grym eller vad?



måste bara säga att norge lyckades bra med det här, sjukt bra. skulle inte banga på att få vara med och dansa där, fan va roligt!

så himla bra!


snart är tiden slut.

jippi, idag fick vi veta något väldigt roligt i skolan. min dag började lungt, vaknade upp helt slut och det var kallt ute. sen så hade jag och lina idrotts lektion för tjejerna i 8a och 9a som första lektion. sen en helt vanlig tisdag, förutom att vi hade spring test idag på idrotten, slog min tid ifrån 12.30 till 10.51. riktigt glad för det för det bevisar att jag inte har så dålig kondition som jag trodde. sen hade vi hålltimme ifrån tyskan så det blev bara hemma packa lite tv sen hämta carina mig och så handlade vi sen hämta sara. nu äre hemma och kollar igenom engelskan.

lite saker som händer i skolan för min klass, under dom tre veckor som är kvar i skolan.
 
vecka 20
tosdag; kort dag
fredag; vanlig dag

vecka 21
måndag; vanlig dag (slutar 2)
tisdag; vanlig dag
onsdag; noll dag
torsdag; skola sen fyrishov med klassen (idrotts grej)
fredag; vanlig dag

vecka 22
måndag; noll dag
tisdag; vanlig dag
onsdag; vanlig dag
torsdag; skolbalen
fredag; sovmorgon sen skola

vecka 23
måndag;
tisdag;
onsdag;
tosdag; skolavslutning
fredag; sommarlov !


halv åtta hos mig

nu sitter jag hemma hos pappa och halv åtta hos mig börjar. sen blir det plättar till kvälls fika så skriver senare, för ska kolla nu sen engelskan. puss.

veckans planer

måndag och skola igen.. dagen är kort som tur är och idag blir det träffa alice om hon kan. men nu ska jag ha slöjd så kan inte skriva mer, skriver när jag får dator.

veckans planer;

måndag: alice efter skolan
tisdag: hem till pappa
onsdag: hem till pappa
torsdag: får se
fredag: får se
lördag: får se
söndag: får se


lite tråkigt men men, det kommer mer info sen.


14/5 grattis jossan !

nu vare några dagar sen jag var inne och skrev, men gar tyvär fortfarande inte dator så skriver så fort jag får chansen. men idag så vill jag bara säga GRATTIS till JOSEPHINE SAMUELSSON som fyller 15 år idag, stort grattis till dig.

lite om vad som hänt på min lång helg;

onsdag: skolan sen hem till viccan och var där sen träffade vi simon och dennis på kvällen.
tosdag: vaknade upp med viccan och var med henne på förmiddagen sen bra var hemma och sov och typ bada sen kom mr. hemlig hem till mig på kvällen.
fredag: idag fyller jossan år idag så fira henne med viccan, lisa, jessica, elin och tessan . så vi ska äta mat hos viccan och senare ikväll bara ha underbart kul! tycker alla borde gratta henne för det är hon verkligen värd!

nu blire mat för min del hare så roligt nu allihopa!


pajkastning!

jag säger bara en sak, pajkasning på lunch rasten. vilken dag.. dagen började dåligt för både mig julia och laila. dagen fortsatte typ okej men ändå lite små jobbig sådär, fast vi hade ändå kul sålänge vi var tsm. för det har vi tjejer alltid, men sen så när vi åt lunch så fick man efterrätt. Rabarber paj med vaniljsås, as god eller helt okej måste jag tilllägga. men sen hände det fruktasvärt mycket grejor på så kort tid, tror nästen ingen hängde med i svängarna där. alla blev helt uppspelta och alla babblade på hur mycket som helst, tror nästan alla fick en liten chock. men det behövdes nästan för att pigga upp resten av dagen för nu måste jag säga att min dag har varit bra sen dess, och jag hoppas det fortsätter. fast det är kanske bara för att det är långhelg! så hiiimla skööönt !!


bild sen valborg

outfits

nu har jag precis haft nationella i no - kemi. det gick väl sådär, trodde det skulle gå bättre men man kan väl inte vara bra på allt. haft en dålig dag hela dagen så det hörde väl till, men nu fick jag precis kolla igenom mitt engelska nationella och fick veta vad jag fick på det. kändes lite tungt fast min lärare tyckte det var jätte bra för att vara jag. och att jag förbättras 200-300 % sen 7an, vet inte rikigt jag men jag kan ju hoppas på det.

sen idag får jag se om jag åkter till pappa direkt efter skolan eller om jag åker och träffar viccan och drar och kollar på bälinge pojkarnas fotbolls match. får se får se.

outfit ifrån igår;

dagens outfit;

vill ha sommar!

juste ville bara påpeka att om ni inte tänkt på det har allt blivit grönare och blommor har börjat komma fram o.s.v. jätte skönt för då känns det lite mer sommritt fast det egentligen känns helt konsigt tycker jag. fast sen när man väl går ut så blåser det förjävligt mycket.. och det är väldigt synd, för på balen och skola avslutningen vill man liksom kunna vara barbent under klänningen och hur kul är det om det är kallt. *suck*..

