onsdag - som inget hänt

hur kan man säga emot något man egentligen vill fast på samma gång inte vill? krongligt alltså.. Tanken och känslan är inte överens någonstans. Men tänke gå och ta hand och fixa mig för säng dax nu, typ smörja in mig lite för tror huden behöver det, sen fixa med lite annat som tandisarna & sminket o.s.v. har ju en hel del skit jag måste göra på kvällen innan jag kan sova..


onsdag - full bokad ?

ja den här veckan har verkligen varit en frisör vecka och kommer blir mer också. Måndag blev det dock bara hemma eftersom jag var sjuk, men tisdag blev det två klipp kunder. idag två kunder, en bottenfärg & klipp & en bara botten. Imorgon blir det tre klipp, fredag en sling! och kanske klipper lite på lördag också på kalaset om dem vill det. Shiit alltså, men det är nice!

Glöm inte att ni kan höra av er om ni vill komma och bli klippta eller färga håret!

Onsdagar -
klipp : 100 :-
Bottenfärg (utväxten) : 250-300 :-
Resen beror allt beror på håret och vad ni vill göra.

onsdag - spööökar !

sitter i soffan och hör massa ljud ifrån mitt rum! hör fan alltid massa, typ sladdar som ramlar eller så och något knak här och var och sånt. hatar när man hör såna grejor, dock kan det ju vara huset beftersom det är gammalt. Men det kan ju vara annat också, huset och lägenheten har ju sin historia.

måste bara säga, FYFAN va jag är snäll !

onsdag - fullt upp !!

idag på praktiken hade jag fullt upp ! Kom dit till 11 och precis utanför ungefär mötte jag nelly med company, sen när jag kom dit var det ganska lugnt. Gick runt och kollade lite innan jag klippte och la i sunlight på marie som jobbar där. Blev jätte fint ! sen gick jag och köpte en sån där färdig mat"låda" på ica ( hemköp kanske det var). Jätte god, kyckling curry - pasta. Sen gick jag ut och handlade jul klappar med Angelica, tur att hon hade med sig mig måste jag säga. Det blev tre stora kassar och en stor kartong som vi bar ner till hennes bild. Tror aldrig någon köpt så mycket grejor på BR på samma gång, dem blev helt chockade för vi hämtade mer och mer leksaker hela tiden. INGA små grejor heller. Folk måste kollat konstigt på oss när vi gick igenom stan.

Efter det hann jag bara sätta mig igen innan lina kom, då kollade vi och pratade vad vi skulle göra med hennes hår. Och en timme innan jag egentligen skulle gå bestämde vi oss för att lägga i en sunlight i botten, en /0,/8 & en /36. Blev faktiskt helt okej färg, det kommer bli jätte fint när vi lägger i slingor på fredag eller lördag.

Sen fick jag springa till trafikskolan och hann precis, som tur va. Måste ha lite tur med sig ibland, försöker bestämma lite planer inför helgen nu. Men går lite trögt..

onsdag - övningskörs kurs

ja nu är jag då hemma igen efter att ha varit på den där tre timmars långa övningskörs kursen. Asso fyfan, den är bra lång alltså. Första timmen är värst, sen gick det bra dem andra två timmarna efter 4 koppar kaffe. Lite tråkigt att jag var där själv men funkade ändå bra eftersom det inte är en själv som ska prata ändå. Fick med mig massa böcker hem om lite allt möjligt. Känner att jag är redo att åka ut i trafiken nu, haha.

onsdag - Newkid

jag tänkte passa på att skriva några inlägg nu eftersom jag kommer hem sent ikväll. Men sitter och lyssnar på Newkid och funderar vad jag ska ha på mig. alltid samma vanliga problem, men ska dra och klä på mig så ni får outfit bilder.

onsdag - my own choice

ja idag är en sån här dag där jag väljer all mat själv, eftersom jag inte brukar få någon matlåda så blir det antingen inprovisera själv eller köpa. Just nu har jag tagit en sån här actimel 0,1 % till frukost. Sen till lunch har jag inte bestämt än, men får se vad jag är sugen på. Kanske blir att jag går förbi affären på vägen dit å köper en sån här nutrilett drink. Vid 5 sen när jag slutat ska jag också gå och köpa något men vet inte vad än, ska även köpa en ramlösa/loka med något sött till eftersom jag ska sitta på trafik skolan ifrån 17.45-21.15 .


onsdag - jag gråter bara i regnet


tisdag - du var så mycket

Gick in på facebook en stund och insåg att jag inte är redo att gå in där än. Trodde det skulle gå bra men nej fuck it. Nu kommer den där jävla klumpen tillbaka som satt fast tyckt i magen på mig, den skaver så jag vet inte vart jag ska ta vägen..


tisdag - måste försöka

eftersom ingen verkar vilja hjälpa mig med min logg fick jag ta tag i det själv, lyckades inte så bra men blev lite ändring iaf. långt ifrån klart dock, men bättre det här än innan iaf. men hoppas det blir lite roligare att läsa nu iaf, behöver förändring, STOR förändring med allt. Så det här är steg 1.

Steg
1. fixa blogg - Check !
2. fixa min mat vana & få den nyttig och bra.
3. fixa mitt hår
4. fixa mitt rum
5. fixa kläder & stil

tisdag - lyxmiddag

ja idag blev det då hem till farmor & farfar för att klippa och äta god mat. Tror jag inte ätit såhär mycket på jag vet faktiskt inte hur länge, och då kan ni ju chansa på hur mycket det skulle vara ungefär ! haha. och såklart blev efterrätt på det, tjooockiiis. Men med den där maten får man vara tjock, för vad är bättre än älg, egen skjuten av pappa. Med potatis med typ brunsås som är gjord på skyn av kötten med sallad och får inte missa lingonsylt! Säger bara MUMS !!

