T som i Tisdag.

Det är tisdag och det har precis lekt lite med pepci alvas hamster. Så himla söt, innan var det bara skolan där vi hade engelska prov och lite sånt. Dagen gick segt fast ändå snabbt på något sätt. Men nu blir det tv och lite film i think. Sen blir det leta upp lite bilder på alla olika klippsätt så det blir klart innan torsdag då det ska lämnas in.

Obs! förlåt om jag är tråkig och så nu på bloggen men när man inte har någon kamera så man inte kan lägga in bilder blir det inte lika kul. Om jag får säga det själv så tror jag ni tycker det är lika tråkigt som jag tycker. Så ska försöka göra så jag kan få min kamera imorgon, för nu saknar jag den fruktansvärt mycket !

Lite bilder ifrån när mamma och JJ var på alanya. Bara så det blir lite roligare för er att kolla. OBS man får inte ta bilder !


Vad fan händer?

jag förvånas nästan bara mer och mer varje dag, vad fan händer med uppsala egentligen? Folk snackar skit om varandra och även om det inte är skit så snackas det runt så himla mycket. Låt alla få sköta sitt och snacka med den det hör till ist för att snacka runt om det är något. finner inte ens ord till allt.


helgen som samman fattad

tänkte berätta lite vad som hänt i helgen så ni vet varför jag inte skrivit något dom senaste dagarna.

Men i fredags så var det först bowling med laget som var fruktansvärt kul, så himla roligt att träffa nästan alla igen och bara få ha kul tsm. jag tyckte det kändes som vi fortfarande var ett lag och sen att tänka på att det var sista grejen med alla kändes bara så hemskt för då blev det liksom jobbigt nästan fast tror verkligen alla bara njöt för stunden. Det gjorde iaf jag, tyvärr är jag inte så bra på bowling men det gjorde inget. vi är ju ett lag så en för alla, alla för en. Efter bowlingen blev det tacobuffe på fyrishov också, jätte trevligt det också måste jag säga. Kändes jätte hemskt när jag gick därifrån och att alla andra satt kvar. Fast när jag gått därifrån sen så hade jag  as kul. Var hos malvin med massa skönt folk, verkligen kul att träffa alla och bara jävligt kul. Efter det drog jag och laila till Josefin och var där och träffade ännu mer skönt folk. Sen tog vi halv 3 bussen hem. då var man lagom trött.

Lördagen började med att laila och jag går upp och kollar lite film och tv, sen runt 1-2 drog laila hem och jag låg och slappade och hjälpte till med mat innan jag fixade mig för att dra iväg. skulle egentligen åka med två andra men så blev det inte så drog med elin, carro, ebba och hedda ist. När jag kom till festen så blev jag helt stum. Aldrig varit med om något liknande, och då är jag seriös. jag har varit på dåliga fester men det där, shiit. Finner inte ord för allt som hände där, men men dom orden stannar i mitt huvud. Men efter en halv timme - timme drog vi därifrån och från att vara fem blev vi tre st. Så jag, elin och ebba drog till sunnersta och var hos sonja där. As söt tjej måste jag säga, kände mig mer bekväm där. Så det var jätte kul, så tog 2 bussen därifrån och så fort jag kom hem så somnade jag.

Måste bara tilllägga att jag träffat väldigt mycket skönt folk den här helgen, vill tacka alla för en bra kväll. puss på er !


fredag, vem älskar inte fredag?

nu är det fredag igen och nu skolan gick fort eftersom det var sovmorgon och sånt, sen gick jag på stan och köpte lite grejor med sofia. Träffade även på jossan lite fort och va as kul att träffa henne igen. hoppas vi träffas snart, skulle vara as kul. men iaf efter det gick vi och  solade så nu är jag helt röd i fejan fast det kommer nog försvinna snart. Sen nu blir det duscha och sen välja kläder inför bowlingen och käkandet ikväll med gamla laget. och efter det blir det träffa laila då vi ska ut och röja lite ! fyfan va jag älskar fredag.

