2011/02/26 - grattis älskling !

ja igår blev det då tjejmiddag hos min älsklings sofia wallsten, som idag den 26 fyller 18 år. men igår så blev det fixa sig med terese sen fick vi skjuts till sofia där alla redan hade kommit. blev lite stelt först måste jag säga men det blev bättre och bättre, fick lära känna lite nya människor. alltid kul ! sen blev det middag då vi körde en lek som dock typ bara 2-3 klarade, jag är inte en av dom. hah, fick en lapp där det stod " Rapa högt och ljuvligt " . jag som knappt kan rapa klarade då inte det, men det fick gå ändå. Men när maten var klar blev det present avklaring, måste säga att hon fick massa fint. men sen blev det ännu mer lekar, ena var meningsleken eller vad man ska kalla den och sen ölspelet, jävligt kul måste jag säga även fast jag inte gillar det spelet så mycket. sen blev det väl lite allt möjligt. väldigt trevlig kväll, sen tog vi 11 bussen och splittrade på oss. men jag och sofie drog till någon karl och var där resten av kvällen.

idag blir det fyrishov med alva, sara och carina. Kanske får lite napp av några kompisar också för det kommer vara någon sorts hinderbana som är där underlovet sen någondisco grej vid 5. så det känns som att det kan vara lite roligt iaf, för annars är inte fyrishov det roligaste stället längre. Sen ikväll blir det hem till ********, blir dock en lugn kväll för mig.



så ännu en gång, STORT grattis till dig älskling !

2011/02/25 - äntligen fredag!

ja gårdagen blev verkligen helt.. kaos. blev nästan inget som planerat och därför blev det inget mer inlägg. Men allt gick bra framtills jag och oscar kommit hem ifrån gränby då jag ringde pappa. Helt plötsligt kom klumpen i magen och oron, isac ( min lillebrorsa ) låg på akuten och hade fått blivit hämtad av ambulans. Han hade åkt bob i björklinge backen och hade åkt på lite gupp och kunde helt plötsligt inte röra sig längre, säger bara hemsk känslan man fick. Som tur var gick det bra, hans muskler i ryggen hade dragit ihop sig något sånt så nu blev det bara vila för honom. sen blev det bio som var planerat, min låtsas fru - AS skön. hah garvade mestadel av filmen fast blev även så där jobbigt pinsam som jag inte klarar så satt och var typ halv nervös samtidigt. men den slutade bra och var jävligt bra, rekomenderar. Sen gick jag hem för att hämta sista väskan och gick till bussen och kom hem till pappa runt 23.30-23.45, hann ta bort sminket och fixa med linsen tills pappa kommer och måste in på toan för att hämta hink. då har min lillebrorsa spytt ner sin säng, madrassen jag skulle sova på och hela vägen till badrummet. antar att det kom som en liten efterchock ifrån när han ramlade eller att det var någon tråkig baselusk för en stund senare spyr även teo igen i den stora sängen. så det blev torka spyor halva natten och tvätta och tillslut kom patrik ( teos pappa/carinas bror/min pappas tjej ) och skulle hämta teo och då fick jag så snällt följa med så vid 2 vad jag hemma igen.

nu sitter jag hemma hos terese och ska platta och fixa hennes hår så måste rusa men sen blir det fixa sig själv innan jag drar mot sofia ! taggad som satan vad kvällen har att bjuda på.


vad tycks ?

testade att ha lugg, vad tycks ??


lite infoo

Lite mer i detalj vad som händer;

allt gick lite fortare än jag trodde så har varit på gränby redan och lite så, blir gymma och förmodligen sola med sofia.

* ungefär 17.00 sola med sofia
* 17.30 gymma
* 20.30 börjar min och teree bio,
" min låtsas fru "


2011/02/24 - torsdag


aaaaawww..

hittade den här i min låda hemma hos pappa igår när jag var där, sara måste lagt den där när jag fyllde år och hade kalas. så himla sööt !


2011/02/23 - onsdag

idag har jag då varit barnvakt sista dagen, det har väl varit helt okej. Lite stressig och så men funka absolut. Det blev vakna fixa frukost till tjejerna sen ta en dusch (bad) innan jag lockade och fixade tjejernas hår. Sen fixa sig innan vi drog ner på stan, vi började med att äta. Det blev panini, pizza för sara, bakpotatis för mig och rebensspjäll för alva.



sen kom rebecca och gick en stund med oss på stan, väldigt trevligt ! inte träffat henne sen hennes fest ungefär, allt för länge sen. Måste absolut träffa henne snart igen och utan att jag måste ha koll på två små flickor. Men jag köpte iaf två tjocktröjor sen också, as nöjd faktiskt. sen även en mascara, det var den jag skulle köpa förra gången fast råkade ta fel då.. men nu blev det rätt !




vemdalen !

snart blir det även vemdalen, längtar sjukt mycket dit ! saknar som fan att åka snowboard, men blir iaf en tripp på fredag till kungsberget under förmiddagen. men snart, snart så är jag där igen !


