lite bilder ifrån idag, äntligen fredag


now mother then father

inte haft lust att skriva i bloggen på ett tag, som sagt allt kommer i perioder. men nu böjar jag bli lite mer sugen iaf. fast man måste ha något att skriva om oftast och ah just nu finns det väl egentligen inte så mycket att skriva.  men min lillesyster är här nu och pappa kommer snart och hämtar oss. då blir det hem till pappa och laga mat sen tv hela kvällen och ta det lungt. awesome !

ta dagen lite som det kommer?



Här ser ni lite vad som händer i mitt liv i veckorna, som ni ser blir det inte så mycket tid kvar till kompisar men jag ska försöka att träffa folk ibland efter skolan och på helger. så det återstår att se hur det går, sen ibland kanske det blir matcher på helger dessutom.

20/10 boring


taggad ? ;




victoriornas dag

idag blev det skolan, där jag fick reda på att jag vann speddejtingen. eller jag, sofia och en till tjej. sen blev det ner på stan och träffa mina bästa victorior. kollade runt i affären och bara snackade och umgicks. sen tog jag bussen hem med viccan och mörk drog hem till sig. och nu sitter vi som halv sovande döda zombies i soffan och kollar tv. så nu orkar jag inte skriva mer. puss !


höhö..

sitter på datakunkapen nu och lyssnar på min lärare när hon snackar om exel och power point. sitter även vid facebook, lite nice. idag blir det skolan sen träffa mörk.

levande död

känner mig helt slut fast ändå jag vet inte ens hur man ska beskriva det.. men kanske drar till mörk när hon nu vaknar.. om det blir för sent orkar jag nog inte, så hoppas hon svarar snart för skulle dragit dit till två. men förstår stumpan. nu ska jag leta rätt på någon bra film och sen bara ligga och slappa i soffan.


chilliril lördag

här kommer lite bilder ifrån gårdagen, tack allihopa och tyckte det var jätte trevligt.


10/10 - 10

ja dagen började med att jag vaknade upp hos samuel med killarna och började städa lite och så, sen mötte jag upp mörk som också var i årsta. helt random, vi sov typ på samma ställe helt omedvetande. hah, men vi tog bussen jag är hemma och kollar tv, ätiti frukost o.s.v. hon sover nog fortfarande men ska dit senare och kanske baka och bara snacka och mysa.


taggad

nu sitter man och taggar till skön musik och ska snart röra sig ifrån hemmet. blir säkert en nice kväll med massa roligt folk man inte träffat på sjukt länge. wiiiie ! puss .


gårdagen - 08/10

inte skrivit på länge igen nu och allt är väl lite tråkigt nu, men nu så ska jag försöka skärpa mig. Tänkte berätta lite om gårdagen, först så var det skola sen blev det hem till rebecca. Vi kollade tv, åt pizza/kebabtallrik på vreten. köpte cheescrunch och coca cola och gick hem och kollade idol. sassa åkte ut, måste säga att alla är väldigt bra nu om man kollar. sen blev det " kingdom of heaven " och sen lite face , snacka och musik. sen blev det sussa. sen imorse vaknade man av att små barn spelade fotboll på huset så det första man fick göra va och gå ut och säga åt dom att sluta, sen blev det frukost, musik. nu hemma och snart äta oxfile medhemgjord bearnesås med potatiskaka ( potatisgratäng typ ). muuums ! sen ikväll får jag sr hur det blir, inget bestämt än. lite bilder ifrån imorse .


09/10 lördag

morfar och maj-lis är här och kom hem fören stund sen så har duschat, lekt med ludvig o.s.v.

5/10 - tiden går så sjukt fort..

nu har jag inte skrivit på några dagar, men har verkligen inte haft ork till det. mina naglar är jobbiga att skriva och smsa med plus har tagit tid till kompisar ist som jag känner är viktigare och roligare. även fast det är kul att blogga, man måste bara känna för det också.

JUSTE ! snackade med sofia idag under lektionen, så kom vi på en sak .. det är ju bara två månader kvar sen är det nytt år igen. tiden går så sjukt snabbt satt det är sjukt ! tänk det är oktober nu, nu vare ett år sen jag fick min lins och snart har man gått en termin i skolan. heeelt sjukt !

 

lördag morgon

lördag och ligger hemma slut i soffan efter en lång kväll igår, fast en väldigt kul kväll. har tyvär inga bilder men det kommer nog upp på face snart och då lägger jag in några. orkar inte skriva mer nu för är lite trött och så, puss !


film dag

kollat på scoobydoo och nu pradetors, as skönt att bara ta det lungt. sen blire potatisgratäng med chickenbits.


run bitch run.

nu har jag varit fruktansvärt duktig och varit ute och sprungit i 30 -40 minuter, plus styrke tränat lite. känns så himla bra efterråt men för att kunna se något resultat måste man ju hålla på ett tag så får väl börja träna lite så man får se lite reslultat för det här är inte kul asso. men det blev klippa sofia imorgon ist, för er som ville veta. man ska verkligen inte planera för det blir ändå inte så. jaja, nu måste jag fixa mig efter min dusch.

grov ångest attak..

nu måste jag ut och springa, önska mig lycka till!

fredag och ledig, underbart !

idag är det fredag igen, så himla skönt. älskar sovmorgon och bara ligga i sängen så låg kvar en halv timme extra. det blev inget sola idag, de blir väl någon annan gång. men det blir nog iaf att dra till sofia vid fyra ungefär, ska klippa första helhåret idag. lite nervöst måste jag säga, tänk om det inte blir som hon vill då blir det jobbigt. men får hoppas på det bästa iaf. sen senare får man se vad som händer, det återstår att se.

tack lina och laila för en mysig kväll igår, blev mycket bra. snacka om att man märker att vi inte träffats på länge när alla vill prata i mun på varandra för det finns så mycket att prata om. hah älskar er!


30/9 - 1 /10 thinks can changes

nu har lina och laila gått så sitter ensam framför tv'n och njuter av ledigheten imorgon. kan det bölir skönare än en extra sovmorgon, nej ! heh , usch va jag njuter. grattis till viktor macek förrestem ! nu blir det tv och senare sova, är inte så trött men ska bli skönt att sova. tyvär blev vi bara tre idag isf för fyra, men vi hoppas den fjärde kommer med nästa gång vi träffas. har saknat oss tjejer.. ni kommer alltid ha en liten speciell plats i mitt hjärta. älskar er!


RSS 2.0