Klippte också, men glömde ta föra bilder så blev ingen efterbild heller. Men det blev jätte bra och dem var jätte nöjda så det var skönt, plus lite extra pengar är aldrig fel ! hihi.


tisdag - natt & dag



Tänkte kryssa av lite saker ifrån måste göra listan,
1.
Städa mitt rum - Check !
2. Tänka mer på vad man äter
3. Fixa naglarna  - Check
4. Klippa farmor & farfar
5. Gå på övningskörs kursen ( onsdag )
6. Klippa vänner till familjen ( torsdag )
7. Bli frisk !!
8. blogga 8 inlägg per dag
9. fixa bloggen !
10. Skaffa jobb så snart som möjligt


tisdag - resultat av städningen

FÖRE BILDER


EFTER BILDER


tisdag - outfit



tisdag - fin får man lida pin?

ja idag blev det då till skolan för att fixa naglar, jätte nöjd. Dem blev väldigt fina måste jag säga, blev ingen fransk manekyr den här gången så det ser mer verkligt ut. och hon som gjorde gav mig även hennes nummer så skulle höra av mig efter jul, alltså innan nyår. Och säga till om jag ville fixa naglar som låtsnat eller bara fixa så dem är fina till nyår, kan det blir bättre ?? nej, eftersom det var deras sista kundpass idag så känner mig riktigt glad faktiskt, för då blir dem fina igen till nyår.

GLÖMDE före bilder... men efter bilder iaf.


tisdag - hur kommer det sig?

jag förstår inte varför man alltid vill bli något man inte är eller vara någon man inte är. varför vill man se ut på ett sätt men att man i själva verket ser ut på ett helt annat sätt. Förstår mig inte på världen ibland, den är så konstig. Och varför är jag sjuk? bara för att jag är sjuk vill jag träna och sola, men att man annars är så lat satt man nästan inte orkar. Och av att jag inte tränar får man ångest varje gång man stoppar något i munnen, och söt suget är ju inte direkt borta men ska jobba bort det. Läser ju en blogg så ska ta lite tips därifrån, t.ex. att äta apelsiner på kvällen om man blir sugen för det är inte onyttigt och inte så mycket kalorier och mättar väldigt bra.

måndag - outfit

städade mitt rum idag men inte helt klart så kommer lägga in före och efter bilder imorgon istället och lägga upp en lite halvt outfit bild ifrån idag, inte den bästa men den funkar väl hoppas jag. Bättre det än ingen bild alls, känns lite roligare då. Men tänkte dra mit mot sängen snart men skriver imorgon bitti vad dagen har att erbjuda.

måndag - ta hand om sig själv kväll

ja nu har jag då badat och haft ansiktsmask, så känner att jag tagit hand om mig själv väldigt bra men är fortfarande helt öm i hårbotten och det gör att jag får en riktig klump i magen för känns som jag fått mindre hår men jag måste inbilla mig annars blir jag sjukt ledsen. Men ska fråga på min praktik på onsdag satt dem inte tror det är någonting men då blir jag rädd. Nu ska jag kolla sex and the city medans mitt hår torkar.


måndag - städning på G !

ja jag har nu beslutat mig att städa rummet för finns ändå inget bra på tv så tar stunden till akt och gör det nu, tänkte sedan ta ett varmt bad å ta hand lite om mig själv. Kanske hår inpackning för att vara lite snäll mot håret och kanske t.o.m en ansikts mask. vem vet, kan försöka ta lite bilder så det blir lite roligare !

måndag - just like heaven

sitter och kollar på " just like heaven ", jätte bra och fin film! rekommenderar den verkligen, dock har jag bara sätt halva en men den är redan jätte bra. Ska kolla klart på den och sedan fortsätta med allt bloggande. Juste förlåt för att jag inte lagt in flera bilder, men när jag är sjuk kan jag inte på stå att jag ser så bra ut. Men det kommer !

måndag - hjälp mig !

sitter och kollar in www.johannaeo.se , hur fin tjej som helst ! jävligt avis måste jag säga, plus har jobb och reser runt massa och snygg pojkvän o.s.v. Kolla in henne vett ja, men jag skulle vilja ha liknande blogg som henne så om någon kan hjälpa mig att fixa det säg till ! skulle behöva hjälp att fixa till bloggen lite, hur tråkig och ful som helst just nu..

måndag - måste

måste skriva en lite måste lista som jag ska tänka på & måste göra.

1. Städa mitt rum ( idag )
2. Tänka mer på vad man äter
3. Fixa naglarna ( imorgon )
4. Klippa farmor & farfar ( imorgon )
5. Gå på övningskörs kursen ( onsdag )
6. Klippa vänner till familjen ( torsdag )
7. Bli frisk !!
8. blogga 8 inlägg per dag
9. fixa bloggen !
10. Skaffa jobb så snart som möjligt


måndag - suuuck..

ja nu när jag är sjuk får jag varken träna eller sola, och ångesten bara bygger på mer och mer. Eftersom man äter hela tiden plus att jag var hemma i helgen, visst åt inte så mycket onyttigt som var tur nog. Men när man är van att träna blir det jobbigt att sluta, iaf när man precis kommit in i det så bra. Så suckar mer och mer desstu längre jag är sjuk.. Ska iaf fixa mina naglar imorgon så det känns skönt, men ska kolla runt lite och jag måste fan ta tag i mitt liv nu och fixa till alla små grejor som jag egentligen vill. Dock inte förns jag är frisk kanske, men vafan.. Måste ha pepp talk med sofia imorgon, innan jag drar och ska klippa och äta god mat hos farmor & farfar.

måndag - redovisning 1950-59

imorse hade jag då redovisning i stil & kultur historia, det gick nog bra tror jag. Kanske pratade lite allt för länge och mycket så det blev uttråkande, men får ta det. Sen åt jag lite lunch innan jag gick hem, kände att jag inte mådde något bra och vill bli friskare så drog hem. Satte på Maria wern svart fjäril, men hade redan sätt den insåg jag när jag satt på den så bestämnde mig för att försöka sova istället. Såklart somnade jag direkt och sov ungefär en timme, hur skönt som helst! nu ligger jag och kollar mat pogram, älskar mat som ni kanske vet. Men är helt sugen på något men vet inte vad och vill ju inte ta något..


