina men hade lovat att följa med mamma på alvas lucia i vänge. Alltid händer det något, under lucia så ramlar en tjej för hon var nervös och fick inge luft av ljuset antagligen men som tur var gick det bra. det var lite underhållande faktiskt, sen hade hagunda p95or träning så kollade in där lite. sen blev det hem och kolla på robinson och sen sova.

Idag (fredag) som vi älskar så mycket som vi gör så blev det först skola då vi lottade ut vinnare på uppsättnings och hårsmycke tävlingen. tyvär satsade jag inte för visste inte att det var en tävling förns alla sa det på eftermiddagen. Men grattis till felicia som kom etta och hanna som kom tvåa och sist men inte minst clara som kom trea. man kan ju inte vinna varje gång som sagt var, om ni förstår vad jag menade. hehe, efter det blev det ska klart filmen love acterlly eller hur det nu stavas under engelskan och sen sluta. en väldigt skön fredag måste jag säga, sen ner på stan och sola då vi mötte upp linnea. sen ... och nu hemma. jätte skönt måste jag säga, men tänkte duscha sen äta när mamma kommit hem sen blir det ...... , ha så kul ikväll alltihopa !

onsdag,

inte skrivit på ett tag för inte varit vid datorn och inte haft tid och ork. som alltid typ, men tänkte bara säga lite snabbt att jag ska duscha nu sen byta om för att möta sofia i skolan och plugga till två prov vi har imorgon. Känner att jag måste bli roligare och upptatera bloggen lite mer. och speciellt att göra om den snart, väldigt tråkig nu måste jag säga !


minnen

kollade igenom lite gamla bilder, och fick syn på dem här.


Jag och elin

felix och tette

jag i vänge

jag, nelly och catherine

lisa och jag

jag och elin

terese och jag

jag och vikky

nelly och jag

nelly, jag och catherine

jag, salin och lovisa

tette och jag

maria, jag, vikky och linnea

lisa, elin a, maria, linnea, jag och louise

jennifer w och jag

elin n och jag

lisa, martin,elin, jag och alice

MINNEN!

fredag?

skrev inget igår för gick ingen tid eller ork. Först var det skolan sen ner på stan med hannah och köpte julklapp och sånt. Sen blev det hem och kollade på ALLA twilight, hade glömde både ettan och tvåan helt typ, så det var skönt. Senare på kvällen kom laila och vi kollade på idol och hade myskväll. Säger bara att det var as bra, för det behöver jag. Är värre idag än igår så hade varit as jobbigt om jag varit ute och ränt.

Idag blir det íaf snart ett varm bad för att kolla lite i form, sen har min familj hos pappa och några kompisar till familjen hyrt idrotts hall där vi ska spela innebandy mellan 15-17. Efter det blir det pizza sen hem till några kompisar och äta och spela gitarrhero och bara umgås. ska bli jätte trevligt faktiskt, det här har börjat bli som en tratiotion nu så det är lite kul det också. Sen blir det nog hem efter det och bara ta det lungt idag igen, vill inte bli sjuk tills måndag då jag ska klippa simone. Fast man vet aldrig vad som händer, men nu ska jag gå och äta lunch och sen bada så hoppas ni har haft och kommer få en trevlig helg. puss på er!


gårdagen handla om baka och plugga.

Här kommer ni först se lite bilder ifrån när jag isac och sara bakar pepparkakor, glömde tyvär ta bild på peppar kakshuset men det gjorde vi också. Väldigt kul faktiskt, man känner sig som liten igen tycker jag. bakade inte förra året så nu var det faktisk lite kul måste jag säga, iaf med lite skön musik.



