överlycklig !


baddax

måste bara säga att det är sjukt fint väder ute och att det förmodligen kommer bli lite jobbigt när jag och elin ska ta bussen ut till gräsö idag. men men, den smällen får man ta. så kommer kunna nås på mobilen. men nu ska jag bada och sen packa och äta lunch.


midsommar - över

nu är jag hemma igen fast bara för en kväll, men min midsommar och helg har varit väldigt trevlig. orkar tyvär inte berätta allt vad som hände men här är lite bilder.


ifrån luthaten till öregrund

tyvär hann jag inte lägga in igår och laddar kameran just nu. men igår hade jag min sista jobb dag med rebecca, väldigt tråkigt.. men efter så gick vi och solade som var as skönt sen drog vi ner på stan för hon skulle möta sina kompisar. sen efter någon timme så drog jag hem packade och fixade mej sen mötte jag upp elin vid fyrishov där vi sedan cyklade till luthagen där vi plötsligt mötte på lilla eller inte så lille längre men tette. as kul att få umgås lite med han. sen drog vi till mig efter vi köpt chips och läsk och satt hos mej hela tiden

nu idag drar jag till öregrund med tjejerna och kommer inte skriva på några dagar om inte jonas har ena datorn där ute. men då vet ni, GLAD MIDSOMMAR på er alla nu!

vila i frid



låt av oscar och emma, så himla fin.

fel ord, fel ord

jag måste bara säga att säga ordet självmord får mig att få kallakårar, det känns så overkligt typ som att vara med i en film. för det är bara där sånt händer, och det blir så fel när det är i riktiga världen. men jag tycker inte det här är självmord utan mer ett val. där du väljer vad du tycker är bäst för dej, och ordet mord borde inte finnas i den meningen. nu ska jag inte skriva mer för jag är nog inte den som är mest ledsen eller chockad eller ah det ordet som blir bäst hittar jag inte just nu.


sånt hemsk känsla..

jag kände inte dej, jag träffade dej ett antal gånger och har varit hemma hos dej eftersom jag var bästavän med maria din lilla syster ett tag. och jag sitter här helt chockad fortfarande. kollar om och om på videon agnes har gjort, så himla fin. fäller en tår varje gång och texten passar så himla bra. det känns liksom inte som att det är sant och det tror jag inte att någon tycker. men jag borde kanske inte säga något eftersom jag inte kände dej så bra, men tycker verkligen det är synd att du gjorde som du gjorde. och hur kan man känna så mycket sorg att man vill offra sitt liv för att man inte orkar längre, det måste verkligen varit för mycket. och senaste gången jag träffade dej verkade du så himla lycklig och ingen trodde ju att du skulle göra det du gjorde. förstår inte hur du vågade, men du var verkligen stark jennifer. och du kommer alltid minnas som en rolig och glad person och va glad för det, för alla dina vänner kommer att tänka tbx och då är det det ändra dom kommer tänka. en glad och roligt person som även var en nära vän till dom. jag kan erkänna att jag inte kan skriva utan att lyssna på låten, kommer säkert lyssna sönder den men den kommer alltid att få mej att tänka på dej iaf. men kan inte fatta att någon man träffat och varit hemma hos och så helt plötsligt är borta, det är en sån sjuk och konstig känsla. och dina syskon och familj och nära och kära måste verkligen känna att något fattas. när jag kollar på videon får jag en stor fet klump i halsen och magen och tårarna samlas i ögonen direkt och jag bara finner inte ord.. det är så hemskt att det blev såhär.  men du ska iaf veta att dina vänner finns fortfarande där för dej.


ni måste kolla in !

