perfekt lördagkväll

Nu sitter jag och tar det lungt, satte nyss på mig shorta och leggings och väntar på att gästerna ska komma straxt. Sen efter vi ätit varmrätten så ska jag nog åka och träffa viccan, jessica och josephine, men vet inte än vad som händer efter det för har inte hört något om det med dem än. Men nu ska jag sminka mig lite innan dem kommer och fixa håret. Hoppas alla får en bra lördag, min är iaf jätte mysig!

idag hade det varit 8 månader, tiden går bra fort men nu är det över.


skoltid

länge sen jag skrev, men har verkligen inte humöret inne längre på blogg. Men har precis skrivit klart svenska insändaren och har snart tyska sen lunch 12.05 .. men hoppas på en bio ikväll, är skit sugen.

kärleken

Kärlek är något man letar efter,
men hittar den oftast inte.

Kärlek är jobbigt,
men man kan inte leva utan den.

Kärlek är något man vill ha,
men endå något man vill undvika.

Kärlek är något fint,
men den har alltid sitt slut. 

Den här texten tog jag av vicki. Hon är länkad på min sida, mycket fin blogg!


bilduppgiften klart

Nu sitter jag på bilden och har precis skrivit klart om min bild uppgift, det har tagit några lektioner men är som tur är klart nu. Nästa lektion blir det bara till att göra klart min lerfigur, även fast det kan ta ett bra tag. Men det får jag ta, men iaf jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för hela jag är typ ganska tom. men hare bra, skriver väl något mer när jag har mer i tankarna.

bloggandet

när jag mår bra och har tid blir det mycket bloggande, när jag är förvirrad, inte mår bra eller har dåligt med tid så blir det inge blogg. Satt ni vet det allihopa och just nu så orkar jag inte med bloggen.

fuck it.

3 oturs dagar i rad nu, gud måste fan hata mig.

arbetspass

Just nu sitter jag på svenskan och gör ingenting, har vart sjukt och en grej skulle vara inlämnad idag men har ju inte var här så hade inget att lämna in och visste inte om det. Men just nu känns allt så tungt, men det blir nog bättre snart. Julia och Lina är helt inne i sina saker och jag bara sitter här och har tråkigt och lyssnar på musik som inte alls får mig glad just nu .. skulle behöva det men det hjälper inte, ska nog gå och snacka med Lina sen på arbetspasset om hon hunnit klart med svenskan. jaja, hoppas alla har en bra fredag!

idag blir det även hissa och dissa men gör nog det imorgon för kommer inte ha dator ikväll och har nog inte tid. Men kanske gör det om jag hinner och har lust på arbetspasset.

facebook

är inte den som är inne på facebook så mycket men är inne nu och är inne på msn på ebuddy också. Men funderar på att duscha innan klockan nio när Glee börjar. Fast vill inte lämna datorn för då är den borta direkt, men gör det vid 8 tror jag. ville bara informera er lite info nu när jag väl är inne, puss!

tv kväll

Nu är jag hemma hos pappa och har ätit och kollar på tv. Och ikväll är det Glee och  längtar, men nu har vi skaffat ny bärbar dator hos pappa och det är skit skönt. så ikväll blir det tv kväll med familjen och det ska bli skönt, puss!

jag ser bara framåt just nu


lite minnen,


musiken är den som håller mig uppe


tur att musik finns alltså, jag lyssnar om och om på s.o.s och bad romance. Kan verkligen inte sluta, så jävla bra! Sen så var det tur att jag gick till skolan idag hade aldrig klarat av att vara hemma, och vi hade ju ändå ganska roligt och bäästa dagen i veckan också så jävla bra. Men idag ska jag till pappa för det blev inte så igår var med viccan ist. Men ett tips lyssna på lady gagas nya låt ett par gånger sen kommer du ÄLSKA den som jag gör.

Man lever bara 1 gång, och få mig inte att ångra det.


omstart

Nu blev det en extra ny start, tänk det blev precis tio dagar kvar. Men blev väl bäst så och nu är det leva livet sista tiden och ta ett steg i taget och fortsätta. Jag tänker inte stanna för några hinder, jag lever mitt liv idag, nu. Fredag hela veckan, dax att börja leva på riktigt nu.

