dagens outfit


Chill-torsdag med Lina

ja igår blev det bara en lugn skön chillkväll med godis och jägarna 1 och såklart hur mycket prat som helst. UNDERBART. Tog ungefär 55 minuter för oss att välja vad vi skulle ha på ica, lyckat säger jag bara.. Men annars en väldigt skön kväll, båda deckade i soffan och vaknade några timmar senare då man la sig i sängen ist.

Dagens planer är väl typ, film nu med lina - redan kollat klart. Something borrow hette den. Nu blir det fixa sig sen ner på stan för att möta mamsen och föra över pengarna jag är skyldig jonas sen i somras sen blir det nog en lite runda på stan med lina sen hem och klippa jonas. Kanske sätter sig någonstans och njuter av vädret, skulle vara skönt. Sen ikväll får jag se vad som händer, hoppas på något kul ! loove.

Dagens planer

ja idag har jag faktiskt inte planerat något speciellt, ska typ ta det lugnt om jag inte får för mig att göra något galet. Dock har jag skola till kvart över 5 så den tar ju den mesta tiden av dagen, men eftersom det är studie dag imorgon så lär man väl njuta och kanske försöka hitta på något roligt. Känns inte riktigt som en torsdag måste jag säga, hela veckan har det känns som att veckan snart är slut även fast det var måndag t.ex. dock måste jag röra mig mot skolan nu för börjar 11.05 .. kommer nog slänga in ett inlägg till när jag kommit hem sen om vad kvällen bjuder på och färgproblemet, har sagt det i några dagar nu men hade wella dag igår och då gick dem faktiskt igenom det där så nu kommer jag nog kunna lägga ett ganska bra svar plus att en på lektionen gjorde så och det blev en riktig miss ! men berättar mer om det senare, looove !


dagens outfit


Tisdag

ja igår så blev det skolan sen hem och hämta grejor sen direkt hem till min fina vän Hanna Johansson Boholm. det blev sola och bara ta det lugnt för min del, var så himla trött. idag har vi inte gjort så mycket, kollat är hennes mamma klippte och sen snart ska hanna klippa sen blir det ner på stan och testa lite skor. sen hem till mig och plugga tsm. och då ska hanna sova hos mig för vi ha wella dagen imorgon så hon får lite sovmorgon och jag sällskap. så skriver ett inlägg senare och svarar på färgproblemet !

OBS !

glömt min kamera hos pappa i lördags så hämtar den på onsdag igen så då kommer lite bilder.

dagens out fit




har ju fuskat nu i helgen.. så nu börjas det ordentligt i några dagar till.


out fit för kalas !


Lördag, som vanligt fint väder

ja idag blir det kalas, vaknade runt nio och kollade på film en stund. Nu blir det ner i badkaret och ta ett skönt bad för att göra sig lite fin inför kalaset. Sen blir det mot bussen, har inte så mycket mer tid just nu att skriva men lägger nog ett inlägg till innan jag åker och säkert när jag kommit hem.

Ska även svara på ett färg problem sen, som jag fick frågan om.

FREEEEDDAAAG !!

nu är det då äntligen fredag och dagen känns lång redan fast det egentligen inte gått så mycket av dagen alls. Idag blir det ut och äta sen Jägarna 2 med fina tjejer för att fira emmy lite såhär i efterskott, kommer bli hur mysigt som helst ! som ni kanske fattar kommer jag fusk äta lite idag fast bara en sallad medans dom andra förmodligen äta pizza eller något liknande. lite orättvist men man får inte fuska allt för mycket, sen blir det ramlösa på bion.


LÅNG DAG - 08.30-17.15

ja idag har det varit en riktigt frisör dag, första lektionen fick vi slinga så här är lite bilder. Första slingorna blev inte så jätte bra men det blev bättre och bättre hela tiden som tur var och resultatet blev jätte bra tycker jag. Det blev även kund på eftermiddagen för min del, och det gick också bra. Det var en herrklippning som inte var så jätte svår, som tur var ! Sen direkt när jag kom hem så blev det klippa igen, fast en bekant såklart med hennes lilla söta vän. men det var jätte nice, pengar är aldrig fel !



Sen så hade vi en liten bild lektion också, som ni ser kanske inte den roligaste lektionen speciellt när man inte harn ågon fantasi.. sen outfit




gårdagen


how do you say no to something you love more than yourself?

...

onsdagkväll

ja nu sitter jag och kollar blue blods hos pappa å har inte gjorts så mycket mer idag än tv, sjungit med syrran och hjälpt pappa och carina att kolla på inredning till badrummet. för vi håller nämligen på att göra om det å det är jävligt kul att se hur det blir, längtar tills det är klart. sen har jag även haft en hel del ångest men det tar jag med sofia imorgon, thank guud i have her. love elvira.

negativa elvira

nu måste jag tilllägga själv att jag varit väldigt negativ den senaste tiden, ska försöka bättre mig nu och skriva ett mer positivt inlägg. Idag är det då inte världens bästa och finaste väder, men det är VÄLDIGT mysigt. Vem gillar inte att sitta hemma och kolla på en bra film eller ett bra pogram under filten i soffan och kanske dricka en kopp te eller varm oboy? Det är iaf något jag tycker är väldigt skönt att göra när det regnar, för själva regnet gör allt bara hundra gånger mysigare. speciellt när man hör regnet, nästan så man får lite gåshud.



