12/4 vemdalen

hejsan alla söta läsare, idag har jag som vanligt gjort illa mig men det kommer gå över snart hoppas jag. Sen idag så har jag bränt ansikte jätte mycket, så himla fint bäder hela tiden. det är fortfarande sol och jag hat suttit ute och soltat i shorts och bh. så himla skönt, bilder kommer sen ifrån resa. hur fina bilder som helst måste jag säga, säger ganska mycket likadant men är jätte nöjd.

dagens hiss och dagens diss;

jag tänkte hissa att det är så lite folk här uppe, nästan inga kör alls och så. (Y)
och jag tänka dissa att snön är så himla himla lös, för det kommer jätte mycket snö på brädan men men.

11/4 inne på mobilen så skriver lite konstigt.

hejsan allihopa, nu sitter jag här uppe i vemdalen med några och kollar film. är helt slut som helst, idag kom vi upp typ tolv och åkte till klockan 2 ungefär. sjukt fint väder så har solat lite idag också, hur skönt som helst.

dagens hiss och diss;
jag tänkte hissa solen här uppe i vemdalen, sjukt underbart.
dagens diss är godis och sånt som får en att bli tjock.

klockan åtta

halloj, nu har jag kollat klart på masken på 5an med familjen. den var faktiskt väldigt bra, men nu är jag typ helt chockad. för kollade nyss ut och såg att det är jätte ljust sen är klockan åtta och det känns helt konstigt för trodde klockan typ var sex eller något.


finns fortfarande ett barn i mig.

nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på film med nästan hela familjen, vi har ätit och börjat packa och snart är väl allt i sin ordning. jag tror inte jag har glömt något, och det känns inte som jag har glömt något heller utan att jag bara har tanken i huvudet och att det gör mig orolig. men det kommer lösa sig hoppas jag, hela min innebandy bäg är helt full nu och ah man får hålla tummarna. är helt taggad måste jag säga, för bara upp nu. fast det känns inte som att vi ska åka imorgon, låter som ett litet barn när jag säger det men det är lika sant som det är sagt.

dagens planer som är gjorda;
- äta frukost klart
- duscha
- packa klart
- runt 4 ta bussen till pappa blev inge buss, blev hämtad.
- vara där med familjen och njuta av sista tiden hemma
-
sova för ska upp halv 6 imorgon bitti

gårdagen, stjäärna i kanten !

jaa, igår så var jag med viccan och jag säger bara stort plus i kanten. riktigt lyckad kväll, felix du missade verkligen något. får hoppas jag inte missar något sånt idag, men ist får jag ta det men hoppas alla hade lika kul som jag.

men sen ifrån söndag till torsdag kväll kanske inte det kommer komma några inlägg eftersom jag kommer vara i vemdalen då. det kanske kommer något för tror pappa ska ha sin dator med sig men vet inte om det kommer finnas internet annars kanske jag tar hans mobil och gör några inlägg men satt ni är förberedda !





glömde, men nu kommer det !

glömde hissa och dissa igår, men dagens hiss och diss är för båda nu.


jag tänkte först hissa min fjällen resa till vemdalen, men något som gäller er också så ville jag hissa att snön är nästan helt borta ! och det känns som ett stort plus just nu måste jag säga.


dagens diss är klackskor, för när man t.ex. dansat i 5 och en halv timme kan man knappt gå sen. så ni tjejer där ute, när ni har klackskor ta med extra skor utan klack .

 


vemdalen nästan ! fast pappa först.

hejsan alla gulliga som läser, nu har jag vaknat och äter frukost och har börjat fixa lite mer med packningen inför vemdalen. är så himla taggad att åka dit just nu då dör nästan, ska bli så himla skönt! plus tar med mig kameran så kommer ta masssa bilder !

så dagens planer ser ut såhär;
- äta frukost klart
- duscha
- packa klart
- runt 4 ta bussen till pappa
- vara där med familjen och njuta av sista tiden hemma
- sova för ska upp halv 6 imorgon bitti



dagens planer

- gå och lämna tbx filmerna i kvarnen
- gå och köpa piercingkula på darkwell
- gå och sola i solpalatset
- hem, tare lungt / ta hand om mig själv
- senare , som vanligt. får se


dagens låt, min låt!

godmorgon ! eller goddag kanske man säger vid det här laget, nu sitter jag hemma hos mig igen och ska lägga in bilderna ifrån min kamera så ni får se lite vad som händer i mitt liv. inget speciellt egentligen men det är faktiskt lite roligt, har haft ett underbart lov iaf så jag trivs just nu väldigt mycket måste jag säga. hoppas alla haft ett lika fartfylt och parytfylt lov som jag, för det är alla värda tycker jag.

här är låten som tar mig med storm, älskar älskar älskar älskar !


tyvär har jag för fullt på datorn tydligen så får vänta till mamma och dom kommer hem eller tills oscar vaknar så dom kan hjälpa mig. otekniska jag ..

bakning på g!

