musiklektion.

Ja nu var det länge sen jag var inne och skrev, sitter inne i skolan och har musik. Med william och john och vi gör då inte så mycket men men. Just nu kom william på vad vi skulle skriva om och han blev jävligt stolt. Sen sitter vi och lyssnar på musik och väntar på att vi ska sluta så vi får äta. Det blir typ köttbullar eller något, men skriver senare om jag ska in på datorn senare. Bye!


Temadag.

Ja idag var det då tema dag i skolan, skit tråkigt ärligt talat. Typ förmiddagen bara massa snack om hur man ska vara o.s.v sen eftermiddagen uppdelade i grupper och gjorde övningar så man skulle " lära känna varandra bättre " typ sjuorna och så. Sen typ om trivselsreglerna i skolan. Sen imorgon blir det att gå till kungbjörnsberg i eriksberg, och då ska vi ta hand om barn från 6 år upp till 8:orna. Hoppas dem kan klara sig själv men vi nior ska typ ta ansvar för vi ska bli grupp indelade. jaja hoppas det blir lite roligt iaf..  Sen idag var jag då med staffan och det var nice, för det var så sjukt länge sen. Sen var vi ute och så också, sen vid tio över 9 drog jag hem och nu sitter jag hemma helt trött och funderar på att sova. Så hoppas alla haft en bra dag och sovgott!

Piercad.

Jo precis! jag har piercat mig, idag klockan fyra var jag på darkwell och fick läppen piercad. Ganska nöjd faktisk, lite öm men trodde det skulle göra ondare än vad det gjorde. Ska visa lite bilder, men sen när man byter till kortare stav så kommer det bli mycket mycket finare. hoppas jag iaf, men det blir det nog. Sen den 9 september ska jag dit igen och visa upp den. Och är glad att jag hade viccan med mig som höll mig i handen under tiden och fick se på som jag själv inte vågade göra, hah. Sen testade jag ju färglins idag för ögat, det var faktiskt okej, ska dit någon gång i september igen och snacka mer och få testa att sätta i den själv o.s.v! Men men lite bilder då!



godnatt.

nu har jag haft träning och är skit trött. Tänka sussa alldeless straxt så jag orkar imorgon, Så hoppas alla haft en bra dag och sovgott !Träningen var väldigt roligt, mycket skott och så. Jaja, kram nu. Bye!

Oops.

Juste idag kollade jag på lite nya kläder och skor, köpte ny bh också. DUNDER skön faktiskt och jävligt söt! Sen hade jag ju mina nya skor, och ah vad brukar man få av såna?
JO - skoskav .
Och det var precis det jag fick, tyvär. Och det är inte skönt, det vet ni själva. Men men nu kan jag inte göra så mycket mer än att ha kvar plåsterna på och ta av dem undernatten. Straxt tänkde jag byta om lite och så, tyvär har jag ingen bild på hur jag såg ut idag. Men fick lite komentarer iaf, jätte roligt faktiskt! hah, sen folk brukar reagera på folk när dem inte har smink. Men för mig är det tvärt om, alla är så vana att jag inte orkar ha smink så dem komenterar när jag har smink. Alltså är jag en naturlig skönhet, som inte behöver ha massa spackel för att bli fin. Visst spackel gör ju en finare men är fin utan och kan visa det. Visst jag är inte snyggast men jag är inte fulast heller. Men visst skönheten börjar försvinna nu p.g.a vissa grejor jag inte tänker ta upp. Känns som att men klagar för mycket och så då. Men men bye så länge!

Ruubrik med två u.

Jaa idag blev det då sovmorgon, sen stan till doktorn och efter det skolan igen. Hann precis komma tbx lagom till lunchen, sen blev det lite film på so o.s.v, Sen efter skolan blev det in mot stan och då blv det stan med malli en snabbis. stötte på några kompisar som man inte sätt på länge, roligt roligt. Sen så gjorde vi en hemlis som ni får veta imorgon! Sen blev det gränby lite snabbt och köpte mascara och mamma jacka o.s.v. Sen nu hemma och lagade lite mat sen ikväll träning. Lite snabbt hur min dag var/blir. Sen bad lina lägga in lite bilder sen 7:an satt det ska jag väl också göra senare. kram så länge!

Tisdag,

ah nu är det tisdag och klockan är tio i nio, och jag har precis målat på ett extra lager tjock hem på mina naglar. ( dem måste ju hålla sig fina igenom allt .) Och kollar upp busstider när jag ska till stan och det. Och har precis fixat mig klart och försöka välja skor som är jätte svårt. Men det blir nog dem vita, för dem passar nog bäst och måste ju använda dem någon gång annars vare ju onödigt att jag köpte dem skorna. hah, men jag ska iaf ta 09.05 bussen till stan, Sen har jag ju träning ikväll ja. Men men tänkte dra mig nu och så skriver jag mer sen, kram kram på er och hare bra!



säg dax.

Nu har jag blivit trött och funderar på att dra mig till sängs. Har ju målat naglarna och är klar för sängen så varför inte gå på en gång. Så ville bara säga det, hoppas alla har haft en okej dag/kväll. Godnatt!

( lite gammla bilder ni kan njuta av så länge! )


klar!

