hissa och dissa !

idag tänkte jag börja med att dissa för det är det tråkigaste, jag tänkte dissa skolmaten. i våran skola så har vi potatis och panbiffar ungefär 3 gånger i veckan sen någon dag fisk och nästan aldrig pasta. och maten är aldrig riktigt bra, ibland överkokt eller stenhård och OFTA rester och det är väldigt ofräsht tycker jag.


jag tänkte faktiskt hissa påsklovet, det är något alla behöver och det kommer bli så himla skönt att bara ta det lugnt och slippa skolan ett tag. träffa kompisar och bara ha det kul kommer vara underbart för nu längtar man efter sommaren och våren som fan! så jag hoppas snön försvinner snart och att det blir varmt.


äntligen hemma

nu är jag hemma igen, har varit på maxi och handlat med pappa.
gissa vem jag träffade på där? - jo agnes, så det var himla roligt för var länge sen jag träffade henne.
vi snackade lite om lovet, hoppas det blir av nu för skulle vara så himla roligt.

Men idag blev det skolan sen blev det in till stan med viccan och jossan, testade lite kläder sen blev det åka hem sitta lite vid tvän sen hämtade pappa upp mig och vi drog till maxi och handlade och nu hemma.
nu blir det äta pannkakor för anika gjorde till isac och sara idag så pappa hämtade åt mig. sen senare ikväll blir det till att göra hemkunskaps läxan och skicka till linnea och läsa på idrotts provet vi har imorgon.

sen imorgon blire sov morgon för att jag ska till tandläkaren och då missar jag tyvär teatern vi ska på med min klass.. sen blir det tbx till skolan och skriva bollsports provet och sen är det LOOV! äntligen alltså, behöver verkligen det här!

fick även reda på att spekfotot med min klass kommer tas när jag är i vemdalen.. och det känns jätte jobbigt, för vill verkligen vara med. men det hoppas jag löser sig.

haha

Lite bilder ifrån idag och en ifrån förr hos julia!


11.03 31/03

ja nu sitter jag här i skolan med lina och julia i matsalen, vi sitter och är elaka mot varandra som vanligt. och komentera och gilla gärna mitt fb inlägg om lina grenmark. för idag hände det något som jag inte trodde skulle hända, lina grenmark erkände att hon var mest ree av oss. vem trodde att hon var så ärligt ! :D

tur att statiol finns

ja mamma var och skjutsade oscar och tim till träningen och jonas var och hyrde film.
så nu blir det kolla på wallander vålnaden med mamma, jonas och alva och sedan
datorn igen tror jag. eller ah datorn sedan såhär ser jag ut just nu, gillar min mysiga morgonrock! 


tisdag 30/3

ja idag så gick jag upp tidigt och hann precis i tid, väldigt skönt fast var himla trött. Sen så blev det skolan och efter det stan med alice. vi satt på wayns i forum och tog en daim tårta med grädde, tyvär glömde jag bort att jag hade kameran med mig. så inga bilder, fast det är väl ändå bra. men iaf idag vare sjukt fint väder och min vanliga otur så tog jag vinterjackan eftersom det varit kallt dom andra dagarna. men det gjorde inte så mycket men ändå och så innan vi skulle gå och sätta oss i solen så gick vi in på cubs för att kolla fall dom fått in halsbandet, och tror nu inte jag har sån himla tur att det hänger 1 ända kvar. joo jag blir överlycklig och köper det och hon i kassa sa att hon hittade det idag och då har förmodligen någon jävel gömt det för mig men som tur är fick jag det ändå. lycko dag fast ändå lite otur, men iaf skulle träffat alice senare igen men nu ska hon till malvin och kolla på fotboll så blir inget.





inte så stor skillnad men det känns.

föra ( redan börjat städa litr );



efter ;


på tiden!

just nu städar jag undan mitt rum p kläder för måste tvätta massa så nu blire städning. hittade viccans tröja och det förvånar mig inte att man hittar massa då. men iaf ska nog städa lite efter det också, behöver få lite fint i mitt rum.

sen rensar jag igenom mina kläder också, är verkligen på tiden. gillar att spara kläder för känns som jag kommer använda någon gång fast det inte blir så, och nu blire dom kläderna till lillsyrran.

( bilder kommer sen så ni får se skillnad )

måndag 29/3

ja idag är det måndag igen och dagen har varit helt okej.
morgonen gick bra så det kändes skönt även fast jag sov för länge, men sen hade vi svenska och efter det skulle jag ha slöjd men det blev inte så så hade arbetspass och fick hela svenskan klar så det kändes kanon bra. sen gick jag till studion med paul och så kom figo och tolga också, sen hade jag hk och det gick skit bra. nu är jag äntligen hemma helt slut och bara snackar och har musik på. senare blire nog träffa daniel ett tag, var himla länge sen nu. men ah hoppas alla haft en bra dag och fortsatt bra dag, puss.




min nya idol


sommer time

ja nu är jag hemma igen och har varit det ganska länge, blev lite tv för mamma ville ha datorn.
idag är det ju dagen man ska dra fram klockan en timme och det känns verkligen fel att klockan är tjugo över 8 nu ist för tjugo över 7. men det blir väl bättre snart när man börjat vänja sig, men tänk nu imorgon när man brukar gå upp halv 7 så ska man gå upp halv sex.. kul .. jaja det lönar sig igen i höst så man får helt enkelt tänka positivt att det kommer bli skönare då.


visning

hejsan allihopa, just nu sitter jag på mammas jobb med mamma och ska snart gå och kolla in lägenhten. hoppas den är fin, har ganska mycket förhoppningar men det går nog bra. tog ingen kamera med mig så inga bilder, men åt nyss max också. jätte gott, testade orginal målet och det var faktiskt helt okej. mycket godare än den förra hamburgare som jag smakde på dör, har tröttnat som fan på max nu. fast det känns skönt, för skräp mat är ändå inte bra. men nu väntar vi bara på att JJ ska komma och sen gå, vill bara se den nuu. men ska dra, puss!

söndag 28/3

ja eftersom det blev hemma för mig igår så är jag himla party sugen idag och att lyssna på den här låten gör det absolut inte bättre. finns så himlta många bra party låtar så blir helt galen av att bara sitta här och lyssna på allt, lina nu vet jag hur du hade det när du låg hemma och var sjuk. hah, jaja.




dagens planer, söndagar brukar bli lugna eftersom det är skolan imorgon.
ville egentligen träffa någon idag men orkar inte eller jo jag orkar men vet inte.
senare så blir det åka och kolla på en lägenheterna med mamm och då får vi veta
om vi få lägenheten eller inte. så det känns bra!