http://www.facebook.com/video/video.php?v=418557938536&oid=136612926350302

du kommer alltid finnas hos oss, vila i frid jennifer lindström



minnes stunden för jennifer lindström, den var helt underbart vacker. du kommer alltid finnas i våra hjärtan, det är synd att det är som det är men nu finns det inte så mycket att göra. men dina vänner och familj kommer aldrig glömma dig. och dom på bilden visar att dom fanns och att du fortfarande är en av oss. men nu får gud njuta av dej ett tag till och vi kommer minnas dej till man ses igen. men vila i frid gumman 22 mars 1993 - 22 juni 2010 . det är ett datuom som alltid kommer sticka ut för oss.


lite tränings tips jag fick, bra för min kropp ( mitt fett ).



jag tog tillfället till akt och tränade lite för min egen skull. bra för mej, min kropp och hälsa. tränar lite mer och kollar på cold case, gillar nästan alla serier som har deckare och det är en bra grej att kolla på när man tränar.

ändrade planer

veckans förändras lite så den infon ni fått stämmer inte riktigt.

tisdag : jobba sen springa  - ändrat. jobba sen vila och springa nästa vecka ist.
onsdag : jobba sen träffa viccan
tosdag : jobba sen packa och fixa
fredag : ta bussen ut till öregrund + fira midsommar

min vanliga otur

ja morgonen startade med att jag försovit mej men hann ändå till jobbet i tid som tur var, sen blev det olja hela dagen och min vanliga otur så gjorde jag såklart illa mig plus huvudvärk på det. inte att leka med kan jag säga, vill aldrig mer jobba ute i solen med huvudvärk och inte få tablett.. så har lärt mej en läxa nu iaf, att alltid ha värktablett med mej. sen hade min rygg blivit lite bättre sen igår och nu gör den lika ont igen, pain.. så nu ska jag gå och laga mat med min onda rygg.

sen igår när jag var och gymma med terese, såg nog ut som en jag vet inte vad men det kändes fruktansvärt bra efterråt måste jag säga. väldigt fint gym ochså så det var väldigt nice att äntligen träna, men måste säga att jag var så himla otränad som det går! fan hemskt att jag är så otränad. men nu måste jag fixa maten.


usch usch usch

känner mig som en idiot i dom här kläderna, jag försöka lista ut vad som är bäst att gymma i men eftersom jag är en innebandy tjej så ska det vara short och långa strumpor och pösig tröja och dom här tajta byxorna och så känns helt konstigt. är verkligen inte van och tycker inte det är särskilt skönt heller, känns bara konsitigt. men vad ska man annars gymma i ? snacka om att när jag fått pengarna och ska köpa gymkortet får terese följa med mig och köpa passande grejor + skor.


lite info om den kommande veckan

nu sitter jag i soffan och bara tar det lungt för kom hem ifrån jobbet för ett tag sen och jag dör av att jag har så ont i ryggen. någon gullig människa där ute som har lust att massera mej? har även smsat terese som inte svarat så nu väntar jag på svar ifrån henne eftersom vi ska gymma idag. känns som jag kommer dö eftersom jag har min rygg och är helt slut om dagarna efter jag jobbet. men som tur är så är det bara tre dagar kvar sen är det midsommar och efter det är jag ledig i tre veckor! hur bra känns inte det? fast sen blir det jobba fyra veckor men även om det känns tugnt ibland ( som det faktiskt inte har gjort så mycket eftersom jag har jobbat med rebecca ). men sen blir det cash flow så då kommer man inte ångra att man jobbat. jaja nu ska jag ringa mamma och fråga vad det blir för mat sen packa tränings väskan.

imorgon blir det jobba sen springa på kvällen, så kommer förmodligen ha träningsvärk men ändå träna, så ni som har hängt med i min blogg vet vad jag skrivit, och nu ser ni att jag har hållt det jag skrivit med att jag ska börja ordentligt idag. jag åt faktiskt en banan ist för mina cheesebollz eller min chocklad. *stolt* haha.