Så nu ska jag börja röra mig in mot duschen så kanske ni får ett inlägg igen senare, puss på er och hoppas ni får en rolig fredag !



en lång toorsdag..

inte skrivit något idag så känner att det är dax för det nu, men dagen har varit lång. Hade lång dag idag i skolan som varje torsdag. men det har funkat ändå, men sen har jag handlat lite och nu sitter jag i soffan och ska bara ska ta det lungt och kolla på 2 and a haf men sen halv åtta hos mig. Så ska va lite social med mamma och jonas nu ikväll så kanske inte skriver något mer.  puss på er !

svenska,

nu har jag snart skrivit två sidor om 14 år tillsalu, as trött och pappa kommer om 5 minuter. så ska sluta med det nu och städa lite, men sen ikväll kommer jag vara hos pappa så kanske inte blir något mer inlägg så puss på er !

obs ! kollade på harry potter igår, väldigt bra ! förutom dåligt slut. man vill ju se mer direkt för man orkar inte vänta typ till juni inan nästa kommer. men den är DEFENITIVT värd att se, och längtar redan till nästan. var typ nervös under hela filmen och typ klämde sönder lailas hand, heh.

pluggis nr.1

nu sitter jag hemma och har precis satt på the last arbender eller hur det nu stavas. Ska börja med min svenska nu tänkte jag så jag får det klart och kanske kolla igenom lite datakunskap efteresom det är prov på allt det snart. Sen om jag hinner innan pappa kommer tänkte jag städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag med kläder överallt o.s.v. så nu blir det plugga, plugga och till sist plugga. Puss på er !


Harry potter ikväll !

Nu har jag varit nere på stan med laila där man stötte på lite sköna människor, fick även lite ärende gjort. Men nu är jag hemma igen och väntar på att mamma och jonas ska komma hem med maten. Sen blir det duscha och fixa sig lite snabbt för att sen mötta upp laila kvart i nio då vi ska mötas för att sedan se BIO. As taggad för viljat se den sen det stod att den skulle gå på bio och som vissa vet är jag en riktig harry potter lover. Men nu ska jag börja gå och lägga fram lite kläder så det går fort sen efter jag ätit. puss på er !

skriver kanske inget mer ikväll eftersom bion slutar 12 ungefär. men vem vet, ändå sovmorgon imorgon.


My happy ending



sitter hemma i soffan helt slut och funderar på fall det blir bio idag eller torsdag med laila. hur blir det..

äntligen !

Nu sitter jag hemma efter att ha varit hos ögondoktorn, fick ny lins och allt gick bra. Och som tur var, var AB ( annabritta ) sjuk idag så missade inte engelska provet som jag egentligen skulle gjort. så tur i turen, men nu sitter jag hemma för dem andra hade redan börjat ätit när jag var på väg tillbaka så stannade till här hemma och ska göra någon mat nu så jag hinner äta innan jag måste tbx igen.


pluggisarna

Hemma ifrån sofia, finns inget bra på tv'n och allt känns allmänt tråkigt bara. visst nu låter jag bra negativ men det är jag egentligen inte. Men vill tacka sofia för dagen, as mysigt och jätte skön dag. Hoppas det händer flera gånger måste jag säga, lite för mycket tårar kanske men det blir ju så när man kollar på kärleksfilmer. Nu ska jag lämna över datorn till JJ och försöka lunga ner mig lite för börjar bli väldigt trött. puss och sovgott på er !

Dear Mr presedent

Hejsan alla sötisar, just nu sitter jag hemma hos sofia som jag gjort ungefär hela dagen. hehe. Började halv 10 och hade bara 40 minuters lektion sen slutade jag. men duktiga som jag och sofia är så stannade vi kvar och pluggade vi i 2,5 timme. Känns så himla bra nu efter när det är klart, sen har vi kollat på lite film och bara tjockt oss och myst. Gillas ! Sen imorgon har vi engelska prov men måste till ögondoktorn under den så får se hur det går med det. Nu ska vi kolla klart på dear john och sen får vi se vart vinden bär.

little things happen, and everything changes.