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.


gårdagens outfit




john mayer - who says


today



bilder

lite bilder ifrån när jag, syskonen och kusinerna var små!


jag & mamma

oscar, pappa, jag och mamma + någon präst

mamma, oscar och mormor

farfar och jag

oscar

mamma och jag

oscar och jag

farfar och jag

viktor, ludvig, oscar, emil, albin, erik och jag

jag, ludvid, albin, farfar, viktor, farmor och oscar

jag

albin, osvar, viktor, jag, ludvig och pappa

albin, oscar, viktor, jag, ludvig och mats

ludvig, jag, oscar, albin, viktor, erik och emil

jag och oscar

jag, oscar och albin

jag och oscar

kusinerna

ludvig, jag, osvar, albin, viktor, erik och emil

oscar, jag, ludvig, viktor och albin

oscar, jag och luvdig


oscar och jag

lov snart !

ja nu är jag hemma igen, kom hem ungefär kvart över tio kanske. så nu sitter jag här ensam hemma på en lördag kväll och har skit tråkigt förutom att jag snackar med lite roligt folk. det är tur att dom finns alltså, men jag får väl hitta på något roligt imorgon ist, men det är inte varje dag ens farmor blir 80 så man får offra sig lite. plus lediga nu på fredag sen lov ! och JESSICA JACOBSSON fyller 16 år på fredag, så stort grattis till dig gumman och som tur jag har så ska jag träffa henne någon gång antingen på födelsedagen eller någon dag där. så det ska blir ruskigt kul för inte träffat henne sen någon månad tillbaka nu !


tårta och kinamat!

nu sitter jag hos farmor och farfar med kusinerna och släkten, vi åt på java ich det var skit gott och alla tyckte att det var jätte gott. så det var bra, sen sitter vi här igen hos farmor å farfar. sen blir det kanske elin arkebäck och matilda eller kanske alice eller vad vet jag. hoppas det blir en rolig kväll iaf, hoppas ni också får en rolig kväll, puss !

kinaa ikväll

morsning allihopa, vad händer idag då ?
för mig så blir det träna lite nu för vill ha bort mitt lilla fett jag har på min elendiga lilla kropp sen blir det en snabb dusch eller ett varmt och skönt bad. sen senare idag blir det hem till farmor och farfar först sen äta kina mat med släkten för att farmor fyllde år igår.  sen får jag se vad det blir efter det, för det kan nog bli rätt sent innan man kommer hem. men jag hoppas det löser sig fint, för skulle vilja göra något riktigt roligt. men nu ska jag träna och sen bada eller duscha som jag sa. hoppas alla får en bra dag, lite bilder iaf. puss

Söndag - våran sista match mot bålsta.

 



torsdag - lina sov hos mig
 


fredag



fler kommer sen måste träna sen duscha .


gdmorgon

ja nu sitter jag här och är precis klar hemma hos viccan, bussen ska gå om 7 minuter så ska snart börja gå mot den. idag blir det skolan sen får se för jag slutar ju som skönt är klockan 1 idag. sen får jag se vad som händer, hoppas alla får en bra dag och om det är nått nås jag på mobilen ! puss på er alla nu och hare bra.

tisdag-onsdag

ja hej alla söta människor, inte blivit lika mycket bloggande och har ju reda förvarnat er för det.
men just nu iaf så är jag hemma hos viccan och ska sova här inatt äntligen, igår blev det bara skolan sen bussen till stan där jag stötte på leon som jag inte träffat på jätte länge, väldigt roligt att prata massa med han. sen drog jag direkt till alice där vi kollade på dream girls och gjorde chocklad bollar som vi åt direkt ut skålen, uur gott (a).
men iaf sen åkte jag hem på kvällen när johan kom dit.


sen idag så skulle jag fått sovmorgon för skulle egentligen till tandläkaren men nu blev det inte så för vi hade ju nationella uppsats i engelska. och då fick jag ringa och sjukanmäla mig, sen klockan halv 2 så hade jag utvecklings samtal som gick kanon bra tycker jag. fick reda på att jag har mer på vg än g i slöjd den här terminen. sen så skulle jag haft idrotts lektionen men fick byta med lovisa som tur var, tack för det för behöver den här lektionen som jag får ha imorgon ist. sen efter skolan drog jag in till stan med sharbel, väldigt trevligt faktiskt. Vi gick runt lite och sen drog vi till panini där sofia och frida satt, så vi satt väl där i någon timme eller så och pratade. ganska roligt och trevligt, sen gick jag till bussen för viccan hoppade på en station innan så jag hoppade på hennes. så nu sitter jag här vid hennes dator och lyssnar på " ooh africa " så jävla bra låt. sen när jag är klar och viccan klätt på sig så blir det nog charlis änglar innan vi går och sussar. så hoppas alla haft en bra dag och sover gott inatt. för det kommer iaf jag göra nu när jag har älsklings viccan som sällskap. puss och sovgott !