sen på onsdag blir det jobba sista dagen med rebecca som känns väldigt synd, sen även träffa viccan och förmodligen snacka om midsommar och sen packa eftersom vi åker till öregrund dagen där på. men det ska bli väldigt roligt att äntligen få träffa viccan efter typ 2-3 veckor eller något sånt där.

sen är det sista dagen jag jobbar innan mina tre veckors semester, och det skönt men ändå lite tråkigt. men sånt är livet, och då kommer jag förmodligen vara helt virrig och nervös inför fredagen eftersom det är midsommar då och vill att allt ska bli bra. så ska inte ha för höga förväntningar men man har ändå lite. men sen blir det ta bussen till öregrund på kvällen och tillbringa natten och kvällen där med tjejerna.

och fredagen blir det midsommar som jag hoppas bli bra, och det känns roligt att få vara med alla tjejerna men ändå att få fira med nattis i år igen för det blir som en lite rutin nu känns det som. sen att få fira med viccan eftersom jag inte fick det förra året så blir det iås ist. så jag hoppas på att dagen blir lyckad och att alla andra också får en bra midsommar nu år 2010.



alice-palice och terese,

hemma igen, blev att jag sov kvar hos alice-palice igår. vi hade väldigt mysigt, kollade på massa bra filmer och ät chips och drack cola. snackade även lite om hur allt varit och hur det är. kändes verkligen skönt att få träffa henne själv i lugn och ro och få prata lite och veta hur allt ligger till eftersom vi inte snackat på jätte länge. men iaf så nu är jag hemma igen och hjälpte mamma precis med maten, ska dra till terese senare när hon kommit hem ifrån kalaset hon är på. skulle egentligen träffat henne tidigare idag men då hade hon glömt bort kalaset och det gjorde ändå inget för mej eftersom jag sov hos alice. vi hade ändå haft film dag eftersom det skulle regna så det blir väl så ikväll ist.


myspys

nu sitter jag hemma i soffan i mjukis kläder och kollar på shes the man på tv'n, ska snart dra mig mot alice mot förhoppningsvis en skön myskväll. men få se hur det blir, tar med mej lite finare kläder  fall det behövs. hoppas alla får en trevlig kväll, det kommer säkert fin lite bilder senare ifrån ikväll, men puss så länge.

kungligt bröllop

sitter och kollar på kungligt bröllop och det är fruktansvärt fint måste jag säga, och har sätt många fina klänningar och viktoria är jätte fin. och hon ser så himla lycklig ut och just nu sjunger agnes som vann idol och björn skifts eller hur det stavas . den låten vad jätte fin, daniel ser nästan lite tårögd ut, usch va fint bröllop. man kan ju hoppas dom får en bra framtid tillsammans. nu heter dom inte kronprinsessan viktoria och daniel längre utan drottning viktoria och prins daniel.


kalas på g .

vaknade av att telefonen ringde, det var mamma som ville att jag skulle gå ner och hämta tårtan i bilen. då skyndade jag att städa undan lite så det var fint när dom kom sen gick jag ner och hämtade tårtan.  fick städa undan lite mer sen när jag hade gjort det. sen blev det klä på sej och äta lite korv med bröd till brunch för dom andra hade redan ätit frukoast och inte jag. så nu sitter jag och bara tar det lungt i soffan, väldigt skönt men har typ ont i halsen. men men sånt händer ju men var nog lite kallt klädd igår kanske.

igår blev det kalas för min lillesyster sara, idag blir det kalas för min halv halv lillebrorsa ludvig.  så nu sitter jag ännu en gång och väntar på gästerna. ska bli roligt för har inte träffat vissa av dom som kommer. här kommer någon bild, då får ni även se lite av hur lägenheten jag bor i, för er som inte redan vet hur det ser ut. 

sitter och kollar på kunga bröllopet eller försnacket som det nog heter, men jag hoppas dom bara all lycka till och en fortsatt bra framtid tillsammans.


fredag och äntligen helg.

