resultat av städning i mitt rum


onsdag 07/07 2010

ja mitt humör bestämde helt klart igår, fast det blev fotboll ist för film. man mina favvo chips, dip och grönsker blev det. så det blev lite hemma dag igår igen förutom att helt plötsligt var shatil utanför min port så vi stog väl och snackade lite kvällssnack i någon timme. väldigt trevligt och väldigt skönt att äntligen få träffa honom eftersom jag inte gjort det sen valborg. sen blev det bara lite sex and the city och sen blev det sussa.

det blev inge nattis igår och nu fick jag reda på att terese inte kommer hem för hennes brorsas bil hade någon krockat i eller vad hon sa. så det blev städa och sen blir det ta bussen 16.10 ut till landet en dag tidigare. men det ska bli otroligt skönt att få åka dit och vara där i två dagar ist för en, men nu måste jag städa klart sen fick jag önskemål att berätta lite mer om jennifer för en läsare så måste hinna göra det också.

film sugen

film sugen som fan .. mitt humör just nu bara sugen på en hyrd film man inte sätt med chips och dip. hade det kunat bli bättre när vädret är som idag? alltså inte det bästa ..


kändes som en söndag, as skönt

har tyvär inga bilder ifrån igår, men ska be elin lägga upp dom så kan jag ta dom sen. men igår blev det bara en chilldag. först åkte jag och fick information om mitt sommarjobb fast det egentligen hade blivit missuppfattning. sen fick jag åka hem och vara hemma i tio minuter sen åka till ögondoktorn. det gick bra sa hon så det gick ungefär lika fort som vanligt, men sen drog jag till elin nordenberg som jag inte träffat på as länge. sen var vi bara och chillade hos henne och gjorde pankakor, sen cyklade vi till vårdsätra som jag är as stolt att jag gjorde. hehe, sen var vi där ett tag och sen när vi kom hem gjorde vi mat . sen blev det gå till ica väst och köpa godis sen hem och bada jacutzzi, as nice. sen var vi så fruktansvärt trötta och så cyklade jag hem vid halv 1.

sol och sol och ännu mer sol

det var ett tag sen jag skrev ett inlägg nu men har haft så mycket för mej så inte blivit av med att skriva något. men dagarna som varit har varit bra och i förr går vart faktiskt väldigt bra, åkte och badade sen träffade jag nattis, oscar, felix och rasmus och gick på resturang och sånt. sen så var vi hos mej och så sov jag nattis oscar och felix kvar här. sen så igår blev det åka och blev det hem till nattis och vara där hela dagen och sen på kvällen blev det först hem till johan och var där i några timmar sen blev det hem till anton. väldigt trevligt ! sen sov jag hos nattis där jag vaknade upp idag och sedan åkte till stan för att träffa rebecca. vi åkte och badade i lyssnaängen och sedan vid fem åkte vi och åt och det var väldigt trevligt. sen följde jag med henne hem och var där till typ tio och nu sitter jag här hemma och ska upp tidigt imorgon.. lite bilder ifrån dagarna som varit.


sol, vind och vatten höga berg och djupa hav.

dagens planer ser väl mest ut typ, alice frågade om jag ville bada med henne så tänkte dra och bada sen skulle jag även träffa viccan så hon får tbx sin kamera och laddare. sen ikväll blir det ut och äta med nattis, felix och oscar och kanske elin också. men nu tänkte jag ta lite frukost och sedan snacka med tjejerna. sen måste jag bara säga att vädret är ju helt underbart fint idag, kan det bli bättre än sol och bada och kompisar? fyfan va skönt.


fyfan

fick även höra att elin hade varit vid minnes stunden och såklart hade några äckliga människor varit där och förstört som jag hade hört.. man blir så himla ledsen och jag hoppas dom som gjort det läser och verkligen tar in att dom inte är värda ett piss när man kan göra något sånt här. för dom kan bara dra åt skogen för dom hade blivit så jävla arga om det var någon som dom kände eller var nära vän med eller värst familj med. fyfan för er som har gjort det alltså, ni kan bara .....

" jag är hetare än dej "



eclips var AS bra, är helt kär och bara vill se den igen och igen och igen. jacob är ju så jäääääävla snygg så jag typ dör snart. och hela filmen var bara så himla bra, vill rekomendera den för alla. den var den bästa av dom tre filmerna som finns måste jag säga. ettan visst den är bra men tvåan var en besvikelse men nu, så j*vla bra!

efter bion drog träffade jag på matilda som också hade kollat, älskar att stöta på folk nu när det är sommarlov. man träffar ju inte alla lika mycket nu eftersom folk jobbar o.s.v. men sen drog jag och nattis hem till hennes pappa där jag fick träffa lilla astrid. har inte sätt en så liten bebis på jag vet inte hur länge, den var så himla liten satt aah jag typ dog av hur gullig den var. men sen mötte vi upp elin min älskling och drog hem till jakob. ( komiskt nog heter han ju så i twilight också ). men där träffade man ganska många nya ansikten, väldigt trevligt måste jag säga. gillar att träffa nya människor fast jag träffade ju inte bara nya ansikten. träffade även massa gamla godingar. sen blev det max och köpte två cheesburgare, as gott.

första gången det är bra om det är falskt

jag fick höra av en kompis att någon varit och förstört på jennifer lindströms minnes plats, vet inte om det är sant eller så men om det är så, så vill jag bara säga att vad har man för värdelöst och äckligt liv om man går och förstör något sånt? hur lite vett har man i kroppen då, så himla ... finner faktiskt inte riktigt ord förutom att jag blir förbannad. jag vet inte än om det är sant men jag hoppas verkligen på att ingen varit där och förstört.

måndag-onsdag

tyvär blev det inte så mycket skrivande igår, men jag har ju varit borta sen i måndags med elin på gräsö. väldigt skönt och jag tycker det är så himla mysigt att bo i husvagn. men nu är vi hemma igen och här är några bilder ifrån måndag till onsdag

sen igår kom okan, josef och simon och så spelade vi minigolf och den som förlorade skulle bada och som tur var blev det inte jag utan josef. haha tyckte så synd om honom, men sen var vi på gräsö ett tag och vid 3 tog vi bussen hem och efter det drog jag hem duscha och åt. sedan smsade jag nattis och frågade vart vi skulle mötas och efter jag träffat henne mötte vi upp felix och oscar. vi drog hem till mig och bara chillade och jag vet inte vilken tid rasmus och jonse eller hur det stavades kom men oscar och felix drog vi typ 12 eller något sånt och då var dom andra killarna kvar men vi sen så blev det inte mycket mer än så. idag blir det hemma nu och plocka undan lite efter igår sen passa alva och sedan bio med nattis. eclips ! ska bli as kul att se den eftersom jag sätt dom andra.


RSS 2.0