måndag

idag hare varit en väldigt jobbig dag, men såna dagar kommer och går hela tiden. men efter skolan blev det stan med lina och louise, efter det så åkte jag hem och åkte till kusinerna där jag varit hela kvällen. Nu sitter jag här hemma hos pappa och ska snart duscha och kollar på saltön. hoppas alla haft en lite bättre dag än jag, men godnatt och tack för idag iaf.

sms

det ärligaste jag hört på länge är det här, fick det nyss av en underbar människa.

alltså om du verkligen vill höra sanningen elvira, du kommer aldrig komma över honom helthelt. när man blivit riktigt jävla kär i någon är det så. spelar ingen roll vad man gör eller säger, han kommer finnas där länge. men det enda du klan göra är att gråta när du vill och skratta när du vill. men han kommer inte försvinna från dig, okej nu får du veta exakt hur det var för mig. och även fast du gör massa saker för att inte tänka på han kommer du det, och om du känner för att bara vara ensam var det. och FÖRSÖK inte komma över honom, liksom ansträng dig inte för det kommer med tiden. du kanske inte hittar någon annan, men du kommer över honom sakta med tiden. kärlekn är svår, den är inte lätt alls på något sätt nästan. men till slut kommer du känna att det inte är samma sak med han, inte för du kanske träffar en annan utan för du lär dig uppskatta det du hade med honom och du kommer inte vilja ändra på det. du kommer förstå att  du inte vill ha han tillbaka egentligen. för då kommer inget vara detsamma för det va så bra förr, känslor är inget man kan styra över, ta det som det kommer bara . det är livet, det är omöjligt att styra över känslor. så ta varje dag som dom kommer det är det du kan göra.

så ärligt och fint sagt satt jag vet inte vad. tog åt mig mycket av smset och ni som är i samma sitts eller kommer i samma sits, läs det där och tänk dig in att det är du och inte jag som sitter där just nu. för jag erkänner att det kommer bli så och hon som skrev vet det så himla väl satt det kan inte vara något annat.

kommer inte blogga på ett tag.

KUK I DET HÄR NU FAN! .. palla..


bröllopsfotografen

kollade nyss på en hitler film, filmen var bra men ah jag vet inte riktigt. Men nu ska vi iaf se bröllops fotografen och hoppas den är bra för har vilja sätt den länge nu så får hålla tummarna att den är bra.

viccan saknar dig, skulle vilja sovit hos dig inatt skulle verklig behövt det. älskar dig hoppas vi ses snart, men iaf bra spelat igår laget. träning på tisdag som vanligt.

bandy finalen

hammarby vann bandy finalen, efter 4 förluster i rad så får dom äntligen sitt guld. femte gången gilt, men jag hoppas alla får en bra söndag nu och antagligen kommer många supa idag. och isf hare roligt allihopa!


vilket väder

vilket jävla väder det är ute, hatar snö. jag som blev så glad att det började bli vår och nu är det skit mycket snö igen, fan alltså. Trött på snö, vill att det ska försvinna. tycker det är synd att det kom nu på alice och elis födelsedag plus på bandy finalen, det är nog jävligt surt för dom som spelar kan jag tänka mig. men hoppas det går bra ändå, och tycker det är bra för dom har ju delat ut gratis klubbor på stan nu i fredags eftersom bandyfinalen skulle vara idag. så tack för det, för dom var väldigt goda. Men nu ska jag kolla lite bandy, för blir hemma idag även fast jag skulle vilja åka och träffa alice och elin nu när alice fyller år. Men det blir ist fin middag med mamma och jonas sen två filmer vi hyrt med chips. en bra avslutning på en ganska ........ helg. Men hoppas alla får en bra dag även fast det är snö oväder, puss.




lite bilder på mig och alice, ville lägga ut det eftersom hon fyller 15 år idag och stort grattis till dig nufflan !

älskar dig ! / elvira monié


förvirrad

inget blev som jag trodde det skulle bli, inget är som jag vill att det ska vara. varför blir det aldrig som man vill och varför tror man något i ena sekunden som i andra sekunden är helt annorlunda? jag frågar för hjälp men såras av svaren. jag vill inte ens fråga mera för vill inte höra svararen för dom är alltid samma, och vad ska man göra när man hör något fast man vet att det kommer bli så jävla svårt och man vet inte riktigt om man verkligen vill och är redo att göra det än...


jag vet att du vill ha något jag inte kan ge dig, något som andra har så mycket mer av än jag. jag är säkert inte den bästa för dig för jag har säkert sårat dig mer gånger än vad jag själv vet och isf förlåt för det.
men jag älskar dig så mycket, satt jag vet att nu är det dax att släppa taget...


bra tjejer!

Nu är jag hemma igen, och ska snart gå och duscha sen äta. Matchen gick bra, vi vann med 6-3 så bra sista match på sesongen. bra spelat tjejer, stolta över oss även fast det inte gått bäst dom här två sista terminerna men vi blir bättre hela tiden iaf.

Nu ska jag duscha, äta sen fixa mig. sen ska jag möta lina och laila i stan klockan 8 så måste tyvär fixa mig och sånt nu. men här är lite mer bilder ifrån igår.



så nu har ni fått så lite bilder, vi bjuder på det här och lite är för vi spelar spel och fjantar oss och sista bilden är vid typ 1 så alla är helt slut. satt ni vet, puss måste gå.


fredag-lördag

godmorgen sötnosar, nu är jag hemma igen och har ätit och kollat tv.
sov hos jennifer wallberg inatt, var där igår med laila, julia, lina och jennifer. vi hade faktiskt skit kul och först skulle vi ta dit några kompisar men det blev tjejkväll ist med singstar och lite annat kul. haha " DEN BET MIG ! " , hur roligt var inte det. kommer aldrig våga stoppa ner ett finger eller en hand ner i något akvarium igen, men ah tack tjejer för igår!