har tyvät inte kunnat skriva tidigare idag för när jag kom hem så var internet helt konstig och inte funka.. men dagen var faktiskt helt okej, försov mig lite egentligen och kom hem så sen igår så var helt slut. men idag var det kallt så det mycket kläder på. vi fick fortsätta klippa buskar, visst det är mycket mycket bättre än att rensa ogräs fast var helt slut ändå. men vi tog lite raster och precis innan lunch typ kvar över 11 - tjugo över 11 så började det regna så vi fick gå in och fick en tidigare/längre lunch. väldigt skönt måste jag säga, även fast det där fika rummet för en vääldigt trött. men efter lunch fick vi spola/tvätta hela lastutrymmet eller vad man ska säga och snäll som anders är så fick vi sluta en och en halv timme tidigare för att vi var klara. as skönt! så då blev det cykeln hem, duscha, vila lite, byta om och sen kom pappa och hämtade oss som planerat. för er som inte vet firade vi min lillesyster som fyllt 9 år, lite släkt kom och vi käkade tacos och spelade fotboll ( utom jag ). sen fikade vi, väldigt trevligt måste jag säga. sen blev det buss hem och vet ni, helt sanslöst. jag höll på att glömma min mobil i bilen, och då hade jag inte haft min älskade brevid mig nu. sen blev det ica och köpa cheesebollz och fanta. så nu sitter jag här i soffan och ska snart ta fram lite myspys och ligga ensam i soffa och gotta mig som vanligt.

lite bilder ifrån dagen.


jippi !

idag när jag var hos terese så bestämde vi en as bra grej, har ju bestämt att nästa vecka ska jag börja träna. så på måndag efter jobbet blir det följa med henne och gymma, sen tisdag efter jobbet ska vi ut och springa/jogga på kvällen. och så ska vi göra så hela sommaren förutom när hon är borta, känns as bra tycker jag. för då blir det springa minst en dag i veckan, och så får jag se om jag väljer hennes gym ist för friskis. men nu ska jag sova för att ens orka upp imorgon till jobbet, speciellt om det är dåligt väder. då kommer jag falla ihop och typ döööö, pallar verkligen inte om det ska regna och så. men sovgott nu, puss på stjärten nu.

jobbigt läge,

hhahah en rolig händelse som hände idag på jobbet var när rebecca gjorde bort sig, as roligt. här kommer en liten bild.

sorry sorry

idag har jag inte haft tid att skriva för har varit upptagen hela tiden. men dagen har varit väldigt bra, den bästa på hela veckan faktiskt. jobbade med becca hela dagen och ah det var väldigt roligt, även fast den mesta tiden spenderades i solen. det blev lite naket ett tag men sen insåg vi att anders kanske kunde komma så vi ändrade oss. och våran handledare eller vad man ska säga bjöd oss på lunch (thai), väldigt trevligt. sen blev det lite nya upplevelser, och dagen var väldigt bra faktiskt.

efter jobbet blev det första buss till terese engelhart, hela eftermiddagen spenderades där. väääldigt roligt, det började med lite snack i sängen och sen övergick det till film i källaren med jordgubbar och socker. ( jordgubbarna var lite sura så vi fick ta lite socker).  vi kollade på luftslottet som sprängdes, dom blir så jävla ägda i den filmen och det är så himla kul. sen så blev det upp och så beställde dom resa och då blev man ju LAGOM svartsjuk..  sen så blev det baka kladdkaka, alltid lika gott fast idag var det nästan godare än vanligt. fattar inte hur vi lyckas ha så himla kul hela tiden. fyfan va jag skrattat idag, fast har även gråtit lite också och såklart glädje tårar.