äntligen har mamma stigit upp ur badet och tog bort det gammla på tånarglarna så jag fick börja göra klart mina tår. Så nu är dem fina och så igen. Känns skön, men tänkte bara säga att jag har sovmorgon imorgon för ska till doktor. Faktiskt ganska skönt, slipper ju skolan. Men iaf en bild på hur tårna blev. ursäkta dem fula fötterna! Men inget jag kan rå för.



kroppsvårdnad.

ja jag kunde inte stava till manicyr eller hur det stavas så det fick så så ist, hah. Men iaf, nu har jag målat naglarna och så satt dem är fina, har bara hunnit händerna men ska göra fötterna nu också. Men va tycks ?




inte dem finaste naglarna / händerna direkt, typ jätte händer. hah, men inget jag kan rå för tyvär. Men nu ska jag göra tå naglarna så dem blir klara snart dem också . Kram kram, skriver nog något inlägg till innan jag går och sussar.

måndag igen,

Ja nu är det måndag igen och dagen har varit lång. Klockan är ungefär åtta och har inte skrivit så mycket på sista tiden tyvär.. Men ska försöka börja skärpa mig igen, men har inte vart på bästa humör o.s.v . Men nu är jag här igen, hoppas alla haft en bra dag, jag har då vart i skolan sen stan lite och sen gränby c och nu hemma och kollat på film med mamma. mysmys, men nu sitter jag här och vill fixa min header till min profil, men jag är jätte dålig på det för har ingen photoshop grej och sånt.. Och är inge bra på att ta bilder plus vill inte ha när jag ser ut så här heller. Men får försöka skärpa mig nu i allt, det får inte bli såhär men det är så svårt. När en grej kommer då kommer det fler, det är alltid så.

Och det vet jag ju men jag ville ju ändå hålla det uppe men det var svårt.
Speciellt när någon trycker ner en så hårt, ångrar så mycket och ångrar det här.
Jag borde ej ha gjort de, borde lyssnat och gjort.
Men nu är det inte så, satt konsekvenserna plågar en själv jävligt hårt.
Jag borde tänk innan och funderat och så.
förlåt, förlåt..
men livet funkar inte så.
ord är inget och stop och play finns inte. allt rullar på och har inget slut.
Eller slutet finns, men jag är inte så svag satt jag tar den lätta vägen.

hah, shit asso.

Nu sitter jag här klar och väntar på viccan och hennes brorsa som ska hämta mig och skjutsa mig till bälinge. hah, Men igår vart det riktigt roligt faktiskt. Men idag blir det också roligt fan, alltid roligt med viccan. Men jag har tyvär inte skrivit några inlägg idag för jag har inte orkat gå till datorn och oscar och tim har kollat på film här också. Men nu är jag här och ville bara ja skriva lite. Men idag blir det då bälinge och jag vet inte riktigt vad som kommer hända där men men det löser sig alltid. Men hoppas alla har en bra kväll så skriver jag säkert snart igen! chaooo!



badat.

Nu har jag badat, och ska göra mig i ordning lite för kan ju itne gå runt naken nu liksom. hah, men rolgit att jag fått så många komentarer, och tacker alla, ska tacka dem mer enskilt sen men ville bara säga det och ikväll blir det att vara med viccan så är nog inte inne på datorn och gör nog inte så många inlägg men hoppas alla har en super bra och rolig kväll! bye bye på er och skriver så fort jag har läge till det!

viccan här

hej det är viccan eriksson här, jag sitter här med elviras godis som hon har köpt idag, höhö :) Elvira ligger i badet efter innebandy träningen och snart ska jag ta ett varmt bad efter min sötnos.
ni får hare bra för nu ska jag ta ett bad
/ viccan eriksson

träning.

ville bara säga att nu väntar jag på viccan och hennes pappa som ska hämta mig och så ska vi på träning. Skriver när jag kommit hem, bye!

fredag, äntligen fredag!

Ah nu sitter jag då hemma med en godis påse brevid mig och en capri-Sonne safarifruits. Gott men vill inte ha mer just nu, jag sitter och tänker på massa och är sjuk irriterad. "allt du gjort, du kommer få ett slag tillbaka" precis. Inga mer komentarer om det, men idag har jag vart i skolan och det var väl okej men det är skolan liksom, men det vad god mat ändå, chickenbits och ris med curry sås. Efter det blev det maxi med flickorna och köpte godis, MUMMS! Sen hade vi typ en tjugo minuters lektion och vi slutade 1 fast vi egentligen slutade 3. SKÖNT? Ohjaa. Sen blev det stan med elina och kollade på lite kläder och sånt sen drog jag hem och snackade lite i telefon och nu sitter jag här fast jag egentligen inte orkar. Men just nu väntar jag på mamma och sen senare ikväll är det tyvär träning som man då måste gå på. Sen äntligen njuta av fredags kvällen. Ganska höga förväntningar för vill ha kul nu, Och kvällen spenderas ju iaf med viccan så det blir nog roligt för nu har vi inte sätts sen i tisdags. Jaja skriver nog lite till senare, bye!

hamster.

gustavs träning slutar åtta sen kommer han hit med sin hamster och då hoppas vi på att det blir rajjtantajjtan mellan alvas tjej hamster och gustavs killhamster. mös nyss med ella (alvas hamster) , jätte mysig hamster. Men nu ska jag sätta mig vid tv'n för alva ville ha datorn. Fast vill inte så jävla fridrott men det får jag väl ändå.. Jaja bye bye vi hörs sen!

aaaw.

Idag när jag satt och väntade på 8:an på väg hem så kommer det en blond tjej förbi med en ROSA MOPPE! Shit va avensjuk jag blev eftersom jag kollade på en sån innan sommaren började. Och usch vad jag vill ha en sån, erkänn att den är sjukt sköön! hah, skulle det inte vara roligt att se mig på en sån ? (;


Kolla, så jävla gullig moppe! (a)

Den här skulle ju också funka men den andra är lite sötare, eller hur?
eller det tycker jag iaf.

vänge.