idag blir det match i bålsta klockan fyra sen hem fixa mig sen fest. så jag hoppas det blir en bra dag för allihopa och hoppas alla hade det bra igår. skulle träffat viccan idag också men oscar ska sova hos henne ikväll så skulle bli jätte tajt så kanske en stund efter matchen om det blir tid till det annars någon annan dag. men nu kommer det lite bilder ifrån igår, för sen ska jag fixa mig och packa bägen och sånt.



mer bilder kommer sen för måste dra nu till samligen! puss.

film

inte blivit något inlägg idag för åkte till skolan fast jag hade ont i magen, sen slutade jag 1 och då drog jag till stan vid halv 2 och var där en liten stund tills jag mådde riktigt illa så mamma fick hämta mig. sen har jag bara legat på sängen resten av tiden och har fyllt på mitt comviq igen. * skööönt ! *. men nu ska jag äta och kolla på film som mamma och jonas hyrt, puss så länge.

frisyrer

nu har jag sovit en timme - 45 minuter, kunde inte göra annat för hade så himlta ont i magen så. Men nu äre bättre och har tagit en tablett till så det blir nog lite bättre snart igen. Men här är iaf 4 olika bilder från olika frisyrer jag testade idag. plus min lunch som jag dels fick slänga ganska mycket av,puss.


min inte så goda lunch..

rakt bakåt

rakt fast åt sidan

lite av luggen snurrad åt sidan

fläta i luggen åt sidan


tränings pass

sen funderar jag på att ta ett träningspass för magen senare om jag fortfarande inte har ont, fast det åter står ju att se. annars får det bli en annan dag, och alltså de här är en av dom bästa låtarna att träna till helt klart. tycker inte ni också det ? plus man kanske ska följa deras råd och göra som dom, alla ser ju väldigt smala ut. haha fast tror jag kör min egen varian, blir nog bäst så. plus innebandyn slutar ju snart och då behöver man ju fortsätta träna på sin egen hand eftersom annars blir man ju ett fläskberg till sommaren och hur kul är det liksom. haha inte kul, men det här blir nog kul. om någon vill ta ett jogginpass ute eller bara gå en lång promenad med mig senare när det blir varmare säg till! men nu ska jag klä på mig lite mjukis kläder och testa lite olika frisyrer. puss.


hot hot hot?


time after time

idag är det en ta hand om mig själv dag, har precis noppat ögonbrynen och ska måla tå naglarna snart sen fixa min naglar på händerna också. sen så har jag testat lite nya frisyrer, väldigt kul faktiskt. ska testa lite mer och fixa sen kan jag kanske ta kort så ni får se, inte testat dom här förr så det är lite roligt. fast bara dom blir bra så äre ju roligt, annars får man köra med samma gammla och det är ju inte lika kul.

" time after time "

sjuk

sjuk, sjuk, sjuk.. hatar att vara sjuk även fast det kan vara skönt ibland. Men idag så vaknade jag vid 6 och mådde skit dåligt, gjorde så himla ont i magen för kändes som jag skulle sp* när som helst. Sen kunde jag inte somna om så gick upp och tog en ipren, även fast mamma sa att det inte skulle hjälpta. sen gick ja och la mig igen och kunde inte gå upp ur sängen förns typ 10 över 10 för då hade jag masserat magen jätte läge och det blev lite bättre. nu har jag ätit två mackor och legat i soffan och kollat på tv, får ont när jag ligger på sidorna så försöker ligga rakt hela tiden. lite jobbigt ibland men va gör man inte för att slippa ha ont liksom, och är glad att jag tog den där iprenen ändå för känns som den börjat värka. nu blire tv'n igen en stund sen blire väl kanske mer blogga, puss så länge.


 


tisdag


match dax igen

ja, nu sitter jag här framför datorn helt ensam och har jätte tråkigt. finns ingen rolig inne och är egentligen helt trött också, plus att mitt comviq är slut så kan inte smsa heller. jippie. men iaf, idag vare nationella och det gick väl sidådär. för dom flesta vet ju att min svaga sida är engelska och jag har sån himla ångest inför uppsats delen.. men iaf så efter skolan så drog jag in till stan och mötte upp laila och lina och gick runt med dom ett tag. roligt roligt, " SKA VI KASTA EN SNODD PÅ HENNE? BANGAR INTE ! " hahaha. ah sen när jag skulle åka hem så hände det en skit äcklig grej! när jag stod och väntade på bussen så åker buss * förbi och på den så sitter en kille som börjar rå glo på mig, och när jag ställer mig bakom en annan så gör han så han ser mig där också. och när bussen åker iväg så kollar han igenom bakrutan och han verkligen rååå glor. och det var skit läskigt för han så jätte äcklig och läskig ut och var säkert 20 eller något sånt. varför har jag alltid så otur när det gäller bussresor eller väntan på bussen?

innebandy match ikväll vid 20.15 till 21.30 i stenhagen.
ssk - arlanda
samling 19.30 i stenhagen.

måndag

inte skrivit så bra nu i helgen, men jag börjar om igen imorgon. för det blir nog mycket dator i veckan för mitt comviq kommer ta slut och kommer ladda på det på lördag eller fredag för att göra så det blir rätt igen. ni fattar kanske inte vad jag menar men det spelar ingen roll, för det är inget viktigt. men idag blev det stan med viccan, träffade på massa underbara människor och köpte en dunder snygg jacka som kommer vara en del av min out fit imorgon. men nu iaf ska jag typ ah jag vet inte, men skola imorgon iaf. är helt slut så puss på alla och sovgott!


lite efter

hejsan alla söta människor där ute, länge sen nu? förlåt för det.
ja har haft lite fullt upp så har inte kunnat blogga så mycket eller ja typ inte alls. men iaf här kommer ltie bilder ifrån linas födelsedag, knäppte 119 st och orkar tyvär inte lägga upp alla men hoppas ni roas lite av dom iaf.