Jag har helt fastnat för dem här låtarna ..





Sen alla andra bra låtar som hotel room, akon och pitbulls låt, sexy bitch o.s.v.


.


klockan går

jag vet att det var länge sen jag skrev och förlåt för det men har verkligen inte haft orken inne för det. Men nu blir det ny start för mig, inte i bloggen för det orkar jag inte just nu för det kommer bli för mycket träningar och skolan. Men i mitt liv, ni förstår säkert även fast man dragit den där ett antal gånger förr men nu ska jag verkligen försöka för vill inte ha det så här.

Måndag - dans
Tisdag - träning 8-10
Onsdag - ledig!
Torsdag - dans
Fredag - träning 6-8
Lördag - ( kanske tränare )
Söndag - sen oftast en dag i helgen ibland två match.

sjuklingen

Nu var det länge sen jag skrev igen, eller det var i fredags när jag var på mammas jobb. Men nu är jag hemma och viccan är här och håller mig lite sällskap, tack för det. Har vart sjuk men imorgon blir det skola igen, det ska bli lite kul för det var länge sen man träffade alla.

Men iaf, mina två eller jag måste bara tacka den som kommit på musiken. älskar verkligen musik, man blir så jävla glad av det. t.ex. Hotel room, sexy bitch, lady gagas nya, jordens sparks nya s.o.s, akon och pitbulls låt o.s.v. Blir så jävla glad av det, och man ska ha sån musik för man blir så jävla glad och vill bara dansa.

Har inte så mycket att säga, men ah kommer bli jobbigt att gå till skolan imorgon.. fast ändå roligt som sagt var, men nu ska jag inte skriva mer utan vara social med viccan. puss på er alla!

praoen på holmlunds

ja jag har inte bloggat på länge som sakt var, men har förvarnat er. Nu sitter jag på mammas jobb och tänkte bara logga in en snabbis och skriva lite. Praoar ju på holmlunds och äter lunch här på mammas jobb för vi får inte äta där. Men jag kommer börja skriva mer nästa vecka igen, så var beredda! Men iaf idag är det sista dagen på praoen och jag ska få mina klääääder! äntligen, har väntat och förtjänar verkligen dem här nu efter allt lidande. Men hoppas alla haft en bra vecka, ska gå nu och hade även dans igår. Ville bara påpeka det, men kanske skriver kanske mer i helgen eller så fast ingen match. Skönt tycker jag men ah skitsamma nu ska gå tbx nu, puuususss .

Det har hänt massa den här veckan, tänker tyvär inte säga allt för lite är väldigt ja privat och sånt man inte skriver på bloggen men även massa andra saker. men vi hörs och hoppas ni kollar in fortfarande.

-

prao tider på holmlunds är från 9 till 4. Satt ni tänker på det också, man orkar inte med bloggen hela tiden men skriver när jag har tid!

vad ska man säga?

har inte haft tid med datorn dem senaste dagarna, men det har blivit lite mycket.. och kanske inte kommer skriva inlägg så ofta för just nu orkar jag inte blogga så mycket. Men jag skriver när det blir bättre och när jag har tid och ork. Puss på er alla så länge! 

freedag, nu är det helg!

Det blir lite mycket inlägg igår men idag blir det bättre. Men min sista praodag var såhär;

Fredag: jag började med att möta upp lina vid hennes buss, vi gick till åhléns bakvägen. Vi åkte upp och fick börja att göra sallader och ställa iordning allt i cafét och så. Sen blev det väl lite disk men gjorde inte så mycket, sen skar vi upp massa grönsaker och sånt. Och idag kom även Ahang och hälsade på mig och lina, vi pratade massa och så och får se hur det blir. Men sen fortsatte vi att fixa med all olika saker, vi började diska när det kom mycket folk, sen kom även min pappa och min låtsas mamma och åt där. och efter maten fick vi ta vilken efter rätt vi ville för att vi vart så duktiga idag, riktigt gott. Sen blev det bara en halv timme med disk och sen slutade vi.

