vafaan ..

när fan ska det sluta snöa ? igår var det ju fint väder och nu ..
IGÅR


IDAG



Praktik idag, 11.00-17.00

2011/03/29 - dagens outfit


gårdagen


2011/03/27 - söndag

goddag goddag, söndag idag och trött som vanligt på söndagar. Visst borde vara tröttare än vad jag är men det är ändå inte så farligt. Ja tänkte iallafall berätta mer om igår, men ja som ni såg kom lina hem hit. Vi lyssnade på musik, pratade och ja lite sånt smått och gott. sen vid typ 10 drog vi mot bussen för att ta halv bussen hem till mange. var väldigt trevligt där måste jag säga, blev lite tv ( om man nu kollade ), bra musik, käk, bastu och tillslut solsidan innan vi skulle sova. Sen imorse tog jag, lina och olivia bussen vid 10 över 12 medans killarna stannade längre. Så det blev hem och äta tacost och nu bara chilla framför tvn och såklart datorn. Men nu tänker jag lämna datorn och kolla klart på filmen så puuuss !
glömde ta bilder även fast jag skulle det, men glömde helt bort det. så finns inga bilder att lägga upp men det får duga ändå.

 


älskliiing ikväll

sitter hemma nu och väntar på att lajnoos ska komma, hon är nämnligen här snart. Om ni vill veta lite mer ifrån idag så var det min faster jag och min familj överraskade. Hon fyllde nämligen 50 år i tisdags och kom hem idag ifrån new york, så när hon kom hem var vi redan där och sjöng när hon kom in och åt smörgåstårta och sånt. Väldigt trevligt måste jag säga, sen har jag bara varit hemma och busat med ludvig och ätit. Men nu måste jag gå och hjälpa mamma med något så puuss !

2011/03/26 - överrasknings dax

ja igår blev väldigt lyckad, var hemma till 8 och tog halv nio bussen till felix. Det var massa skönt folk där och bra musik så det var väligt nice. Sen tog vi halv 12 bussen ifrån honom till malvins mormors lägenhet där vi höll hus ett tag också. Sen rörde jag mig hem runt kvart över ett och var hemma halv 2.

godmorgon ! lördag, soligt och inte så blåsig. Kan det bli bättre? jo det klart det kan men det blir bättre iaf. ska börja plocka undan lite nu för snart kommer lilla ludviig ! saknat ungen, ska bli kul att träffa honom igen för han blir större och större för varje gång jag träffar honom. så himla söt. Sen blir det fixa sig iaf för idag ska jag fira *****. Tänker inte säga än för det är en överrasknings grej och skulle vara fail om den såg det här och kanske fattade så skriver sen efterråt. så nu måste jag fixa mig, puuuuss !


dax att börja röra sig mot gymmet?


2011/03/25 - shoppiing

ja godmorgon på er, dagen blev tidig. gick upp 06.30 för att fixa mig, skulle vara på stan 07.30 då hm öppnade dörrarna inför alla som är med i hm club. Var mer folk än jag trodde så blev lite trångt men hittade lite olika fina grejor, dem bjöd även på mackor och kaffe i affären. Det tycker jag dem borde göra jämt för det var jävligt flott.

sen blev det hem igen och lämna grejorna, var inte säker när gymmet öppnar så sitter fortfarande hemma och kollar på tv. men tänkte äta lunch och sen gymma ialla fall, sen hem och ta ett bad med ansikts mask och lite smått och gott. Man fick även en tidning.

2011/03/24 - proov

ja dagen blev lite stressad, först blev det prov i skolan ifrån 08.30 - 11.00 hade man på sig att skriva.

Det var antingen ett radio manus om att vara annorlunda och välja sin egen väg. 300-500 ord.

En insändare om mobbning och där man ska skriva hur man kan ändra och förbättra. 300-400 ord.

Eller ett blogginlägg om "ute eller inne? " alltså om vilket umgänge man ska välja o.s.v. 300-600 ord.

jag valde nummer 1, blev 6 sidor ( skrivet förhand ). Känns som att det gick ganska bra ialla fall, visst det kan alltid gå bättre men jag är ganska nöjd ändå så hoppas på det bästa. Efter skolan blev det ner på stan med clara och hannah, efter en stund gick hanna och då gick jag å clara runt och kollade kläder, bad kläder o.s.v. Väldigt trevligt, haha många roliga samtal hah. Sen kvar i tre var clara tvungen att ta bussen och jag rörde mig mot gymmet. Kändes jätte bra att börja träna igen, måste skärpa mig nu till sommaren så jag får lite resultat. inte så långt kvar nu, våren har klivit innanför dörren även fast blåsten inte riktigt gått ut än. Sen blev det hem och hjälpt mamma med tvätten och sen kollat på landskampen, jävla sverige förlorade mot norge.. varför ska norge alltid vinna för? visst grattis till dem men nästa år får vi väl hoppas att sverige kan vinna iaf, det var sjukt nära.

