Sveriges nästa mästerkock!

La mig precis i soffan efter en riktigt god lunch. Låg och funderade vad som fanns hemma som man kunde laga, hittade en hel del olika. Men valde att köra potatismos med köttbullar, brunsås, lingonsylt och såklart inlagd gurka eller vad det heter. Hur gott som helst, tog mig tiden att göra egen gjord brunsås för är inte så förtjust i dem man köper. Gräddsås kan vara god men brunsåsen smakar konstigt.

Ska ringa Nordea nu och sjukhuset eller vart det är man ringer om jag hittar lappen. För ikväll blir det betala täckbyxorna och riskettan som jag ska gå på den 11/4.


Duktig tje


Shrek forever after

Godmorgon, kom precis hem. Kokade två ägg, tog en actimel och lite tranbärs jouice till frukost. Tänka ta en tupplur till lite shrek nu och hoppas på att prinsen hör av sig efter sitt prov och vill träffas.

Kan berätta om gårdagen sen, blev riktigt kul faktiskt. Älskar att umgås med massa vänner och speciellt dem som man umgicks med jätte mycket förr. Gamla vänner är tidigt.


Dagens outfit


Onsdag, praktik

Äntligen hemma igen, slut i hela kroppen och ont. När ska det gå över.. Orkar inte. Värsta neggo tjej känner jag, men ibland måste man få vara det.

Jaja, dagen hittills. Blev upp och duscha, fixa sig och gjorde stekt ägg och tog en actimel till frukost. Drog till praktiken så jag var där klockan 09.30 för hade kunde 10.00 då jag egentligen börjar. Så fick lägga i en toning på timmy, as bra grej måste jag säga för att täcka grott hår men ändå inte ta bort det. Riktigt ta uppfinning! Sen la jag i en toning till på en av Hannas kunder, sen kom ejja och jag klippte henne. Sen blev det en city sallad, AS god!! (nr.1 för er som vill testa å inte gjort det). Sen kom lille syrran så fixade jag lite slingor på henne, och sen hem. Så soffan nu innan det blir fixa käk och kanske dra och gymma. Vet dock inte om min höft skulle palla det, så får se om det blivit bättre. annars får jag väl köra hemma fast bara mage och lite rygg å stretcha.


Kvälls chill på bryggan

Tänkte lägga ett snabbt litet inlägg såhär nu en tio min innan tolv. Det blev film med mamma och JJ, sen fick det bli en kvälls promis ner till Stadsparken där jag mötte upp mina två fina tjejer Frida och Viccan. Blev kvälls snack och gav Viccan "THE BIG NEWS", eller ja haha vad det nu är. Blev ah chill, sen så blev det hem till en nybäddad fin och mysig säng. Saknar dock lite sällskap för den är lite för stor för mig, men perfekt för två. Lite trångt och mysigt. Nu väntar jag på ett kvälls samtal, och ligger å funderar hur dagen blir imorgon. Kläder, kunder, tid o.s.v.. Sen sova, så ska fundera lite till fast i min ensamhet, så ciaooooo.


Sötsuget stiger!

Jag blir galen, var på gymmet efter skolan å sen blev det nelins med mamma och jonas för att köpa mat. Sen hem fixa kycklingsallad, äta och klippa Jonas. Nu när jag lagt mig till ro i soffan så kommer värsta sötsuget.. Hur jobbigt som helst, måste verkligen skärpa mig med mat och skit mat. Fuck min mage..


Dag 7, onödig tisdag

Tisdag morgon och sitter på frisör lektionen, Eva-lill är sjuk idag så blev flättecknik idag istället för sax över kam. Bra på sätt och vis eftersom vi har prov efter lovet men känns ändå ganska ovärt och bara sitta å fläta. Sen håltimme i typ två timmar sen bild och efter det kanske svenska. Sen efter skolan blir det gymma sen, ganska taggad faktiskt. Första gången på jag vet inte hur länge.

Sen ska jag även ringa Nordea och spärra mitt gamla kort för har äntligen fått nya kortet och koden. ÄNTLIGEN!