Sen blev det stan med lina och snackade massa om allt sen träffade vi även på lena, och det blev ingen spruta idag. och det kändes jätte skönt!


saknar min kamera..



bra hälsa, bra träning och bra mat/mattider.

Nu ska jag satsa på att träna, för vill bli smalare och gå ner. För har kollat på massa gamla bilder och var så jävla smal då, eller smal och smal men var mycket mycket smalare än nu idag. Fast jag vet ju lite varför det blivit såhär, det är inte bara för en grej utan lite olika om jag ska vara helt ärlig.

Men nu ska det iaf bort, När jag var hos pappa så hade carina vart på kurs om det här med träning och mat och så. Och det var jätte intressant när hon berättade för mig och pappa, Jag här under så ska jag visa två olika diagnoser som visar hur man ska och inte ska äta. Och så kommer jag skriva under lite så ni vet, för jag tyckte det var jätte intressant. Visst jag fick ju inte höra allt men lite smått iaf, men jag ska börja köra efter det. Iaf försöka så jag får lättare att gå ner lite.

Och desstu grövre bröd det är desstubättre, och om det är stora bitar i brödet så blir det jätte mycket bättre för magen, och man ska äta bra mat. Ungefär gröt till frukost sen ta en macka sen äta husman kost och sen ett äpple sen kanske bra kvällsmat och någon kvälls macka nyttig och då mår kroppen som bäst!

Så här ska det se ut, eller ska och ska. Om det ser ut så här är det bra, men gul är när man vaknar och första grön är frukost, sen första röda är en frukt eller en macka, sen andra gröna är lunch och andra röda är en frukt eller macka igen och sista gröna är kvällsmat/kvällsfika. Och vissa säger att man inte ska äta kvälls mat men då äter kroppen upp musklerna undernatten ist för fettet. Och man ska äta frukost annars så blir det typ också så, frukosten är som sakt den viktigaste måltiden.

Så här blir det om man inte äter frukost och inte kvällsmat, om man inte äter frukost blir man surig lättare för då sjunker temrementet och humöret och om man äter en godbit sen då ökar det men håller bara sig en liten stund och om man äter en onyttig lunch så sjunker den fort också och om man inte äter kvälls mat så äter eller ja " äter" kroppen upp musklerna i kroppen ist för fettet. Så se upp nu så ni inte blir uppätna inifrån för att ni inte äter.


tipstipstips,

Någon som har tips på hur man tränar magen ?
ska börja träna själv och vill ha lite tips,
Kan man träna bort rumpan?Magen?Låren?


Isf om du vet hur man gör säg gärna till, jag behöver tips!


tränings dax för mig själv, nyttigt och ska bli en bra vana.

Nu har jag tränat, eller ja stretchat och dansat lite till " åh mickey, mickey hej, mickey du är helt okej " och " står på egna ben " sen en till carola låt. och så här har jag sätt ut ungefär.


musik och inflensan

Tänk att för någon månad/månader sen fanns inte ens vaxinet till svininfluensan, och nu börjar alla redan få det. Tiden går så himla fort, idag ska viccan ta det och emma har redan och jag ska imorgon. det är fler som tagit det men ändå, men jag fattar inte att tiden går så fort. Jag vill inte att tiden ska det för man lever bara en gång och jag kommer t.ex. aldrig bli 14 eller 8 igen. Och dagen som var igår eller idag kommer aldrig att komma igen, inget kommer bli en dag lik en annan iaf aldrig exakt. Och jag vet jag tänker för mycket, men oscar sitter och lyssnar på massa bra låtar. T.ex. Open glory, magnus uggla ( gamla gubbar )och(sen elin n's låt),sen hotel-motell o.s.v, massa bra iaf!


merella rimmar på estrella ?