2011/02/22 - barnvakt

har inte skrivit på hela dagen och igår innan jag drog till stan, men har blivit lite mycket. Men jag sitter iaf nu och kollar igenom mig och andras bilddagböcker, väldigt kul. Får faktiskt en tår i ögat då och då.. Finns en person jag saknar väldigt mycket, vääääldigt mycket. men finns även många texter jag skrev då som är väldigt fina. Vissa som jag skrivit själv och andra tagit. Här är en av dom jag tagit, från " the holieday " ( eller hur det stavas.)

i have found almost everything ever written about love to be true.
shakespear said, "journeys end in lovers meeting."
Oh, What an extraordinary thouht!
personally, I have not experienced anything remotely close to that,
but i´m more than willing to believe Shakespear said.
I suppose i think about love more than anyone really should.
I´m constantly amazed by its sheer power to alter and define our lives.
It was Shakespears who also said, " Love is blind."
Now that is something i know to be true.
For some, quite inexplicably, love fades.
For others, love is simply lost.
But then, of course, love can also be found, even if just for the night.
And then there´s another kind of love,
the cruellest kind,
the one that almost kills its victims.
It´s called unrequited love.
Of that, I am an expert.
Most love stories are about pepole who fall in love whit each other,
But what about the rest of us?
What about our stories, those of us who fall in love alone?
We are the victims of the one-sided affair.
We are the cursed of the loved ones.
We are the unloved ones, the walking wounded,
the handicapped whitout the advantage of a great parking space.
Yes, you are looking at one such individual

Och lite jag skrivit själv

klumpen i magen jag önskar dig, en trevlig liten resta utan mig.
jag hoppas ni har det roligt och bastar lite grann
för ha så roligt medans ni kan.
jag ångrar lite grann att jag stannade kvar, men efter alla stunder
vill jag vara kvar.
jag känner saknad och längtar efter det som gått, tiden den är enbart för dom som ej vill bort.
hjärtat dunkar och pulsen den slår, mina tankar bara rullar och tänker vad står på?
håll huvudet högt och se på, livet det leker när man står på tå.
Låt lepparna le, låt fötterna gå.
hjärtat det stannar alltid tillslut ändå

jag följer den väg mina fötter väljer, jag går och går och gör min egen stig. jag känner stenar, kvistar, mossa och annat under mina fötter. min väg är inte som motorvägen som skär igenom landet, den går längst landet över berg, runt träd och buskar. förr var min väg din väg och din väg min väg. vi tog samma väg och använde samma fotspår. men inte längre, vi gick olika vägar och om ödet är så så var vi väl inte menat för varandra. men om din tanke är att skita i det hela är min desamma, våran väg delades och så blev det om du inte känner för att rätta till den så har jag inte ork till de heller, eftersom det var inte min önskan att det skulle bli så. men min väg är nu min egen och den fortsätter och jag klarar mig bra utan att ha dina spår att gå i. jag finner nya stunder, nya tider som får en upp och se att sanningen inte är som den var förr. för varje ny väg och stig jag tar så har jag solen i ögonen som får mig att frukta och som får mig att känna kärlek. jag ser solen i mina ögon som går upp i en vacker soluppgång mitt framför mig. och på min väg framot stöter jag på vänner och bekanta som får en att skratta och le och hjälper en fast dom har det svårt och jobbigt själva. men på vägen tillbaka har jag solen i nacken som jag gärnar stannar för att se, det blev en vacker solnedgång som sakta sjunker ner bakom träden och jag känner jag lycka och oro. lycka över att jag träffat nya vänner och ny kärlek men oro för att lika lätt som man hittat dom förlora dom. men sedan fortsätter man sin väg ser sin skugga tills allt mörknat och man inte ser något mer.

Sen så saknar jag så fruktansvärt många människor också.
ett sitat ifrån en av dom jag saknar mest - från topmodell till uggly betty, fast ändå syster med keps.
Sen även en viss nordenberg, saknar dig sjukt gumman. vet inte om du läser min blogg men du bör veta det.

