oooboyy

varm oboy och macka, lätt gjort frukost. tyvär får jag ont i magen av oboy så det blir inte så ofta men hade lite ont i halsen så det fick duga idag. men nu ska jag iaf fixa mig sen ska jag gå till skolan där vi bara har engelska och svenska idag. så efter det vid 11.40 drar jag och sofia och träffar terese, som jag inte träffat på huundra år känns det som. så det ska bli as trevligt, men nu måste jag fixa mig så jag blir klar. puss!


pluggar/ 14 år till salu.



nu har jag nästan gjort klart min hemläxa i arbetsmiljö, bara en grej kvar så den gör jag imorgon för orkar inte nu. helt klart för många nya konstiga ord, så ska ta och läsa 14 år till salu ist. så himla bra bok, snacka om att man fastnar i den nästan direkt. fast uscha va hemsk den är, inte läst så mycket och rekomenderar den redan.

lång dag

idag blev det parmanenta igen (öva) igen rättare sag, hade svårt att få bort tankarna ur musiken och ur mig själv så det gick lite segt men blev klar sen tillslut iaf. och här är lite bilder ifrån idag.



sen gick jag med hannah till bussen så hon slapp gå själv, sen började min resa hemåt fast innan jag gick hem gick jag förbi " luthagens "och köpte kebab gyros eller vad det heter. as gott måste jag säga, rekomenderar verkligen. blir typ godare och godare efter varje gång, och ta pomes inte ris!

tillängnad lina, hahahhahaah



det är lina och min humor så ni förstår nog inte, men ah fyf*an lina. kommer nog aldrig glömma det där.

love killer


gamla fina minnen


måndag igen

nu är det måndag igen och jag sitter på datakunskapen, har haft matte en 40 minuters lektion och nu blir det datakunskap till 12 ungefär sen lunch. efter lunch är det hål sen sista lektionen är frisör lektionen och får se vad vi ska göra idag, men det blir nog kul. fast idag blev det ingen sofia brevid min nu på datan, det är lite tråkigt men men. idag ska vi skriva ut våran inbjudan, så nu måste jag fixa det. puss!

if i wore you.

vaknade ganska tidigt av att lina skulle gå, så sen har jag inte gjort så mycket idag. men halv 3 ( snart alltså ) ska jag gå till bussen med min lillebrorsa och åka till björklinge där jag kommer träffa erica wiik. sen senare ska jag hem till pappa igen. det är lite vad som händer idag, kanske kommer några bilder who knows. puss

if i wore youu, i will never let me go if i wore youu. shit vilken gammal låt, fortfarande as skön.


lyssna, du vet vem


prutt

lagom sliten ifrån igår, så får se hur kvällen blir. men just nu är jag hemma hos mig med lina iaf, typ ligger som två döda zombies i soffan. visst vi har varit och köpt godis, bakat och kollat på film så vi har ändå hunnit med ganska mycket.


Hero

i have found almost everything ever written about love to be true.
shakespear said, "journeys end in lovers meeting."
Oh, What an extraordinary thouht!
personally, I have not experienced anything remotely close to that,
but i´m more than willing to believe Shakespear said.
I suppose i think about love more than anyone really should.
I´m constantly amazed by its sheer power to alter and define our lives.
It was Shakespears who also said, " Love is blind."
Now that is something i know to be true.
For some, quite inexplicably, love fades.
For others, love is simply lost.
But then, of course, love can also be found, even if just for the night.
And then there´s another kind of love,
the cruellest kind,
the one that almost kills its victims.
It´s called unrequited love.
Of that, I am an expert.
Most love stories are about pepole who fall in love whit each other,
But what about the rest of us?
What about our stories, those of us who fall in love alone?
We are the victims of the one-sided affair.
We are the cursed of the loved ones.
We are the unloved ones, the walking wounded,
the handicapped whitout the advantage of a great parking space.
Yes, you are looking at one such individual.


jag viskar sanningen högt för mig själv

skönheten svider i mig, om att utsidan bara är ett vackert skall för att dölja insidans hemligheter.Tomheten öppnar sig och man tror att man är ensam när man egentligen är en av miljoner. Att man har inset att hoppet finns fast det är halft borta egentligen. tron är där om att livet kan bli det lyckliga i alla dar som man vill att det ska vara. fast ångesten om att det lyckliga i alla sina dagar blir sveket i sitt livlösa liv istället. svälten trampar bort skinet, och magen blir som ett fodral. För att dölja alla djupa hål som finns i själens försvar.