e - kan vi inte kolla film ? :D
t - jo, vilken vill du se?
e - den vi alltid ser såklart.
t - vilken då?
e -  ..  -.--'  "suck"
t - fyfan nu får jag lite skulkänslor att jag inte kommer ihåg..
e - men titanic såklart ! :D
t - aha hahahah


humc

just nu sitter jag i soffan och lodar som jag gjort nästan varje dag nu, as tråkigt egentligen men jag har svårt att ta mig härifrån. men mauritz ville att jag skulle komma till humc, men tror dom kommer dra dit försent så tror inte jag kommer kunna dra dit.. men men, då får jag njuta av morden i midsommer iaf. är ju ändå stortittarn så.. känns jätte jobbigt att sitta hemma varje vardag kväll för att man ska upp tidigt dagen efter medans ens kompisar är ute och har kul. och när man frågar någon och den säger att den ska höra av sig när den kan fast den inte gör det och bestämmer med andra ist. då känns det verkligen himla surt.. speciellt när det är en vän man verkligen vill träffa för man träffas inte så ofta längre.

men imorgon blir det jobba med skönaste becca och sen träffa terese, ska verkligen bli jätte skönt för gillar verkligen hennes sällskap. mer än så vet jag faktiskt inte, men förhoppnings vis blir det sol så man kan jobba i shorts och om vi nu har tur får vi olja ist för att rensa ogräs. för nu är vi klara med alla rabatter och har sopat, så nu är vi verkligen värda att få göra något lite roligare.


bilden är på mig och becca, kanske inte den finaste men men.


pojkvän eller inte pojkvän, det är frågan.

förra sommaren hade jag ju pojkvän och har tänk att vara fri ifrån en sån den här sommaren, men desstu längre jag är ute desstu mer vill jag bara ha det. för tänk när man är sjuk och ligger hemma och vill mysa eller om det är dåligt väder så man bara vill sitta i soffan hela kvällen och kolla på skräckfilm med någon nära, då är det perfekt att ha pojkvän. men när man är ute och festar är det alltid skönast att vara singel men det går även med pojkvän. men just nu dör jag av att jag bara vill ha någon att träffa efter man jobbat en hel dag eller få kolla på film och mysa med. fast nästan alla killar är bara "sugna" så det är lite synd, men vill ändå inte ha någon liten som inte är mogen.


onsdag



 nu har jag precis duschat, och det var vääldigt skönt för var helt äcklig efter att jag jobbat. var verkligen helt slut, solen tog nog mycket energi. men det är skönt att det är sol för det gör även så jag inte bara ligger i soffan och lodar hela dagarna men tur att rebecca finns där och gör dagarna mycket roligare. nu ska jag passa maten och kolla igenom niornas spekfoto katalog, ska bli hiimla kul.

uppe med tuppen

ja nu sitter jag i soffan och kollar på lite as dålig tv, det är en stund kvar innan jag kan ta cykeln. idag är det sol och vi får hoppas det blir det hela dagen, då kommer det nog gå ännu bättre att rensa ogräs och förhoppninsvis går klockan fortare också. men nu måste jag kolla så jag har med mig allt och så, hoppas alla får en bra dag!

nattinatti !

nu är klockan väldigt mycket och jag måste dra mig till sängen tyvär.. kollar egentligen på en film på trean jag vill se men måste missa den för att jag ska upp och jobba imorgon. men om jag har tur får vi olja iaf, hoppas hoppas. kanske blir lite olje krig också, men det beror nog på om det blir läge och så. men sovgott nu allihopa och så hörs vi imorgon!

2 ½ men

just nu ligger jag i soffan med ont i magen efter all chocklad.. ångrar mig som jag sa, finns tyvär inte så mycket att göra, men måste verlkligen börja träna snart och äta nyttigt. kan bli svårt för säger så hela tiden men är så jävla lat så det blir aldrig så. någon som vill hjälpa mig och typ börja gå ut och gå med mig en eller några gånger i veckan ? skulle vara väldigt trevligt, inte direkt så att man får lust att gå ut själv helt random. sällskap skulle nog hjälpa till mycket.


tjocka sig eller smala sig?