söndag - det jag hört ..

jag har hört att om man är en riktig bloggare, inte för att jag påstår att jag är en riktig bloggare. Men en riktig bloggare skriver 8 inlägg om dagen, så tänkte varför inte ? så det här är då mitt 8 inlägg för idag. Känner mig duktig för brukar inte skriva så många, brukar skriva långa istället. Men hoppas ni tycker det är lite underhållade iaf att läsa, kanske as tråkiga texter o.s.v och tråkigt att jag inte har lika mycket bilder längre. Men mycket lättare att bara skriva massa inlägg utan bilder för tar sån tid att föra över och så. jaja massa gaga.. Sovgott & hoppas alla haft en bra första advent !

söndag - virus ?

känner redan nu att jag egentligen inte orkar gå till skolan imorgon men att jag måste för har redovisningen. Vill bara ligga hemma i soffan och typ sova och friskna till, allt började ju med att jag fick ont i huvudet i några dagar sen kom förkylningen. Det blir ju inte bättre utan typ värre och nu ömmar min hårbotten och är lite små öm i huvudet hela tiden. Känns även som att jag har massa bulor i huvudet men kanske bara inbillning. Men mamma läste på face att det är flera som är förkylda och deras hud ömmar och lite små huvudvärk så antar att det är något jävla virus som går.. Jag orkar inte, vill ju vara frisk nu liksom. plus att jag har planer för hela veckan..

måndag: skolan sen åka hem till oscars lägenhet & kolla
tisdag: fixa mina naglar sen hem till farmor & farfar och klippa dem å äta god mat
onsdag: praktik sen den här kursen man måste gå för att få börja övnings köra
torsdag: skolan sen åka och klippa tre personer, vänner till familjen

Roligt om man är sjuk liksom, men vad gör man inte.. men jag hoppas iaf på att bli friskare så fort som möjligt. men får se vad det blir med den saken, orkar inte skriva mer för ömmar i nacken..

söndag - love actually

kollat på beck på 4an och sitter nu och kollar på love actually. ÄLSKAR filmen, speciellt när han dansar ner för trappan, fast hela filmen är underbar. Det kommer nog galla en tår eller två mot slutet, älskar lyckliga slut. Dock sitter jag helt ensam i soffan nu och känner mig ganska ensam också.. Fast vad gör man inte när man sitter och kollar på en kärleks film helt själv, inge konstigt egentligen. ska dock fortsätta med mitt, alltså power pointen och försöka fixa till den.


söndag - varför heter det plugghäst?

ja imorgon har jag då redovisning i stil och kultur historia med clara, så sitter och gör en power point till mitt eget arbete om Elvis Presley. Det är ju lite komiskt att just jag elvira fick elvis som brukar kunna bli kallad elvis. Men det var lite intressant att läsa om han måste jag säga, dock kan det vara lite tråkigt också ibland när man måste ta reda på vilka fok är o.s.v. Fast jag kan inte göra en power point, visst jag kan börja och så men hur gör man så man trycker så allt åker fram var för sig? löser väl sig men ah, är nog den som är minst tekninsk av.. ja, mååånga..

söndag - myspys faktor



Vi har börjat satt upp stjärnorna i fönstrena och jag tycker julen är så himla mysig, alla mysfaktorer som stjärnor lite julpynt som små tomatar och sånt lite över allt. Dock har inte små tomtarna kommit upp än för dem kommer nog närmare jul. Sen älskar jag lite när det börjat blivit lite mörk, eller jag ogillar det också men när mörkret börjat kommit så tänds mycket ljus och hur mycket mysfaktor är inte det liksom.

 


söndag - S som i small & snö

som jag sa för ett tag sen så sa jag "Jag ser mig framför mig när jag går upp ur sängen och drar bort gardinerna från mitt fönser och kollar ut och ser att det snöar. Känner lite nu att jag saknar snön, om det ändå ska vara kallt kan det även komma lite snö. " Nu sitter jag på kvällen och ser ut igenom fönstret och ser att det snöar och att det nästan börjar bli vitt längst marken. Kan ju på sätt och vis hoppas på att det blir snö imorgon också så jag får vakna upp till det, hah.

Tur att jag köpta jackan igår, nu får jag användning av den dirket ! vilken bara känns jätte bra, hihih.

söndag - copycat singles

sitter och kollar på copycat singels, idag handlar det om pernilla walhgren och hennes låtar. Det var riktigt kul att kolla på faktiskt, roligt å se och att vissa kan vara så lika. Och jag som inte kände till hennes låtar tidigare så är det intressant och lite kul att se, men vilka låtar det finns. tycker inte alla låtar är så värsta bra men det var dem kanske på den tiden dock.

söndag - första advent

ja idag vaknade jag då upp av att söta lilla julia kommer in i mtt rum, skönt sätt att vakna på måste jag säga. nu fattar ni säkert ingenting men hon sov i min brors rum så vi hade varsin säng så det var därför. igår var en riktigt skön och mysig kväll, måste göras om snart.

idag blev det kolla bilar 2, som var riktigt bra. Sen så åkte jag iväg på advents fika och vi skulle kollat fyverkerierna men dom var ju inställda p.g.a blåst. Men det blev glögg med lussebullar, julmust, peppar kakor och lite chocklad. Hur mysigt som helst måste jag säga, blev även mycket lek.

lördag - pärlsockerbulle

sitter och chillar till skön musik och prat med lina och julia, måste fan säga att jag älskar att bara umgås. kan ju inte bli bättre än bra sällskap, musik och prat & massa skratt. ni är duuunder tjejer.