Finner inte så mycket ord för vad jag känner just nu, allt är som ett stort garnnystan i mitt huvud. försöker reda ut det lite i taget men jag känner att det kommer ta lite tid. När små saker händer, kan verkligen allt förändras. Fast dom små sakerna kan växa till något större, fast samtidigt är dom olika stora för olika personer. folk kan tolka dem olika också, men jag tycker det är synd att andra ska få drabbas av det. Sen blir jag besviken när jag får höra olika variationer ifrån folk. Att man inte kan stå för vad dom gör? och ta konsekvenserna för vad man gjort. För alla har ett val, och om man gör ett val som man vet kommer leda till något elakt eller att det förstör något. Då tycker jag man ska stå för det och inte komma på bortförklaringar för att det ska låta som man själv inte gör något fel. Jag har tagit konsekvenserna flera gånger och det är inte kul, jag vet det men ärlighet varar i längden. För det är aldrig en's fel, utan det är handlar nästan alltid om två personer. Och jag förstår inte hur man kan offra flera års vänskap för något som varar i ungefär 3 veckor. Fast folk gör olika val och det där valet skulle jag aldrig ens tänka tanken på att göra, även fast gjort är gjort.

Men bortsätt ifrån allt sånt här dåligt så finns det även många bra saker. har varit mer med min älskade terese och sofia än förr och det är något jag verkligen gillar. Sanna vänner varar längst, och det vet nog alla. Och det finns flera sanna vänner jag saknar, men som offrar vissa vänner för andra. och det tycker jag är väldigt synd, men det är också ett val folk gör.

OBS! Fick reda på något bra nyss iaf, eller bra och bra. skönt fast tråkigt kanske man ska säga, för min frisörlektion är förmodligen inställd imorgon så slutar 12 och det känns as skönt för måste ändå plugga en massa.


DA-AAMP !

får panik för det går inte att söka på min blogg fast jag skriver inlägg och så och det får mig jätte irriterad. jag kommer in på andras bloggar så förstår inte varför just MIN ska krongla.. men men min vanliga otur förstås. f*ck this .... puss och sovgott på er !

what's my namn ? - Rihanna ft. Drake

nu har jag precis kollat på reprisen på så mycket bättre, och måste bara säga att det verkligen är ett så bra pogram så det är sjukt. vissa låtar är så himla bra och det är bara så kul att kolla på det.

Men igår blev det gränby med två sköna tjejer sen på kvällen blev det hem till terese och kolla titanic och äta cheesbollz. perfektion ? ABSOLUT. För er är kanske inte titanic någon speciell film men den har jag och terese kollat på flera gånger tsm sen vi var små och det är bara sån minnes film för mig. Man kan bara undra hur många gånger vi har suttit och gråtit tsm till den, usch va jag älskar det. Sen trött som jag var så somnade jag direkt när vi la oss i sängen igen och terese satt uppe till typ klockan 4.

sen idag blev det sängen till säkert 1 då vi tog lite brunch sen la vi oss där igen och snackade lite och lyssnade på skön musik. tex den här låten som jag förälskat mig i, sen hennes nya album är as bra !


fiina cheyerna !

hemma igen ifrån gränby, hade väldigt trevligt med linnea och sofia måste jag säga. Fick mitt puder köpt också så det känns skönt, men måste köpa ny mascara har jag insätt nu så det blir det nästa gång. men nu ska jag ta det lite lungt framför tv'n sen duscha och fixa mig och försöka få tag på tjejerna. puss på er !

gränby centrum

kollde nyss på en film och ska börja fixa mig straxt. ska till gränby och träffa sofia, hon ska kolla på färglinser som dom ifrån våran skolan säljer. eftersom idag ska alla egna företagare på våran skola stå på gränby mellan 12-16 och sälja sina grejor. så vi ska dit och kolla runt lite + att jag ska köpa nytt solpuder för tappade mitt i golvet i förrgår så allt åkte ut och ah nu ligger det i damsugaren. så känns som att jag verkligen måste köpa nytt, sen får jag se om jag träffar terese idag eller om det kanske blir bio med vikky. det återstår att se, men nu måste jag som sagt var fixa mig så man ser hyglig ut när man går på gränby. puss på er !