Fredagen blir skön, börjar med att jag ska vara vid hm imorgon vid 07.30. INTE OKEJ! men vad gör man inte, sen blir det kolla runt lite med mamma en snabbis. Sen hem och sova lite till innan det blir tillbaka till stan då jag tänkte gymma. Kvällen är inte bestämd än men träffade på matilda idag på stan och skulle höras med henne så kanske hittar på något kul med henne om jag har tur. Annars blir det säkert andra roligheter, glömde tyvärr min kamera hemma idag så inga bilder.. men får lägga upp extra många imorgon istället, hoppas det är okej.

Nu ska jag kolla tv, criminal minds.

TAGGAD BRUUUD !

är hemma hos pappa helt ensam just nu å lyssnar på musik, å hittade precis en as bra låt. blev as taggad, nya förfest låten ! ser nog jävligt fånig ut just nu för springer runt i mitt hus och hoppar och dansar, alla skulle fått ett bra skratt om det funnits på kort som det tyvärr inte gör. Har så mycket energi så jag vill skriva mer än jag kan, men varsegod allesammans å NJUT !

http://www.youtube.com/watch?v=g9zt2O3tYu4

dagens outfit

Jag har märkt att man ska ha mer bilder än text för det är roligare för man orkat oftast inte läsa ändå, så här får ni extra många bilder på mig och min outfit å lite annat. Så hoppas ni njuter nu när det knappt är någon text.



NY GREJ !!

Tyvärr är det hemligt och är mellan mig och sofia, men ni kanske kommer fatta vad som förrsegår eftersom det kommer komma upp bilder nu ifrån nästan varje dag. Eller iaf ifrån dem dagarna jag har kameran med mig, men det här är fan väärsta grejen. Fuck alla p********.

2011/03/23 - pluggiis

sitter på hantverks lektionen nu, vi har grupparbeta om olika jobb som finns. Först tog vi klädesdesigner men det fanns inte så mycket info och så om det när man sökte på internet och det var svårt att hitta en i yrket som man kan intervjua. Så nu blev det hudterapeut, frågorna vi har är:

* olika vägar till yrket utbildning
* historia bakom yrket
* lön
* efterfrågan
* finns det någon orginisation för yrket
* gör en intervju av en yrkesverksam
* övriga uppgifter om yrket

Så nu blir det leta, leta, leta. Vi har delat upp frågorna så jag har fråga nummer 5. så det blir till att försöka hitta något, men sen även ta reda om övrig fakta. (Cidesco)


ansiktsmask å bad? gäärna.



dax att använda ansikts mask och ta ett varmt bad?
hinner inte imorgon för då blir det skolan sen plugga om jag måste å sen åka och gymma om det finns tid. och runt fyra kommer pappa min å hämtar mig.

Torsdag: Då blir det först skola (långdag) sen ner på stan och kolla runt i affärer, måste kolla runt tills fredag då jag ska gå med mamma. Sen gymma - ett MÅSTE. Sen bara hem å ta det lugnt och hoppas på att man kanske har sån tur att man får sova i sitt eget rum.

Jag tänkte även försöka börja komma igång igen med att blogg, känner att jag varit väldigt dålig på det på sista tiden.

modevisning

ja idag gick jag då upp 7 för att jag skulle vara i skolan 8, tog några timmar att fixa sig och så. Men tillslut såg jag, clara och josefin ut såhär.


alla har olika teman, det var fem olika grupper.
jag är nummer två - "outside the box "
Clara var nummer fyra - " jord, eld, vatten "
Och josefin var nummer fem - " fashion "
 
Tänker inte lägga upp en ända till bild på det här för ah, men jaja. Men såhär såg vi då ut idag under dem två visningar vi hade. Det var jävligt kul måste jag säga men hur nervöst som helst. men allt gick väl helt okej, kunde väl gåt bättre. såhär såg det iaf ut i salongen efter visningen, rätt stökigt. 


Och rummet efter en dag med tapeltserare, inte bara mitt rum då alltså.

2011/03/22 - godmorgon !

blev inge mer inlägg igår för det blev skola där jag klippte sofia, blev as fint ! sen efter skolan gick jag hem och åt och sen åkte jag hem till finaste elin cheyen. As kul att träffa henne igen, blev väldigt mycket prat eftersom vi inte träffats på jäte länge. Men det behövs, måste börja försöka träffa flickorna mer än vad jag gör.

Men nu måste jag iaf dra och fixa mig, eller fixa och fixa. får inte fixa mig bara packa massa kläder och typ klä på mig. idag gäller det, fyyfaan.


2011/03/21

dagens out fit;


Mitt rum, tomt som satan och ska mubleras om dessutom. ska se ut ungefår såhär fast mer möbler såklart och ganska mycket förändring på gardiner lampor o.s.v.

nu står sängen mitt i rummet så det ser mindre ut än vad det är.