nu har jag bakat en rosa socker kaka med min lillasyster sara, smeten var väldigt god måste jag säga. fast just nu står den i ugenen, bilder kommer sen. men nu så gör vi nudlar också åt mig, isac, sara och casper. för han kom förbi och är här nu med oss. men nu måste jag gå för att att göra klart nudlarna, puss !

hiss och diss !

godmorgon bloggläsare, idag är det torsdag och jag ska vara barnvakt åt min två små syskon isac och sara. så idag blir det vara hemma och hjälpa dom med läxorna, baka med sara, städa lite, duscha och kolla på film med dom små. sen senare blir det hem och sen åka hem till lisa där jag kommer träffa på tjejerna så hoppas det blir rolgt.

dagens hiss och diss torsdagen den 8/4.


jag tänkte börja att dissa alla dåliga barn pogram som finns nu för tiden, förr var alla barnpogram mycket mycket bättre. tur att jag var liten när det var bra tv, nu är allt jätte tråkit och överdrivet.

jag tänkte hissa mobiltelefonen. för då behöver man aldrig vara själv och kan alltid smsa eller ringa någon när man har tråkigt eller när man sitter på bussen eller vad som helst.


kameran
sen tänkte jag berätta att jag är ju hos pappa nu så kan inte lägga in bilderna ifrån min kamera till bloggen för försökte igår men det gick inte. men jag kommer göra det när jag är hos mamma sen igen, fast vet inte direkt när det blir men men.


hissa och dissa.



dagens hiss är att det inte är så jätte långt kvar till vemdalen för mig nu. och det känns underbart att få komma iväg lite nu och få åka snowboard.


dagens diss är att man kan bli sjuk, och det är jag just nu. och det är verkligen inte kul, men som tur är är jag på bättrings vägar och det är ju tur det iaf.


film kväll

goddag alla söta människor, idag sov jag hos viccan och igår blev det att jag hyrde 3 skräckfilmer och köpte chips sen åkte vi hit och kollade och så. väldigt mysigt för har blivit sjuk som sagt var men det är på bättrings vägar som tur är men nu ska vi gå ner och göra nyttig mat så man inte blir tjock. puss på er nu skriver senare.

dagens planer;
nu fixa mat med viccan
sen hem och lämna busskortet till pappa
sen får se


vad har hänt hittills på lovet?

hejsan alla söta människor där ute, nu vare ett bra tag sen jag var inne känner jag. men ni fortsätter ändå kolla och det känns väldigt roligt. men just nu sitter jag hemma hos linnea och kollar när hon och emma spelar tv spel. blev att jag sov här inatt och tänkte berätta lite fort vad som hänt dom senaste dagarna.

torsdag; sandros fest sen efterfest hos nisse + sov där med linnea och viccan
fredag; vaknade upp hos nisse åkte hem åkte tillbaka + sov där med linnea och lisa
lördag; vaknade upp hos nisse sen hem sen stan sen hem till kim + sov där med linnea
söndag; vaknade upps hos kim åkte hem sen påskmiddag sen till linnea och sen till gurra
måndag; film sen hem sen träffa elin a var hos henne sen stan och mötte linnea och åkte till kim och sen hem till zandra och sen donken sen sov hos linnea.
Idag/tisdag; vaknar upp hos linnea och är här nu sen får man se vad som händer ikväll. skulle nog träffa elin a.

sen tar jag och sätter samman dom här dagarnas hiss och diss.


tänkte börja hissa eftersom det är roligast och det jag tänkte hissa är faktiskt en vän, som jag varit med varje dag på hela lovet. och det är Linnea lindström, har haft helt fullt upp och hur roligt lov som helst tack vare dig. så tack gumman, hoppas du haft det roligt också!


min diss är påsken eller att det är röd dag så att bussarna går typ varannan timme på visa bussar och det suger väldigt mycket. så busstiderna suger nu på påsken och den är inte ens så när det är jul eller nyår så det suger rumpa.


rubrik

nu har jag solat men glömde tyvär kameran hemma för blev jätte stressad när mamma ringde och sa att dom var före och hade glömt att hon skulle ringa mig. men solade bara en kvart idag och gud va skönt det är att ligga och sola alltså, helt underbart fan. Blev inte så jätte brun tyvär men solar hellre igen på söndag så jag inte bränner mig och blir en gris i några dagar. men igår så blev det ju att jag kom hem ifrån stan och bara typ vilade och sen tog jag en panpizza sen ringde mamma och frågade om jag skulle komma till stan och möta dom för dom hittade inte grejorna i stockholm eller så fanns inte storlekarna så vi gick till skopunkten så köpte 3 par skor. ett par klack, ett par vita och ett par svarta tyg skor. sen så gick jag med dom till mammas jobb och så var vi där tills viccan smsade att hon missade bussen och då gick vi till stället bakom centralstationen (som jag inte minns namnet på) typ katalinet eller vad det heter där limpan satt. sen var jag där tills jag mötte viccan o.s.v. så ah kvällen blev bra.


igår på sandros fest


 + vita.

solat, syns inte så mycket hade spets.


dagens planer

vad händer idag?

 - film och vila
 - sola med mamma och jonas
 - hem duscha och vila lite mer
 - hjälpa till med maten
 - äta med familjen
 - sen får se !

