Ångest

Känslan man får när man får en klump i magen, det är fan det värsta som finns. Jag får verkligen det ofta å det är verkligen hur jobbigt som helst.. Man vet oftast inte ens varför så det finns inget å säga heller även fast den sitter där å skaver å svider. Men ibland hjälper det iaf att ta bort tankarna på annat så man inte tänker på det, tur att tjejerna kommer å klipper sig!


myspys i sängen


sliten tjej

 
jag bara sitter här och känner mig verkligen förlamad i kroppen. så himlta trött i varendra liten muskel i kroppen, sjukt. jag vet inte om det är för att man nästan hela tiden gör saker och sover för lite eller om man bara är lat i allmänhet? för min del är det nog bara lat i allmänhet, att kroppen inte är lika pigg och vältränad som för några månaders sen.
 
Men idag blir det iaf klippa viccan nu klockan 15.15 och sedan kommer lina klockan 16.05, så blir kund på kund. men ska bli riktigt kul faktiskt. två nära vänner och få prata av oss lite, behövs. så den här dagen blir nog också ganska lång kan jag tänka mig. skulle behöva ta en power nap för att piggna till lite och orka med kvällen.
 
 

vill ha som du

nu är då det där hemska skolfotot över.. ensamfotot kan bara slänga sig i väggen för skulle aldrig köpa hem det. speciellt inte eftersom jag är helt ful och ser helt vindögd ut på bilden.. möjligtvis skolkatalogen för att se andra men det känns inte heller så roligt så blir nog inget för mig iår. det här med foto är inte riktigt min grej, fattar inte varför alla andra kan bli så fina.. hade jag haft ett bra öga hade jag tyckt om det här så mycket mer men nu, nej tack.
 

säger bara en grej, drömmen


SKOLFOTO

ja imorgon är det då skolfoto, HATAR SKOLFOTO.. lyckas aldrig bli bra på bild, hatar att vara med på bild. och vafan ska man ha på sig? såg ettorna idag i skolan och dem skulle ha skol foto, två tjejer hade likadan tröja, ROLIGT! shit va jobbigt, och jag har inte ens en susning om vad jag ska ha på mig och jag får spader.. måste gå upp tidigt, duscha, välja kläder, sminka mig (som alltid blir fel när det måste blir rätt), gå till skolan, locka eller platta håret? ja men då, har man säkert hunnit blivit svettig, blöt, äcklig, sur, irriterad, viljat dö och är lagom less på livet. YEEEHY..
 
förra året, åter igen.. jag hatar skolfoto..
 
Sen blir det iaf ner på stan lämna in min löne check och sedan dra mig mot sallongen, eftersom det är torsdag imorgon. Sen vid 3 kommer viccan, klippa henne sen vid 4 kommer lina. lite lagom sådär, kommer ha saker att göra hela dagen och hur bra å skönt är inte det? awesome.
 
 

KÄRLEK

det bästa som finns är att krypa ner under täcket med dig, det är det jag ser fram emot mest varje dag. dina armar runt mig och dina andetag i nacken. gåshud. älskar din värme och allt hos dig, vet inte vad jag skulle göra utan dig. länge sen jag skrev ut vad jag känner, även fast du får höra det nästan varje dag men jag behöver påminna alla andra om att det verkligen är så också. mitt hjärta, mitt allt, mitt liv.

i see you, BIG LOVE // din E

andra är bra, men mamma är bäst!

Imorgon kommer mamma hem också, längtat efter henne jätte mycket! eller ja dem båda två såklart, men mamma är mamma. saknar henne efter några dagar bara, hon får inte vara borta allt för länge. Blir nog några glädje tårar samt några avis tårar för dem kommer vara så himla bruna och så kommer jag här mrs blekfis.. men skönt att slippa vattna alla jobbiga blommor och allt iaf, känner att när jag flyttar hemifrån blir det nog plast blommor till en början eller möjligtvis någon som inte vill ha vatten var eller varannan dag.