grattis stumpan !

ja idag är det lina grenmarks 16 års dag, grattis älsk ! hoppas du haft en rolig och skämig dag, och att du fattar vilka underbart cooola, schysta kompisar du har. vi alltså, hoppas du får en kanon dag.

heejsan alla söta coola människor där ute, nu är jag hemma hos julia karlsson med henne och laila. vi ska snart äta och sen ska vi färga håret på julia, sen kanske få ner lina hit också. sen senare får vi se vad som händer, jag och laila kommer iaf sova här. sköönt sköönt, sovmorgon för mig fan haha. men nu ska jag vara social med tjejorna, puuuuussss!

fransk manikyr

nu har jag noppat ögonbrynen och testat pennan, tycker det blev väldigt fint faktiskt. fast det åter ju för er i skolan att se imorgon men sen ska jag även fixa mina naglar så jag tog bort det gamla nyss och ska måla manekyr nu så det blir klart sen ska jag ta ett varmt skönt bad, tänkte jag. ja visar bilder på naglarna sen när jag e klar så får vi hoppas på att dom blir bra.



tisdag/onsdag

tjenamorsningen, saknat mig?
ja igår blev det då inte så många inlägg eftersom jag var med viccan hela dagen. idag blev det också viccan men nu kommer det lite om igår och idag med snuttan.

ja igår så berättade jag ju lite vad som hände tills vi fikat typ, men senare när gästerna åkt så skulle vi färga hennes löshår och hår. Vi började med löshåret och det blev ingen skillnad och va ba vafan. sen så testade vi en liten bit på hennes riktiga hår och det blev typ samma och vi ba vafan och så färgade vi hela ändå. Utväxten försvann och blev den färgen det skulle bli sen det andra blev typ samma, tycker det blev ganska fint faktiskt. Men ah sen berättade vi för hennes mamma och då sa hon att man måste bleka håret om man ska färga det ifrån mörkt till ljus och det fattade vi ju inte såklart dumma som vi är så ah, det går nog bättre nästa gång. eller hur älskling?




sen idag blev gå upp och fixa sig hos viccan, hoppa på bussen där jag mötte jonis. sen när jag kom till skolan så var jag där till tio över tre med tjejerna. sen så drog jag till stan där jag mötte jossan och då gick vi tsm och mötte viccan. vi snackade lite och väntade på jossans buss med henne, sen köpte viccan klänning. sen gick vi runt lite och kollade och jag köpte ett vanligt vitt linne sen gick vi och åt på cupido, så himla gott alltså och nyttigt! alltså ännu bättre, hah. men sen köpte jag ögonbryns penna. sen vid tio i sex - sex drog vi hem. så ni sitter jag här i mjukis och skriver till er som vill veta vad som hänt idag, kanske helt ointressant men men.



tisdag

inte blivit så mycket skrivande idag för som ni vet så har inte haft tid att skriva och igår blev det innebandy match sen hem och gjorde so tills 1 inatt så inte blivit någon tid till bloggen. jaja, puss på er alla nu hörs imorgon!


till dig älskling

just nu sitter jag här vid din datorn, i ditt hus och bara får vara med dig nu på din födelsedag. Man fyller bara en gång om året och du ville ägna din dag åt att vara med mig. vilken ära fan, känner mig lite hedrad t.o.m. och att just jag fick vara det känns helt underbart! Idag är det ett år tills du fyller nästa gång och jag hoppas jag sitter i ditt hus, vid din (min) familj vid din dator nästa år igen och får skriva ännu ett blogg inlägg om hur mycket du betyder för mig. du är min vardag, du är min syster och ja du är min bästavän. Vad skulle jag göra utan dig liksom? kan nog inte ens beskriva hur tomt det är utan dig, jag kan hålla det inne och inte visa det. men du kommer alltid ha en av dom största platserna i mitt hjärta. men som i vintras när vi bråkade, jag höll allt inne och när man är sådär riktigt ledsen och arg vill man bara ta fram allt negativt. det fanns inte mycket men man ville bara inte tänka på det vi hade eller något. Trodde ett tag att det aldrig mer skulle bli du och jag men sen vände det och nu är vi här igen på väg upp mot toppen. och där hoppas jag fan vi stannar förevigt, du är något av det största som hänt mig. För har aldrig varit med någon så mycket och länge som vi och jag känner att det kommer hålla längre än såhär, för vi har något som inga andra har. vi har varandra, och håller ihop. tror ingen stått så nära mig som du gör, alla våra minnen.. vi har inte bilder på allt bara på lite, men resten finns inne i huvudet på oss. Kommer aldrig glömma första dagen jag kom hem till dig t.ex. haha helt sjukt egentligen men fan va tur att det blev som det blev med du vet vad. kan fan skriva hur mycket som helst här, ska fan skriva allt någon gång så du fattar att jag kan lägga ner hur mycket tid på dig som du vill och att jag är den du vill ha brevid dig som en syster en bästavän. jag älskar dig så sjukt mycket victoria eriksson! 
                                                                                                                              // din elvira monié



match dax!

just nu sitter jag och kollar på lill brorsans innebandy match i vänge. fortfararnde upprmning men hoppas det kommer gå bra för dom.

var ju hos farmor och farfar och det var roligt att träffa dom. sen när jag kommer hem måste jag skriva klart so grejen jag skulle gjort i fredags, inte kul inte kul. men nu ska jag kolla matchen så om det är något smsa! puss.