Dagens outfit


före & efter, dålig kamera

FÖRE


EFTER


skynda,skynda

ligger halv död och kollar på tv i soffan, hur skönt som helst egentligen. Men ligger och tittar ut och inser att det är sol men ändå ganska grå himmel och det förstör hela skiten. Kommer det bli regn nu eller senare eller är det bara som det ser ut?

en timme och tio minuter kvar innan man bröjar nu då, känns bra. så ska sminka mig nu så jag får det klart, hann inte i morse. Sen vid halv fem blir det in till stan för att klippa alva, lite nervös men tror det kommer gå bra. Sen blir det möta upp albin och kanske kim för dem skulle köpa skidor. Så det ska bli kul och se. Sen blir det nog med dem hem och kolla skidkläderna till, sen gymmet. måste komma igång med träningen igen, inte gymmat på över en vecka nu. Men känner själv nu att jag verkligen måste, även fast jag känner så jämt. Men det blir säkert as bra. 

 tänkte lägga upp före och efter bild på mig när jag sminkat mig, sen kanske lägga upp outfit om jag hinner.


blivit mycket rundare i ansiktet igen, hatar att fettet tar och försvinner på så fel och konstiga ställen..


<3

 

Dag 6, Måndag och hål timme

Ja nu är det då måndag igen och gick upp imorse för att gå på svenskan. Kom dit å insåg att jag hade håla mellan 10.20-14.30.. Då kändes det verkligen så himla ovärt att ha gått dit. Men duktigt gjort nu efterråt iaf.

Ligger hemma nu och kollar ID:A och väntar på mina ägg jag kokar ska bli klara. Tänkte göra lite sallad till lunch.


"klipp,klipp"

Ska klippa lillesyrran nu, å har precis insätt att smach är as bra! Blir absolut att fortsätta följa det.

Har jätte ont i magen, vet inte om är något jag ätit eller vad det är men hoppas det går över snart.


Dag 5, våffeldagen

Godmorgon alla söta människor där ute, hoppas det är bra med er en söndag som denna. För just nu sitter jag mätt och belåten i viccans kök, har precis slukat i mig 4 våfflor. Hur gott som allra helst. Lite seg i huvudet men det funkar, det är ju fint väder så det känns som plåster på såren.

Igår blev det ganska mycket olika faktiskt, först släkt middag, sen Williams, oranges, bk sen hem till Viktor. Och till sist sova hos viccan.

Snart blir det hem och klippa syster innan hon drar hem till Stefan ikväll.


Släkt middag hos vicc

Ja sitter nu på bussen till viccan, eller ja är i lövstalöt nu. dem har släkt/födelsedags middag å lilla jag får vara med hihi. Ska bli as kul, sen blir det väl att vi börjar där med dem. Så tagga, tagga, tagga.

Dagen har varit helt underbar, började med att man vaknade upp å sen bara chillade galet i några timmar. Blev lunch ute på balkongen i solen, hur skönt som helst. Kan ju hoppas man blev lite brun av det. Känns så jävla skönt med sol och värme igen. Och tycker det är så kul att så fort solen kommer fram kommer alla människor också det. Sen drog vi ner på stan, jag Kim å Albin, efter ett tag kom weedström också men försvann ganska fort. Sen tbx till Albin innan jag drog hem, duschade å packade väskan för att sedan ta mig till viccan där jag är om 5 min. Så nu ska jag avsluta det här lite fint igenom att hoppas alla får en dunder kväll. För blir nog Inge mer inlägg för ska vara social.


Bästas present

Tänkte bara visa presenten jag köpte till min bästavän Albin i torsdags. Gaalet snygg måste jag säga, skulle lätt kunna ha den till mig själv.

 


Dag 4, godmorgon

Godmorgon, hur mår alla idag? Jag mår iaf jätte bra och det känns as bra. Kanske taggar till idag också då men får så hur det blir, men dagens planer är isf att ta allt lite som det kommer. Under dagen blir det nog chilla galet med grabbarna och sen ikväll blir det viccan. Ah jag vet inte så mycket än så länge, men det känns faktiskt jätte bra. Vaknade typ nyss och ligger fortfarande i sängen med lite musik, as mysigt. Labyrint och kaptenröd.