Sen hade jag även som läxa att läsa eller snabbläsa boken , här ser ni lite vad den handlar om. ganska bra bok faktiskt, mycket bra för tjejer att läsa. Och bör kanske säga att boken handlar om självkansla och självförtroende. Rekomenderar den, även fast jag bara kollade igenom allt ganska snabbt.


lite små ångest

Ni tycker säkert jag är konstig nu men jag tänker ganska mycket av mig. och nu när jag fått en brorsa som precis fått körkort och grejor så börjar man ju längta efter det ännu mer. Han blir så stor helt plötsligt och vill också. Tänk att få kör kort, flytta hem ifrån, skaffa familj, barn, hus o.s.v. asso det finns så himla mycket i livet man längrar efter att göra. så har ändå tänkt att nu ska jag leva livet, jag är snart 17 år och jag borde passa på att festa fast inte för mycket, umgås med kompisar, ha kul. verkligen leva livet.


jag har en plan !

tröttnat på min blogg som fan nu, så nu ska jag träffa laila någon dag och fixa massa fina bilder. ska försöka få bloggen fixad efter det också, förstår inte hur man kan tröttna så fort på något. Men ska försöka fixa det, tycker bloggen i sig också är ganska tråkig. men ska försöka förbättre mig lite på allt smått och gott.

Lite om min dag, den blev väl det som var minst planerat. försov mig fast han ändå i tid fast typ 2 minuter efter men ändå jävligt bra för att vakna tio min för jag börjar. sen skulle jag gått ner på stan men det blev inte så, men på fredag blir det iaf ner på stan och kolla lite julklappar o.s.v.



senare idag blir det hem till pappa och fixa lite käk och ikväll kolla på maria vern. Fastnat för lite olika låtar här har ni två stycken helt gryma låtar.


tisdag - grattis kusin !

hemma nu ifrån skolan och känner mig as stolt måste jag säga, fick reda på att jag fick MVG i arbetsmiljö så det känns as bra nu efter allt hårt arbete med det. Helt klart värt det, sen fick vi sluta tidigare eftersom det var sista lektionen i det ämnet. Ni som inte vet så får vi två nya ämnen varje termin så den här terminen har vi haft arbetsmiljö och datakunskap så nästa termin får vi två nya plus nya scheman. Väldigt skönt och så faktiskt, man får lära sig mycket olika och kul att variera.

Sen så fyller även min kusin victor år så stort grattis till honom ! så ikväll blir det hem dit och ta en fika med kusinerna och så. ska bli kul eftersom det senast var i september, så där kommer jag spendera min kväll.


Ludvig, jag, oscar, albin, victor, erik & sist men inte minst emil


"klipp, klipp, klipp"

klippte sofia idag och det blev fruktansvärt bra måste jag säga. hade tyvär ingen förebild men här kommer massa hur det blev iaf. As kul att klippa och känner bara mer och mer att jag är nöjd med mitt gymnasieval. Känns som man leker fast i själva värket är det lektion eller jobb.


när man går fram ett steg, faller man genast 3 steg tillbaka.

ah nu är det söndag igen och senast jag skrev var i fredags kväll, men ifredags blev det en skön kväll med trevligt folk. Lördags blev det först kalas hos kusiner och efter det hem till elin. Det var också väldigt trevligt, såklart hände det ju lite små grejor här och var men det gick väl ändå ganska bra måste jag säga. Men tack elin ännu en gång, och idag blir det träffa nordenberg efter hon jobbat och sen bara ta det lungt ikväll. är för trött just nu för att skriva massa så puss på er !

kvällens outfit


är hos terese ! - bjuder


jag älskar fredagar

Fredag igen och jag sitter hemma efter en kort dag, as skönt. Tog lite bilder innan jag kom hem och här har ni en liten titt. Ikväll blir det träffa terese och får se vart vinden bär oss, men ska bli kul att träffa henne. inte träffat henne på bra länge nu, men nu ska jag fixa lite grejor och får se fall det blir mer kort ikväll. puss på er !


äntligen hemma?

hemma nu efter en väldgt seg dag i skolan, blev även tvingad att vara med i lucia tåget så nu kommer jag vara tomte på 13 december. och ska klippa upp mitt hår den dagen också, ska bli as skönt ! lite bilder ifrån igår och idag, vet inte riktigt vad jag ska säga men skriver nog senare. puss på er !


snöö, snöö och ännu mer snöö!

idag blev det skola sen till celsius för att hämta kamera som legat hemma hos Linnea asplund sen det skulle varit glow. Så jätte skönt att ha den igen, sen stan och lite saker med sofia. Och efter det hem till mig och varit här. Men pappa kommer snart för att hämta mig så tänkte bara visa lite bilder.


wiieee !

hämtat min kamera idag så här kommer lite gamla bilder, väääldigt gamla bilder. kommer ut på face sen också.


RSS 2.0