innebandy dax

tvätt tvätt tvätt.. nu ska jag lägga all min tvätt i tvätten så jag får det rent och om ungefär tjugo min en kvart skulle pappa komma och hämta mig så måste innan det och är helt slut. sen efter pappa hämtat mig blir det hem till farmor och farfar och pappa ska snöa, antingen blir det väl kanske mat där också men inget jag vet just nu. sen senare ikväll blir det innebandy match, fast tyvär inte jag som ska spela utan min lille brori. han är 99 så inte så stor än så länge fast ändå inte liten men det ska blir roligt att se. första matchen jag ser av honom och den ska vara i vänge så det är nära och bra, plus att jag känner ju den hallen ut och inann till. inte bara hallen iför sig utan hela vänge fan, fast inte allt nytt folk som flyttat dit sen jag flyttat. det känns helt annorlunda att komma dit nu när så himla många flyttat, men så är livet. men måste dra nu puss!


whats up?

hejsan alla sötnosar,
jga har försökt skrivit ett inlägg idag på louises iphone men det gick inte bra. för det första så blev det bara stora bokstäver om jag inte tryckte på en knapp efter varje bokstav och mellan slag och för det andra så somnades det in och ut hela tiden och för det tredje så tråkade jag ta bort det till slut så sket helt enkelt i det. men nu är jag hemma iaf och nu äntligen kommer mitt inlägg.

men idag är det iaf bara en enda dag kvar till mitt hjärtegull fyller 16 år, och jag ska faktiskt sova hos henne då. toppen va? för då blir det först skolan sen träffar jag upp henne på stan och då ska jag försöka få henne att äta ute med mig sen drar vi hem till henne och hennes släkt kommer och vi firar henne där. sen så kommer jag sova där så jag kan vara med henne hur mycket som helst på hennes födelsedag, älskar dig victoria eriksson!

händer mer i veckan?
onsdag fyller sofie 16 år så grattis till dig gumman!
på torsdag så fyller Lina grenmark 16 år, så grattis till dig gumman.
sen trosdagen den 18 fyller angelo och sandro 16 år, och grattis till er också killar ! kommer säga det mer personlig sen, satt ni vet.


låtar







kollage

viccan gjorde ett kollage på mig och henne med massa minnes bilder, jätte fin tycker jag. tyvär blir det väldigt litet nu på bloggen men man ser mycket ändå och är jätte glad över att du gjorde den älskling. du anar inte hur mycket du betyder för mig och hur mycket du gör min vardag, det går fan inte en dag utan att vi skickar ett sms nu fan. visst nästan allt går upp och ner och det gör även oftast vänskap ibland men just nu börjar det gå upp och hoppas det kommer fortsätta så hur länge som helst. älskar dig victoria eriksson, jag hoppas att du alltid kommer vara min högra hand, min syster.




äntligen hemma

hejsan allihopa, nu har jag äntligen kommit hem ifrån sando och nave. eller äntligen och äntligen det menar jag inet så utan fick sitta en kvart ute i kylan för att vänta på min buss hem och nu är jag inne i värmen igen och det känns dunder skönt måste jag säga! men nu ska jag fortsätta kolla på wallader så puss på er alla och sovgott, skola imorgon..

morgon dagens planer;
skolan - svenska - slöjd - hk ( slutar tio över 2 )
ska nog åka med pappa till vänge
sen hem och blogga (a)
soova .

väldigt nöjd

ja nu är jag hemma igen, orkade inte vänta på stan i 45 minuter så tog bussen hem för att lämna grejor och bara ta det lte lugnt. ska ta 48 bussen ifrån mig till stan sen 16.16 till sandro och angelo, här är lite bilder på det jag köpt idag. är faktiskt väldigt nöjd, speciellt med kjolen och tröjan som jag har letat efter ett tag nu och äntligen hittat. och om inte inte ser vad det är så är är 1. tre par trosor grå,vit och rosa. 2. två depend nagelack ett vitt och ett stärkelsemedel. 3. svart tröja med ltie pösiga armar. 4. en vit midje kjol



städat klart

nu har jag städat och snart fixat mig klart, viccan skulle ta en senare buss för hon hínner inte med tjugo i bussen ifrån henne så nu fick jag inte lika stressigt så det är ganska lungt. men nu ska jag bara göra min klar sen ah ta någon senare buss, tar med mig kameran även fast det kanske inte blir så mycket bilder men för säkerhets skull. måste skynda nu, puss på er.

shopping

godmorgon allihopa, hoppas alla hade der roligt igår.
idag blir det först städa lite hemma nu typp til tjugo i 1 alltså om en timme. sen blir det in till stan och träffa viccan och köpa mina kläder jag la in igår, sen blir det bäl gå runt och strosa lite också. Sen senare idag så ska jag åka hem till sandro, angelo och nave och det ska bli himla roligt för har inte varit där på år och dar typ. sen så är det ju skola imorgon igen, lika tråkigt som vanligt fast ändå en chill dag som tur är. men nu ska jag fixa mig, städa och sen åka till stan. kanske inte blir något inlägg förns ikväll om jag inte får tid till, till det. men hoppas alla får en skön och chillig söndag!


rubrik



lånade jontes brillor, är jag sexig eller är jag sexig. ur sexig tycker jag, om man får ha med lite irroni i det hela. för ah brukar inte passa i såna där brillor riktigt men dom där satt iaf helt okej. så se upp jonte, om dom försvinner har absolut inte jag tagit dom (; .


lördag kväll

ja nu är jag hemma igen, varit hos malvin som sagt var. det blev lite bilder iaf, och pokern skulle bli av nästa vecka ist så det var ganska lugnt där. snackades lite tv o.s.v, sen ville 3 st dra där ifrån till norby och då hängde alla på och jag mår inte så bra varken fysiskt eller pyshisk eller hur det stavas. så jag tog bussen hem ist så just nu sitter jag hemma ist för fest i norby. känns ju bra på en lördag kväll men va gör man inte, hoppas alla har och får en fortsatt rolig kväll. lite bilder ifrån kvällen, puss. obs! tack för presenten alice.




min out fit for to night.

ikväll är det inte några värsting planer, men nu har jag fixat mig och ska kolla bussen för ska åka till malvin. det blir en chillkväll där med några, killarna kommer spela poker och jag kommer bara typ sitta och kolla på med alice eller säkert hitta på något bus. berättar allt när jag kommer hem, puss på er alla hoppas ni får en rolig och bra kväll!