fredag igen

nu är det äntligen fredag igen, har haft ettornas dag hela dagen. det var faktiskt as kul, trodde inte det skulle vara kul alls men det var kul. förutom att jag är en dålig förlorare, har jag just insett. FR10 kom tvåa fast vi skulle egentligen kommit etta för dom som vann fuska. men om dom vill vinna på ett oärligt sätt så ösnkar jag dom stort grattis. ikväll blir det sweet 16 med tjejerna, förhoppningsvis blir det as kul annars så drar jag vidare. sen ska lina sova hos mig ikväll som pricken över i'et. lite bilder ifrån idag.


ettornas dag

igår hann jag inte skriva så mycket men ville iaf lägga in bilderna, men idag är det ettornas dag så nästan alla slutar senare än vad man ska och tvåorna ich treorna är typ lediga. lite avensjuk men men, sen blir det fixa massa med lollo sen kommer lina hem till mig och vi fixar oss. sen avslutnings vid blir det partyparty med tjejerna, ska bli as kul. är inte hundra men tror det är sweet 16, så vi får hoppas det blir kul. måste snart gå och göra mig klar, för måste sminka mig och fixa håret o.s.v så puss!


26/8 permanenta

hinner tyvär inte skriva så mycket men idag har vi testat att permanenta hår. det är svårare än man tror och man får typ helt ont i armarna men väldigt kul på samma gång. älskar verkligen frisör lektionerna, här är lite bilder ifrån idag hur det såg ut och hur vi gjorde. även lite bilder på när några tvättar hår på varandra. ( dom som inte hann förra gången).


lång dag + träning, bra kombunation..

nu tänkte jag gå och läsa " 14 år till salu " och sen sova, lång dag framför mig imorgon. rolig förmiddag men jobbig eftermiddag, slutar som sagt tjugo över 5 och har träning halv sex. kommer snare men är iaf sjukt taggad nu med ny klubba och tränings sugen som fan. men nu måste jag sussa för att orka morgondagen, sen äntligen blir det fredag och då blir det tjejerna. yippie ! puss.


pappa dag

just nu sitter jag hemma och kollar på bones, helt ensam faktiskt. idag så var ganska lungt i skolan, vi slutade tidigare p.g.a att mentorerna inte fått våra datauppgifter än. så vi slutade ungefär ja vilken tid kan de ha varit, kanske halv 1 - 12. sen drog jag ner på stan med erica för att kolla på innebandy klubbor, hannah var med först också men sen skulle hon hem. men vi köpte innebandy klubba sen även ett par vanliga leggings, vi träffade även på lite olika kompisar. när jennifer slutat kom hon och gick runt lite med oss också, sen var klockan runt 3 och då skiljdes våra vägar. då blev det bussen hem direkt och sen hämtade pappa mig nästan direkt. mamma hade lagat min väska så blev jätte glad när jag kom hem.

fick in 2500 idag på kortet, 900 försvann idag och sen ska 1270 kr gå åt saxkittet jag bestälde i skolan sen 120 kr inträde till fredag. sen ah är det inte så mycket kvar av dom pengarna, men förhoppnings vis får jag mina andra pengar snart.


städning på g!

nu har mitt rum äntligen fått en liten stund i renheten, eller ja lite skitigt fortfarande men mycket finare än innan iaf. känns skönt att man kan gå på golvet igen utan att gå på kläder och sånt, men nu är det iaf fint igen.

FÖRE


EFTER


blixtrar och dunder, ja magiska under

ännu en dag har gått i skolan, sitter hemma i soffan och tar det väldigt lungt. ska träffa elin senare fast bara ta det lungt för är så himla trött. plus känns som att det är det bästa man kan göra nu när det oskar och blixtrar. men det blir nog så att jag drar hem till elin för hon fick cykla hem idag så hon är nog genom blöt. men nu ska jag ringa henne och kolla bussen så puss.

frisör salong

borta bra men hemma bäst, nu sitter jag hemma i soffan och softar framför tvn. fick sluta tidigare idag som är as skönt, dagar har varit väldigt chill. kommer nog vara en av dom skönare dagarna i veckan. fick två och en halv timmes hål timme för har inte språk så jag och erica drog ner på stan och strosa lite där vi mötte upp jennifer och sedan hanna. gick rund lite, hanna råka köpa möggelost sås och ah det gjorde min dag. sen gick vi tbx till skolan till halv tre då vi skulle ha tre timmars lektion. frisör lektionen var väldigt kul, tvättade varandras hår och sånt och det är svårare än det ser ut. men usch va skönt det var, och vi ska göra det flera gånger så det är nice. sen snackade mentorerna om att vi kanske ska dra ner på lektionen lite till ungefär fem så det känns bra.