men jag hoppas vädret bättrar sig och visar mig lite mer värme, för jag letar och letar och hittar aldrig klänningen jag vill ha och det är as surt. men den kommer väl fram snart hoppas jag, men godbye!


vi kom, vi slogs och vi segrade.

ja dagen började då med skolan, nästan som en helt vanlig dag förutom att lina inte var där. sen så blev det bussen hem och som vanligt slöa i soffan. alltid lika skönt och alltid lika svår att komma ifrån också.. men sen blev det städa lite rum och hjälpa till med maten, duktig som jag är*. sen blev det fixa sig inför träningen och kvart i 8 tog jag bussen till gamla skolan för träning. måste bara säga en grej, fan va jag älskar innebandy!

det var sjuk kul idag på träningen för vi spelade p-95 och DJ17 (mitt lag för er som inte vet) mot föräldrarna. det var väldigt jämnt i början men vi ville ju vara lite snälla mot dom så dom kunde få känna sig lite bra iaf. men matchen började tio över 8 ungefär, blev en fika vid 9 i en kvart kanske. sen fortsatte vi till 10. föräldrarna var jätte bra, men tyvär var vi "barn" bättre. så matchen slutade 11-8, tror jag.

men nu är jag ny duschad och väldigt trött, så sovgott nu allihopa!


måndag - 11/5

tyska.. tyska.. tyska.. *suck* . försöker bli klar med mitt tyska brev som ska lämnas in idag men kommer inte speciellt långt tyvär. men dagen har varit bra hittills förutom att lillsnuttan lina är sjuk, men jag hoppas hon kryas på tills imorgon.


natti natti !

nu ska jag sätta mig vid tv och kolla klart på svenska hollywood fruar, ta en kvälls macka och sen kolla igenom so böckerna och sen sova. så sovgott nu alla söta å gulliga människor där ute! ♥ puss

lite info om veckan..

min kommande vecka,

måndag/(idag); skolan sluta klockan 2 och bara hemma plugga och ta det lungt.
tisdag; skolan slutar klockan 3 sen hem och tränings match mot föräldrarna på kvällen.
onsdag; skolan slutar klockan 3 ledig för långhelg sen förmodligen träffa mr. hemlig som jag kom fram till med elin eidhagen och amalia haha..
tosdag; ledig, vara med viccan och lovat simon och dennis så förmodligen träffa dom.
fredag; får se än så länge.
lördag; får se än så länge.
söndag; kalas för pappa och lillebrorsan sen tare lungt (soova) !


hej igen bloggen!

ja nu var det ett bra tag sen igen, men har inte haft speciellt mycket tid vid datorn nu vid flytten och allt. men allt rullar på i full gång, inte långt kvar i skolan och sen är det inte många nationella kvar nu. nås alltid på mobilen om ni vill mig nått måste jag också säga.

känns väldigt konstigt att skriva nu efter så lång tid, men har tänk på det hela dagen och nu när ändå jonas hade sin dator här tog jag tillfället fast jag egentligen borde plugga. men det får jag helt enkelt göra lite senare.. men om det är någon som vill hjälpa mig med min blogg så äre bara säga till skulle vara väldigt gulligt. är inte så bra på det och har inte så mycket tid vid datorn heller så hinner inte läsa mig till allt heller. och har fortfarande inget internet nu här i nyalägenheten och kan fortfarande inte lägga in bilder på datorn så det känns också lite tungt.

tänkte även hissa och dissa idag, var väldigt länge sen nu!

jag vill hissa två grejor, 
1. jag tänkte vara lite efter såhär och faktiskt hissa valborg som var för lite mer än en vecka sen nu. men den var väldigt bra som alltid, och jag hoppas alla hade roligt !
2. att våra möbler vi beställt kommer den här veckan! det känns kanon skönt  att det äntligen ska komma.



och eftersom jag hissar två grejor måste jag ju även dissa två.
1. min första diss är att mitt internet inte kommit än och vi har varit utan det/dator i två veckor nu ungefär.
2. att nu när man har nationella och allt i skolan ska lärare lägga massa läxor på det.. jag har pluggat jätte mycket hemma skillnad ifrån vad jag brukar göra och det känns lite surt.. men som tur är är det över om ungefär 22 skoldagar eller vad det är. SKÖNT !

sorry

hejsan allihopa, jag har inte skrivit något på två veckor och 5 dagar bara för att jag har haft lite fullt upp på senaste tiden. har faktiskt bra förklaringar också, för jag har faktiskt flyttat så har inte haft internet och har fortfarande inte. sitter på jonas bärbara med sån här lite grej man kopplar in. vi håller på att installera trådlöst bredband men det är inte klart än och vet inte när det blir det heller fast det kommer väl så småning om.  men det är väl den stora förklaringen till varför jag inte skrivit, sen har jag inte haft tid och började packa direkt efter vemdalen så allt har gått oerhört snabbt. och kan inte lägga in bilder ifrån kameran än heller, men det kommer väl .

sen var det valborg igår och det var nice, men förklarar mer sen och det kommer bilder. skriver snart igen ! puss på er alla och hoppas ni haft en bra valborg och allt va det nu heter.

RSS 2.0