åååh!

man blir så himla glad av den här låten, den börjar inte direkt men det kommer, man tänker så himla mycket på sommar när man hör den. och jag vill bara tbx till sommaren nununu! och den här sommaren kommer inte bli lik den förra för nu måste man sommarjobba och viccan ska bort ett tag sen blir det väl att man själv åker bort till olika ställen plus att då har jag flyttat så bor i ny lägenhet igen. Så inget kommer bli som förr fast jag ska ändå försöka få så himla mycket gjort den här sommaren. och av det här vädret vill man ju bara mer ha sommar, älskar solen och när man hör fåglarna kvittra och blå himel och solen i ansiktet som värmer. usch, vill bara ha den nu, då kommer man kunna bada, gå barbent och allt. sen efter sommaren så har man bara bra tider att se fram emot, börja på gymnasie och allt. känns som ett bra år det här, lyssna och njut nu.


snygga eller vad!

här är dom andra skorna jag kollade på, så himla snygga, ska nog köpa dom och ett till par svarta klackskor.


stan idag

jaa igår blev det inge mer skrivande, för jag tog en snabb dusch sen när jag var klar var felix redan där. och då gick vi ut och mötte bälinge moppe pojkarna som vi var med i somras hela tiden med, ltie roligt att träffa dom igen. sen var vi ute ett tag i bälinge, coola som vi är. Sen gick jag, viccan och felix in till viccan igen och då snackade vi massa och så kom viccans pappas kompis tomas in och började snacka med oss. haha så det var lite roligt, sen drog felix vid typ 1 och då gick jag och älsklingen och sov.

Sen nu imorse när vi gick upp för vi skulle på match så fick vi veta när vi kommit dit att matchen blev inställd för att hallen var inte bokad utan cirkus hade den sen fotboll. så vi fick i uppdrag att gå en promenad i en och en halv timme ist av våran tränare. så jag och viccan gick till stan och kollade på massa kläder och skor, vi hittade skit mycket eller kändes det som först men sen när man provade så ville man inte ha allt längre. sen träffade jag på peth, viktor och nord så hälsade på dom och precis då träffar vi på totte och nicklas också. så vi går runt med dom två en stund sen kommer kim och john också.


( bjuder på bilden )

men imorgon blir dom här två minna, vad tycks? fina?


ikväll.

just nu sitter jag hemma hos viccan, hon badade nyss och jag ska gå in och duscha en snabbis. sen ska vi nog gå ut och vara med felix, och ah mer får ni veta ikväll. puss!

några minnen med viccan!

 
/ älskar dig gumman, du kommer alltid vara min bästavän.


lyssna noga, så himla fin


dagens out fit


idrotten

hejsan allihopa, idag blev det helt förvirrat i mitt huvud.
för det skulle blivit skolan, totte, träning sen viccan men nu blev det skolan, sen drog jag och handlade med mamma och bestämde att jag och totte skulle träffas en annan dag sen blev träningen inställd av något skäll och så det var ju skönt, men då hade viccan fotbolls träning från halv 7 till halv 9.. så nu sitter jag och väntar på henne, och ja tiden går ju inte direkt fort kan jag säga.

men här har ni lite bilder ifrån idrotten i onsdags.


tränings match

hejsan alla sötnosar, hoppas det är bra med er.
för mig med så rullar det på ganska bra, förutom att jag har lite ångest över att jag måste bli klar med no och so'n. Eftersom jag ligger på vg nivå på dom måste jag verkligen anstränga mig för att hålla kvar dom, eller no håller jag på att få och vill verkligen ha det så ger verkligen så himla mycket för det. sen so'n måste jag verkligen hålla kvar, för kommer dö om jag bara får g i det.

Men nu iaf så har jag precis kommit hem till pappa och ätit lite hamburgare och ugnspankaka, väldigt gott faktiskt och måste äta för att orka tränings matchen ikväll. Lite information om den,
samling i stenhagen 7 eller i vattholma halv 8.
sen börjar matchen halv 9 och slutar klockan halv 10.

jag känner bara att hur tänkte dom som bestämde att vi skulle ha tränings match halv 9 till halv 10 på en torsdag kväll? vissa kanske börjar väldigt tidigt och bor långt bort o.s.v. så att man inte hinner få bra med sömn. Men det är väl bara att acceptera för det är ju ändå roligt och är ändå ganska taggad inför den. Men jag fick nyss reda på att jag inte kan följa med på cupen 9-11 april.. jag ska åka på söndag morgon vid halv 6 till vemdalen så kommer inte kunna följa med. så det känns skit tungt, vill verkligen följa med.



tyvär glömde jag kameran hos mamma så kan inte lägga in bilderna ifrån idag men dom kommer imorgon. sen morgonens planer såhär länge är bara skolan sen träffa totte en stund på stan sen hem sen träning sen får jag se vad det blir.


i love it,

nu har jag kollat på halv åtta hos mig, det var jätte bra. nu så ska jag gå och kolla på film, eller bara kolla på tv i sängen men sovgott nu allihopa. har varit ganska slut idag så inte blivit några bilder, men det kommer imorgon.



imorgon kommer min dag se ut såhär;
stiga upp vid kanske halv 7 och sen så skjutsar pappa mig till skolan där jag kommer vara tills klockan 1 för slutar tidigt imorgon som skönt är.

sen ska jag åka till stan eller hem och vänta på viccan som jag ska träffa efter hon slutat, men tyvär har jag match vid halv 8 och det är samling 7 i stenhagen så vet inte hur det kommer bli mer om det just nu.