Just nu sitter jag i vänge, åkte till stan vid fyra för att möta mamma. Eller hon klippte sig och jag fick sitta och kolla på, hon blev sjukt fin efteråt. Sen drog vi till ica maxi och jag åt en chisburgare och en mellan pomes med strips. Blev super mätt på det. Men sen handlade vi lite inför helgen och nu sitter jag här och lyssnar på hur alva pratar på om hamstrar. Men det finns inte så mycket att göra här mer än dator och tv. Men det gör inget, ska skriva något inlägg eller två för ska vara här till ungefär klockan nio. Sen imorgon blir det skola till klockan tre sen efter blir det hem och sen träning och efter det viccan! Längtar, vi ska hitta på lite kul grejor och så. Men inte mer om det nu, mer detljerat kommer sen. bye!

så,

nu har jag ätit mellan mål, två mackor och ett glas saft. Och är mätt som en plätt. Sen idag medans vi kollade på film så skrev filip " mamma <3 " på min arm, jag har funderat ett tag men sen när jag ska göra en tatu ska jag skriva mamma på vänstra eller högra handleden? säg vad ni tycker. Visst det är långt kvar tills dess men det kan vara roligt att höra vad ni tycker.
 


här är två bilder, ett på mitt mellanmål. Inte så frästande men men.
sen en på min handled, visst den skulle kanske inte se just ut så men ungefär.( plus lite högre upp)

plugget.

Idag vaknade jag med ont i hela jävla kroppen, så jag vaknade klädde på mig sen fick jag gå till bussen. allt jag hann med. Sen första lektioenen på morgonen var såklart so, visst det var lätt då men ändå tråkigt, sen blev det fim och sen lunch. Pankakor, åt 3 st och ett äpple, dagens mat då och sen blev det flim igen sen mea sen arbetspass, fast vi var tvugna att jobba med kristendommen. Det var tråkigt men sen fick vi äntligen sluta och då blev det bussen raka vägen hem, fast mötte puch också på vägen hem. Nu sitter jag iaf här helt slut och smsar med älsklings viccan. Men ska ta någon macka sen kommer jag tbx. har ni märkt att jag nästan alltid är iväg och äter, hah. bye!

film.

Har haft en jobbig kväll nu och är öm i kroppen, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film och försöka slappna av och inte tänka på allt samt äta kladdkake smet. Tjockt jag vet men så blir det ibland när det blir filmdax på kvällen på en vardag. Bloggen har inte vart lika inne idag som dem andra dagarna tyvär. Men har inte fått tid till att skriva i bloggen, förlåt allihopa. Men jag ska verkligen försöka förbättra mig, men det gäller att ni kollar också så jag inte tappar intresset för att ni inte kollar. Hoppas på fler besökare, jaja bye bye godnatt!



Shululu, staffan ska skriva

Nu ska elvira käka äggmacka, då får jag skriva ett inlägg.
Blogg är fett tråkigt och helt onödigt :)
Elviras bror gjorde nyss världens coolaste omelett, idag ska jag träffa pettson och kolla på hans slida som han har problem med, !!!!!!
Booring hon väääasz


surt.

Juste glömde säga att mitt lag kom två i tävlingen, så det blev lite surt när det bara skilldes med ett litet ynka poäng. Men men dem vann bara en liten ynka bio biljett. jaja nu ska staffan skriva.

hemma.

Hemma igen efter en låång skoldag och efter en stund på stan. Dagen var chill men ändå jobbig och lite onödig, fast det var bättre än vanlig skola iaf. Men imorgon, då jävlar blir det skola.. fast ändå skönt att sluta hyfsat tidigt iaf. Men nu är jag iaf hemma med staffan och ska snart ta något att äta. funderar på att göra något roligt med honom snart fan, skulle vara roligt. Men iaf nu ska jag gå ta något äta så ska staffan få ett inlägg. hahah undra hur det blir, bye så länge!

jävla skola.

Just nu sitter jag i skolan och har hemvistens skitgrej, man är uppdelade i 13 lag och det är 8an & orna. Sen göra massa saker, helt onödigt för massa ponäng, men jaja bye!


hatar mornar.

Vaknade vid halv 7 imorse av klockan, och var så sjukt trött. Måste börja lägga mig tidigare fan, men ah gick upp ta mig i mammas säng för att vakna lite, sen blev det frukost och fixa sig. Men det jobbigaste var att jag inte visst alls vad jag skulle ha på mig och bytte väl kläder minst tio gånger.. Nu sitter jag här och skriver lite fast jag egentliegn inte har tid med det. Så nu ska jag fixa klart resten sen dra till bussen och sist men inte minst skolan.. jaja hoppas alla har sovit gott,host (bättre än mig). bye !

OBS! staffan ska med mig hem idag, äntligen <3


stan.

Juste var på stan idag med malli efter skolan, vi gick och beställde en tid åt mig sen drog vi ner på stan och kollade runt lite och sen köpte hon en tröja, mössa ( sujkt avis, ska nog också köpa! ), hårband och sen ett par roset örhängen som jag vilja haft jätte länge. Sjukt fint & cool alltihop. Men jag köpte bara ett par ringar, fyra stycken om jag sak vara korekt. Från gina, riktigt fina tyckte då jag men jag vet inte vad ni tycker och det spelar ingen roll heller för det är jag som ska ha dem. Men såklart hoppas man på att ni också tycker samma. Men nu är kl. 23.52 så ska nog sussa nu. Men sovgott allihopa, bye!

vill ha!