Jag saknar er..


veckan i kortvertion

Måndag: Stan och kolla efter handledsskydd sen hem till pappa och vara lite barnvakt.
Tisdag: vara barnvakt hos pappa först sen åka hem till mamma på kvällen, sen hitta på något om jag vill.
Onsdag: vara barnvakt under dagen och på kvälen göra vad jag vill.
Torsdag: förmodligen bio med terese, hoppas hoppas.
Fredag: säger bara en grej, ha kul ! om det inte blir kungsberget
Lördag: Sofia fyller år! sen får jag se vad som händer.
Söndag: en vanlig söndag igen


2011/02/21 - måndag

måndag igen, måste snart börja fixa mig för om 40 minuter har isac tandläkaren och efter det ska jag och alva in till stan och träffa carina och isac. Ska kolla på handledsskydd till mig tills jag ska till vemdalen och kanske i veckan om det blir kungsberget. Sen hem till pappa, ska vara barnvakt till alva och sara ifrån idag till imorgon ( då ska vi sova hos pappa ) sen imorgon till onsdag, fast då ska vi sova här hos mamma.

Sitter även och kollar på " Pretty woman ", så himla mysig film.


2011/02/20 - söndag

ja för att sammafatta helgen, kanske inte var den allra bästa men den har varit jävligt mysig måste jag ändå påstå. La nyss in bilderna ifrån kameran och hittade lite jag inte lagt ut så tänkte visa lite mera ifrån helgen. har dock inte några ifrån kalaset igår tråkigt nog.. men det får duga ändå.

Fredagen, blev bad och på kvällen så gjorde mamma och jonas en förrätt ifrån halvåtta hos mig och outfiten.


Lördag (igår), blev det maten hos pappa som var suuuper duper god. åt nog 3 potioner av maten och efterrätt på det, haha. okej kanske överdrev lite.. hehe. Men det var super gott, sen fick jag presentkort på hm, strumpor, pengar och en chocklad ask med hjärtan. Jätte mysig kväll måste jag säga, tack alla kusiner och allt för det. Sen skjutsade oscar in mig, emil och ludde. släppte först av emil sen hämtade jag lite grejor henne sen skjutsade dom mig till kåbo pizzeria där terese mötta upp mig. Vi fick en mysig kväll framför tv där vi kollade på melodifestivalen ( eller ja jag hann se vilka som gick vidare o.s.v.) sen blev det GAYGALAN, aas skön måste jag säga ! jag och terese satt och garva åt as mycket, mycket bra. sen så blev det tv massa prat och typ ja sova, hah eller för min del iaf. ( som vanligt först )


2011/02/19 - lite snabbt

tänkte bara skriva lite snabbt, gårdagen blev inte som den tänkt. Väldigt synd för var ganska taggad på det som var planerat, men fick en nattgäst iaf. Men nu har jag precis varit och solat och ska äta innan jag lockar mammas hår. Sen blir det raka vägen in i duschen för att sedan skynda mig för att hinna med första bästa buss till pappsen. Där blir det hjälpa till med maten och fixa saras hår och såklart mitt. Gjort en lång historia kort, men nu har jag brottom så kommer inte skriva mer på att tag !

känner hur irritationen kommer

försökt få ta i en viss terese engelhart i ett antal timmar nu och nu börjar jag bli irriterad. en hungrig elvira är inte att leka med. Hur svårt kan det vara att ta telefonen och svara? DAMPKALLAS DET.

tänkte börja med, hissa & dissa

Jag tänkte börja hissa eftersom det är mest positivt, jag tänkte hissa lite olika saker idag faktiskt. Eftersom jag inte kommer skriva så många inlägg i helgen eftersom det kommer bli fullt upp så tänkte jag hissa tre grejor.
1. Att det är fredag, alltså sista dagen på veckan
2. Att det är LOV nästa vecka
3. Att det är fint väder & BRA musik !
Kanske inte dom mest roliga sakerna att hissa men även dom måste bli hissade någon gång ibland. Och har egentligen flera saker jag kan hissa men dem får jag spara på. 





Det är alltid svårare att dissa men jag ska försöka komma på tre saker här med som jag tänkte dissa.
1. Att vissa killar är så dåliga på att fälla ner toa ringen
2. Att det alltid är dåliga tv pogram på morgonen
3. Att det alltid är så svårt att välja kläder på morgonen
Där fick ni tre, kanske lite random saker men men. Det är iaf några saker jag tycker är irriterande och irriterande är ju negativt så alltså diss.


2011/02/18 - fredag

blev inget inlägg i onsdags eftersom det var pappa dag och hade fullt upp så hann inte skriva även om jag hade viljat det. För hade sovmorgon men då funkade inte internet så du kunde jag inte skriva något inlägg. men sen blev det skolan och slutade senare för handels var och pratade med oss och sylisterna men efter den åkte jag med rebecca hem till henne, fast han dock bara vara där i 25 minuter typ. Men bättre det än inget, men sen blev det hem till pappa och gjorde as god mat. Sen myspys kväll på kvällen.