Julia : " UUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSCCCHHH, KÄNDES SOM EN PÄRLSOCKERBULLE !! "

Lina : " jag tappade nalle ifrån fönstret på E4an och kunde inte hämta den förns en vecka senare och då var den borta .. :(( "

lördag - stockholm

imorse blev det att man gick upp 08.00 när klockan ringde, dock låg jag kvar i sängen till ungefär 36 då mamma kom in i rummet och sa att jag var tvungen att gå upp och att det fanns frukost. Sen blev det fixa sig och ta sig bort till tåget som gick 10.09. När vi kom till stockholm blev det så klart massa shopping, jag köpte en klänning, shorts och bh på H&M, en typ skjorta och en stickad tröja på Zara, Jacka Grindö Boomberang, skor skopunkten, tre legging kappahl. Tror det var allt, men är riktigt nöjd för dagen faktiskt. Blev lite tjockis dag faktiskt, lunch på max, fikning med en chai latte, räk&äggsmörgås & lite chips. Nu blir det film med lina och julia och bara pratat allmänt om livet, hur underbart som helst. Gamla brudarna liksom, ni kommer alltid stå högt upp i mitt hjärta tjejor.


Efter halva dagen så hade man det här att bära på

våran hemgjorda räkmacka



lördag - fyfan.. vill tillbaka

jag sitter och kollar bilder och känner hur tårarna bara vill ut, jag saknar det så sjukt beskrivligt mycket satt jag kan inte ens finna ord som beskriver det tillräckligt bra. Jag skulle faktiskt göra ALLT för att få komma tillbaka till en viss vecka, 22 - 29 juli. Helt klart bästa veckan någonsin i mitt liv. Inget annat fanns än tiden och det som hände där, man längtade inte hem en sekund. Livet levde och fanns inget bättre än att börja dagen med att gå ner till polen eller stranden och ligga där till typ tre då man gick upp på hotellrummet och hämtade pengar för att gå och äta. Jävligt dåligt kryddad mat och ingen bea dock.. Men sen blev det köpa dricka innan man drog hem för att duscha och fixa sig, sen kom alltid älskade paulie över först och höll oss sällskap. Sen började förandet och oftast på våran balkong dessutom. Sen runt kvart över 11 började man fixa sig för att röra sig ner mot bargatan, och oftast grabbarna grus då alltså. Sen blev det fara runt där hela kvällen tills man antingen gick och köpta fylle käk eller tog taxi hem. Alla dagar liknade varandra väldigt mycket men det gjorde inget, kändes som man var i en dröm och vaknade och så kom drömmen igen. Orkar inte skriva mer, bilr bara deppig men veckan i norge var också grym. älskar norrmän och magaluf !

fredag - uppsala..

jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om fina vackra uppsala, det är så synd att den ska för äcklas av allt som händer här. Man förstår inte hur litet allt är förns man verkligen upptäcker det, litet och fullt med skit. Jag förstår inte hur folk/människor orkar med det faktiskt, jag har lessnat så sjukt mycket iaf. Man hör nya grejor hela tiden ifrån folk till folk, staden lever typ på allt skit snacka och alla "nyheter". Jag ska inte säga att jag är oskyldig för det är nog ingen, men allt börjar bara bli så äckligt. så synd för en sån fin stad, men det kommer nog alltid vara så. Som man säger, Stockholm - tror dem är lite finare lite bättre, Göteborg - skön stad med skönt folk, Uppsala - skitsnackens stad.

jag vet inte vad man ska säga eller göra för inget gör ju någon skillnad, men föruppfattade meningar är väldigt vanligt iaf. inte bara för uppfattade meningar, folk tror och snackar så mycket satt ingen vet nog vad som är sant längre. Synd.

fredag - ha-ha .. hahahahha

ja nu har jag då kommit hem ifrån bion, jag vill inte säga för mycket men finns några grejor jag bara måste säga.

1.
jag grät halva jävla filmen, och efter bion så fick man höra den här.
H: du grät ju fan hela filmen, jag som tyckte jag var blödig men inget jämför med dig haha.
hah det var ju kul å höra liksom, fast visste att jag var blödig. Men det var lite sjukt att jag började gråta efter unegför 5 minuter, sen fortsatte det liksom. Dock gråter jag för allt, både när det är lyckligt och olyckliga grejor som händer, men sånt man får leva med.

2. Efter ungefär 10 minuter in i filmen eller det kanske var precis före eller efter jag började gråta första gången. Men så drar en i filmen en lite skön replik, ingen värsta men så sitter det en kille längst fram som verkligen skrattar som en i the simpson, ungefär sådär " haa-haa " och efter det började verkligen alla garva för det lät så jävla kul. Det blev även så senare i filmen för det där garvet lät så jävla roligt och i rätt läge också.

3. Kanske inge intressant ( fast det kanske inte det över var heller, men iaf. ) så var det riktig bio kväll idag! Undra hur många som man kände igen eller kände som kollade på samma film som en eller skulle på någon annan. Lite kul måste jag säga, plus att jag vill se filmen igen. Känner typ jämt så efter en film.

fredag - frisör'n & Twilight breaking dawn

ja har inte hunnit skrivit något idag men försov mig så vaknade 08.12 och börjar 08.30 men hann precis till lektionen iaf så det känndes as bra. Men jag fattar fortfarnade typ inget av psykologi B.. inte min grej att vara smart måste jag säga. Sen blev det möta hedda för att fixa hennes utväxt, blev faktiskt väldigt bra ! glömde ta före och efter bild.. skulle verkligen ha gjort det för blev stor skillnad men dum som jag är glömmer jag alltid kameran i väskan. Sen drog vi ner på stan och åt happy meal å sedan bussen till lundelska. Träffade på mitt kära ex staffan som jag inte träffat på flera år så det var lite kul att se hur han såg ut och hade det. Sen blev det kolla hårfärg till elin och sedan gick jag och hedda bara runt å lullade runt. Kollade nya Filippa k & peakpreformens butikerna. Visste inte att dem öppnat förns jag såg det idag, känns kul med lite nytt. Så himla fräsch, längtar till hela gallerian är klar. Sen blev det hem och äta å brorsan kom hem och åt med oss. Han flyttade ju hemifrån igår så kommer bli helt tomt här hemma utan honom.. Sen blev det ett varmt och långt bad innan jag fixade mig.