Nu börjar det bli mörkt och kallt,
och vinterns kyla är överallt.
Snön har börjat falla och mina händer dem blir kalla.
Leendet jag har, finns nog inte längre kvar.
Jag försöker vara glad,
Men hur kan man det vara, när man inte ens kan klara,
att ta hand om sig själv och andra.
Min kropp den börjar falla, för att knäna inte pallar.
Livet är som en snopp, when its hard - fuck it.

Instämmer, tar ni dikten så vet jag att ni tagit den för kom på den nu, så om du tar den bevisar det bara hur oduglig och dålig du är.


livet är som en snopp, when its hard - fuck it.

hatar allt just nu, varför ska alltid alltid alltid allt komma på en gång för.. Tänk att en grej kan få en på botten direkt, från att ligga på toppen sjuka sakta och sakta längre ner och sedan sista biten blir ett jätte hopp ner i mörkret. Jag vill fan inte det, jag orkar inte.. nu finns det inget mer att säga, hejdå.

Nu är det..


höhö..

nu har jag hjälpt en vän, alltså en god gärning. Är jag inte duktigt?

boom, jävla latte maskin

jag kollade på fråga olle dokementären igår på kanal 4 eller 5 tror jag det var, asso började verkligen tänka då och jag har fan inget emot homosexuella, tansexuella, hetrosexuella och dem andra orden som finns. Alla måste ju fan få älska och vara den dem vill, inte sant?

Sen idag förresten, när Dilhas skulle visa mig hur man gjorde latte med maskin så blev det fel och så åkte allt ut och jag fick massa på mig, och det var inte kul..


dem vackraste av dem alla,

Nu när jag sitter här själv hemma och helt slut efter all städning och jobb, så börjar jag tänka på vilka äkta vänner jag har och vilka som verkligen finns för mig. Jag har många vänner och många äkta och bra, men vissa är jag närmare med än andra. Asso en finns mest för mig just nu, en förstår mig precis för vi är mer lika på ett sätt än någon annan, sen har jag såklart min bästa vän som alltid kommer vara det vad som än händer.Dem här tre tjejerna är något av det vackraste, finaste och mest underbaraste som finns. dem är så sjukt bra på alla sätt och vill alltid hjälpa en när man mår dåligt. Skulle aldrig vilja förlora någon av dem, alla vänner har tjafs, bra minnen, glädje och kärlek mellan varandra. Och det klart vänner bråkar, men äkta vänner hittar alltid tbx till varandra och det gör jag alltid med dem här tjejerna. Även fast jag nog aldrig bråkat eller tjafsat med elin t.ex. så kommer det nog bli så för ah, vi är bra vänner och då blir det så. Men tjejer, bara så ni vet så är ni dem som lyser upp min dag mest. Jag kan inte säga att jag inte skulle klara mig utan er, för det kanske jag skulle. Men jag skulle aldrig må bra utav det och jag skulle aldrig vilja att det blev så heller. Vill bara säga att jag älskar er tjejer, vill verkligen att ni ska veta det. Är fan tårögd när jag sitter och skriver, för ni är bättre än bäst för mig.


Elin Arkebäck, Victoria Eriksson & Lina Grenmark.


städning pågår

Nu har jag städat mitt rum lite, och lagt in alla kläder i garderoben och bäddat sängen o.s.v. Långt ifrån klar såklart men en bra början, fick bara ett ryck att jag skulle städa för att ja det såg förjävligt ut och ja nu är det helt okej iaf. Men jag är helt slut i armarna plus träningsvärk och det kommer inte bli bättre imorgon.. Men men, veckan har gått fort och skulle lätt kunna jobba en till vecka på åhléns.

förbättring måste ge,

när jag inte skriver något på flera dagar sjunker verkligen den blå så förlåt för det, för det betyder att det är mindre som kollar in min blogg. Fast egentligen så spelar det inte någon roll hur många som kollar in för jag skriver inte blogg bara för att ni ska läsa utan för att jag tycker om att skriva. Och det är ju poängen liksom, men det klart det är kul att andra läser också (a). Men jag ska bättre mig, iaf försöka.

hjälp mig, jag kommer dö

fick nyss reda på att imorgon ska jag åka och ta svininfluensan sprutan! asso pain, jag hatar sprutor kommer fan dö.. Men dagen imorgon blir typ gå till åhléns, göra det man brukar, äta och pappa och carina kommer och äter där sen åka vid 1 och ta sprutan sen träning på kvällen och sen får jag se vilket det blir.