jo valet står mellan att tjocka sig eller smala sig, och såklart eftersom jag heter elvira monié så tjockar jag mig såklart.. är helt slut efter jobbet så ligger i soffan och softar och äter chocklad, eftersom jag har det hemma hela tiden nu sen jag vann en stor marabou på liseberg. men ska försöka att börja träna ordentligt snart, men det är inte så lätt när man är jag även fast jag har mest ångest på att jag inte tränar och att jag gör som jag gör. visst när jag väl gör det tycker jag det är as skönt, men efterråt så ångar jag mig som fan.. så måste verkligen skärpa mig men har haft så mycket nu så nu på måndag ska jag börja skärpa mig och börja ordentligt, hjälp mig komma ihåg det är ni snälla.


mumms


ja nu sitter jag i soffan efter ännu en dag på jobbet, har precis ätit köttbullar med spagetti och ketchup. vääldigt gott tycker jag som älskar pasta, men var tvungen att ata något man kan ha i matlådan. men nu blir det tv och mysa i soffan hela kvällen. hade egentligen viljat ha lite sällis för det är alltid mysigare att vara två än en, men tyvär har jag inte den turen.. får helt enkelt bli någon annan gång.

love...

jag tänker och tänker och tänker.. och jag spricker nog snart av att jag tänker så mycket. känns väldigt skönt att träffa terese någon dag i veckan nu och få snacka ut och bli ännu mer svartsjuk på henne. men man kan ju inte få allt heller hur? även fast hon typ har det men hon är hon, haha. jaja nu ska jag kolla klart på topmodell och så sen sova för ska upp och jobba imorgon igen.. sovgott !


bara 9 dagar kvar

idag har jag jobbat min första dag på mitt sommarjobb i kvarnen, det var väl en helt okej första dag. fick gå upp halv sju och började 8, när jag väl var där och fick börja jobba så blev det plocka ogräs och sen lämna lappar och kolla om lamporna funka på vinden annars byta dom. kändes väldigt skönt att jag inte behövde jobba själv iaf, men nu är första dagen avklarad. äntligen! dagen var lång för fick jobba ifrån 8 till 4 och så länge är jag inte van att jobba/gå i skolan. men nu är jag iaf hemma och njuter av att bara få ligga och ta det lungt i soffan och typ vila. har haft så fullt upp dom senaste veckorna så behöver all vila jag kan få.

fruktansvärt avensjuk

just nu sitter jag och tänker på min framtid, hur jag vill ha det och vad som kommer hända och vad som inte kommer hända. sitter och tittar på andras liv och ser hur långt före dom kommit fast dom egentligen är lika gammal som mig fast är i ett högre statidum. så sjukt avensjuk eller svartsjuk som det egentligen heter. längtar tills jag är i det statiet när jag känner att allt, precis allt är perfekt. men som det är nu är det sjukt långt kvar, eller känns det som iaf. men tiden går fort, speciellt senaste tiden och tror det kommer gå fort hela sommaren också. men jag är fortfarande nervös för vet inte vilket gymnasie än och vilken linje, och ah allt blir så annorlunda så fort. men jag längtar tills jag kommit så långt att jag är i samma statide som du.


weekend semester

ja, nu är jag hemma igen efter en liten weekand resa till göteborg. har inte lagt in några bilder sen skolavslutningen för hann inte innan jag drog iväg för att fira sommarlovet, och dagen efter (fredag alltså) så blev det en tidigt morgon i bilen. då började min resa mot göteborg, hade väldigt mycket tankar fast resan dit gick fort för ungefär hela resan spenerade jag med att sova. fredagen blev det först lite stan sen gick vi till liseberg där det regna sönder. både bra och dåligt, knappt någon kö alls fast man blev ju väldigt blöt och kall men det var det värt. åkte ungefär allt, förutom barnkarusellerna. lördagen blev mest shoppa då jag köpte väldigt mycket snyggt, eller mycket och mycket vet jag inte. men blev vääääldigt nöjd iaf,  sen blev det liseberg igen men då var jag så fryssen så blev inge åka för var helt slut och har åkt så mycket karuseller så var inge sugen alls. sen idag blev det film i bilen hela resan hem men hälsa på morfar och maj-lis i köpingpå vägen. och sen fortsatt resa hemåt, var hemma vid ungefär fem kanske.