Nu ska jag bara fixa sista lilla innan jag rör mig ner mot stan där jag ska möta hedda och sedan elin också. Vi ska gå på twillight den nya på spegeln ikväll, nice eller nice!! ska bli riktigt kul faktiskt, för då kan ingen förstöra filmen med att säga hur det går för kollade en blogg och började läsa tills jag såg vad det handlade om och då tröck jag bort direkt. Hatar när någon avslöjar filmen, helt onödigt ju. iaf för dem som verkligen vill se den. Kommer ihåg förr när alvas kompis berättade att dombeldor skulle dö i harrp potter ( innan jag sätt den och som dem som känner mig vet, ÄLSKAR jag harry potter. ) så blev skit arg. Det ända jag väntade på när jag kollade filmen var ju när han skulle dö, typiskt liksom..

Köpte även en tröja idag på Holmlunds, tröja och skärp i samma. två flugor i en smäll alltså, hur bra som helst tyckte jag som letat efter ett brunt skärp. Sen ringde mamma även idag och sa att dom lagt undan min jacka i stockholm. blev jag glad eller glad? jag kollade på internet igår för tänkte beställa den men den var slut i S så fick lite klump i magen.. Sen när mamma ringde släppte den och fick bara massa fjärilar typ, eller kanske att överdriva haha. Men blev jävligt glad iaf, så den kommer köpas imorgon. Hade man tur att få sista S eller ? ooooja. nu måste jag gå och möta heddis så hoppas ni får en bra fredag för det ska jag ha. puuuuss.

torsdag - godnatt

ja nu börjar jag då bli trött och har fixat mig för sängen så tänker lägga mig och sova nu för börjar halv 9 imorgon bitti, inte så roligt men hur skönt är det inte då att det äntligen är fredag. Tiden går så sjukt fort hela tiden, på ett sätt är det ju bra men det är lite tråkigt också för kändes ju fan som att det var jul nyss när man tänker efter men nej det var faktiskt ett år sen. Och tänk så mycket som kan hända på ett år, jag har förlorat en hel del vänner, jag har fått en del nya vänner också. Många sjukt bra, t.ex. magaluf grabbarna, riktiga ögonstenar allihopa. Jag börjar prata som att det är nytt år snart fast det är typ två månader kvar, men det känns helt sjukt. Idag är det liksom en månad kvar till julafton liksom, tänk EN MÅNAD! sen bara någon vecka efter är det nyår sen, redan börjat planerat lite. Nu tycker ni säkert att jag är tidig och så men har faktiskt bara bestämt att jag ska vara med lina i år igen och nog snacka ihop oss med några tjejer och ha middag som förra året sen ut. Men det blir nog riktigt kul skulle jag tro, man ska inte ha för höga förhoppningar för det brukar dem flesta ha och då blir det inte bra. Men jag har inte höga, tycker bara det ska bli kul. Sen bli det 2012, tiden går helt sjukt fort.. Jag tyckte det kändes konstigt att börja skriva 2011 och snart måste man skriva 2012. Och själva klockslagen går också helt fort, nyss var klockan 11 och nu 12 redan, inte okej.. Ålders nojja som sofia säger haha. Men ska sova nu och hoppas på att jag blir friskare imorgon så jag kan sola, men det är jag lite tveksam på för börjar nya hela tiden nu..

torsdag - Fired up

sitter då och kollar på fired up - cheerlider film. Den är bra hittills, handlar om två kåta killar men som ena blir kär o.s.v. ni fattar, idag har jag inte haft så mycket och skriva om och det är lite tråkigt måste jag säga. Känner mig bara tjock och ful idag satt man har ingen lust på samma sätt. Imorgon blir det fixa heddas hår på frisör lektionen sen får jag se vad jag ska göra på kvällen för har inte riktigt bestämt mig än. Blir nog lugnt iaf, och sen på lördag blir det stockholm på dagen med mamma och jonas. Sen på kvällen blir det träffa lina och ha myys pys. Men kanske skriver något mer innan jag lägger mig men ska kolla tv nu.

torsdag - halv åtta hos mig mamma

nu har jag mamma och jonas varit och handlat och börjat fixa maten. Det blir hassebax potatis och kontletter med olika såser, kommer bli hur gott som helst. Hade planerat att gå på spinning med sofia idag men fick inte för mamma för börjar bli sjuk.. Så får bli en ångest kväll helt enkelt men ska till stockholm på lördag och då vill jag vara frisk. Men får tjuv träna lite hemma med sittupps och lite sånt, för annars kommer nog hjärtan få spader.

Sitter och kollar halv åtta hos mig från tidigare dagar i veckan och det finns en som är ganska lik mamma min, massa på hennes jobb hade sätt lite snabbt först och trodde det var hon sen såg dom att det var någon från enköping eftersom dem är där den här veckan.

Ska dra och kolla till maten nu och om dem behöver hjälp, mys-pys !!

torsdag - sorry

idag har det inte blivit något inlägg, förlåt för det. Men hann inte i morse och sen kom jag hem någon gång efter två ifrån skolan men då satte jag på en film för mådde inge bra. Nu ska jag laga mat och fixa lite med jonas, skriver sen !

onsdag - kvällis

ja den här kvällen har jag ätit lite to mutch men känner ändå att jag gjort ganska mycket idag som tur är. Vad ska man säga ? Sitter klockan 11 på kvällen och lyssnar på sjukt bra och många fest låtar, blir man taggad eller? jag som tänkte ta det lugnt i helgen, får se hur det blir med det. även fast jag tror det blir lugnt, kanske får ta en dans tävling och lära mig min och linas dans med henne på lördag. Vi får göra dagen till en sjuk och rolig dag, något som man inte brukar göra dagen till helt enkelt.


onsdag - i can be your it girl

jag är kär i jason derulo.