Innebandy match på lördag morgon ..

ja nu blir det då innebandy match på lördag morgon,
matchen börjar, 09.50 men samlingen är 08.50.

stenhagen kk - storvreta IBK i stenhagen. 

jag är inte taggad ett piss, iaf inte nu och träning imorgon efter sprutan, så kommer jag ju dö av ont på lördag för det kommer ju inte hinna släppa i armen tills dess. Kommer ju inte kunna ta i eller något och tänk va ont om man får en tackling på den, usch vad jag inte längtar ..

torsdag 5/11

nu har jag inte skrivit på ett tag igen, men har vart hos pappa och inte orkat gå in på datorn. Men såhär har mina dagar vart fast lite kort då, under praoen på åhléns.

Tisdag, mötte upp lina vid åhlens väntade tills dem öppnade vid 10 och åkte upp, städade , fyllde på med is, tog lite disk, satte upp lunch lappar sen fick vi stå i köket hela dagen och det var skit kul, vi hjälpe till att servera maten alltså lägga på och ge till gästerna sen tog vi lunch, sen fortsatte vi hjälpa till där, vi gick och tog undan lite brickor sen städade vi köket innan vi slutade.

onsdag, mötte upp lina vid åhlens och hon satt och väntade med viktoria, vi gick upp och jag och lina fick städa ut där sallad och öl ligger och usch va äckligt det var, sen hämtade vi is, städade lite, disk, vi åt vid 12 till halv 1 och första dagen vi började 9 och slutade 1, vi tog disken efter vi ätit sen gick på stan med lovisa berg en stund sen tog jag 14.00 bussen till pappa.

Torsdag, lina var sjuk så jag gick dit ensam, jag och viktoria fick torka alla soffor och stolar direkt när vi kom för det var någon dag sen, sen var det lungt ett tag så vi tog ett glas pepsi och en macka, sen tog vi lite disk. Men det fanns inte så mycket att göra så vi hjälpte till att skära upp morötter en stor påse och en halv, inte kul men tiden gick jätte fort. Sen åt vi och tog lite mer disk, sen öppnade vi mackor och la in det i plast i kylen och så sen slutade vi och det var en skön dag för det gick väldigt fort. Sen gick jag till stadium med viktoria och vi testade lite kläder och hittade en skit snygg, asso vill verkligen ha den.

Ja och nu sitter jag hemma och ska ta det lugnt, och det blev inge elin a idag.. men får bli någon annan dag. Men imorgon är det HISSA & DISSA dax igen!

morgon mackan och ont i magen

klockan är kvart över nio och elvira måste ta 09.35 bussen för att hinna i cafét i tid. Hon smsar lina och frågar vilken buss hon sak ta, och berättar att hon ska ta 35. elvira äter på sin ny gjorda macka som osten fortfarande smälter på för att den inte kallnat än. Hon äter för att orka, för hennes lunch idag är från 1 till 2 och då måste hon äta sent och mycket satt hon orkar vänta att äta tills dess. Hon får inge svar från lina, men hon hoppas på att det kommer snart. Mackan är snart slut och elvira funderar på att ta något att dricka, hon bestämmer sig och går och tar något för att släcka törsten. dagen kommer bli lång idag men hoppas på att det blir roligt, men hon ska börja packa sina grejor nu och hon hinner inte sitta vid bloggen längre så hon skriver klart sitt inlägg sen går hon och packar. och så skriver hon när hon kommer hem!