schemat under skolavslutningen
först spelade några killar hårdrocks låt
sen sjönd cesilia
rektorn pratade
sen sjöng daniela
sen var det stupendie utdelning
elvira sjöng
betygsutdelning
louise sjöng





tog tyvär inga liseberg bilder typ, regnade så mycket.



vann en stor chockladkaka och sen lite daim, och så fick vi kanin öron och en liten kanin tjej.

grönalund

skrev inget igår för var busy hela dagen, vi var på grönan med klassen och det visste ni som hängde med i svängarna. och det var väldigt bra men lite dåligt också för vädret var inte på våran sida hela dagen, men det gjorde inget.

tyvär kan jag inte lägga in bilderna nu för måste fixa mig inför ikväll och sen så åker jag iväg imorgon till göteborg för att shoppa, gå på liseberg o.s.v och kommer hem på söndag.



sen idag så fick vi sovmorgon för igår och dagen gick ut på att antigen spela eller kolla på fotboll, och det var as tråkigt måste jag säga. men vi typ sov ist för vi var inte på topp idag men nu blir det fixa mig och sen dra till skolan, ska man kanske skita i smink ? nee man vill ju att alla ska komma ihåg en fin så man får väl offra sig. ( men blir nog inte fin efter man gråtit ändå om man har smink, men men. )




memories

här är lite bilder som jag har haft på kameran som jag inte kunnat lägga in på datorn, kommer flera då och då.


tuesday

dagen har varit väldigt bra faktiskt, började med sovmorgon som var oerhört skönt. sen blev det fixa allt och börja röra sig mot studenternas där jag mötte upp lina, laila och julia. friluftsdagen var faktiskt väldigt chill, förutom att jag försämrats i alla grenar.. det sista vi gjorde var staffeten och hade tyvär inget val med att vara med på det. alla räknade med mig och tog det som en självklarhet, men vi var nära att vinna över 9g iaf. hehe. sen efter blev det gå ner på stan där jag mötte upp terese som jag inte träffat på ungefär två år, fan va tiden går fort. det är fan hemskt att vi inte träffats på så länge, men det var väldigt trevligt att träffas idag och snacka och skratta åt tiderna vi haft o.s.v. hoppas vi ses snart igen, men vid fem tiden blev det till att börja röra sig hemåt för att äta och efter det gå på bio med min lillesyster. " sex and the city 2 " sjukt bra måste jag säga! vill absolut se den snart igen, väldigt roligt. tycker dom har lyckats väldigt bra. och nu blire duscha och göra sig redo för morgondagens kommande händelser. Längtar


jag är väldigt dålig på det här..

tyvär är jag väldigt dålig på det här med att blogga.. men jag orkar bara inte sitta vid datorn så ofta som jag kanske borde och som ni gör. men kanske borde försöka men så länge bloggen ser ut som den gör kommer jag nog inte få någon energi ifrån den att skriva för om bloggen är fin blir det roligare att skriva men vad ska man säga. tröttnat på min design och hur den ser ut nu.¨

men herlgen som varit har varit helt okej, det blev lyssnar ängen i fredags med massa trevligt folk. faktiskt ganska roligt, sen lördagen blev lite mer boring. var i gimo och lekte med ludde, väääldigt kul faktiskt och saknade han idag.. sen lyssnar ängen först, som inte blev lika lyckat dagen innan. sen drog några till ekonomikum sen drog jag hem. och idag (söndag) stan med elin och nattis, väldigt trevligt !

puss..

RSS 2.0