Usch vad jag vill ha den här. Tänk va nice att ha en bärbar med sig överallt och en rosa! fatta va gulligt. Då skulle jag kunnde skriva blogg hur mycket som helst ju, hah men på torsdag ska jag kasnke på stan med malli annars får jag se vem om inte hon kan, men då ska jag kolla på lite klädesplagg, för kan behövas lite nya, har inte köpt så mycket nu undersommaren, någon kjol hit och dit och någon tröja, trosor o.s.v men behöver något mer inför hösten nu som kommer. Så då blir det spendera pengar om jag hittar något fint! Men ni måster ju erkänna att den här datorn, ooooh .. den är guld värd.


( vill ha! )

tuft.

Första inneträningen det här året, riktigt rolgit faktiskt. Men usch vad jobbigt det var, man hade inte direkt någon kontition. Men det kommer det kommer, men viccan var med idag och hon var faktiskt riktigt duktig! Och alla var faktiskt duktiga idag för att inte ha spelat på hela sommare, iaf med laget. Men det märks att vi blivit bättre, och hoppas vi blir ännu bättre ändå. Men måste säga bra träning, och bra spelat tjejer !

oj.

packad och klar och nu sitter jag och väntar på att dem ska komma. Har längtat så mycket efter dem här träningarna och bestämde nyss med staffan att jag skulle träffa honom imorgon, JIPPI. jaja bye!

träning ikväll.

ikväll är det träning och viccan ska prov spela, fan va roligt det kommer bli. Hoppas bara många kommer och att träningen blir bra. Men det blir den nog om vi har tur, men viccans pappa ska iaf hämta upp mig här så åker jag med dem. Men nu ska jag gå och tjocka mig om jag hittade något gott sen byta om så jag är klar. bye bye så länge.

första skoldagen.

Dagen var faktiskt helt okej, inte så farligt som jag trodde ändå. Men jag kom nästan försent eller typ kom så det var ju då lite skämigt första dagen, inte bästa intrycker direkt. Men men det fick gå ändå, alla bytta skåp utom jag typ, men det gjorde faktiskt inte så mycket. Mer än att jag har underskåp fortfarande. Men det var sjukt roligt att träffa alla igen faktiskt, men om våra dågar kommer blir som på vårt nya schema som inte är helt klart än så kommer det här blir skit jobbigt. Men iaf efter skolan drog jag på stan med malli och kollade runt, hon köpte lite grejor. Skit roligt faktiskt, var länge sen man gjorde något sånt med henne. Men sen drog vi till varsin buss och jag åkte till alice som jag inte träffade på länge, vi snackade massa om lite allt möjlgit som hänt o.s.v . Ganska skönt och hon behövde nog det så kändes skönt att kunna hjälpa till. Sen nu sitter jag här hemma igen och kollar ut på det dålia vädret och får lite ångest eftersom innan träningen ikväll ska vi ju ut och jogga med laget i typ 40 minuter eller vad det är. Jippi.. Men hoppas att regnet slutar iaf, blåsa det är lungt men regna? Ingen höjdare. jaja bye ska äta!



chock.

Klockan är 22.16 och jag öppnade precis mitt fönster och medans jag står och kollar ut och hör hur det regnar så låter det som att det kommer två skottlosningar. oscar och dem hörde också, men tim och pontus envisades om  att det var raketer. Men undra vad det var, om det typ var luft gevär eller något. jaja det åter står att se imorgon om det står något i tidningen om något hänt eller inte, men för hoppningsvis var det nog inget.


sommar.


jag kan inte säga annat än att jag älskar sommar och att jag redan längtar till nästa.
texten på bilden står det, lek med livet innan livet leker med dig. )


två timmar kvar.

Om två timmar så är det tisdag och då är det bara 6 och en halv timme kvar tills jag ska upp och göra mig i ordning för skolan! jag vet fortfarande inte än vad jag ska ha på mig så har ångest sen kommer jag inte kunna sova förns sent heller och det är också jobbigt. Men får helt enkelt somna till en film och gå och leta rätt på något funkligt till imorgon. Det är nog det bästa tror jag, inte sant? Är jag dålig på att skriva eller gillar ni bara inte min sida eller att inte komentera? ni är dåliga på sånt men men, får väl helt enkelt förbättre mig på något sätt annars.

självförtroendet.

Självförtroendet är något många har dåligt med, visst jag har inte det bästa men jag ska få. Jag vet person som har skit skönt självförtroende och jag är faktiskt sjukt avensjuk på dem personerna. En av dem är sofie blom, hon har värsta självförtroendet och jag digger det jätte mycket! Sen kissie, visst ni kanske tycker jag är konstig som är avensjuk på henne men hon tar aldrig åt sig av andra och tycker hon själv är skit fin och allt. Fatta va skönt att kunna tycka så om sig själv, visst båda dem här två tjejerna har fina kroppar och så. Men jag ska förbättra mitt för jag hör mer bra komentarer än dåliga komentarer av andra om mig. Det är typ bara jag själv som tycker jag är dåligt och ful o.s.v , visst det finns vissa men dem får säga hur mycket dem vill, jag tänker fan inte ta åt mig längre. Det tycker jag ingen ska göra, alla borde inse hur fina dem egentligen är och förstå själva att dem är vackra. Har några kompisar som är så himla dåligt självförtroende fast dem egentligen är hur vackra som helst, inte bara på utsidan, utan har en hur underbar insida som helst! Fast jag har själv träffat en person som sa att insidan var insidan, asso inte personligheten utan insidan av kroppen. haha men den person är som den är, men men alla tycker ju olika.

regn-regn-regn.