onsdag - turn me on

kan inte få bort tankarna.. det ända jag inte vill tänka på tänker jag på, varför är det så?? musik stöttar en i svåra stunder men eftersom man får såna minnen av musik så dras man även ner av det. eftersom glad å pepp musik är något jag lyssnar på när man vill tagga till så har jag lyssnat på den med fel person, så tänker bara på den istället för låten. kul att den/dem låtarna halvt är förstörda nu.. fuck it.
ÄLSKAR David Guetta !!!!! men vissa låtar som sagt var blir lite jobbiga att lyssna på.

onsdag - linas matkasse

då har man då ätit och äntligen satt signer i soffan, idag blev det linas mat kasse. Det var spageti och khorn eller hur de stavas, alltså som köttfärssås men med det ochmorötter istället.
Dagen, som alltid på onsdagar blir det praktik och sen hem till pappa. På praktiken idag gick tiden jätte fort och fick göra väldigt mycket olika saker. Fick julpynta, alltså sätta upp stjärnori alla fönstren sen fattades det en å linte andra grejor så fick springa två rundor på stan, ena gången fick jag sällskap av sofia en på min salongs dotter. Sen la jag i sunlight i mammas botten. Blev riktigt bra faktiskt, som alltid glömmer jag att ta före och efter bild.. men ska försöka bli bättre med det.


OBS!! Om någon vill klippa sig eller färga håret är det bara att säga till så kan vi bestämma en onsdag som passar.
klippning : 150kr
färgning: olika hur mycket hår och vad ni vill göra, blir ju billigare än hos vanlig frisör eftersom jag är elev.

onsdag - actimel

ja som jag sa igår och säkert någon gång innan dricker jag actimel till frukost, mamma har köpt lite olika men det har varit 75 kalorier i den förr när jag kollade. Men nu när jag kollade så var det bara 29, men den hade 0,1 % fett i sig. Så det var ju hur bra som helst kände jag, då tänker jag steka ett ägg också. Sen håller jag på att bestämma hur jag ska göra på onsdagar med mitt schema.. Man ska vara på praktiken i 5-6 timmar, och har alltid varit ifrån 11.00-17.00 men eftersom vi har på onsdagar nu som är pappa dagar måste jag senast sluta 16.15 för då kommer pappa och hämtar mig 16.30. Så måste börja jobba 10.00 eller 10.30, men det löser sig.



Ny duschad och fräsch.


tisdag - måste göra lista

Tänkte göra en liten lista för vad som jag måste göra innan den här veckan är slut och lite hur min vecka ser ut.

Onsdag: Praktik & hem till pappa
Torsdag: Skolan & gymma
Fredag: Skolan & gymma
Lördag:  Myskväll med Linisen
Söndag: Gymma

Ska nog med mamma och jonas till stockholm fredag eller lördag, det är inte bestämt än. Men blir satsa på träningen den här veckan, ska kanske försöka att köra så fram över. Vill man ha resultat måste man jobba och slita för det. blod, svett och tårar.

Måste göra lista:
1, Städa mitt rum
2. Fixa med salamin till klassen
3. sola
4. köpa något nytt plagg
5. skriva en önske lista

tisdag - det som inte dödar dig, stärker dig.

jag vet inte vad som flyger runt i mitt huvud men jag känner mig stärkt av allt jag varit med om. Som man säger, det som inte dödar stärker. jag pratar med en person som får mig att tänka på alla saker som egentligen betyder något. Hur man ska vara som person mot andra och lite vem jag är och vill vara. Jag måste nog fundera lite mer på det innan jag kan bestämma mig men känns som att jag är på rätt väg iaf. Måste även säga att musik verkligen får en att känna känslor på riktigt, alla tankar blir liksom starkare och klarare. Snart är det jul men det har inte börjat snöa än, bara blivit fruktansvärt kallt. Jag ser mig framför mig när jag går upp ur sängen och drar bort gardinerna från mitt fönser och kollar ut och ser att det snöar. Känner lite nu att jag saknar snön, om det ändå ska vara kallt kan det även komma lite snö. Det är väldigt skönt att det inte är snö också eftersom inget blir blött och man behöver inte frysa om fötterna men just nu vill jag att det ska komma snö. När December börjat iaf, tycker jag. Då har det hunnit kommit lite innan julafton, för på julafton ska det vara snö och verkligen sådär mysigt som det ska vara på julen.


Jessie J - Who you are


tisdag - svenskars hemliga liv

Sitter och kollar svenskars hemliga liv, jag sitter och har ont i hela kroppen. Dem sätter in massa silikonkulor under huden och sånt, inget jag klarar av att se på. och dem gör ävenskönhets operationer och jag är så jävla sprut rädd satt kan inte riktigt kolla. Även fast jag försöker lära mig att bli mindre rädd för det för finns en grej jag skulle vilja göra eller flera men en som nog skulle göra så ont satt jag inte vet vart jag skulle tagit vägen. Men väldigt bra pogram annars tycker jag, man inser lite hur andra har det och att alla verkligen är olika som personer och gillar olika.

tisdag - lunch




Det blev två stekta ägg som jag gjorde halvt som en omelett sen med tomat och skinka till och vatten. Kanske inte ser så gott ut men blev väldigt mätt och det var faktiskt väldigt gott. Känner att de var en bra lunch, det är kanske runt 200-250 kalorier. sen vet jag inte om ni vet att jag dricker aktimell till frukost, varje morgon. jätte bra för magen och god! så den rekomenderas verkligen, sitter fortfarnade och kollar på Tintin. Blev en lång paus för pratade med sofia i telefon i någon timme tror jag det blev, väldigt skönt å trevligt. som jag sa tidigare, eller fått för mig att jag sagt iaf så är det skönt att smsa eller prata med folk i telefon. men nu ska jag fortsätta kolla filmen för har lite huvudvärk dessutom..



tisdag - T som i Tintin

Eftersom jag bara har en lektion på tisdagar blev det till skolan lyssna på redovisningar sen hem. Pratade också massa med Sofia, behövde höra hennes åsikt. Tur att jag har dig hjärtat, haha. Måste också säga att jag älskar min klass, så himla skönt att det är många tjejer och att alla verkligen kan prata med alla om man vill och behöver det. man behöver aldrig vara rädd för att säga något för finns alltid någon som förstår och stöttar en, å tror faktiskt ingen skulle säga något heller. Men måste även säga att jag är glad att vi iaf har en kille i klassen, hade var roligt med flera för man saknar det men bättre en än ingen. Shit va jag bablar på nu alltså..