 


musik

magnus uggla


dagens diss och hiss!



idag tänkte jag dissa städning, varför finns det inte bara något som städar åt oss. typ robotar som klarar av att fixa allt och kan städa och grejor. ibland blir det lite väl stökigt och man orkar inte alltid fixa även fast det är skönt när man väl har städat.

jag tänkte faktiskt hissa sandros fest, för den var väldigt rolig och så även fast en grej fick sönder. men jag hoppas det löser sig med allt det där. men tycker iaf den var jätte bra och att nästan alla verkade ha roligt . så tummen upp för det!


morsning !

godmorgon sverige, hoppas alla sovit gott?
själv är jag helt trött för kom nyss hem ifrån efterfesten igår, hoppas alla hade lika roligt som jag igår.
min kväll igår blev väldigt bra, var på sandros fest och träffade massa nytt folk och massa sköna människor. det dansades ganska mycket och min åsikt var skit bra tack killar och tjejer. sen blev det lite knas och då drog några stycken till efterfest hos nisse som också var väldigt roligt, gick väl och la mig typ tre och vid 5 så kom alex och linnea och började snacka och då kom typ halva liga ner och var helt högljudda sen kom linnea vid halv tio imorse och sa att hon ville åka hem. och då försökte vi väcka viccan och det tog en liten stund men det gick sen gick vi till ica och sen till bussen och nu sitter jag här hemma, helt slut.

men idag så fyller jessica jacobsson 16 år idag så massa pussar och kramar och massa grattis till henne!
men idag får jag ser hur det blir, vet inte helt än men det löser sig. alltså fan va jag älskar lov säger jag bara och det här var en bra början. bilder kommer sen när viccan lagt upp dom!

dagen hittills !

ja, idag var ju jag hos tandläkaren som jag skrev att jag skulle. Hade inga håll och allt såg jätte bra ut så det var väldigt skönt, fast det var undersökning den här gången så dom tog kort i munnen på mig och sånt. Sen åke jag till skolan åt lunch och läste på idrotts provet, sen hade vi provet och jag trodde det skulle vara svårare än det var. och gissa vad jag fick ? - jo mvg såklart ! är jag bäst på idrott eller är jag bäst, både fysiskt och skriftligt.
sen iaf lämnade jag in min svenska eftersom jag inte kommer till skolan veckan efter påsklovet då den ska lämnas in, sen sa jag hejdå till 9g som kollade på film och till figo och paul. paul ska jag då träffa på lovet men ville säga hejdå till han ändå såklart. Sen gick jag med upp till danssalen där jag bara var i typ 7 minuter för sen skulle jag gå till min buss för skulle till stan och möta elin. mötte elin och vi gick till cubus och kollade lite där, hon testade en jacka och jag ett par svarta shorts och fick även min efterlängtade kavaj av elin också * tummen upp*. sen kom bella också och så gick vi runt lite, sen drog jag hem och nu sitter jag här helt sliten efter en lektions dag och bara tänker att nu har jag två veckors lov och det känns underbart !

nu är det påsk lovet och vädret är inte direkt det finaste men vi får hoppas det kommer !


dagens hiss och diss !


idag tänkte jag börja med att hissa och jag täntke faktiskt hissa två kompisar, " mina pojkar " som jag kan kalla dom ibland. och det är angelo och sandro för dom är alltid snälla och vill alltid finnas där för en och nu har jag varit bra kompisar eller ja typ bästakompiar med dom nästan ett år nu. och det känns jätte bra, så ah känn er hedrade killar.



idag tänkte jag dissa skolan faktiskt, att dom alltid ska lägga allt på samma tillfälle och lägger allt på fel dagar. vi ska ju ha spek fotonär jag är borta och varför kunde dom inte göra det närmare våren? och så klart kan dom absolut inte ändre. så himla suriga lärare alltså, plus alltid prov och läxor till samma dagar eller veckor så man får helt fullt. tur att man slipper skolan nu i två veckor eller ni i en och jag i två. skönt att inte så och inte vara där, fast kommer sakna kompisarna jag inte träffar iaf.


läppgalans

ja godmorgon allihopa, fick sovmorgon för jag ska till tandläkaren och eftersom klassen ska till teatern så var det onödigt att åka till skolan och bara sitta där. Men idag har jag bara en lektion och det är idrotts provet och efter det slutar jag och det är vid 1 ungefär. skönt eller skönt?
sen blir det nog träffa elin arkebäck en stund på stan för måste ha min kavaj tbx, sen senare får jag se vilka jag fixar mig med.

fick ett läppglans av min pappas tjej carina för jätte länge sen, och så har jag letat och letat men inte hittat det någon stan. så bad henne leta efter det, och hon hittade det bara på ett ställe för att dom ska sluta sälja den varjanten och så köpte hon en ny åt mig. men jag ska nog åka och kolla om jag hittar någon till och köpa så jag har tills min andra tar slut. för det är det bästa läppglanset jag har haft, ser man vilket som är nytt och gammalt eller ? hah. 

 

RSS 2.0