Men om man ska berätta lite om dagen så är den lite förstörd, inte för att vara negativ igen.. Men det är onsdag, och onsdagar är pappa dag och då blir det 14.15 bussen ut till honom. Ja idag tänkte jag då och lite fiddy med min lillebror när jag kom hem men är inte så sugen i det här vädret. Blir nog pingis eller lite innebandy istället om det inte blir raka vägen ner i soffan och bara chilla där. återstår att se, måste dock läsa lite idag också för boken vi har på svenska ska vara klar imorgon eller nästa vecka och jag har kanske läst 50 sidor av 250.. wooohoo ..


LUUUNCH



Som ni ser dricker jag inte bara sån där nutrilett shake utan hunger control också. Jag känner att jag måste variea lite för hunger control är mycket godare än den andra, och den här är lite mer helg lyx. Men ska unna mig en sån ibland och idag blev en sån. Man kan ju inte jämföra den med mat direkt för mat slår allt i mina ögon (å mage). Men den är sjukt god nu när man druckit den andra smörjan, det är mer välling liknande typ. 

dagen outfit

ja, som dom närstående till mig och dom som går i samma klass som mig vet att jag HAATAR att välja kläder på morgonen och då säger vissa " men lägg fram på kvällen innan då ? " men om jag gör det vill jag ändå inte ha det på morgonen sen för då har jag ändrat mig. jobbigt läge som fan vill jag säga. men hittade något som fick duga, rosa toppen som jag har t.e.x köpte jag för ett år sen och haft den en gång satt det är väl på tiden att ha den även fast den är väldigt svår att matcha och vad man ska ha till eftersom den är genom skinlig och mag tröja men hittade ett linne som fick passa till.



varför ska allt ta sån tid?

jag hatar att vänta och jag känner redan nu efter typ två dagar att jag vill se resultat fast det inte går. hur jobbigt är det inte när man måste gå och vänta på något jätte länge innan man inser att det blir bättre? HATAR att vänta och speciellt den här känslan efter mat. Suget sitter som en jävla slempropp och såklart så ser man mat överallt.. man tänker inte på det när man får äta mat men nu när jag inte får så är det det ända jag ser. *suck*

"men väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge." eller ?


lunch dax

ja nu blir det då lunch, mmm.
1. välj smak
2. ta påsen
3. häll i vatten till 200
4. häll i påsens innehåll
5. sätt på locket
6. shake'a den och sen färdig

hjälp mig, hiss eller diss?

ja då är det nämligen så att vissa tycker jag borde ta bort min piercing i läppen och vissa tycker inte. så tänkte fråga er vad som är snyggast och vilket jag passar bäst i. :))

hiss eller diss ?


                                                        utan

      

                                                       med

kanske inte världens bästa bilder men men. kan lägga ut hel bilder sen om jag hittar så ni får se bättre men då måste jag nog leta runt lite först.

dagens chill outfit till en plugg dag hemma

ja nu sitter jag hemma och har precis kollat på "water for elephants" och tänkte börja plugga lite nu. tog kort ifrån igår hur jag ser ut nu och som jag kommer lägga upp senare när jag har förändrats, för er som inte glömt att jag började med nutrilett igår. men såhär ser då dagens chill outfit för mig då jag sitter hemma och pluggar.


nutrilett

nu har jag varit dålig på att blogga igen, men nu ska jag försöka göra så ni får vara med i min resa till andra sidan om självförtroendet. jag började då idag med nutrulett, som inte är det bästa jag gjort haha. men det ska bli kul med resultat, sen nästa vecka blir det börja träna ordentligt. minst 4 dagar i veckan och sen när september är slut blir det börja med innebandy igen. som ska bli jävligt kul, så efter den här veckan börjar verkligheten.


dagens outfit


trött tjej

morgonen var kanske inte den bästa, blev upp äta, vila, hem, sova, prata i telefon sen sova en stund till. ÄLSKAR sovmorgon, idag satt det verkligen perfekt. nu blir det fixa sig och packa lite gym kläder, för senare idag blir det gymma med viccan. Innan så blir det skola kl. 11.05 - 17.15, kunder idag alltså. sen blir det gym och skynda sig hem till halv 7 då veronica kommer hit och vill bli lite fin i håret. sen får jag se om jag kanske möter hedda en sväng också.


allt för länge sen

tänkte bara berätta lite vad som händer nu för tiden, i helgen som varit var det kulturnatten och den blev bättre än jag trodde. trots allt missförstånd och lite allt möjligt, förstår mig faktiskt inte på vissa människor. skrattretande, men sen i fredags var jag på grönalund med familjen på pappas sida och en familj till. DEt var riktigt kul faktiskt, håkan hellström var även där så det var kul med lite bra musik till och speciellt när allt folk stod vid honom och inte i köerna. tänkte försöka börja blogga igen, men får se hur det går. Ska inte lova något för då blir det inte av men ska faktiskt försöka bättre mig lite och göra bloggen lite finare kanske t.o.m.



Idag är det onsdagen den 14/9, pappa dag som vanligt. så har städat mitt rum och packat lite innebandy grejor eftersom jag ska börja på innebandy igen. Fast den här gången blir det i ett korplag så det när man själv kan och vill och inte lika stora krav på en. Väldigt estalterad, ska bli riktigt kul att börja spela lite igen. Sen ska jag som dem flesta vet börja satsa på träningen igen. Blir träna och äta rätt och festa men utan alkohol. återstår att se om det blir något bra resultat, ni kan ju bedömma själva. ska försöka göra så ni kan följa min träning här på bloggen, kameran ska bli min bästavän igen.


RSS 2.0