Från början. hade bara en lektion idag så blev cykla till den sen cykla hem, varit hemma kanske hen halv timme nu. Satte precis på Tintin så tänkte kolla på den och efter det blir det fixa någon nyttig lunch, för var verkligen inte hungrig halv vid 11 så blev ingen matätning i skolan. Efter lunch sen någon gång kommer syster min hem för att bli klippt. Och efter det blir det dra till gymmet och sedan hem och slappa. Funderar på att be lina komma hit och sova här för börjar ju inte förns 11 imorgon eftersom det är praktik och då blir det skönt för henne också att man inte måste upp jätte tidigt men får se hur det blir med den saken.

dagens outfit var bara chillig - jenas, svart t-shirt och svart huvtröja.

tisdag - ännu en dag

blev inget kvälls inlägg men skolan flöt på å efter det blev det gymmet. Gick hem, åt la mig i soffan och sen bara dog framför tvn. Dagen var precis som jag trodde den skulle vara, förutom att gymmet inte alls fick en att tänka på annat. man kände sig bara mer ensam, man behöver vara med någon eller sova för att få bort tankarna. så ringde lina, pratade i några timmar och det hjälpte. Glad att jag har dig gumman, måste bara säga det och jag finns alltid här för dig vad som än händer. "Friendship never ends" you know, jag älskar dig. säger det nog allt för sällan, men ska försöka bli bättre. Men vi tar oss igenom allt tillsamman älskling, det vet du att vi gör.


jobbigt läge

sitter i soffan och dricker min kopp te med lite houng för att vara lite snäll mot halsen, men nu kommer det jobbiga. vafan ska jag ha på mig? ... hatar att välja kläder på morgonen och är så trött på allt som finns där, skulle behöva en ny garderob. Hade ju hjälpt om jag hade ett extra jobb men det har jag ju inte.. fast det kommer så fort jag fyller 18 och skulle nog få jobba på julovet hos mamma, så får väl lite extra pengar där iaf.
Nu flög tankarna tillbaka till kläderna igen, usssccchhh.. får väl blunda och bara ta någon tröja och några byxor. jippie. Sen till brunch blir det nog kanske omelett eller så för det är ganska nyttigt och lite kalorier. men ah, ciao för måste välja kläder nu.  -_-'

vad ska man säga?

ja nu har jag inte bloggat på två dagar igen, i lördags blev det sola, träna och fest. festen var kul men som alltid blir det något kaos, iaf för min del även fast inte jag gör något själv.. sen igår blev det bara ligga i soffan hela dagen och kolla film för orkade/ville inte göra något annat.

Nya tag, den här veckan ska jag satsa på träningen. ska försöka att träna 5 dagar så som jag gjorde förr, nu när man inte måste sätta sig och plugga efter skolan tänker jag lägga ner tiden på att träna istället. vill ha resultat plus att man får huvudet på andra tankar. lina kanske sover här någon dag så det ska bli skönt om det blir så, 

idag - ja ska till syncentralen vid 11 så sket i att gå på första lektionen för hade ändå behövt gått ifrån den så gav mig lite extra sovmorgon istället. sen lyssna på redovisningar och sen ska ju den nya kursen börja, jag vet inte om det är under samma tid som den andra lektionen var eller om dem bytt något eller så men det får jag ta reda på när jag kommer till skolan. Ska ju nämligen börja på psykologi B nu, eftersom jag hade A ifrån när vi började till sista lektionen i fredags. Dock inte fått reda på om jag fått G än men det kommer nog snart. Sen efter skolan blir det direkt till gymmet och köra en omgång, måste nog börja följa mitt schema igen. För man kan inte träna alla kroppsdelar varje dag så får dela upp det och det har jag gjort på mitt schema för gjorde det när jag tränade 4-5 gånger iveckan. sen blir det bara hem duscha och lägga sig i soffan igen å sova.

någon som vill fika blogg? skulle få mitt sug till att blogga lite större.

chill-pill med viccan

ja nu är det fredag igen och dagen började med film på sista psykologi lektionen, helt sjuk film.. " the clockwork orange ", sen frisör lektion då jag fick slinga en kund med neserin. Nöjd kund är alltid kul, men hade gärna fixat mitt hår så fick lite damp där ett tag. sen blev det stan där jag mötte upp terese och gick och fikade på linne cafe. Blev prat i några timmar som var sjukt skönt faktiskt, saknat dig gumman. Finns här you know. Sen blev det kolla lite kläder och tesade min efterlängtade jacka som förhoppningsvis snart går att köpa. Nu sitter jag hemma och kollar idol med viccan, alva och mamis. blir chillkväll ikväll för att tagga upp för imorgon, så chill-pill !!

tjaaa bloggen

ja nu sitter jag då hemma, blev b gruppen som hade lektion på morgonen och ledig på eftermiddagen och tvärt om p.g.a Eva-lill inte var i skolan. Var helt sjukt trött imorse så gjorde någon frisyr bara och sen blev det lunch - pankakor eller sån här soppa som jag nu inte kommer ihåg namnet på. Sen bild där jag höll på med min fula ler gubbe och sen svenska prov. pluggade lite innan så gick väl helt okej iaf, men nu har jag slappnat av igen och har inga mer prov eller så på typ en månad så det känns hur skönt som allra helst ! nu blir det soffan med film och förhoppningsvis sova sen gymma eller spinning med sofia ikväll.


masterchef - loove

hemma å helt mör i kroppen, som sagt praktiken gick bra å säger bara taaaaaack angelica! Tror provet gick helt okej, jätte nöjd om jag får g för massa jag inte visste om . men sen kom pappa å hämtade mig sen hämta sara å snackade övningsköra å vart allt satt å hur man gör o.s.v. sen laga köttfärssås och spageti. nu tv bara med lille syrran, imorgon är de svenska prov sen är det lugnt igen. som tur är, nu ska jag checka tv så chiaooo!