det är som osynliga för dig

väckar klockan ringde när klockan stog 08.00, jag sov dåligt inatt som dem flesta senaste nätterna. Men jag sträckte på mig gick upp och gjorde frukost, som vanligt som jag gillar jätte mycket. Mina mackor med ost på, sen gick jag och la mig under mitt varma täcke igen och kände att jag inte mådde så bra idag. ont i magen som vanligt och fryssen, men satte på mig mina svarta leggings och rosa linne och jobbar kläderna. Allt utom mössan förstås, efter så gick jag och la mig under täckte igen för frös verkligen idag. Då började jag tänka på, vad är det som gör så du inte ser det? vad är det som är så osynligt för dig? ser du dem inte, som andra gör? tanke slets ifrån mitt huvud, skit i det låt det vara. Jag gick upp igen och satt genast igång datorn, jag hade fått en rubrik i huvudet till bloggen. " det är som osynliga för dig ", och det är just vad min rubrik heter.


tidsfördriv

Just nu är ni, bloggen mitt tidsfördriv. Jag har suttit vid datorn nu från kanske halv sju till snart halv tio, alltså i 3 timmar. Och det är det ända jag får göra just nu också typ eller ja kan.. min dator är ju cp annars skulle jag kolla film på den. Men kanske gör det ändå fast med konstig färg på den, men ah tidsfördriv kallas det. Tur att bloggen finns fan, skulle inte klara mig annars fan. Vid såna här tillfällen behöver man bloggen för att skriva av sig tankar och sånt. tank you bloggen, you save my life. och jag vet att jag suger på engelska, behöver inte komenteras.


tids schema

bara så ni vet så kommer jag inte skriva något på min blogg på förmiddagarna, och nu är det v.45 på åhléns cafe 10.00-15.00 och v.46 holmlunds veckan 09.00-16.00. Och då kommer jag hem sent och skriver kanske inte direkt så mina inlägg kommer komma senare mot kvällen förmodligen. Satt ni är förberedda på det, för nästa vecka kommer jag börja tidigt och sluta sent nu kommer jag ju börja sen och sluta tidigt så kanske något morgon inlägg någon gång om jag orkar annars kvälls tid.

livet jävlas med mig

Hela sommaren hade jag det bra typ, och det klart jag borde anat att det dåliga skulle komma senare. Men visst då täntke man väl att jag redan haft det dåliga innan och att det skull bli bättre, men så blev det inte. Nu är skiten här igen och man vet inte vad som är in och ut fan. Sommaren var bra men nu, man fick bara ha det så en kort stund. Gud måste fan hata mig, eller någon måste göra det iaf. Men jag får försöka skärpa mig nu och tänka innan jag göra något och inte gå och vänta på att allt ska bli bättre utan ta tag i det och få ett slut på det eller tvärtom. Men men, haft en jobbig kväll. Och dag, eller ja senaste tiden kanske man ska säga. Men inge mer depp snack nu, hoppas alla haft ett bra lov och att ni mår bra.


old times whit dorran, it was uder the fjåårtispower time.


bilderna ifrån lördags



Mer bilder kommer! kanske, för ska kanske få av elli och kanske några mer av lena. Men här har ni några!


instängd

ja bråkade nyss med mamma, visst alla bråkar väl med sina föräldrar men grejen är att jag gör inte det. Visst det händer att jag tjafsar med mamma men så arg som hon blev idag har hon inte blivit på typ över ett år. Och det var över en så liten grej dessutom. och så ah blev jag instängd i mitt rum resten av kvällen, tur att man har en dator asso. Nu har det iaf gått lite mer än en timme sen jag blev instängd och det är ju skönt att tiden går iaf.






Träningen imorgon vet jag inte om jag går på utan åker till pappa och tar det lungt ist direkt efter praoen för vill komma bort lite nu och då är pappa bästa stället. Kommer åka dit på onsdag också och torsdag kanske sova hos elin a. Men fredag blir det träning och testa astmagrejen jag fick.

sen.. det känns roligt men på samma gång jobbigt, att nästa vecka är det prao på Holmlunds. Lina har ångest men jag vet inte riktigt vad jag har för det ska bli roligt men det är långa dagar och hört att det är strängt. Men hoppas på det bästa, men ah hoppas det går bra.