Jävla dåligt väder det ska vara idag då, visst det är ändå skönt eftersom man tar det lungt idag eftersom det blir skolan imorgon och det gör inte så mycket för mig för att det är film väder och jag ÄLSKAR film. Det vet alla mina vänner typ, heh. Men det är det att jag ska möta alice och då vill man inte att det ska regna :/ Men men, gud kan inte vara med en varje gång.

dagen då skolan börjar.

imorgon börjar skolan och jag har valt kläder men dem kläderna är för FINT väder och idag är det DÅLIGT väder och imorgon kommer det också blir DÅLIGT väder fast  på onsdag grymt bra väder. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon om det ska vara sånt här väder.



På onsdag ska det liksom bli sol sol och ännu mer sol, jaja det är bara att tänka om och försöka kolla igenom gardiroben om det finns någon fin outfit fall det är dåligt väder. Vädret kan ju ändra sig men man måste ju ändå ha en plan B. Fast egentligen vad är det för speciellt med första skoldagen? skolan är liksom ändå bara skolan, fast visst man vill vara fin inför sina vänner såklart. Och inte bara sina vänner, men blablabla. Måste kolla kläder nu, Bye!


love.

Kärlek, ah vad är det ? jag kan faktiskt inte ens förklara det ordentligen via ord men jag vet att det är något jag inte kan klara mig utan. Det är något jag behöver för att må bra, utan kärlek ah man är inte lycklig helt enkelt.. Alla är värd att ha någon att älska och värda att bli älskade framför allt! Var bara tvungen att kommentera lite om det för såg en film och det var så jävla romantiskt så jag började gråta, heh.. Men jag är ganska blödig men ååh vad jag älskar kärlek.

frågestund.

Jag vet inte hur många som läser min blogg, men här får ni fråga vad ni vill och när jag fått mellan 10 och 15 frågor svarar jag. bye!

OBS! Jag har funderat och funderat, men om man kollar statestik, vad betyder dem vardera? har frågat många och inga vet typ. Skulle vara urgulligt om någon kunnde berätta. tack i förväg!



gorme'smörgås.

Nu är jag mätt igen och ska fixa mig för att gå och möta alice snart. Men jag hade grov ångest över vad jag skulle äta så tillslut bestämde jag mig för att göra en rost macka, med smör, skinka, sallad, tomat & gurka på. GROVT GOTT! Först funderade jag om jag skulle ha ägg också men jag sket i det och det gjorde absolut ingenting. Ni borde testa, verkligen! Blev jätte mätt men var nästan sugen på att ta en till bara för godhetens skull, men det gjorde jag inte. Visst den var hyfsat nyttig men man måste tänka på figuren ändå. den såg inte riktigt ut som på bilden, men den såg lika god ut iaf, hah!



wanna be kissie.

Hahah juste jag får ju inte glömma att skriva om igår när jag vad med felicia ( felli ) och viccan på stan. Då kommer det två riktiga fjortisar in på donken där vi sitter och äter ( eller just då beställer en hamburgare var. ) Ena var aprikosfäragd i ansiktet och hade VÄRSTA randen på halsen, hur äckligt som helst! Om man skulle tagit ingret och drait där hade hon säkert fått en jävla rand. Sen den andra, shiiit asso.. Såg ut som en riktig wannabe kissie! Hade långt blont hår med en utväxt, smal ganske mycket smink och typ såg jätte bitchig ut, jag vet inte om dem var snälla eller inte. Men asso, aah .. ska kanske itne säga så mycket, men det var en av dem som var mest lik kissie av dem jag sätt. Men kissie är finare än alla jävla wannabe fan. Och vilket jävla självförtroende kissie har, sjukt avensjuk faktiskt men ah inga mer komentarer där. Men ah, var bara tvungen att säga det för både felli och viccan blev hur irriterade som helst, hahah. jaja Bye, ska äta !

sista året.

Imorgon börjar nian och det blir sista året i västra stenhagen skolan, äntligen. Jag vet att det här året kommer bli sjukt svårt men ska försöka klara det så bra som möjligt, men usch vad jag längtar tills jag börjar i gymnasie, jag vet vad jag vill söka och jag vet vad det är som krävs och allt. Det jobbigaste är nu längtan att hela årskurs nio måste gå först innan gymnasiet. Och ett år är en låång låång tid. Men det är även bra för då hinner man förbättra sina betyg en aning som kan behövas! heh. Men jag hoppas tiden och fort och att allt blir bra och går som det ska. Men nu ska jag ta något att äta, för nu börjar jag bli hungrig. Bye!


Innebandy.


sista dagen på sommarlovet.

Nu sitter jag här och snackar med lite olika folk vad som händer idag, dem flesta ska nog chilla och njuta av sommarlovet eller kompisar. Men allt känns så jobbigt eftersom imorgon, ja imorgon börjar helvetet. Och nian är ju typ en av dem värsta året för då är det nationella proven och det blir en högre grad på allting. Men iår blir det plugga plugga & ännu en gång plugga.Ska satsa mer på skolan iår för man är inte i skolan för att umgås med kompisar utan för att lära sig saker för att kunna göra bra saker senare i livet och känna pengar. För jag vet vad jag vill söka och man behöver kanske inte så bra betyg men desstu bättre betyg man har desstu lättare är det ju att komma in så nu gäller det att plugga. Men det kommer bli jobbigt eftersom man kommer ha träningar o.s.v också nu, men har längtat så jävla mycket efter innebandyn nu satt det gör fan inget. Njut nu av sista dagen på sommarlovet allihopa!




borta bra men hemma bäst.