datakunskap

som sagt, sitter fortfarande på datakunskapen. idag fick vi göra någon slags inbjudan så man kan lära sig sånt inför senare tid i livet. alla fick välja sjäva vad man skulle skriva om, jag skrev om en inbjudan till sofias 20års fest. lite överrasknings fest eller hur man ska säga. det var helt okej, men nu är det snart lunch och då ska jag träffa rebecca. så puss så skriver jag ikväll när jag kommit hem.


hehe

just nu sitter jag på datakunskaps lektionen, sofia säger hej. hejdå.

ny vecka

nu är det måndag och jag ska snar till skolan. idag har jag inte bestämt längre än att jag ska gå i skolan, men hittar nog på något efter skolan även fast dagen nästan är slut. men nu måste jag gå och fixa mig och äta klart. är inte hundra än på vad jag ska ha så det kan nog ta tid.


knivit läge

ikvällen spenderas hemma ändå tillslut, känner mig så himla förvirrad just nu. har bestämt med massa att jag ska träffa dom snart, och jag vet inte riktigt hur tiden ska räcka till. mitt schema ser ut så här.

sitter och kollar på sagan om ringer nu med mamma och jonas efter att ha badat, funderar på när man ska sova sen så man inte kommer i säng allt för sent. men funderar på hur jag ska hinna träffa alla som jag sagt att jag ska träffa, men det ska nog gå och lösa på något sätt och kommer inte börja gymma med lina förns jag köpt mitt gymkort. sen kommer jag inte hinna med hela träningen på torsdagen för den börjar tio minnuter efter jag slutat och det blir lite jobbigt om jag ska skynda mig dit o.s.v utan mat dessutom. men men nu ska jag inte tänka mer på det utan ta allt som det kommer och njuta av livet.

en helt vanlig söndag

ja igår blev de inte så många inlägg, lite bilder bara sen i fredags. men igår och idag har jag varit barnvakt åt linas brorsas barn natalie. hur gullig unge som helst, under 24 timmar grät hon inte en ända gång! och hon är liksom två år, så jävla cool unge. men iaf, hade jätte trevligt och väldigt kul att umgås med lina sådär mycket. eftersom vi sov där så blev det upp tidigt, vi var kvar till typ halv elva och då tog vi bussen. sen har jag bara varit hemma och kollat på film (sovit*), handlat och solat med mamma och jj. inte bestämt exakt hur det blir ikväll men nu ska jag hjälpa till med maten så den blir klar för är jätte hungrig.

en bild säger mer en tusen ord


skön fredag på g .

sitter hemma hos louise nu med lite skönt folk och chillar med vp o.s.v. kvällen är ung och jag känner att det kommer bli en dunder kväll. sen ska lina sova hemma hos lilla mig. även fast mitt rum är fullt av grejor nu när vi målar om i vardags rummet. men just nu så blir det bumpy ride - mohombi . puss !

vill ha lön nu!

fyfan va jag längtar till den 25 nu, för det är då cashen kommer in. jag hoppas stabby lönen kommer då också för annars får jag ångest. för så fort mina pengar kommer så kommer en ny innebandy klubba köpas in, ge tbx det jag lånat av jonas och sist men inte minst köpa kläder och dom här ur läckra stövletterna. usch blir helt kär jag bara kollar på dem, så nästa onsdag blir det här mitt nya favvo köp!


F som i fredag


*klick*



eftersom jag går frisör känner jag att jag har en del press på mig, så blir osäker på kläder, smink och hår varje morgon. så va ska man ta imorgon när man ska fota ansiktet ? ska man ha utsläppt eller något både och. usch va knivigt det blev nu, men jag hoppas det löser sig men fortfarande osäkert. några förslag säg till! och det blir lite extra nevöst eftersom tvåorna och treorna börjar i morgon också, så då vill man ju känna sig lite fin fast ändå inte för fin.

andra dagen

nu har jag gått ännu en dag på fyris, fortfarande väldigt nöjd. lärt känna klassen bättre idag och den blir bara bättre. fick även gå runt och se vart vi ska ha vara imorgon, och vi ska fotograferas och det är jag lite nervös för. men ah känns fortfarande som att jag kommer gå vilse på skolan, kom någon min sen idag för vi gick fel. men man lär sig nog snart förhoppnings vis. men imorgon blir det sluta ganska tidigt sen på måndag börjar det riktiga schemat och då blir det långdagar och allt möjligt.