gårdagen, (torsdag alltså). så blev det skolan sen efter skolan blev det åka och sola, inte solat på två och en halv vecka som jag känner mig as duktig för. men nu var det så himla skönt, somnade t.o.m i solariet. älskar att sola, så himla skönt plus att man blir snygg på samma gång. Sen efter jag solat blev det hem och bara äta lite sen följde jag med mamma & JJ till ikea där vi gick och hittade lite bra saker, vi tog även en fika. väldigt mysigt ! sen blev det hem och bara ligga i sängen och kolla tv tills jag somnade.


idag (fredag) blir det skolan som börjar 12.45 för slapp estetiska idag eftersom vi jobbat in timmar dom senaste två veckorna när vi blivit sminkade av stylisterna och så. sen efter skolan blir det kanske gym en liten stund, om jag inte vilar ut den här veckan eftersom jag aldrig blir frisk.. men ikväll blir det iaf Terese, vi kommer förmodligen äta pizza för jag har varit sugen på det så hiiimla länge. och sen får vi se hur kvällen slutar för vi har inte tänkt så långt.

imorgon(lördag) blir det kalas för mig hos pappa så släkten kommer, kommer bli jätte kul för vissa har jag inte träffat på länge nu känns det som. sen har jag inte bestämt om jag blir kvar hos pappa hela kvällen eller om jag åker hem till mamma igen och kanske träffar någon eller så.

fick lite fotolust,



halv åtta hos mig

nu blir det " halv åtta hos mig ", blir dock kolla själv för är ensam hemma med oscar. men den här veckan är faktiskt lite kul, gayvecka kallar dom det. lite roligt måste jag säga, men nu ska jag kolla för det har precis börjat.


min utsökta middag


2011/02/15 - wiiie



hittade mitt usb minne i morse helt random, känns väldigt skönt så kan lägga in bilder igen. Men idag så har jag färgat öronbryn och ögonfransar, klippt felicia, städat lite, tvättat några hår, gått ärenden och kollat runt. Gått riktigt bra och det är så himla kul. glömde ta före bild på felicia men här iaf några efter bilder.


2011/02/14 - alla hjärtansdag

Har fått så många som frågat varför jag inte skrivit något i min blogg på längre, så tänkte skriva ett inlägg nu innan jag går och fixar mig. måste erkänna att jag har lite ångest att det är alla hjärtansdag idag, fast blir speeddejtning i skolan så får väl hoppas på lite lycka där. Sen efter skolan eller ja vid 19 blir det gymmet så kanske hittar någon goding där om jag har tur. Känns bra att det är fint väder idag iaf, och jag hoppas alla får en bra alla hjärtans dag.


2011/02/02 - kort dag

onsdag, dagen gick väldigt fort. hade som sagt kul med sofia som vanligt, var nog på lite extra flum humör eftersom dem senaste dagarna inte varit dem bästa. Men det blev iaf stan med sofia och sola en kortis, köpte även en tröja på rean. Något som kronglar med usb minnet så kan tyvärr inte lägga in en bild för måste rusa och packa nu för pappa kommer om några minuter. PUSS !

to morrow

imorgon kommer det inte komma så många inlägg, men lite info.

1. skolan
2. kanske stan en snabbis med sofia
3. hem och kanske skriva något inlägg eller två
4. åka hem till pappa (16.30)
5. laga mat med pappa
6. Klippa simone
7. myspys kväll

nu vet ni typ vad som händer, men som ni vet blir det inte så många inlägg på onsdagar. Men nu ska jag sooova, puuussillii pusss !

2011/02/01 - frisör'N

skrev lite i morse, men idag blev det iaf praktiken som ni visste. Jag klippte först terese typ en halv timme efter jag kommit dit, alltså halv 1. det tog ungefär 1 timme och en kvar, känns faktiskt ganska bra. När terese var klar vart det damma lite hyllor och kolla lite på vad dom andra gjorde, sen halv 4 kom sofia. Det tog också typ en timme och en kvart. Måste säga att det är sjukt kul att klippa, ska verkligen bli kul att lära sig mer. Sen blev det stan med sofia där jag hittade två tröjor och ett par byxor. sen gymmet i en timme med sofiia, hahahahah. sofia fattar mer, lite internt sådär.

har tyvärr inga före bilder på tjejerna men här kommer efter bilder.
Efterbilder ifrån terese,


Efterbilder på sofia


lite bilder på kläderna jag köpte idag ,



2011/02/01 - första februari

blev inget mer inlägg igår för hade så ont i huvudet igår, men idag så börjar jag tolv så det är iaf jätte skönt. Ska snart fixat mig sen fixa lite lunch och sen gå till praktiken. Idag blir det klippa terese som jag vet nu iaf, sen efter blir det stan lite och kolla om det finns något fint annars bara gymma med sofia och terese och kanske hanna om hon är på. Men kommer inte skriva något mer inlägg förns efter jag kommer hem och det kan nog bli ganska sent som ni nog förstår.


RSS 2.0