Nu är jag hemma igen, skönt! är öm i kroppen från natten på soffan, men det går nog över snart. Alice har inte svarat än men hon svarar nog snart, för vill komma hem så fort som möjligt sen, för är rå trött och orkar inte annat än att sitta hemma. Och såg nyss ett brev om att jag ska till ögon doktorn den 26 augusti kl. 10:30 . Skönt slipper skolan, men tror att det kommer vara plågsamt och mer värdare att vara i skolan. Men så är mitt liv, kan tyvär inte göra så mycket. JUSTE, funderade på att lägga in lite fler bilder, var ett tag sen nu och när man kollar på andras bloggar blir det oftast så att man kollar igenom och kollar på bilderna om det inte är några spännande texter. Så ska lägga in bilderan från kameran och kanske lägga upp några, bye så länge!

frukost, gott!

Nu har jag ätit äggmacka med oboy, intresse klubben antecknar men usch va gott det var. Min mage böhövde det, men nu ska jag packa ihop mina grejor sen ta bussen, så byebye!

the voice and love is in the ear.

Måste säga att det är grymt mycket skitsnack om the voice,eller skitsnack och skitsnack det kanske var dåligt iår alla som var där? sen tårgasomen, sheeat. Helt jävla onödigt fan. Och tänk att förra året vare 47 000 personer och iår 25 000. Hoppas verkligen att dem göre bättre nästa år så kanske man kommer då ist, jaja ville bara säga det. hoppas man får komentarer om vad ni tyckte, eftesom jag själv inte var där.


i am legend.

Det blev filmen "i am legend", som jag kollade på för ett tag sen men som inte viccan hade sätt. Den är sjukt bra men deckade efter ett tag för var förbaskat trött, men har grov ångest nu när det är sista dagen på sommarlovet.. Men det ska ändå bli roligt att träffa alla igen, träffade några igår som jag inte träffat på skit länge, faktiskt väldigt roligt! Men idag blir det träffa alice hämta lite grejor sen hem, fast egentligen vill jag göra något av sista dagen men vill ta det lungt hemma och snacka med massa ist och sova och allt ordentligen inför imorgon. men chillirill!


film time.

Nu har jag vart och snackat med sandro och angelo om massa, mycket roligt faktiskt. Inte allt men mycket, men sen drog jag tbx till nåntuna och nu blir är film efter stunden ute. Så nu ska film tönten välja en film, hah. Men jaja ville bara kolla läget lite här nu men nu ska jag välja film.

halloj.

Nu är jag i nåntuna med några kompisar, för var ute nyss med viccan och då blåste det sönder. hah men nu väntar jag på att sandro ska ringa, är ganska nervös för vet inte vad det handlar om och han verkade lite stressad när viccan snackade med han, hoppas han ringer snart. men ska vara social nu, bye!

klockan går.

Nu sitter jag här och kollar runt på bloggar och fixar lite på min egen medan klockan går, Måste skynda mig nu för om en halvtimme ska jag träffa viccan. Och jag måste duscha innan, det här vådar inte gott! Men nu ska jag gå och välja outfit för dagen, måste ha något varmt men ändå inte för varmt för det är sol men blåser. Och som man kan ha senare ikväll om jag inte tar med mig något extra plag. Men chilliriill !

sex and the city.

Kollade nyss på "sex and the city" och åt nudlar, den filmen är verkligen bra, den visar många olika sätt på kärlek och att mycket går ut på att förlåt. Den är sorlig eftersom big inte kommer till bröllopet och hon blir sjukt ledsen, men den visar ändå bra saker också, och hon gifte sig tillslut i klänningen hon sa att hon skulle gifta sig i.

Man ska förlåt, men inte glömma.


Mmm, frukost.

Nu sitter jag här vid staffans dator med mätt magen medans staffan ligger i sängen och spelar spel som vanligt.. Men petsson kanske kommer snart tror jag men jag ska nog dra hem snart för att därefter träffa viccan. Ville säga att nu börjar vädret bättra sig dessuom, bra! hah, men ska vara social med staffan nu, bye!

kärlek, en bra pojkvän.

Kärlek är aldrig lätt, när man inte har den så mår man dåligt över att man vill hitta och inte hittar. När man har så mår man dåligt för man kanske bråkar i ett förhållande eller så. Så även om man inte har pojkvän eller om man har pojkvän så mår man nästan alltid dåligt om man inte har en bra period som man brukar ha ibland. Men en pojkvän ska vara ärlig för man ska kunna lite på varandra i ett förhållande för det betyder ganska mycket. Sen han ska bry sig och vara snäll , det är liksom en självklarhet. Sen måste dem ha tid för dig, t.e.x svara på dina sms ( kanske inte alltid men oftast ) och kunna lägga tid på att umgås med dig. Både med vänner och ensam, sen måste han låta dig får snacka och umgås med dina vänner. Och det ska inte spela någon roll om det är killar eller tjejer. Det finns en hel del till saker som en pojkvän ska tänka på, men det måsta dem försöka tänka på själv.


vädret.