fredag igen

nu är det fredag igen och måste säga att veckorna går så himla fort, det blir mörkt tidigt och dagarna går som om en dag bara var någon timme. är det bara jag som tycker det? sommaren är slut och hösten också och det är snart jul igen. helt sjukt måste jag säga, känns som det var jul nydligen fast det var ett år sen snart.

sen ikväll skulle jag gått på bio men det blev fullt och nu väntar jag på att vikky ska smsa för hon skulle göra det efter hon kollat upp tiderna mera och så. så får se om det blir någon bio i helgen, annars blir det i veckan med laila.

är det mörkt ? tänd en lampa.

Helgen börjar närma sig nu på riktigt, och är verkligen så himla sugen på harry potter bion så jag håller på att dö. är rädd att man måste förboka och då blir det lite problem :) men som sagt var, det löser nog sig. blir typ trött och jag vet inte lite skrivdöd nu när det börjar bli mörkt så tidigt om kvällarna och allt. alla har ju som sagt var sina perioder, plus tror jag ska gå och ta en kvälls macka så magen blir lite glad också. sen bkir det nog lite tv och sen sussa. så puss på er och sov gott !

sorry sorry

nu är halv ått hos mig slut, tråkigt nog. och jag dör av socker suget jag har just nu ! inte kul någon stans, skulle nog dö för en chockladkaka just nu. men nej det får jag inte äta, vi ska inte göra i onödan. får försöka ta en mandarin eller något lite nyttigare. nu ska ja kolla fall det börjar något bra på tv'n och kolla på det. tyvärr kommer jag inte lägga upp nya bilder på ett tag för min kamera är hos linnea asplund fortfarande men ska hämta den snart så då kommer det bilder igen. men nu ska jag gå och kolla på CSI miami så puss på er.

blogg blogg blogg

äntligen hemma efter en full lång dag i skolan, för att vara exakt 08.30 - 17.20. inte kul ! men nu är jag iaf hemma och försöker komma in på facebook som nu inte verkar gå.. kollade nyss och hade fått mail ifrån ögondoktorn och hon sa att jag får komma in på tisdag och hämta en ny lins klockan 10.30. skönt att jag fått en tid men käns lite tungt att det är 5 dagar kvar eftersom det skaver lite. men men sånt händer, kollr iaf på mitt favorit pogram just nu så det är ju bra det iaf. men nu ska jag byta om lite och sen lägga mig i soffan och mys. nås på mobilen, puss på er !


jag är .. mikrofonkåt !



jag diggar den här låten så himla mycket, har den på huvudet hela tiden. så grym låt bara. men nu kollar jag iaf på 24 timmar med familjen hos pappa. as mysigt måste jag säga. har mobilen nära hela tiden för att se om någon smsar. Men iaf imorgon har jag frisör prov, men det ska nog gå bra. Sen har jag ju lång dag och det känns lite surt men men det får man leva med. tur att jag har en sån bra klass som jag har. Nu har jag bara svenska frågor, arbetsmiljön kvar att göra för blev klar med datakunskaps läxan idag så det känns as skönt verkligen. värsta konstiga sammanhanget jag har nu men det får ni ta. puss på er så hörs vi !

sex and the city 2 + plugg.

Nu var det ett bra tag sen jag skrev i min blogg, men inte har tid och ork till datorn. och alla har ju sina perioder och har inte haft min nu. men det kanske kommer igen snart, men tänkte bara skriva så ni vet att jag lever. Slutade 11.40 idag så drog hem för att plugga lite ( som jag gör just nu ) samtidigt som jag kollar på sex and the city 2. så himla bra film måste jag säga. Kom på att harry potter premiären är i kväll på den nya filmen och skulle fan göra mycket för att få gå. men inte beställt biljetter så tror det är lite to late now.. men får ta det i helgen eller något ist, om någon är sugen hör av dig. måste plugga vidare nu så puss på dig !

RSS 2.0