Dag 3, fredag

Nu är det fredag och jag är en as trött tjej idag. Ja dagen har varit hur mysig som helst. Jag va på stan med med ett gäng sköna människor, vi satt på lingon och bara njöt av livet. Så jävla underbart med sol, älskar våren. Sen kom brorsan förbi å hämtade mig för att gå hem och äta mat. Nu sitter jag helt trött å sliten i soffan.

Ikväll ska jag först med Angelo och sandro till Fredrik på förkrök, blir dock ingen alkohol för min del. Nyktert ikväll. Men hoppas alla andra får kul, sen blir det utgång. Får se vart vinden blåser. Blir chill/vardags outfit för mig iaf, för trött för att orka bry mig.


Klockan 18.51

Morsning korsning, sitter med viccan å kollar lite bigbrother just nu. Var å mötte henne nere på bryggan å tog ett litet prat om livet innan vi tog insivativet å gå hem till mig. Åt keso och avokado å nu sitter vi här. Klockan 20.45 ska vi möta Frida på centralen för att sedan ta oss till Williams. Blir att fira Albin ikväll, sen även någon till sa Frida. Sen hem å sova. Morgon dagen vet ni ju redan om eftersom jag redan skrivit vad som händer. Iaf första delen av dagen, tar resten imorgon.

Har ni känt den där känslan när ni köpt en present till någon, å ni vill bara ge den nununu. Och att ni lagt ner så mycket själ, energi och tid å vill bara se minen när den öppnar paket. Längtar tills jag ser din min, hoppas verkligen du blir glad för den.


Dumma, dumma mig..

Jag känner mig som världens sämsta just nu, blev skolan där mitt hår fick lite glans men måste lägga i folie slungor för att det ska bli bra. Får bli en annan tisdag eller något. För lite info kommer senare om det. Sen ner på stan med Hannah där vi köpte present å mötte upp Kajsa. Sen gick vi till coffee house by Georgs (eller hur det stavas).Hannah skulle käka innan hennes pass började, så fick smaka av hennes mat, å det är där ångesten börjar komma in. Sen va jag där ett tag då jag väntade på Frida för att möta henne en stund innan hon skulle jobba. Sen Nordea för att fixa lite grejor och sen hem. Egentligen skulle gymmet ligga imellan där någonstans men hade varken lust eller ork till det.. Allt börjar komma tillbaka, på så sätt är det bra att jag får ångest så jag börjar ta tag i allt igen. Mår bara sämre av att ha det så här. Imorgon blir det iaf skolan sen doktorn 11.00 å gymmet efter. Inget val. Ett måste. Å då måste jag faktiskt ta tag i det här.. Kollar smala tjejer å försöker men det är verkligen svårt i början, å att få bort godis suget. Eller ja i mitt fall mat sug, godis och mat sug är lika jobbigt dock.

Man får tänka att det fortfarande bara är dag 2 satt det kommer bli bättre sen. Får inte ge upp, blir nog keso eller kesella med avokado till middag. Känns mycket bättre när man kan bestämma mat å mål själv. Bästa med helgen, och såklart att man är ledig. Hihi. Hemlis om det än så länge.


Lunch, hur gör jag?

Ångest. Va så duktig å skulle ta filmjölk till lunch, men då, så var det ett äckligt jävla hårstrå i den.. *suck*.. Inte hungrig längre psykiskt men magen kurrar galet.


Hihi.. Frisören är hos frisören

Sitter och har värsta tjej snacket med tjejerna (Sofia, Erica & Hannah). alltid lika intressant även fast det kanske inte är bra saker, men det är verkligen behövligt att prata ut. Våran klass var tydligen en av dem mest trevliga enligt lärarna, så det är as positivt! Å känner att jag har en jätte bra klass, förutom att jag saknar att ha killar i klassen. Tur att bibo finns iaf haha.