När jag vaknade var det sol och fint väder, men efter typ bara fem minuter blev det mulet med blåst! hur fan dåligt är inte det? jag hade ju hoppats på fint väder och nu är det typ som storm ist. SÄMST. Hur man ska man kunna vara uta när håret flyger åt alla håll, man får massa lös eller skit på sig och man själv typ blåser iväg. Hur har gud tänkt nu? vill han bara visa att det börjar bli höst eller retas han bara? jag hoppas iaf på fint väder senare under dagen.Hoppas att turen är med mig eller om turen är slut nu.

godmorgon.

Nu vaknade jag typ för en halvtimme sen, är ganska tröff för somnade ganska sent. Men idag blir det viccan älskling och vi drar nog och träffar några och njuter av näst sista dagen på sommarlovet. Shit va hemskt det känns fast ändå lite bra att skolan börjar om bara TVÅ dagar. Jag läntar efter att träffa alla och att all skit ska börja men ändå inte, vill ju vara ledig och njuta av livet inte sitta vid en skolbänk fem dagar i veckan med massa skolgrejor och sen dessutom sitta efterskolan om man fått läxor. Jaja hoppas det blir ett okej läsår iaf. bye!

rubrik.

nu har jag vart ute i eb hela kvällen med massa, träffade elin som jag inte träffat på någon månad, det blev många snack om förhållanden o.s.v med flera olika. Tröstade även en vän som behövde det eller mest snackade men samma sak typ. Men nu sitter jag då inne hos staffan vid hans dator med han ligger i sängen och spelar spel på mobilen, typ det ända han och hans kompisar snackat om idag är typ moppe moppe och ännu mer moppe. TRIST. Men dem är ju killar som sakt var. Men det är chill, fast det började dugga lite nu på senaste timme men det gjorde inget. Men nu tänker jag vara social med staffan kanske skriver lite senare. bye!


ny duschad.

Nu har jag duschat och det var kanon skönt! Satt nyss och kollade på "du blir vad du äter ", faktiskt ett bra pogram tycker jag själv. Man lär sig mycket och mamma har ju börjar blivit nyttig nu så man har ju ltie nyttighets grejor hemma och äter ju ibland av henne men inte ofta, det är oftast itne så gott, man får ju liksom inte äta varken potatis eller pasta eller ris eller något typ. Bara äcklig kål, och det är inte så gott om jag får säger det själv. Men nyttigt, får nog smaka någon gång. Men iaf nu ska jag snart fixa mig sen dra och träffa min älsklings pojke. Han väntar nog på mig redan nu, buhuu .. men jag får helt klart skynda mig nu. bye!

äntligen.

Nu är mamma hemma och pizzan är i ugnen. Så tänka nu när den ska stå i ugnen i 20 minuter ungefär så kunde jag ju passa på att skriva ett litet inlägg. Har egentligen ångest över att jag ska äta det sen eftersom det gör mig inte direkt smalare men men , man ska njuta av livet. man lever ju bara en gång som sakt var.

ångest fan.

Just nu sitter jag inne i det här fina vädret och kollar på film. Hur normal är man då på en skala? visst, jag väntar på att mamma ska komma hem och så och efter det får jag dra ut, visst får nu också. Men hon skulle köpa pizza åt mig, höhö.. Jag vet hur tjockis det låter och jag VET hur tjock jag blivit också. Och visst det är mitt fel, men sommaren är på väg mot sitt slut och snart börjar man träna och så igen.ÄNTLIGEN. Visst jag borde hållt igång under sommaren också men asso .. naae det har inte direkt blivit någon höjdare av det & orken fanns tyvär inte där heller. Men nu har man då ångest ist för att man gått upp som en gris. inte roligt, men jag hoppas på att gå ner nååågra kilo eftersommaren.

bloggbloggblogg.

Nu orkar jag inte försöka mer, har försökt i dryg 2-3 timmar. Nu måste mitt huvud vila med lite lunch sen blir det nog nya försök, hah. Jaja jag hoppas bara på lite mer besökare. Men det kommer väl senare när man fixat bloggen lite mer , men jag ska nog kolla runt lite på några andra bloggar nu och kolla på tips och så, någon som har några tips om snygga bloggar? säg gärna till i sånt fall! tack i förväg.

vafan.

Nu har jag suttit vid datorn sen jag vaknade och försökt fixa min blogg, visst det går lite framgångar men det går ändå inte bra. Jag försöker och försöker men jag har kommit en liten bit iaf, och det viktigaste är ju att det är kul. hah och jo jag tycker det är ruskigt kul nu faktiskt när man börjar lära sig, tänk när man kan allt, fan va roligt! jaja, blir nog så duktig någon gång framöver. Men jag ska försöka lära mig vidare nu, hörs!

the voice .

ikväll är det "the voice" , jag vet inte riktigt om jag orkar och verkligen vill gå ? Visst många kommer dra dit och det kommer säkert bli skoj, men är ganska trött efter gårdagen på grönalund. Ni som ska dit kan väl säga till satt man vet, men jag tror inte att det blir någe "the voice" för mig, blir nog att jag tillbringar kvällen i eb med staffan och sen sova där.

sommarlovet.

sommarens bästa händelse - haft många bra
sommarens värsta händelse - viccan vet, hah.. & när s ramla.
sommarens senaste bad - vet ej när, men med viccan iaf
sommarens räddare - många ( viccan, elin, elin massa andra vänner )
sommarens rysare - har sätt många bra rysar filmer isommar
sommarens roligaste händelse - haft sjukt många! hah
sommarens kärlek - staffan
sommarens låt - trubaduren m magnus uggla & i know you whont me m pitbull


är film bättre?