tjena tjena mitt bena

en dag som idag får mig verkligen att känna mig som den sämsta.. för först gick jag upp imorse, var surig direkt för albin var så seg ur sängen (dåligt samvete för det), sen skolan då jag var helt äcklig och inte orkade göra något eftersom typ det mesta av min glöd är borta just nu för frisör yrket och hade ändå ingen kund. Sen blev det plugga plugga plugga. tror alla i klassen pluggade helt galet mycket och inte bara idag då. Sen så blev det PROV, nervöst som fan.. men det kändes faktiskt helt okej, mycket bättre än förra provet iaf och bara det känns bra för mig. nöjd iaf. Sen prat med alla i klassen om hur det gick för dem, (som man alltid gör efter prov, höhö) sen hem å pussa på prinsen någon minut innan det blev skjuts till nästa ställe. JOBBET. 15.30-22.15, inte överdrivet långt pass men efter en dag i skolan innan och prov som man har spänt sig för så blir man ganska trött och speciellt eftersom vädret inte heller drar upp humöret. Fast något som var positivt var iaf att det var jätte mycket folk och mycket att göra idag så dagen gick faktiskt väldigt fort! skönt skönt. Sen kom min prins i sin röda flamma och hämtade mig och var lite översocial så fick sätta mig i brorsans rum ett tag och babbla av mig lite och tror han också var lite babbel sugen av sig så det var skönt.
 

i see you


house

 
nu ligger jag i soffan och väntar på att älsklingen ska komma hem, städat rummet nästan helt klart och skulle vilja vara vaken och se hans min men får nog missa det.. behöver kolla igenom provet lite mer sen sova för att orka morgon dagen. kund pass på morgonen sen prov och sedan hem och hämta gjejor och sedan ta mig till valsätra.
Sen på torsdag blir det en skön dag, skolfoto sen klippa viccan och sedan lina och när jag kommer hem sen blir det träffa mammi och tvätta. och om jag pallar som jag förmodligen inte kommer men om så blir det kanske lite realise party på BJ också.
 
blev ett skönt bad också för att slappna av lite, hur skönt är det inte att bada? älskart. Vill tillbaka till mitt lite mindre, smalare jag. Varför mår man så mycket bättre smal?
 
 

städning på g!

jag har äntligen tagit tag i att städa mitt rum, helt sjukt hur stökigt det kan bli i ett litet rum! men nu så ska det bort. ni kommer få före och efter bilder imorgon. men kommer tyvärr inte hinna blogga så mycket för imorgon blir de jobba efter skolan.
 

vafan elvira.. kom nu

 
sitter och kollar på topp modell och dem pratar om att ta hand om sig själv, sin hud och  tänka på vad man äter o.sv. Fick mig verkligen att tänka, jag måste börja skärpa mig på riktigt nu och träna framför allt. Svåraste biten är ju att komma igång men får fan göra så jag får en ordentligt spark ibaken så jag hinner. Ska försöka skaffa mig en riktigt dunder kropp som man trivs i och som passar till studenten. så nu blir det 9 månader och sedan ska man vara på topp! ska verkligen försöka, efter lördag då jag varit på middag hos min låtsas mormor och morfar så ska jag försöka börja äta ordentligt å tänka på vad jag äter. och såklart börja träna och sova ordentligt så man orkar med skola, jobb, träning. sen som en annan bloggare säger, man hinner om man väljer att prioritera det.
 
 
 
 
 

SAKNAR

 
 
bilder vid och till lägenheten på kos, hade tyvärr inga mer bilder på kameran. (ångrar det nu) men längtar tillbaka hur mycket som helst, värmen, vattnet, människorna ja allt.

LPL

ibland blir man ju så himla less på allt, idag fick vi reda på att våran ända mentor är sjukskriven precis som våran andra blev i slutet av ettan/ början av tvåan. så nu står vi mentors lös, och dem vet inte riktigt hur det kommer bli men förmodligen kanske någon hoppar in och hjälper den som hjälpte våran mentor den senaste tiden. och något som är extra jobbigt är att vi kunde inte få våra betyg i våras för att ingen hade sätt tillräckligt ifrån oss eftersom vi blev av med våran färg lektion i en hel termin och nu när våran lärare som sätt mest/typ allt försvinner så får vi väl se hur det kommer gå att bedömma oss. ja så jag måste ju säga att man förlorar lite intresse och så för frisör yrket, undra hur många som kommer göra gesäll och hur många som kommer klara det.
 
känns som att våran klass blivit drabbad av så himla mycket och nu känns det som att det typ varit onödigt att gå dem här åren. visst man har ju lärt sig en del men både ettorna och tvåorna får mera lektioner, mer av allt och har inte fått någon otur med något än. dem kommer ha gjort så mycket mer än oss när dem gått ut och det känns så himla orättvist. Men men, det är ju en hobbie och kommer nog förbli så om man har otur.
 