Laila om du ser det här, hur var det på din prao dag? skulle vara roligt att höra, detsamma från dig julia. man kommer inte se dig på en vecka så skulle vara roligt att höra.

glömde faktiskt lägga ut en utklädnings bild,

vad tycks?


första praodagen

bilderna kommer imorgon ist, har inte haft tid idag och datorn är konstig nu. Men har var dålig på att upptadera idag, men ja dagen har haft bra och dåliga stunder. Mest dåliga då men även några bra.

första prao dagen, ja den var väl okej. Diskmaskinen hade gått sönder sen i lördags så vi fick extra mycekt disk men det gjorde inte så jätte mycket för vi var 5 st som praoade och ska praoa den här veckan. Men det blev mycket disk ändå, sen så var det faktiskt väldigt god mat idag. Kyckling med potatis och gräddsås annars fanns det andra maträtter också. Men iaf sen blev det mest torka lite bord ställa undan efter andra som lämnat kvar sina grejor eller ja ta disken. Jag och två till prao elever och sally gick även ut med soporna. Men ah, det var väl en okej dag började liksom tio jätte skönt sen så slutade jag 3. Inte lika skönt men fick en timmes lunch och då träffade jag och lina chacha, fillan och emma som hade praoat på subway. Sen kom emma och fillan upp till cafet och kollade hur vi hade det. Ja min läpp gjorde sjukt ont och när man garvade blev det inte bättre och fick vänta tills kvar över 4 innan dem hjälpte mig byta staven.

- börjar med det dåliga sakerna för idag, ont i läppen, mycket disk, lång dag,

- Bra saker för idag, bytte stav, fick sovmorgon, lång lunch och att jag har mina vänner som finns för mig.

Undra hur andra dagen blir på praoen, det kommer imorgon samt bilderna. Om jag hinner hem tidigiare ifrån praoen.


En bild ifrån lördags, som försmak på hur bilderna kommer se ut. Visst jag ser ut som jag vet inte vad men jaa man ska klä ut sig och är inte direkt seriös men jag var som sakt var en playboy kanin.


ny vecka, prao

först, bilderna kommer läggas in imorgon på bloggen ifrån igår. Sen så gick det tyvär inte så bra på matchen idag men jag diggar er ändå tjejer, för vi spelade bättre och hade bara lite otur först för jag vet inte vad som hade hänt. Förmodligen lovet som tröttat ut oss lite men i sista tog vi igen och spelade dubbelt så bra som dem gjorde. Men iaf nästa match blir nog bättre, kunde tyvär inte vara med idag p.g.a av min mage.. Och för att jag börjar bli sjuk, men nästa match så då kommer jag. Sen så kollade jag nyss på " djävulen bär prada ", jätte bra film och det tror jag inte att jag är ensam om att tycka. Tycker sjukt synd om henne, men ah hon blir snyggare och lär sig väldigt mycket. Men iaf sen imorgon äntligen ska jag få gå till darkwell, har lääängtat nu som fan för min läpp har svullnat upp efter alla försök idag att få loss den. Och är helt öm och allt, hur oskönt som helst så direkt när det öppnar så går jag dit. Vet faktiskt inte vad det är med mig idag, mycket känslor har kommit upp och jag känner nu hur jag bara inte vet vad jag ska skriva för alla känslor och tankar far runt i huvudet så jag inte ens vet vad jag ska tänka och vad jag känner.

Men tänkte precis skriva en dikt, men så blev det inte. Det var för tomt i huvudet för det tyvär. Men hoppas alla haft en bra lov vecka och en bra helg, jag har iaf njutit men även haft lite jobbiga stunden.. Fast ändå saker jag inte kan göra något åt eller säga till om. Men imorgon blir det prao på ÅHLÉNS CAFE med lina och börjar klockan 10.00, skönt? haha dum fråga. sen förstår jag inte vissa människor som kallar sig " vänner " eller " bästa vänner " hur dem kan vara så falska mot sina såkallade " vänner ". Så sjukt äcklig stil måste jag säga, det är mina egna ord och du kan säga vad du vill den som tar åt sig men en äkta vän gör fan imig inte sådär. Undra om du är rädd, jag tror fan det. Eller så är du bara så egoistisk och vill göra det du tror är det bästa för dig. Men i slut ändan, undra vem det är som står ensam kvar då. Förmodligen och förhoppnigs vis kommer det att bli ingen annan än du.