första skoldagen

måste bara säga att första skoldagen var faktiskt nice, kändes som min klass var väldigt bra. skönt att man kände några innan iaf, och våra frisör salonger shit va fina dom var. blev typ helt lyrisk, känner att jag kommer vara nöjd över dom här tre åren som kommer. det var skönt att det bara var ettor fösta dagen men längtar ändå tills på fredag när tvåorna kommer så jag får träffa rebecca. mitt schema är helt okej, två långa dagar fast slutar ändå tio över ett på fredagar så det är nice. fast torsdagar kommer bli sjukt jobbiga för börjar halv 9 och slutar 20 över 5 och min innebandy träning börjar halv 6. men får kommer lite senare för annars blir det riktigt knivit. men nu ska jag gå och fixa mig för börjar om en timme, men skriver senare om hur dagen varit. för idag ska vi få rund gång på skolan sen få skåp och fika typ.


nio a

nu har klass 9a ifrån västra stenhagen skolan splittrats och nu går nästan alla i olika skolor och i olika klasser. för mig blir det FR10 nu på fyris, men innan jag hinner börja vill jag på minna alla i klass 9a att ni alltid kommer vara en del av mig och alltid ha en liten plats full med minnen. nu har vi gått tsm i tre år och vissa har jag gått tsm med sen förskolan - dagis. jag önskar verkligen alla en bra fortsättning. kan faktiskt erkänna att jag kommer sakna er lite och att det känns helt konstigt att man ska börja i en helt annan klass och skola nu.


ny innebandy sesong


.



-


FR10


the voice

nu har jag bestämt mig, det blir the voice ikväll. är dock lite sjuk eller kanske borde säga börjar bli. fast jag är inte helt taggad längre, blir så besviken när man hör att någon säger något om en till vissa när den säger något annat till en själv. jag vet inte om det är för att man är osäker på sig själv om hur det verkligen är eller om man bara säger det som låter bäst i det tillfället. men det känns väldigt onödigt och väldigt tråkigt på samma gång att det blir så, för när jag tänker på det tänker jag helt annorlunda. och jag visste inte ens att den tänkte så, men tror det bara är bortförklaringar. men nu ska jag inte tänka mer på det utan tagga upp mig för ikväll, har hört att massa ska dit så man träffar väl på en hel del. men alla som ska dit, hoppas ni får det kul. om ni ser mig hejja!


onsdag - torsdag

nu var det några dagar sen jag skrev igen men har haft full upp kan man säga, i onsdags så blev det jobba sen ut och äta med mamma och jonas på china river. as gott, sen typ var jag så mätt så jag knappt kunde gå men tog mig ändå till bussen till flogsta där jag mötte elin, cessan och carolina men carro skulle hem så vi andra cyklade till mig där vi fixade oss. sen blev det av till där vi var ett par stycken, senare så drog jag och elin till mig och slaggade. morgonen blev det upp tidigt för att jobba, det blev en seg dag men måste ju njuta av det lilla sommarlovet som är kvar. men då blev det jobba sen ta det lungt, sen idag blir det träffa elin senare men vill nog ut en stund idag eftersom det äntligen är så fint väder .

men jag då?..

nu börjar jag faktiskt bli lite nervös, för vissa börjar få brev av sina skolor om vad dom ska göra första veckan. och jag har inte fått något, men terese sa att man brukar få brevet någon vecka innan men vissa verkar redan ha fått och det har inte jag. men nu måste jag gå till jobbet.. cykeln är fortfarande hos elin i flogsta så får hämta den idag helt enkelt.


i love it.

idag så blev det först en seg morgon men lyckades iaf ta mej upp till jobbet i tid, en väldigt chill dag faktiskt. efter jobbet blev det hem och byta om sen möta upp syster på stan för att först kolla efter plånbok och sen sola. problem med kortet fast som tur var löste sig.  sen träffa vi även en stund med amalia som man inte träffat på hundra år. så det var väldigt kul att träffa henne, sen så hittade jag en jätte cool plånbok. kollade på svart först men det har alla och kände att det var lite tråkigt så vågade till lite och är väldigt nöjd nu i efterhand. efter det blev det sola på solstudion och känner mig faktiskt lite brunare så det är tummen upp!

för länge länge sedan men ändå i framtiden.

nu var det verkligen hundra år sen jag skrev och förlåt för det. men har haft så fullt upp så att bloggen har jag nerproviserat, för har haft ett jobb att sköta dom senaste veckorna satt min tid har gått till det. och nu är det bara två veckor och tre dagar kvar innan skolan börjar och jag är typ nervös redan nu men tycker det ska bli så himla kul! längtar verkligen .

RSS 2.0