2011/03/18 - lite bilder ifrån jag bloggade sist.


lördags



onsdagens outfit
''

Byxor jag köpte igår ifrån gina !

bilder

ja här är en bild ifrån idag, det kommer bättre så fort frida lagt ut.


klädsel som jag har nu när jag ska åka till Terese Engelhart.


så hejdå ! ;D

2011/03/11 - Grattis älskling !

Ja idag fyller då min älskade vän Lina Grenmark 17 år, så stort grattis till dig snuttan !

Sen idag blir det skolan 10.40 då jag ska sminka hannah, sen lunch och efter svenska då bokredovisningen ska in som jag pluggat som fan med. sen idrott på studenternas då vi ska åka skriskor, kommer nog bli många bambi på hal is. hahha, tur att det äntligen är helg sen.



Dagens outfit !

2011/03/10 - plugga ..

ja inte orkat skriva för pluggar hela tiden känns det som, så är bara helt trött i huvudet. sorry men här är iaf lite bilder ifrån idag,


frisör idag

och till sist dagens outfit i dagens dåliga väder..

2011/03/09 - onsdag

ja orkar inte berätta så mycket om dagen tyvärr, inget speciellt har ändå inte hänt. Men håller iaf på att måla naglarna nu och kolla på " blackswan " .


2011/03/08 - klippdax

Nu är det tisdag igen och ska till min praktik, idag blir det klippa sara och försöka öva på permanent tror jag.
Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men skriver ikväll mer detaljerat. Sen blir det gymma en snabbis förmodligen sen hem och plugga, JIPPPI ! ...


träna träna träna



tränings outfit, och nu ska jag bara fixa sista med disken sen blir det gå ut i det fina vädret och ta mig till gymmet.

2011/03/06 - söndag

ja nu är det söndag, igen. Tiden går väldigt fort, och blev inget inlägg igår för det bara blev inte det. Men gårdagen blev att lina och jag vaknade upp, åt frukost och bara tog det lungt och kollade på film. sen började vi fixa oss i god tid, typ hela dagen fram till halv fem då vi började röra oss mot stenhagen. Det blev middag hos laila, jätte gott med alla fina tjejer. Väldigt trevligt. Sen vid 19.20 drog vi mot födelsedags festen, väldigt kul och att träffa allt gammalt eller inte gammalt men ja allt folk man inte träffat på eviigheter.



Dagen idag började med att jag fick gå upp och städa i köket eftersom jag och oscar varit ensamma i helgen och ah, har även städat lite i mitt rum och ska snart försöka röra mig mot gymmet för är väldigt taggad på att gå och träna idag. fint är också alltid ett plus.

2011/03/04 - fredag, igen

tiden går så sjukt fort tycker jag, skrev inget inlägg igår men fick inte tid och ork till det. men gårdagen var faktiskt bra. hade prov igen men det gick väl okej och sen så tränade jag efter skolan med hanna och det kändes så himla skönt ! blir träna idag också efter skolan för har ingen idott för har kompledigt så blir gymmet ist sen sola och sen hem för att förmodligen träffa lina om hon kan ta sig hit. annars får jag se hur kvällen blir, men den blir säkert bra för satsar på myskväll och det kan oftast inte bli dåligt. Men nu måste jag gå och sminka mig för att snart gå till skolan.

dagens outfit : jeans shorta, svarta leggings

2011/03/02 - onsdag

ondsdag igen och jag måste bara börja säga att jag vill få bort min sjuka snart ! vill börja träna för börjar få sån ångest fast vill inte börja för tidigt heller så förkylningen kommer tbx, känns lite fail att ha väntat så länge ist.



Men idag är det iaf pappa dag som vanligt på onsdagar, han ringde tidigare idag och sa att det skulle bli god mat. som ni kanske vet ÄLSKAR jag mat. men nu blir det iaf film " shelter " och fixa lite på apu uppgiften. vill ha den klart även fast den är till nästa onsdag.



blir kanske inge mer inlägg ikväll om jag inte blir på bra humör.


2011/03/01 - praktikdag

inte skrivit på några dagar nu igen, men i lördags var jag ju med terese och kom hem sent och så, sen söndagen blev i sängen och soffan. sov ungefär hela dagen, det blev sova, åka hem, sova, kollar på film, sova, äta sen sova igen. Helt sjukt, aldrig varit så trött typ.

sen igår blev det skola, dock inte hela dagen. jag sofia och victoria åkte in och först gick runt lite sen gick vi till salong figaro för att bli fixade. vi var där ifrån 14.00 - 18.30 sen åkte vi till hotellet där visningen skulle vara, allt började 19.30 och höll på till 21.00 ungefär. bilder kommer ifrån visnigen sen, men såhär blev jag i håret. fick även produkter ifrån RUSK för att vi var modeller. Det var RUSK vi presenterade eller vad man säger, deras produkter.



RUSK's produkter jag fick;


köpte även två grejor på stan, en väska & en klänning ifrån holmlunds.

RSS 2.0