Vill ni veta lite skvaller?
Våran klass kanske ser ut som en av dem bästa å att vi glänser ganska mycket. Men det är bra mycket snack i den, kan inte kalla det skit snack. Mer fakta, å sen även lite bråk då och då. Senast idag! Tycker det är roligt så länge jag själv inte är med i det men älskar när det händer saker.


Torsdag, äntligen min tur

Nu är jag då på väg till skolan, vi har frisör nu klockan 9. Sofia ska lägga i sunlights i botten för har världens utväxt. Ska bli as skönt att få bort den för har haft den länge nu å så fort håret är lite flottigt ser det hemskt ut. Sen medans blir det flättecknik för min del, prov efter lovet å måste verkligen öva för det är inte min grej. Sen slog det mig just, måste köpa både nya skor och kläder.. Måste få något extra jobb, det här funkar inte..


dag 2 - Grattis bästavän!



Vill bara säga STORT GRATTIS till den här grabben, du är bäst ! hoppas du får en dunder födelsedag, äntligen 18 barre. finns egentligen hur mycket som helst som jag skulle vilja skriva/säga men det kan jag ta till dig direkt.

@albinmentzer - instagram

Onsdag, - fuskis

Jag är ledsen Frida, men nu har jag fuskat.. Vi borde vara med varandra hela tiden för att verkligen hålla oss. Men onsdagar är fan omöjliga för mig att var helt duktig. Å ingen träning blev det heller pga klippning till 9, får se om det finns tid imorgon. Hoppas hoppas. Redan massa ångest å ont i magen, inte okej fan. Vill verkligen klara mig, läser iaf en blogg som är as bra. Hon går på smothie dieten å hon gör mig verkligen inspirerad. Vill få samma inställning som henne å bli lika duktig, en blogg som den behöver man! I alla fall i mitt fall. Plus att hon är helt sjukt fin så man känner typ "vill också".

Ligger å kollar djungels drottning, dem är lite väl blåsta men ändå roligt. Sen BB!


Dag 1 - kära dagbok

Onsdag. Praktik, som alltid på onsdagar. Ställde klockan på 7 imorse å även fast det va fint väder å sol orkade inte benen röra på sig gå upp. Blev upp 8, duscha, äta frukost å fixa mig. Så himla lat tjej. Sen kändes det ju surt att gå till praktiken eftersom hela skolan är ledig idag å egentligen våran klass också men eftersom vi har praktik känns det pinsamt å ringa och säga att man inte kommer. Så tog mig hit ändå å nu har jag precis ätit lunch å innan har jag lagt i en toning i camillas hår å fixat tvätt osv. Om en timme kommer min nästa kund å sen en halv 4. Och ikväll kommer casper och sussane över och ville bli klippta också, så fullt upp idag.

Men idag är dag ett på min diet å mitt "nya liv". Jag hoppas det går lika bra för Frida som för mig, ska höra med henne snart. Tänkte ut å springa ikväll men får se om jag hinner men hinner inte imorgon bitti sen heller så det är synd. Så blir nog ett måste ikväll ändå. Men sen blir det verkligen att komma igång med träningen igen men imorgon fyller ju prinsen år så då vet jag inte om det finns tid. Men hoppas på att komma in i någon slags rutin snart, sen vill jag komma in i tränandet igen för då blir det liksom att man gör det av sig själv.

Kom nyss på att jag va tvungen att gå å ta ut pengar å köpa min jeans väst som jag la undan igår. Jippie.


Hallööj bloggen

Tisdag igen, känns som en fredag fast ändå inte. Skulle ju ut å springa imorse egentligen men vaknade med typ som magknip så blev att jag låg kvar i sängen så länge jag kunde för hade jätte ont. Blev till skolan å fick lära mig en långhårs uppsättning. Helt okej fin får jag väl säga, den satt as bra med hårnålarna och sånt så tror Annika (min lärare i långhår) tyckte det va bra iaf.