Fortsättning

Fortsättningen på första bilderna, 3 steg. Först lite kort, kortare och sedan finliret/finishen.


Sep. 25, 2012

Som våra lärare glömde säga så skulle inte gesäll människorna komma å prata idag för dem kunde inte. Så fick göra färg teori provet och nu klippa lite på en dock del. Steg 1. Från långt - lite kortare.


Gesäll prov

Ja godmorgon på er alla i det här kalla höst vädret, bara jag som är less på regn, kyla å mörkt redan? Men men, bara gilla läget. Idag blev det gå tidigare till skolan pga av att nu vid 9 så skulle det komma någon å prata om vårt gesäll prov vi ska ha i vår. Lite vad man ska tänka på och nog bara prata allmänt om det. Ska bli intressant faktiskt, även fast jag inte vet än om jag ska göra det eller inte. Återstår att se, vet inte vad det blir efter skolan än. Vem vill inte ut å resa efter skolan liksom? Eller börja jobba å tjäna pengar? Eller kanske flytta hemifrån å få komma in i vuxenlivet. Många olika planer som åker runt i ens huvud, sen får man ju se vart man står då, förhoppningsvis å förmodligen så har jag fortfarande pojkvän (världens bästa) å vill göra så mycket med han så kanske blir göra allt med han om inte vill man kanske göra annat för att gå vidare å leva livet.

(OBS, osminkad än så länge)


Men's hair trends fall 2012

håret för killar är lite olika, som alltid inom hår. Men här kommer lite olika bilder på frisyrer som kommer vara inne och hett i höstens kyla. Lite håller sig kvar så många kommer inte behöva ändra för att hålla sig inne, och såklart ska kan man som min bror säger "jag skapar mitt eget mode" kan ni ju också. så inget är såklart ett måste men måste säga att vissa grejor är väldigt snyggt och kommer passa till höstens kill-mode.
 

fall 2012

ja nu eftersom jag går frisör och sista året ska jag försöka angachera mig lite mer åt hår, mode och smink. Allt för att ha lite mer koll själv på vad som är inne och vad som kommer. Och såklart för att kunna hjälpa en kund mer åt vad som kommer vara inne och passa den. så ska försöka lägga in lite inlägg då och då om lite allt möjligt för att få det lite intressantare för att läsa och för mig att skriva.
 
 
 

x-faktor !

nu blir det då x-faktor och älsklingen kom precis hem så blir lite måndags mys i soffan till riktigt familje pogram. måste verkligen säga att jag DIGGAR vissa stenhårt i pogrammet. jaja skriver kanske något mer senare, puss !

halv åtta hos mig

ja då ligger man i soffan och kollar halv åtta hos mig och är nästan klar med religionen. skönt! nu längtar jag bara tills pojken kommer hem så man får mysa lite innan man går å lägger sig.
(gammal bild)

plugg,plugg

ligger i soffan och försöker plugga lite inför mitt religions prov på onsdag.. så himla mycket och svårt, men som tur är har jag iaf gjort hälften av instuderings frågorna. men ska försöka göra klart resten innan halv åtta eller så, då blir det nog tv. skulle städat idag också men får göra det imorgon för prinsen är ändå inte hemma än. (han fixar nog med bilen som vanligt, hans andra pärla. Men det är nice, riktigt vrål åk).
 

komma igång igen?

 
tänkte försöka komma igång med bloggandet lite igen, får se hur det går den här gången. Men får hoppas på det bästa, har inte världens intressantaste liv direkt så finns inte altid så mycket att skriva om.
 
men först å främst tänkte jag rekomendera www.stilfrisor.se ! bloggar där på torsdagar, jag praktiserar nämligen på stil frisör vid hotell hörnan,(typ varma gubben). Rekomenderar det verkligen! storm trivs redan, och jag kommer vara där på torsdagar mellan 10.00-18.00. så om någon vill klippa, slinga, färga o.sv. säg till så kan vi fixa en tid! kan lägga upp priserna snart. gå gärna in på deras blogg och kolla läget på höstens trender och lite produkter vi säljer.

RSS 2.0