Ingen behöver ta åt sig, jag skriver bara ut. För skriver inte till någon skriver bara tankarna i mitt huvud, ville bara säga det.


match

drar till allians nu, och det blev inget att åka till pappa men kanske imorgon ist. men skriver sen !

åååhhhh, pain

nu har jag kollat klart på min film och jag har inte lika ont längre för tog en ipren för ett tag sen, så det är väldigt skönt. Tror jag tyvär ska kolla på en till film för datorn börjar bli konstig igen.. och viccan kommer inte och hämtar mig förns 15.40. Så måste ju göra något så tiden går, men chrille kanske kommer och kollar på matchen med mig om han hinner så jag får lite sällis så det ska bli roligt. Men ja ska gå och välja film nu men nås på mobilen!

plus jag är sugen på något men jag kan inte äta.. vet ni hur jobbigt det är eller?

 


Visst det är bra, för då blir man inte tjock och jag vill helst inte bli rundare. Och jag vet att du tycker jag är tjock och du får tycka vafan du vill men ah who cares vad du tycker liksom? plus jag vet att du kollar in min blogg varje dag som jag också tycker är sjukt roligt! men iaf så det är ändå bra att jag har ont i magen, man borde nästan ha det oftare så man inte äter onyttigheter men vafan man lever bara en gång och palla lida då liksom.


Vad tycker ni bra eller dåligt?


matchen idag


Det blir ingen match för mig idag som sakt var.. Men lycka till till er tjejer, ni äger och även om man kanske inte alltid vinner så är ni bäst ändå. Det ska ni veta, för ni kommer allid vara bäst hos mig.

Matchen börjar 16:50 men samling 15.50.
allians plan B.


dagens planer

Nu ska jag fortsätta kolla på min film och ligga och ta det lugnt i soffan för orkar verkligen inte göra så mycket annat. Plus darkwell var stängt igår så ska fråga sofie nu på matchen om hon kommer annars går jag dit på måndag och så får dem byta staven. Jag vet att vissa läser min blogg och jag tror dem tycker det är skönt att jag skriver små grejor för att dem skulle aldrig vilja fråga själva för dem ah ni förstår säkert. Vissa kanske till och med känner sig träffade och ja då får ni göra det.

Men nu som sakt var blir det tbx till filmen och jag ska till pappa idag efter matchen och ska äta där sen så kommer jag sova där så kommer nog skriva lite inlägg och kanske lägga in någon bild o.s.v. Men jag skriver nog något efter filmen också, satt ni vet tänkte jag. Så håll ögonen öppna!


bilder efterlys

jag lovar att lägga in bilderna ifrån kvällen när jag får/hittar dem. Jag vet att lena och julia tog kort iaf och antingen bella eller matilda också, men om någon mer har säg gärna till då för vill gärna ha! tack i förväg.

roligt roligt

träffade även på massa folk man itne träffat på länge och sånt, för träffade på chrille sen gräsö. Elli och matilda som man haft på bdb och playahead förr, rolgit roligt att träffa dem! Träffade massa andra man inte träffat på ett tag och så, så tack tack alla ifrån igår. Då menar jag alla, och jag vet ju att några av dem som var där läser min blogg (; så ta åt er tjejer ! hihi.

söndag

ja jag snackar med lina i telefon just nu, mår inte så bra har ont i magen och typ fryser. och har haft det sen 7 imorse för då vaknade jag av att jag hade ont i magen och då gick jag hem ifrån elin a. men har kollat på två filmer redan och ska inte vara med på matchen ikväll men kommer och kollar lite iaf för måste lämna pengar och new body grejen. men ah det blev lyckat igår och tack alla för kvällen, hoppas ni hade roligt efter jag drog också.

bilder kommer!

RSS 2.0