Sen blev det hem å kolla på en vargfilm som inte var den bästa. Fixa sig lite för att sedan gå ner på stan å möta Frida för att äta å kolla lite. Hittade en jeans väst som köps imorgon under praktiken å kanske även ett par pilot brillor. Det blev buffé på china river, lika gott som vanligt. Blondhair har inte svarat idag även fast den borde om man tänker på presenten jag köpt haha. Nu ligger jag i sängen å mår illa som ett svin efter buffén. Kollar big brother 24/7 å kollar runt på lite bloggar om smala tjejer. Från å med idag, IDAG. Ska jag å Frida köra stenhårt med träningen å diet. Nyttig mat heter dieten haha, svår diet. Så nu kör vi tillsammans så hoppas det går bättre då, magaluf kroppen 2012 måste vara nice. Blickarna ska dras till oss tre när vi är där. Ciaoo!


Kämpa evira, kämpa.

Ja, skulle ju försöka att uppdatera lite då och då. Men inte gått så bra hittills, men ah här har ni mig. Som många gånger innan så ska jag satsa på kroppen igen. Blir träna träna och ännu en gång träna stenhårt nu en månad framåt å sen äta rätt. Blir skita i godsaker å alkohol nu ett bra tag. Ska ska fortfarande roa mig med att träffa folk men nyktert. Nyttig mat å träning, man mår så mycket bättre av det. Dock läste jag att det tar 4 veckor för en själv att se resultat och 8 för närstående å 12 för resten. Det är sjukt egentligen men nu måste jag fan skärpa mig och få lite resultat - BEATCH 2012!!!! Kämpa kämpa kämpa.


Fredag 16/3

Ja, som sagt. Vem älskar inte fredagar? Jag har bara rättskunskap som dock är två timmar lång men slutar ändå halv 11 så det är hur skönt som helst. Sov hos Frida inatt så var osminkad å hade inga träningskläder med mig, så blev hem efter skolan å ah. Nu ligger jag här i mys kläder å har ätit lurre till lite twilight breaking dawn. Hur skönt som allra helst, så himla trött. Även fast vi gick å la oss 11 igår kväll. Så nu ska jag fortsätta kolla, ciao.


The first kiss

For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can't get out of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never want to come up for air. You can't cheat your first kiss. Trust me, you don't want to. Cause when you find that right person for a first kiss. It's everything.


Torsdag 15/3

Ja, tänkte försöka börja blogga lite igen. Kan bli svårt men ska försöka, idag blev det kundpass då jag och Sara färgade någon som hette Lenas hår. Hon blev jätte nöjd så det va kul å höra, efter skolan blev det till stan å kolla hår å häpnad eftersom dem har halva priset där nu innan dem stänger. Så shoppade på mig massa bra hårprodukter så fick även en locktång på köpet. As nice! Sen blev det till kameleont å sola innan det blev hem å hämta klipp grejor innan det blev ner på stan å möta Frida. Medans jag väntade på henne stötte jag på viktoria zansobar så det va väldigt trevligt. Nu är det ligga i soffan i chill kläder å kolla runt på lite dålig tv, allt bra börjar typ runt 6 så blir väl bättre snart. Senare blir det klippa Fridas mamma å sen senare hem å sova innan skolan imorgon.


Fuck it

Ja.. .. .. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men fick värsta kicken att jag skulle skriva iaf. Just nu känns väl livet ganska tungt, no komments varför. Men allt suger å man blir bara så jävla less på allt. Känner att jag är en jävligt negativ person just nu, sorry about that. Skärpning nu Elvira.

Ja idag, blev upp med Frida brevid min sida. Gå till skolan å haft frisör lektion som gick piss, å TV4 kom å skulle göra något om frisör på fyris. Sen blev det hål å nu äckel bild. Hatar bild. Mest onödiga lektionen som finns. Efter det blir det gymmet som jag egentligen inte orkar. Men som sagt, vad hände med Beatch 2012? Måste satsa på träningen å maten å skolan å fuck it..

Dålig dag. Om jag har tur kommer iaf en bra vän å håller mig sällskap ikväll å kanske även sover över. Hoppas.


RSS 2.0