yesterday

jag sa att jag skulle lägga in bilder ifrån igår idag och här kommer dem, det var bara för mysigt. först var det skolan sen åkte jag in till stan och träffade elin, vi gick och köpte ramlösa, chocklad och jordgubbar. Sen gick vi och satte oss på bryggan, innan vi köpte allt stötte vi på malvin, som ringde oss ett tag senare när vi satt på bryggan. så han kom också och joinade oss. sen kom fira med några och när skuggan börjat närma oss på bryggan då rörde vi oss till dem andra. Vi gick sedan hem och åt lite hos mig innan vi gick ut igen och träffade tette, markus och senare nills och pelle. ja det var lite snabbt då, här kommer lite bilder.


14/4 - bara en dag kvar

mitt bloggande är inte det bästa och har egentligen tagit massa bilder idag men orkar inte lägga in det idag så lägger in det imorgon istället för måste plugga ..

mitt rum som dock inte är helt klart än.


12/4 - tisdag

skulle skriva igår ikväll men datorn var inte riktigt på min sida, men tänkte iaf säga att jag tycker det känns as bra nu för man känner i luften att det börjar bli vår på riktigt. gick nämnligen hem ifrån gymmet igår runt 9, det var jätte varmt ute och jätte fint längst ån. Ville nästan inte gå in, tänk att slippa ha jackor och tjocka halstukar, mössor, vantar osv. ÄLSKA VÄRME ! så det är verkligen på tiden att det kommer lite värme. Hade även frisör igår eftersom det var måndag, så jag och sofia fick göra hårinpackningar på varandra för vi missade en sån lektion förr när jag var hårmodell åt rusk.


länge sedan

nu har jag inte bloggat på jätte länge, men inte haft tillgång till dator och absolut inte haft tid. Jag ska försöka bättre mig faktiskt, kanske inte kommer bli jätte duktig på det men i alla fall försöka.

Sitter hemma på håltimmen nu, dem andra drog till stan och jag kände att jag inte orkade det så blev en promenad hem istället. Tänkte lägga in alla bilder och så ifrån vemdalen och såklart på mitt nya rum, som dock behöver lite fler möbler innan det är helt klart men ialla fall. Tänkte lägga upp dem men kom på att kameran ligger i mitt skåp så blir väl så att jag får lägga in dem ikväll. Skulle träffat rebecca ikväll egentligen men hon är sjuk så får bli när hon blivit frisk, så blir gymm och blogg ikväll stället. tänkte att jag bjuder på en bild ifrån webbcamen istället.


RSS 2.0