14.44

nu sitter jag i skolan och om en kvart börja mitt psykologi prov, nervös samtidigt som jag är cool lugn typ. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, praktiken idag gick jätte bra. Chill och alla var friska och glada igen, blev en cupido sallad till lunch(nyttig igen!), men hann inte äta lunch innan och alla på salongen hade sallad så hermade och gick och köpte en egen mooohahaha. Nu sitter jag uppe vid våra frisör stationära datorer och vänta på ericaa, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur jag känner nu men har lärt mig mycket psykologi idag känner jag. Fick nyss hjälp av Angelica och satt och lyssnade på två som satt och snackade psykologi nyss så det var bra (y) heh. Chiaaooo

praktik -

ja onsdag igen och praktik idag, drar dit vid 11 men måste nog gå runt 2. Då blir det till skolan å göra psykologiprov, lagom nervöst ja!.. ja vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att jag ifrån och med idag officielt ska skärpa mig med mat & träning igen. åt äggröra nu till frukost och ett jätte litet glas tranbärs juice. idag är det ju onsdag och som alltid ska jag hem till pappi, fick även körkorts tillståndet igår så nu blir det gå kurs sen börja köra! hur skönt som helst, blir nog även ut lite med pappa idag och testa lite, eftersom jag inte ens gjort det än. hehe.


vilken dag är din dolmio dag?

"vilken dag är din dolmio dag? min är idag ", ja sovit konstigt hela natten å vaknade till vid 5 & 6. Hade ställt klockan på 10.00 men nej jag vaknade runt 9 å låg bara och vred mig så gick upp. Drog och solade sen gymmade och nu lunch, Straxt blir det börja plugga innan jag ska till doktorn klockan 16.00.

ÖPPETHUS
Egentligen ska dom som kan vara i skolan klockan 15.00 eller 16.00, men jag ska till doktorn så kommer få komma senare, men det är nämligen så att vi på fyris har öppet hus idag så alla är varmt välkomna! hoppas det kommer en hel del folk.


14/11 2011 - en väldigt lång måndag

vad ska man säga, lite lagom less på livet sådär. Inte haft ork och tid till att blogga för känns som hela livet är lite kaos just nu. Hur mycket plugg som helst, satt man sitter och pluggar all the time och sen sover lite upp tidigt och skolan igen. sen såklart andra grejor också men som är lite för privata kanske för bloggen. Men tänkte dra lite frågor om mig själv.

frågor och svar om mig själv

jag heter: Elvira Monié

Smeknamn: Elvis & elvan

Beroende av: mobilen

Vad tror folk om dig: det är nog sjukt olika ifrån person till person

stämmer det: det beror nog på vad dem tror

vad får du oftast komplimanger för: jadu.. håret tror jag

vad säger du för att imponera på någon: hm...

Hur imponerar man på dig: man är charmig, rolig & ser bra ut

Brukar du skratta för dig själv: haha ganska ofta

Vad står det i ditt senaste inkomna sms: Jag vet har börjat men har nästan gjort de kontant sen sommarlovet :s<3

Var bor du: luthagen

Trivs du där: ja som fan

Äger du några converse: jo

Sprit, cider, vin eller öl: cider

Brukar du dricka: yes

Är du allergisk mot något: nej

Hur svarar du i mobilen: olika

Antal timmar sömn inatt: 7-8 timmar

Brukar du komma i tid: ja

När mår du bra: när jag är utomlands eller i gottsällskap

När blev du fotad senast: Lördags

Hur känner du dig nu: lat & allmänt trött

Vanligaste färg på kläder: svart & vitt

Vad tycker du om fötter: JÄVLIGT äckligt !!

Vad saknar du: magaluf

Hade du en bra kväll igår: jo

Favorit dryck på morgonen: juice helt klart

Rakar du benen: ofc

När brukar du oftast gå och lägga dig: väldigt olika men inte innan 11

Är du blyg: JA

Sysslar du med någon idrott: innebandy i korp lag & gym

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: inte än så länge

Har su spytt offentligt: hahah jo de kan nog hänt

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: En hel del!

Är du nöjd med ditt liv: kan varken säga ja eller nej

Är du bortskämd: absolut inte

Vad gör du imorgon: solar, pluggar sen öppethus

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: dålig på namn

Vad längtar du till: finns mycket men mest min 18 års dag

Har du bra vänner och äkta vänskap: ja det har jag

Vad använder du för schampo: elvital (rosa) 

Hur gammal är du: 17

Tycker du om någon just nu: nej

Gröna eller röda äpplen: gröna lätt

Gillar du golf: gillar & gillar, skulle gärna lära mig det

Vilken tid gick du upp idag: 08.30

Har du sovit i din egen säng inatt: ja

Har du strumpor på dig nu: ja

Är det okej att gråta: ja det klart det är

När grät du senast: är väldigt blödig så senast igår till film

Vad skulle du göra om du vann en miljon: leva livet & åka utomlands

Bär du glasögon eller linser: lins på ena ögat

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej

Har du piercing: ja, naveln & läppen (å öronen)

Vill du gifta dig: egentligen spelar det ingen roll men klart de skulle vara kul å få göra det en gång

Vill du ha barn: ja fast inte än

Solar du ofta: håller på att börja igen ja

Är du flygrädd: nej

Hur vig är du: lite kanske 

Är du musikalisk: nae kan jag inte påstå

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: vet inte, äter nästan aldrig glass

Tror du på ett liv efter döden: vet inte

Tycker du om sushi: ja fast bara vissa

Vad äter du helst när du ser film: Det är olika

Har du tandläkarskräck: nej

Är du morgon eller kvällsmänniska: kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: grön/blå

Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja

Biter du på naglarna: defenitivt nej

Hur ofta tränar/motionerar du: några gånger i veckan

Senaste låt du hörde: Porcelain black - naught naught


RSS 2.0