men sen blir det antingen åker jag hem till pappa och sover för matchen kommer sluta halv 10, eller viccan men det kommer bli så himla sent så får nog bli en annan dag.. men det löser sig.

skolschemat för imorgon
matte
arbetspass
mea
elevensval
lunch
idrott


onsdag

ja nu har jag ätit, lagat mat sen sovit vid brasan. Men snart är det halv åtta hos mig och efter det ska jag kolla film i sängen för är så himla trött. imorgon blir det skolan, kanske stan eller något med viccan och sen match. får se hur det blir, men nu ska jag kolla på halv åtta hos mig.puss!

pappa idag!d

just nu sitter jag i bilen med pappa, blev inget hämtande av lillfisen idag. lite skönt faktiskt, sen ska jag hjälpa han med maten. skriver sen, puss.

match nästa

idag blev det lite ändrade planer, trodde jag skulle åka hem efter skolan tills lilla elinpelin skrev och ville att jag skulle komma hem till henne. så då tog jag 21an dit direkt ifrån stenhagen och var med henne, därför inga bilder eller inlägg har kommit mer idag efter jag slutat. men här kommer lite bilder, sen måste jag även lägga in en låt som elin förstår.



juste, träningen gick väldigt bra idag tyckte jag. bra spelat alla tjejer och hoppas ni är taggade till torsdag nu, puss.


lunch dax snart!

nu sitter jag på arbets pass, bodil är inte här idag så vi har inte no utan byter det mot arbetspass som vi skulle haft imorgon. Men nu har lina åkt till tandläkaren så nu sitter jag och jobbar med so'n och julia med spanskan.



snart är det lunch, fast är inte speciellt hungrir och är typ korvstroganof eller pasta gratänkg. Hoppas det blir godare mat senare i veckan och jag vill bara hem nu för är så himla trött. somnade så himla sent igår så försov mig imorse så fick jätte brottom till skolan. men nu ska jag iaf fortsätta jobba, puss.


skolan,

just nu sitter jag inne på so lektion, försöker skriva klart om det här med länder och tabeller, går tyvär inte så bra men bättre än förra gången iaf. Men idag blir det skolan sen hem och träning ikväll, det kommer bli mycket innebandy den här veckan.

tisdag: träning 8-10
onsdag: hem till pappa
torsdag: match mot storvreta
fredag: träning 6-8
lördag: match
söndag: ingenting

men nu måste jag iväg och jobba lite igen, puss!


jadu,

jag frågade nyss evelina om hon kunde fixa min blogg och gissa vad hon svarade ?
- ja såklart ! :D fast nästa vecka, men tiden går fort men så ni vet.

så nu längtar vi tills nästa vecka när min blogg fixas, om det blir då vill säga. är lite orolig över vad jag sak ha på mig imorgon, skulle väldigt gärna ha mjukis men känns lite för luffigt. fast går ju i stenhagen fortfarande så spelar kanske inte så stor roll än, men ah det löser sig. fan va jag vill ha helg igen alltså, vill inte ha skola..

det här är för lina för att hon inte är på bästa humör, nu kommerlite låtar för en när man är på lite depphumör.







det här får räcka för stunden. puss!

hittade på evelinas blogg, himla bra låt!


vad säger man,

måste bjuda på lite bilder på mig och lina också förstås!


så himla svårt!

kollade på skor idag, tyckte dem här var jätte bra och jätte fina. Men klacken var sån här dålig klack som blri ful direkt och som kan gå sönder, men annars tyckte jag dem var jätte fina faktiskt. Jag har kollat klack skor nu i flera månader och tycker det är så himla svårt att hitta några riktigt fina och bra skor. Har kollat i flera flera olika butiker, antingen är dom svin dyra eller skit snygga med dålig klack eller bra klack och inte lika snygga. och jag gillar igentligen inte klackskor utan tå, alltså så man ser tårna längst fram. men hittade även ett par snygga på scorett som var snygga och bra klack men utan tå, det var det även på dom på bilden men sommar är ju sommar så man får väl ta den smällen antar jag. har ju redan köpt ett par klackskor utan tå så tyckte det räckte men men jag får se hur det blir nu, här ser man iaf lite hur ett par av skona jag kollade på ser ut.


( tyvär har jag strumpor på när jag testar men som sagt var gillar inte tår eller fötter så speciellt mycket )


håller tummarna!

provade en mössa som var skit söt idag, såg ut såhär. funderar på att köpa den men man ska köpa sommar kläder nu inte vinter! eller så tänker och tycker jag just nu iaf, vill ha sommar nununu. men idag kändes det inte direkt som att den är på väg heller, men man får helt enkelt hålla tummarna.



hittade även den här som jag tyckte var skitsnygg, passar inte den skit bra på mig tycker ni?


stan idag med stumpan!

tjenare snyggingar, kom precis hem ifrån stan så därför jag inte skrivit något än. Men idag så vaknade jag upp hos min älsklings victoria eriksson och fixade mig och så där. hade sovit med inbakade flätor hela natten som gjorde så jag fick skit fint hår, även fast det mesta försvann nästan direkt . Såg ut som jag vet inte vad när jag hade dem där flätorna i men resultatet blev jätte bra. Men iaf, sen kom pernilla tbx igen idag så det var roligt att se hennes ansikte igen. saknat det väldigt mycket faktiskt, sen blev det slöjd och hk med louise. hann komma en bit längre idag på min kjol som tur var så hoppas på att den blir klar snart. Sen hoppade jag på bussen till stan där lina satt, sen gick vi till jalla jalla för att äta. lina hade inte ätit någon lunch så det fick bli där ist, sen kollade vi i alla möjliga olika affärer på lite allt möjligt faktiskt. lina hittade en tjocktröja, en tröja och ett var leggings. själv hittade jag bara hårsnoddar, hårspännen och hår nypor.


RSS 2.0