Sitter och snackar med min kompis just nu ( lena.g , lleena.blogg.se) , jag tycker det ska bli kul att börja nian men längtar till gymnaiet mer. Men tänk sen när man blir äldre, då längtar man tbx? efter alla tider man kunde vara vild och crazy, sant? Den här sommaren träffade jag faktiskt en tjej eller vare i våras. jaja iaf, hon berättade för mig att jag ska njuta av livet nu för sen när skiten börjar längtar man tbx. Så njut av livet nu, ta dagen som den kommer och gör den till det bästa. Gör varje dag till den bästa. Så livet blir roligt och bra, tänk sen när du är äldre och kan tänka tbx, fatta va nice? Och liksom höra kompisar som inte gjort ett piss, man måste liksom göra varje dag till något att minnas. Och det har jag gjort den här sommaren, iaf försökt. Och med mest hjälp av victoria eriksson, älskar dig! Tack för idag dessutom, hade inte vart lika roligt utan dig! Hoppas våran plan vi kom på idag kommer hålla, att nästa år är det du, jag och några till i göteborg. hah längtar redan! Men nu är det bara tre dagar kvar innan skolan börjar och jag ska försöka göra det bästa av dem, kanske "the voice" imorgon om viccan kan och sen sova hos staffan annars, och söndag något roligt med viccan. Sen måndag ..... , hoppas jag. hah .. sen tisdag skola. Ska faktiskt bli roligt att träffa alla igen, men nian liksom. Nationella .. Sen onsdag, PAAAUL kommer till skolan ! JIPPI! Men tänk att leva i en film, kunna pausa, stoppa, spola fram&tbx & playa igen, och kolla på det om och om igen.

Now it's over.

Nu sitter jag hemma efter en lång dag på grönalund. var där runt 11 när det öppnade eller som vi trodde men det öppnade egentligen halv tolv och klockan tolv öppnade dem upp in till dem stora karusellerna. Vädret var på vår sida och ja allt var bra utom den långa vänte tiden. Men när allt väl öppnat så gick allt fort. Vi gick från karusell till karusell, och den ena var roligare än den andra. Men tyckte faktiskt typ allt var roligt, och är glad över att jag åkte dit. VÄRT. Sen Vit lunch tid så kom Rasmus ( som vi träffade på gräsö ) dit för att träffa oss, han åt med oss och gick i spökhuset med oss. Hade höga förhoppningar på spökhuset men ärligt talat, det suger rejält. Efter det var han tvungen att dra tyvär, och vi fick reda på att Kalle Blomqvist & Rasmus Andersson skulle komma så vi åkte insane och kärleks tunneln medans dem åt sen träffade vi dem och åkte massa med dem. HELT PLÖTSLIGT, började det spö regna och hagla mitt i allt. Vi gömmer oss i bergochdalbane kön och sen tog vi ett åk i den sen lite andra karullisar. Sen mötte vi upp dem igen och åkte pop extrem typ 4 gånger i rad, sen en sista gång insane, och liksom pricken över i't när man är på tivolie eller vad det kallas är ju socker vadden! så en sån fick det bli också. Sedan var klockan 8 och vi tog båten över igen till slussen och gick till tågstationen. På tåget hem var man helt öm och omtumlad i kroppen, så jävla sköönt att vara hemma nu asso.


grönalund & vattnet

stockholm

biljett


viccan&jag

mamma&alva

tilten, viccan&jag

tilt igen, viccna&jag

innan vi gick spökhuset, coola visst? hah.

alva&viccan

som sakt, pricken över i'et.

kvällningen.

kärleks tunneln, visst är vi söta?

frittfall


grönalund.

idag vad gud med mig om vädret, sol ska det va och sol blev det. Så nu fixar sig alla och kl är runt 9, och vi ger oss nog av snart. Jag hoppas att det är värt det för jag är så på att åka dit asso. Och nu är det ju så att viccan följer med satt det är ju liksom pricken över i 'et. Men nu skriver jag mer när jag kommer hem och lägger dessutom in bilder.

tur i oturen.

Idag har det hänt massa olika saker, vissa saker var mer tur i otur än andra. Men allt gick ändå bra tillslut, elller kanske inte bra men det kunde gått värre. Men nu sitter jag iaf här med min nya blogg som jag ska försöka fixa, och ska straxt sova. Viccan ska sova här inatt för imorgon drar vi kanske te grönan om det är okej väder, HOPPAS HOPPAS ! Annars blir det bara mamma jag och alva på lördag. Men hoppas gud är med mig som han var idag, eller så kanske det är min oturs dag imorgon, men det hoppas jag inte. OBS, städade mitt rum idag, lite iaf (a). Kanske inte direkt något att veta.


från blondinfallan till elviramonie.

Nu var det dax att byta ut blondinfallan för gott, nu är det elviramonie som gäller. Ganska skönt att byta, men är inte så nöjd med elviramonie. Hade inte vilja hetat mitt namn men nu fick det bli så ändå. Men jag har inte skrivit på länge och det är jag mycket medveten om men nu när det är på väg att bli höst så blir det nog mer skrivande och då hoppas jag även på mer besökare. Men jag är inte någon riktig bloggskrivare men jag hoppas att det blir bättre än förr iaf och att bloggen blir bra och att jag lär mig mer om att blogga och att fixa bloggen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0